Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz balpis #14846 üzenetére
Ráadásul nem kevéssel kevesebbet is fognak fogyasztani. Kérdés, mennyiért tudná megoldani a váltást anyagilag, hiszen, mint írta, olcsó lapot akar, ergo nem feltétlenül van pénze vinyókra.
fsb1000: Hát, lehet, hogy SB-re elég, de én abból indulok ki, hogy az i7-re kevés volt, ergo kisebb a teljesítménye, mint az arra is megfelelő hűtőknek. Nem csak azt szeretném, hogy valamennyire hűtve legyen a procim (ha majd lesz), hanem, hogy a lehető legjobban, mert annál kevésbé melegszik minden más is körülötte, amit nem mér semmilyen beépített érzékelő.
5GHz-et kikísérleteznék, de mindennapos használatra bőven elegendő az i5-2500K alapon is. Maximum 2 év múlva felteszem 4,5-re...
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
BJanee
tag
válasz balpis #14150 üzenetére
láttam már ezt a kifejezést, csak eddig nem tudtam, hogy itt ph-n mire használják, főleg a tuningos, meg hardveres fórumokban
Azért remélem nem vagyok túl kocka, amiért az egyszerű óra/nap helyett proci meg memória sebességek jutottak eszembe?
slayer006: köszi, akkor ezek szerint te vágtad ezt a kifejezéströvid az élet, hosszú a sír, addig nyögjön, ameddig bír..
-
SipiBcs
őstag
válasz balpis #13675 üzenetére
A P67-es topic-ban többeknek volt problémájuk az USB3 driverrel. Nekik javították, ebből indultam ki.
Az XP32 bites hibátlan futásával teljesen újat mondtál. Ez rak egy újabb csomót a gordiuszi gubancra!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz balpis #13671 üzenetére
Nem kötözködni akarok, de ne sarkítsunk ennyire!
A driver működik az Asrock lapoknál USB3-nál is. Alkalmasint egy-két terméknél nem tökéletes. Amennyiben jelzi valaki a problémát, akkor a support az adott USB3-at használó kiegészítőre megcsinálja a javítást.
Nem védeni akarom, mint inkább a valóságot ábrázolni!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
HUNRONIN
tag
válasz balpis #13671 üzenetére
Szerinted akkor jó választás lesz ez az Asus P8Z68 Deluxe alaplap(bár ezen az alaplapon sem látok VGA kimenetet :S) + i5-2500KCPU + Sapphire Radeon6970(igazából GTX580-at akartam de kicsit izmosabb az ára) + Gyártó logója F3-17000CL11D-8GBXL - RipjawsX XL + WD64GB SSD?[ Szerkesztve ]
“Az élet kellemes.A halál békés.Az átmenet az, ami problémás." — Isaac Asimov
-
dFactor
tag
válasz balpis #12991 üzenetére
Mit értesz azon, hogy kihasználni a 2500K-t? Tuningra gondolsz? És akkor miért is nem vált be a Z68?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
dFactor
tag
válasz balpis #12987 üzenetére
Köszi szépen! Ez frankón informatív volt. Kicsit még rágom ezt a témát. Nem sürgős igazából, de érik
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
diegho
nagyúr
válasz balpis #12916 üzenetére
Az MSI egyik embere azt állítja, hogy 2500k-val 4ghz fölé is lehet menni. A GPU tuning az alap, az biztosan megy. Ott az opció a szorzó állításra, de nem történik semmi, hiába állítom.
Aki meg nagyon olcsón akar tuningolni, annak ott van az ECS P67-es lap 17k-ért, igaz nem lehet alulfeszelni benne, de egy kis tuning simán megoldható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest