Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Akit érint és még nem hallotta, a megszűnt a Samsung készülékek hivatalos MIUI támogatása.
-
törölt tag
válasz
HawerKing #44297 üzenetére
Alapbeállítás szerint a műhódos vevő abból indul ki, hogy amerikában vagy és hálózati segítség nélkül nehezen jön rá, hogy nem. Van egy gps.conf fájl, amiben át lehet írni eu -ra.
Nem gyári fülessel jártam már úgy, hogy teljesen bedugva halkan, vagy csak egy csatornán szólt. Óvatosan, lassan elkezdtem kihúzni úgy, hogy az ujjaim végei támaszkodtak a készülék házon és eccer csak megszólalt a másik oldal is.
A power sztem korból, használatból adódó, egyedi hiba.
-
HawerKing
őstag
Letezik valami GPS fix? Nekem barmilyen rom van fennt nagyon nehezen talal gps muholdat a telo
Vittem szervizbe a telomat s kicsereltettem a Jack csatlakozot de az ujjal is ugyan azt csinalta, hogy a baloldali fulhalgato sokkal halkabban szol (barmilyen fulhalgatoval)
Valami alaplapi gond lehet azt mondtak a szervizesek.
A masik meg hogy tegnap ota elkezdett szarozni a bekapcsolo gombom , nagyon nehezen mukodik ....
Ezek tipikus tipus hibak vagy a korral jar??? -
joy_k
tag
Sziasztok!
Valaki hasznal ilyen teloval Magic Sim-et? Esetleg Slimkat rom alatt?
Koszi
Vagy valami javaslat 2 simes mukodo lehetoseghez.
-
törölt tag
Sikerült! most frissít is valamire.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
#97543424 #44292 üzenetére
Vagy megpróbálod az ajánlott CM Installer -es megoldást, vagy mesélj, mit tettél eddig ami nem sikerült?
:-) -
törölt tag
Nem tudok felrakni egyetlen CM verziót sem!(10,11,12)lehet én vagyok béna de hiába is próbáltam videó,leírás szerint sem megy!
-
etooo
senior tag
válasz
milanmylo #44290 üzenetére
Ha visszaolvasol 1-2 oldalt, írtak páran tapasztalatokat a Lollipopról, amiből kiderül, hogy még vannak azért gondok vele. Részemről egy hete használom, és nekem még nem volt vele komoly problémám, azon kívül szép is, gyors is, szóval ha nem kerül elő valami hatalmas hiba, én meg is tartom véglegesre.
-
milanmylo
aktív tag
Sziasztok! Na végre megkaparintottam öcsém telefonját. Lassan 4 éves, két évig én használtam, két évig tesóm, de ideje kicsit gatyába szedni. Van aki már tett fel Lollipop romot? Nézegetem itt a CM-eket, maradjak egyelőre KitKatnél, vagy próbáljak 5.x-et? Ha most gyári 4.1.2 van rajta, mit kell feltennem, hogy gond nélkül fel tudjam pakolni rá a CM-et? Már vagy 2 éve nem romoztam a Note 3 miatt és kicsit kijöttem a gyakorlatból.
Előre is köszönöm a segítséget! -
IMX2
csendes tag
Sziasztok!
Neatrom-ról váltottam volna CM11-re de a készülék melegszik és irdatlan tempóba merül (Neat-romhoz képest). Nem tudtok valami megoldást erre? Több kernelt végig próbálgattam (CMalap,apolo,TRIM), több scheudler/governor párossal és mindegyiknél nagyon merül és melegszik. Hol lehet a hiba ha a 15-19 órákat sikerült csinálnom(Neatrommal) most ennek a közelébe nem jár az akkumulátoridő? -
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44283 üzenetére
Nem volt tervezve. Viszont 'Lysergic Acid' -et "beveszik a CM csapatába", amennyiben sikeresen megoldja a béta verziójában a problémákat. Onnantól kezdve az övé lesz a hivatalos kiadás.
-
Oldman2
nagyúr
CM11 (esetleg CM12) alatt van-e olyan, aki gond nélkül használ valamilyen Hívásrögzítő programot?
A Killer Mobile Total Call Recorder alkalmazását ajánlották, de ennek GUI-ja baromira nem jön be számomra.
Most NeatROM v6.4 alatt most ezt használom.
Szerettem a CM-et, de emiatt vissza kellett térnem Neat-ra.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44283 üzenetére
Szerintem akkor lesz hivatalos,ha minden funkció hibátlanul fog menni.
-
Just_Reboot
addikt
Hivatalos CM12 nem is lesz rá?
-
kovacss72
aktív tag
-
törölt tag
válasz
khorvat #44277 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
A CM installer csinál Wipeot. Mikor felraktam akkor egyből rátettem a CM12 Beta 8-at és jól ment nekem,kivéve a kamera mert nem tudott felvenni FHD-ban. Meg kissé érdekes ébredt mindig a telefon. Aztán visszatértem CM11-re és azóta az van rajta,és elégedett vagyok vele. Gyors,stabil és élmény használni.
Kernelből a gyárit használok. Még nem próbáltam ki egyéb kerneleket.
CM11-ből Nightly van amit "rendszeresen" frissítenek.
Végre egy jó telefon amit a Cyanogenmod támogat és nincs unofficial port.
A kérdés hogy a 20150118-as build az a CM11 M12?
-
khorvat
senior tag
válasz
#73029888 #44276 üzenetére
Hi!
Gyári 4.1.2-ről váltottam, így a gari letelte után CM11 M12-re igaz a váltás get.cm-el történt ez nem tudom csinált-e wipe-okat gyanítom nem. A gyári megszokott készenléti idő olyan 20-30%al esett kb. 3-4 teljes merítés után se nagyon javult.
Ezután felkerült egy új PIT fájl ami 1GB system + 6GB data + 7GB egyéb részekre dobta szét a 16GB belső memóriát. Ezzel együtt gondoltam megnézem a CM12 beta11 verzióját milyen, mit tud, ekkor már odinnal dolgoztam és előtte full wipe (format cache, format data, format system, format preload) megvolt, majd a ROM indulása után egyből recoveryből egy wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache.
Most ez is merül mint a Titanic de még nem volt meg a 3-4 teljes merítés-töltés de szerintem már nem is lesz, mert a random wifi + mobilhálózat együttes eldobálása miatt ma este visszatérek a CM11-re csak kérdés pontosan melyik verziót válasszam? Ezek a nightly és snapshot verzió vonalak még pontosan nem tudom mit takarnak ma fogok utána nézni, erről ha van vkinek fogalma szivesen veszem ha megosztja.Ami még érdekes én már kb. 2 éve gyári eredeti Samsung 2000 mAh akksit használok, most a CM12ben a beállítások/akkumulátor menübe ha nézelődök hoz olyat, hogy Teljes akkumulátor kapacitás 1650mAh ez ugye a gyári akksi, kérdés ez szamít-e vmit, kellene-e a telefont vhogy tudosítani arról, hogy benne egy 2000mAh akksi van azzal kalkuláljon? De ezt majd megnézem CM11-ben is ha felkerül ma este!
Kernelt milyet használsz, az eredetit amit a CM ad vagy lecserélted ha igen mikbe érdemes gondolkozni?
Dorimax , Apollo ilyesmikről hallottam, amit stock ROM-nál próbáltam az a PhilZ kérdés ide jó lehet-e? Vmi akksi barát ROM és kernel páros lenne az ideális számomra akár 4.4.4, akár 5.0.2 android verzióval! -
khorvat
senior tag
válasz
HawerKing #44268 üzenetére
Hi!
Nálad lehet vmi egyedi hiba szerintem, mert nekem CM11-el ment a Rigo, mndjárt megnézem CM12-vel is , bár ez nem sokáig fog maradni úgy érzem, mivel a CM12 (01.20) build folyamatosan dobálja a Wifi-t és a mobiladat kapcsolatot is egyidőben 10-20mp visszacsatlakozik és ugyanzet csinálja 2,4GHz és 5GHz-en is.
Javítást nem találtam és ez így számomra elég idegesítő sajnos, minden nethez kötött alkalmazás kidobál.
Gyűröm még a CM11-et szerintem azzal minden ok volt, csak az akksi zabált sokat, de lehet beállna idővel! -
Molk
tag
Sziasztok.
Törött kijelző esetén szerintetek lehet valahol szerezni, kijelzőt (kb 10-ért)?
Köszi.
-
HawerKing
őstag
Valami gps fix letezik? Nekem se cm12 se cm11 se gyarival nem talal gpst
hardwares hiba lehet???
-
beach head
senior tag
Nem is azt mondtam, hogy tökéletesnek kell lenni, csak meglepő számomra ,hogy egy két éve 80ezerbe kerülő prémium telónak ennyi nyűgje legyen . Én most kaptam egyet, és szerencsére van még rajt gari, mert a kijelzőt kapásból cserélni kellett beégés miatt. Amúgy nincs vele más gondom egyelőre... Remélem nem akkor hal be rajta más mikor lejár a garija.
Gyáriból szerintem csak 1650mah-st kapsz bele.
-
Morgal
aktív tag
válasz
bajtokarpi #44263 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen gapps-ot raksz fel. Itt tlaálsz linkeket a különböző verziókra és olyat raksz fel amilyen tetszik - én pl a Pico modular-t használom amibe csak Play Store van
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bajtokarpi #44263 üzenetére
Tedd fel őket a Google Play -ből.
Ha minden ilyen benne lenne a Gapps csomagban, nem férnének el a system partíción.
:-) -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves.
belépek a Recovery-be (Hangerő fel + Home + Power).
- A CWM menüből futtatom a következő pontokat: "wipe data/factory reset", "wipe cache partition", "advanced/wipe dalvik cache", majd "Go Back".
Ezek után felteszem ezt a romot cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-i9100.zip, és ezt a gapps-ot gapps-kk-20140606-signed.zip. Minden oké, de nincs google térkép, és társai.Köszi
-
Edi77
őstag
Ez nekem már nagyon magas, full wipe és társai
, a CM10 visszarakása is csak azért sikerülthetett, mert az installer az utolsó stabil verziót tallózta be netről---ezt mondta az illető, akivel először tettük fel a CM-et.
Igen, sajnos OTA-n ment fel a cm11, sejtettem is, hogy nem lesz az igazi, mint ahogy az OTA frissítések általában.Wackelock és a greenify alap nálam, a telón fönt van, amelyiknek a rendszere engedi a használatot.
A CM11-nél pl a google húzta meg nagyon, 44%-kal, ezt nem is sikerült lejjebb tornászni, hiába próbáltuk. -
oba
addikt
volt nekem is cm11 és nem merült annyit egy egész éjszaka alatt sem, max 1-2 százalékot
lehet az lenne az igazi ha full wipe után raknád fel a cm11 -et és nem OTA -n... persze ez már haladó művelet, nem megy olyan egyszerűen mint a cm installeres dolog, de egyáltalán nem annyira bonyolultvagy esetleg egy wakelock detector vagy better battery stats -al nézd meg hogy mi tartja ébren a telefont amikor készenlétben van, használj greenifyt amivel fagyaszd amiket tudsz
-
HawerKing
őstag
Csak kivancsisagbol kerdezem , hogy Ki Melyik Fozott Romot Ajalja??
-
Edi77
őstag
Tegnap vissza kellet varázsolnom a CM10-est a telóra, mert készenlétben 15-18%-okat merült, és random újraindult. Ez jellemző gond, vagy csak én voltam kivételezett helyzetben?
-
bul07
nagyúr
Ne hidd, a fényképen szürke foltok azért zavarnak, bár szerintem valami kis piszok lehet a kamera lencséjénél
Egy ilyet már rendeltem és meg is jött majd jó lesz (ha véletlen valakinek sürgősen kell nyugodtan írjon árában+postáért elküldöm)
(#44253) beach head
Van hibája mint minden telefonnak, aki általános dolgokra használja annak bőven elég
Más
Valahol olcsón gyári nagy akkumulátort nem tudtok? -
beach head
senior tag
válasz
Plasticbomb #44256 üzenetére
Az idő múlásától független ez a dolog szerintem.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
beach head #44253 üzenetére
Prémium kategória: csak volt. 2 éve, azóta kijött pár prémium kategóriás készülék, a kicsike elöregedett az újakhoz viszonyítva, de a legtöbb embert még mindig kielégíti. No ez a nem mindegy.
-
Burt1793
veterán
válasz
Én 3 évig használtam, semmi baja nem volt soha. Egy lassan 4 éves telefontól, aminek 20k a használt ára, nem kéne csodát várni.
-
xcds
őstag
válasz
Ha nem lenne rá a legjobb garancia, jó lenne úgy ahogy van.
-
gezatata
aktív tag
3 éve vásárolt S2-m tölteni tudtam de adat másolásra nem volt hajlandó.
Kiderült hogy usb kell cserélni.
Az eredeti rev. 2.2 volt. Kis kockázatot vállalva az ebay-rol rendeltem egy újat rev 2.3, jó ócson.
1 hónap után meg is jött.
Első megtekintésre rögtön látszót, hogy a gyárihoz képest silányabb külsőre. De majd az idő megmutatja.Kicsit méricskéltem csere előtt, mert itt olvastam, hogy a gagyi kínai alkatrésszel gyengül a jel.
Csere előtt a Network Signallal percent 53% 83dBm mértem és utána percent 60% dBm79
Így azt kell mondjam, hogy nekem talán még jobb is lett a térerőm de romlani nem romlót. -
HawerKing
őstag
Sziasztok.
Van egy olyan problemam , hogy a telefonomba akarmilyen fulhalgatot dugog annak a bal oldali resze sokkal halkabban szol mint a jobbnincs oszhangban a ballans
Azon gondolkodom hogy ez valami Jack hiba vagy a Lollipop hibaja (CM12 van fennt,01.20. ai kiadas) ...
Minden esetre ma felrakom a legutolso gyari romot mert a Lollipop az eddigi leg galadabb android verzio....
Esetleg tud valaki adni egy linket a legutolso firmwarehez? Lehet egybol rootoltat is fel flashelni az odinnal?? -
xcds
őstag
Az azért furcsa, hogy rendszer visszaállítás/wipe data után első bekapcsoláskor ott figyel a zenelejátszón az utoljára hallgatott szám címe.
-
xcds
őstag
válasz
Plasticbomb #44244 üzenetére
Köszi, akkor nem futok további köröket egyenlőre..
-
-
Hablegény
csendes tag
válasz
Viktor0610 #44245 üzenetére
Elnézést a tudatlanságomért.
Szóval, arra az API-ra gondoltam, aminek az ikonja egy "földgömb"...Köszönöm a kiigazítást és az információt, működik...
-
-
Hablegény
csendes tag
Van a Samsung S2 telefonomon egy IE-böngésző, az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki arról, hogyan lehet egy adott ablakban - ahol egyébként lehet - "jobb-egérgombot" szimulálni?
-
xcds
őstag
válasz
Plasticbomb #44240 üzenetére
Facebook. De Gmail-nél is csinálta már. Érdekes hogy a Youtube app már nem egyszer magától bekerult a futó alkalmazások közé és tegnap is fagyás után pont ahhoz jött frissítés. De akkor másnál is kellett volna, hogy gondot okozzon. Igaz, itt nem sok mindenkinek van gyári 4.1.2 fent...
-
Edi77
őstag
válasz
Just_Reboot #44238 üzenetére
Feltettem a CM11-et OTA-n, és azért biztos ami biztos alapon kapott egy gyári visszát. Jó gyors lett, és köszönöm a téma linkeket, most már fogom tudni használni is
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Mostanában előfordul, hogy a messenger teljesen kifagy, másodpercekig utána semmire nem reagál a telefon. Most egy ilyen után újra is indult magától. Előtte meg gmail-ezés közben is ezt csinálta. Kínomban csináltam egy rendszer visszaállítást, de fölösleges volt úgy néz ki, a hiba maradt. Ez valamelyik alkalmazás miatt lehet, vagy a telefon haldoklik? Teljesen gyári 4.1.2 van rajta, még rootolva sincs. Garancia még volna rá, ha ez ismert hiba, de előidézni nem tudom szándékosan.
-
Edi77
őstag
Ma a teló OTA-n keresztül felajánlotta a CM11-et 4.4.4-es droiddal. Most laktam csak be a CM10-est. Lehet valami rendszergaliba, ha ráeresztem, de utána nem csinálok egy gyári visszát? Tapasztalat volt gyári romnál, hogy ha új rendszert tettem fel, és nem nyomtam neki egy gyári visszát, akkor voltak bajok rendesen.
-
Forestjo
senior tag
válasz
Morgal #44233 üzenetére
Szívesen beruháznák egy S2-re, vagy esetleg egy Express-re, mert nagyon megszerettem a Samut
. Korábban Advanced és S3 minim volt. A SoC-ot nézve melyiket lenne érdemesebb megvenni? Gondolom a teljes felszereltséget alapul véve az S2 volna a jobb, ti mit gondoltok erről?
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ennek a procija ma mire elég? Mert az egyértelmű, hogy 2011-ben a csúcs volt, de ma mihez lehetne hasonlítani? A ma elterjedt Qualcomm Snapdragon 400 (MSM8930), 1.2 GHz hez képest mit tud? Bírja a legújabb Android verziókat?
-
Edi77
őstag
válasz
Plasticbomb #44230 üzenetére
Igazából ezt az android assistant progival látom, ha telepíteni akarok vele. Sejtésem sincs, mi lehet. És a rom telepítés nem gyalul elvileg mindent? Mert a legtöbb beállítás és a képek megmaradtak (backup alapból van mindig)
-
Edi77
őstag
Most látom, hogy vannak a gyári rom-ról alkalmazások, azokat törölhetem? ( samu touchwiz, időjárás, samu fiók, ilyenek)
-
Edi77
őstag
válasz
#79335424 #44227 üzenetére
Nos, sikeresen feltettük a CM-et, valóban egy pillanat volt szinte. A google appok zöme benne volt ( CM10.1, csak a térkép nincs, de sztem az pótolható. Végre hasít a telóm, mint újkorában. Én sem nagyon akartam újrahúzni, de már olyan szinten belassult és laggolt, hogy kellett. Csak a kamera alkalmazás megynyitása 15 mp-be tellett, a névjegyzéké is sokszor 10 pm-be. Ez az első ilyesféle rom a telómon, de egészen elképedtem a sok beállítási lehetőségtől, meglesz az esti program.
Köszönöm a segtséged Neked és a többi fórumtársnak is -
törölt tag
Nincs mit rajta kifejteni. A CM romokban nincs sem Gmail, sem Térkép, semmilyen Google alkalmazás. Ezek gyűjtőneve a Gapps, amit CM romokhoz egyben kell telepíteni. Ezt a segítőd tudni fogja, mivel elég közismert, az összes készülék, összes CM rom -jára vonatkozik. Inkább csak azért írtam, hogy a sikeres telepítés okozta heveny örömmámorban nehogy elfelejtődjön. Egyébként nem mindenki lelkes híve a CM -nek. Én sem vagyok az. Már nem S2 -őt használok, de az utolsó pillanatig gyári alapú rom volt rajta.
-
bul07
nagyúr
Jön szerintem az utolsó garanciás javításom (2015 májusig garanciás)
Eddigi hiba lista
Képernyő beégve(egyszer már volt cserélve)
Kamera nem oké fényképzésnél két homályos pontSzerintetek mit lenne még érdemes cseréltetni?
Esetleg a mikrofon-töltőcsatlakozót?Még vagy két évre biztos igényt tartanék a telefonra, nekem pont elég amit nyújt
-
galaxys80
veterán
Tegnap este mikor feloldottam a kijelzőt az a szöveg fogadott, hogy a "DataCreate root hozzáférést kér".
Mi a nyavaja ez?
Nem adtam neki hozzáférést, de utána újra meg újra feldobta, hogy igényi a hozzáférést aztán egyszer csak lefagyott a telefon.
Aksi ki-be segített csak.
Gyári 4.1.2 van a telefonon. Minden app a play-ből van telepítve. -
khorvat
senior tag
Ezt csináld meg: http://get.cm , ha nem tudsz angolul is a neten lefordítod azt a pár instrukciót
-
Molk
tag
válasz
nagytomi53 #44213 üzenetére
Bocsi, nem tudtam stock androidon ez így van... én nem azt használtam...
Ebben az esetben elég nehéz helyzetben vagy. -
törölt tag
válasz
nagytomi53 #44213 üzenetére
Ha gyári alapú rom van rajta, akkor MHL -el automatikusan kiadja a képet monitorra. Ettől még nem tudod, hogy mire böksz, de legalább azt tudod, hogy a teló mit reagál.
-
nagytomi53
csendes tag
-
válasz
nagytomi53 #44210 üzenetére
Download módban nem fog látni semmilyen meghajtót a számítógép.
Custom kernelekkel recovery alatt csatolható a memória, de alapból is felismeri a gép, úgy emlékszem. -
Molk
tag
válasz
nagytomi53 #44210 üzenetére
Szia.
Mint írtam az én kijelzőm is elszállt. De én simán bekapcsoltam, majd a gép felismerte és így lementettem az adatokat...Miért kellene download mód?
-
nagytomi53
csendes tag
Sziasztok!
Probléma: Kijelző meghalt...a telefonon voltak dolgaim amihez hozzá szeretnék jutni, merthogy kijelző drága nem igen fogom már használni...ha sikerül mentenem eladó lesz alkatrésznek.
most próbálom download módban de nem látom meghajtót....ezen a gépen piszkáltam mindig ezt a telót , azaz driver fent van....hallani hogy csatlakozik,de nem jelenik meg újabbb meghajtó..hogy csináljam hogy jó legyen?
Köszi! -
Molk
tag
válasz
Plasticbomb #44206 üzenetére
Köszi.
Akkor keresek egy alaplaphibásat ("barátságos" áron), ha nem találok akkor én adom el másnak az alaplapját...
Köszi még egyszer.Ha már lúd, legyen kövér! (alapon dühöngtem...)
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Mivel nem vagyok telefon mókolós (ROM-okhoz nem értek), de rootolt a telóm, így megkérdezném, normális-e, hogy nagyon belassult? Greenify-t használom, csak a legszükségesebb progik vannak fönt, a gyári vackokat jegeltem. Gyári 4.1.2 T-s rom van rajta. Lehetne valahogy gyorsítani rajta, vagy ez ilyen marad, mert ugye, csak egy majd' 4 éves vasról van szó? Előre is köszönöm a válaszokat ill a segítséget -
Molk
tag
Sziasztok.
Tegnap az az ötletem támadt, hogy milyen jó lenne levezetni a dühömet a telefonomon. Ez olyan jó sikerült, hogy azóta, csak változatos színeket ad a kijelző egyes részein.
De bekapcsolni bekapcsol, kapom is az értesítéseket.
A kijelzője ép de az "érintő"(ami alatta van) ripityára tört. Az "érintő" cserélhető csak úgy magában?
Vagy az a legjobb, ha veszek egy alaplaphibás S2-őt és átrakom az alaplapomat?Segítségetekért hálás köszönetem.
-
Tudom, hogy az S2 Plus nem ugyanaz, mint az S2, de hátha valaki tudja a kérdésemre a választ. Szóval: S2 Plus-ra van már hivatalos KitKat? Vagy legalább valami működő főzött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest