Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacss72
aktív tag
válasz
#73029888 #45794 üzenetére
1 perces felvétellel teszteltem többször is, nem volt gond.
Azért vannak érdekességek, pld. nálam a Zene alkalmazás nem működik már hetek óta, nejemén meg hibátlan a mai napig is. (Folyamatosan frissítem a nightlykat.) Factory resetet csak emiatt meg nem fogok csinálni, inkább feltettem a Shuttle -t. -
törölt tag
válasz
STC Speed #45797 üzenetére
Ha ez a gyári, Vehicle Dock Kit a töltőjével, akkor engem érdekel.
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Használtan mennyit érhet egy gyári autóstartó? Nem tudom mennyiért tudnám eladni....
-
sziku69
őstag
Lehet hogy ovis kérdés, de azért megkérdezem. A Slimsaber 4.4.4 ben hol lehet beállítani, vagy hogy kell beállítani a kezdőképernyőt? Nálam most a bal oldali a kezdőképernyő. Lehet ezen változtatni?
-
törölt tag
Legújabb CM12.1 (20150916) belefagy a video elmentésébe amit felvennék. Másnál is?
-
Imi1981
veterán
-
sziku69
őstag
-
Imi1981
veterán
válasz
sziku69 #45786 üzenetére
Nem a fejlesztői menübe! Ha nincs akkor beállítások-legördíted legalulra rányomsz A telefonról-ra -és nyomogatod gyorsan a buil-szám-ot és kiírja mikor már elérhető a fejlesztői menü.
Utána visszalépsz a beállításokba és már ott lesz a fejlesztő lehetőségek néven-belépsz és megkeresed a root hozzáférést és aktiválod. -
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
4.4.2-ről váltottam 4.4.4-re.
Megcsináltam a full wipe-ot. Telepítettem a rom-ot, és a gapps-ot.
Most nagyon melegszik a telefon, pedig nem használom. Gyorsan merül. Egy éjszaka alatt 40%-ot esett.
A SlimSaber-ről van szó.
Sajnos nem találom azt a rom-ot ami előtte rajta volt. Tudnátok esetleg linkelni 4.4.2-őt?
Talán NeatRom volt.
Vagy próbáljam mégegyszer installálni a 4.4.4-et? -
acerola
tag
CM11-nél is volt,most slimen is ugyanaz...wáá... :-(
-
acerola
tag
Hali.
A folyamatosan felugráló reklámokat mivel tudom leírtani???
Luckyval minden kilőve,ABP,ADAway fennt,aztán mégis itt b-kodik mindig a reklám!!!! -
shifty!
senior tag
válasz
Just_Reboot #45773 üzenetére
Fogalmi zavar. Hogyan értelmezzük?
Alap órajel az, ami a legalacsonyabb órajel, amire visszaskáláz a CPU, amikor nincs terhelve? Ez esetben igen, az alap órajel emelhető, 200 MHz-ről felfelé. Megjegyzés, ha az alap órajelet emeled, növekszik az alapjárati fogyasztás is.
A maximum órajelig skálázhat fel, ha terhelve van, a terhelés nagyságától függően. Ezt alapszinten lehet konfigurálni különböző alkalmazásokkal, pl. a Kernel Auditorral.
Órajelet skáláz magától a CPU, governort nem.#45772 kayman : Nem fos, nem hiába elterjedt széleskörben. Van nála jobb, ugyanakkor azt vegyünk tudomásul, hogy ez egy lassan 4 éves telefon lesz, aminek megvannak a hardveres korlátai, és papíron hiába nem egy rossz telefon, a legfrissebb szoftverekkel lassan egyre nehezebben fog megbírkózni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #45776 üzenetére
kicsit kimaradtam a szerk. időböl de:
(#45603) Somatom: Azt hogy kell kikapcsolni, és hol?
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok. Az s2-ttesem kamera lencséje vagy mi a fenéje olyszint karcos, hogy hasznlhatatlan képeket készít már a gép... ismertek valakit aki ki tud adni cseredarabokat, ill. alkatrészt?
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #45768 üzenetére
Ha nem sok akkor viszont még mindig optimalizálatlan.Egyszerűen másnap már szinte rossz használni mert érezni ,hogy nehézkes lassú stb .Igaz kb egy hónappal ezelőtti verziót használtam utoljára!Ha megmaradna a telepítés utáni gyorsaság patent lenne, de sajnos nem marad olyan és elég gyorsan beáll egy nehézkes lassú szintre.
kayman bocs ,hogy nem válaszoltam de nem léptem fel utánna az oldalra.Amúgy igen a 4.4.4 slimsabert használom és bár szerintem ez egy jó rom nem hibátlan!Nálam pl mindig előjön egy bizonyos időközönként ,hogy a képernyőforgás nem működik ,ilyenkor újraíndítom utána jó .
-
törölt tag
válasz
shifty! #45771 üzenetére
A CM statikusan kezeli a governorokat? Mert a gyári kernel és sztem a gyári alapú ROM -ok kernelei is dinamikusan (állítólag ez tipikus Samu feature). Próbáltam belenyúlni, mert az E-Robot is tudná kezelni a governorváltást, de nem találtam meg Dori-STweaks -ben a dinamikus mód kikapcsolását.
-
kayman
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz
kayman #45770 üzenetére
Alap CM kernelen sehol, mert ott 1,2 GHz a max.
A teljesítménycentrikus a CPU governort performance-ra állítja, amitől ugyan tényleg gyorsabb lesz a rendszer, de az akkuidő jelentősen csökkenni fog.
Javaslom "utángyártott" CM, illetve CM kernel használatát biztonságos teljesítménynövelésre.
Az utángyártott CM a CM12.1 SaberMod-os verzióját jelöli, ahogy az eredeti CM11-hez képest a SaberMod kiadás, ez a verzió is jóval nagyobb teljesítményt ígér a sima CM-nél.
Az utángyártott fent linkelt CM kernel UBER toolchain-t használ a kernel "építési" folyamatában és magában a kernelben is ez továbbfejlesztettje nagyon sok szempontból a gyári kernelnek, hozzá képest. -
kayman
senior tag
válasz
Just_Reboot #45768 üzenetére
Most néztem, hogy a legördítő részben van energia beállítás.
Energiatakarékos, kiegyensúkyozott (ezen volt) és teljesítménycentrikus.
Felállítottam arra, most tesztelem pár napot.A CPU órajelet hol lehet felhúzni?
-
válasz
Braddock #45744 üzenetére
Hát, gyorsan visszatértem droidra wp-ről
Nem jött be. Volt egy-két olyan app, amit a wp-s megfelelőik - ha egyáltalán voltak - nem értek el minőségben. Ha minden lenne, ami droidon, akkor talán.makoj20:
Nekem rendszeresen, és még lassú is volt. Most visszatettem a 11 stabilt. -
törölt tag
Másnál is CM12.1 alatt jobban melegszik a telefon,és gyorsabban merül mint a gyári FW alatt,vagy nálam van a gubanc?
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #45758 üzenetére
Akkor nézz utána, hogy biztosan mindent a leírás szerint csinált -e! Az is elég lehet a gubanchoz, ha internal helyett, external -ra rakja, vagy, hogy van a telóban sd kártya, vagy nincs és ha van, akkor mi van annak a gyökerében! Már nem emlékszem, hogy az S2 -nél a recovery -nek mi az elsődleges boot prioritása, de biztosan nem véletlen, hogy a leírás belső tárról telepítteti a zipeket.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #45756 üzenetére
Nekem csak gyári alapú ROM -ok voltak a telómon, úgyhogy az ilyen mókolásokban nem vagyok otthon (de, azért látom a leírásból, hogy mi lenne a terv). Egy dolgot hiányolok. Azt, hogy mi a kiindulási alap. A CWM csak a partíciókon levő adatokat tudja kezelni, a partíciókat nem. Tehát, ha a művelet előtt vmi hekkelt .pit -es (vagy, bármilyen egyéb okból más) partíciókiosztás volt, nem az, amiből a leírás kiindul, akkor bukik ez a módszer.
-
Kékes525
félisten
válasz
#79335424 #45726 üzenetére
Szia!
Az egyik rokonomnak adtam az S2-öt és az a problémája, hogy az AOSP NEat 8.0st nem látja a belső SD kártyát a rendszer indítása után. A recoveryben látható. Próbálta a beállításoknál csatolni de nem is látszódik. Szerinted mi lehet a baj?
Így tette fel (a leírás alapján):
Installation with Full wipe:
-Download KitKat CWM Recovery and save zip to internal SDcard
-Download AOSP NeatROM and save zip to internal SDcard
-Download Google Apps and save zip to internal SDcard
-Boot into CWM or PhilZ Recovery (Volume up + Home + Power)
-DO A DATA WIPE / Clean to install a new ROM
-Go to Advance and Select Wipe dalvik cache
-Go to Mounts and storage, select Format system, Format preload
-Select Install zip from SD card
-Flash KitKat CWM Recovery
-Reboot RECOVERY
-Flash NeatROM
-Flash Google Apps (optional)
-Reboot your device -
NORBl
aktív tag
Hol tudom beállítani, hogy milyen néven mentse az elkészített képeket,videókat. Jelenleg 20150910_085232 így menti őket. Ezt lehet állítani ?
-
joci1090
csendes tag
Sziasztok!
S2-re van Touchwiz Lollipop rom? -
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #45748 üzenetére
Rendszer: 288 MB, alkalmazások: 204 MB, szabad: 300 MB.
Ami a háttérben fut még pluszban: F.Lite, Onedrive, Shuttle, Swiftkey,exDialer -
Just_Reboot
addikt
CM 121-et használók! Nektek mennyi a szabad RAM?
-
emiki6
veterán
válasz
Sziszilabi #45746 üzenetére
Csak eredeti Samsungosat szabad venni, bárhonnan, ahol eredeti.
-
Sziszilabi
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, utángyártott aksiból melyiket szabad megvenni?
Érdemesebb lehet külföldről rendelni, hol érdemes nézelődni?
Köszi a válaszokat. -
joy_k
tag
Sziasztok! Slimkat romot használok pár éve, mostanában azt veszem észre, hogy hálózati töltőről mindig ébren tartja a telefont, ha meg külső aksiról töltöm semmi baja. Fél éve cseréltem usb portot és úgy 2 éves a 2000 aksi benne. Szerintetek szoft baja van, vagy aksi? Már nagyon gondolkodom, hogy tegyek vissza egy 3 file-os standard romot. Igaz személy szerint Black romokat kedvelem. Mit javasoltok? Köszi a válaszokat!
-
hevizms
addikt
Köszönöm a válaszokat.
-
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Letöltöttem a slimsaber romot,a slimkernelt és a slim addons min gapps-ot.
Szeretném megkérdezni hogy ha most Philz recovery van fenn,akkor is kell a slim kernelt telepiteni vagy elég csak a romot?
Bevallom engem ezek a kernel dolgok mindig megzavarnak.
Más telóknál megszoktam hogy van egy cwm(twrp) a telón és akkor 1 db zip azt telepitem a cwm(vagy twrp)-ből,azt kész.Bocs ha nagy baromságot kérdeztem,de tényleg nem értem ennél a telónál miért van ez a sok külön kernel
-
emiki6
veterán
válasz
Petike1981 #45736 üzenetére
Mond meg neki, hogy teljes szívemből sajnálom.
Nekem a gyors információelérés miatt fontos a mobilon a net.
-
emiki6
veterán
válasz
Petike1981 #45734 üzenetére
Szerintem igen.
Azt nem mondom, hogy lehet van olcsóbban külföldről eredeti, hogyha ráér, mert gondolom sürgős. -
emiki6
veterán
válasz
Petike1981 #45732 üzenetére
Gondolom a 2000-es gyári aksiról tettek be képet, mert nem vették észre.
-
Petike1981
csendes tag
Sziasztok,
asszony S2-jének az akksija bemondta az unalmast. Rákerestem hogy ilyen akksi kéne, ki is írta hogy galaxy s2 akksi az emagon. Minden ugyanaz csak a mostani akksinkra 6.11 Wh van írva, erre meg 7.40 Wh. De ugyanúgy 1650 mAh-s. Szerintetek számít ez az eltérés? Megvehetem az akksit nyugodtan és használhatom a telójában?
Ezt az akksit találtam:
http://www.emag.hu/samsung-akkumulator-1650-mah-galaxy-s-ii-galaxy-s-ii-plus-hoz-eb-f1a2gbucstd/pd/ECSXTBBBM/Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Peti -
emiki6
veterán
Az szép:
*My mother-in-law has cheap cellphone for this and I tried to connect her antenna. I has not only worked like magic, but also all the area suddenly had wifi internet access!
But after I had disconnected the antenna and traveled to the civilization again, no signal, just like happened to some here. It happened *exactly* the same way with my HTC Touch (GSM). At first I thought it was a problem with the phone, now I see it's the same connector.
The fun thing is, yesterday I went to a Samsung service center and there was this poster with tips for your phone (like, how to backup phone contents, how to clean it, carrier block matters, etc), and there was it, with huge letters: "DO NOT CONNECT AN EXTERNAL ANTENNA TO YOUR SAMSUNG PHONE. IT MAY STOP HAVING A SIGNAL AND IT WILL VOID THE WARRANTY." Well, actually, it was in portuguese, but that's what it said. It's like, "yes, we know there is a MicroSD slot in your phone, but no one said you could use it, now your warranty is void"!*
Miért nem tudták olyanra megcsinálni szamszungék, hogy ne b@ssza el a telefont, ha külső antennát dugsz rá?
-
emiki6
veterán
Jól látom, hogy a telefon hátán van egy külső antenna csatlakozó? Mire jó?
-
sityu17
tag
válasz
Just_Reboot #45724 üzenetére
Értem. És akkor melyik az a Dorimanx verzió, ami jó a kitkat 4.4.4-hez?
-
emiki6
veterán
Még meg sem köszöntem igazán az ajánlást, nagyon tetszik ez a SlimSaber. Mint azt egy kolléga is írta fentebb más romhoz, teljesen megújult a telefon, ez a ROM tökéletes!
Egy dolog nem tetszik és az a SlimKernel kezelőfelülete, remélem nem kell már sokszor látnom!Valamint kijelenthetem, hogy Bluetooth Low Energy kifogástalanul működik a telefonon! És épp ezért leszögezem: BLE =/= Bluetooth 4.0 és hozzáteszem, hogy mindenhol hamisan összekeverik e két kifejezést!
-
sityu17
tag
Vissza tettem CM11 M12-t, erre milyen kernelt ajánlotok? Most elvileg gyári van, de mintha 3G-nél eléggé szívná a naftát... :S
-
emiki6
veterán
Ki lehet valahogy venni a telefonból a 650mAh-s töltés limitet? Ki szabad venni?
-
kayman
senior tag
válasz
snooze #45695 üzenetére
Én ezért váltottam most CM 12.1-re, mert már untam a gyári kilóméteres felesleges frissítéseit.
Valaki tudja hogy lehet a 12.1 képusztatásos és egyébb hardvert erőltető dolgait lebutítani?
Amikor átkapcsolom akku kímélőbe, akkor nem csinálja, de akkor meg nem frissíti a netes dolgokat (vagy nem olyan sűrűn). -
sityu17
tag
-
khorvat
senior tag
válasz
Just_Reboot #45706 üzenetére
Ez független ROM lesz ugye? Nekem Telenor kell, de közbe szerintem megtaláltam a gépemen!
-
khorvat
senior tag
válasz
Just_Reboot #45706 üzenetére
-
khorvat
senior tag
válasz
Just_Reboot #45704 üzenetére
Ok, köszi. Remélem lesz a gépen úgy rémlik ilyen esetekre eltettem pár éve, ha nem találom akkor majd koldulok itt vkitől egy linket
-
khorvat
senior tag
válasz
Just_Reboot #45702 üzenetére
Nekem is támadt egy olyan ötletem, hogy visszarakom a gyári 4.1.2 ROM-ot, kérdés hogy ehhez vissza kell particionálnom a telefont ha jól gondolom, most egy 6Gb PIT volt a CM12.1-el, de még elég instabil a CM és nem használom a telót, ha vki meg akarja venni vigye 4.1.2-vel az stabil utána ő dönti el mit csinál a telefonnal!
-
frefe58
tag
Honnét tudnám leszedni az odinos 4.2.2 Romot ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest