Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43999 üzenetére
Gratula a G3-hoz, és használd egészséggel!
-
Just_Reboot
addikt
Na srácok én is búcsúzom ma meglett az új telóm egy lg g3 személyében. Persze megmaradt az s2 is úgyhogy továbbra is jelenleszek ebben a topicban is.
-
Szatyor95
senior tag
Na én ezért adtam el az enyémet.Meg tudtam volna ugyan csinálni 4k-ból is, de nálam sajnos a Sony után nagy csalódás volt a kamera, kivétel a vonalélessége. Meg azért 1-1 komolyabb játékot szívesen játszottam volna néhanapján, de CM11 alatt ez kb lehetetlen.
Na meg a kijelzőt nagyon megutáltam. Nekem vagy az IPS, vagy a mezei TFT a preferenciám. Meg a 300 feletti PPI.
A függetlenítés, ha nem a szolgáltatód végzi, illegális is.
Csak ez olyan dolog, hogy ők minimum 3x annyit kérnek érte.
-
Zin
őstag
válasz
Szatyor95 #43996 üzenetére
gyári panel lesz 7 k lesz a vége. 10 perces mutatvány....hetfon viszem is be.szerencsére feltudtam tolteni...de gepre radugom semmi...jovore kap egy fuggetlenitest is 3k...ennyi
azt hittem illegália az amugy de mondta, h megcsinalja.ő tudja
2 éve nincs gari már. megyek átt telenorhoz trébobilbol elegem van -
Zin
őstag
autó modot hogy tudom kikapcsolni?
megbolondult a telom... -
_George
senior tag
Hello, sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem egy S2-vel kapcsolatban..
Egyik napról a másikra nem tudom bekapcsolni. Kivettem a memóriakártyát, majd akksi vissza, bekapcsológom, és nem történik semmi...
Töltőre, vagy PCre csatlakoztatásnál rövid időre megjelenik a töltés ikon, majd eltűnik... (Ezt addig ismétli amíg a kábel csatlakoztatva van a telefonra)
Az akksi biztos jó, másik telefonban letesztelve, és egy új akksi is áll rendelkezésemre, azzal is ezt csinálja.
A download módba be tudok lépni, ha töltőn van a telefon, abban a pillanatban ha lehúzom róla, semmire nem reagál a telefon...
Az akksit multiméterrel is mértem, 4 Voltot ír.Mi lehet a gond...
Akár privátban akár itt válaszokat szeretnék...
Köszönöm előre is... -
noto
senior tag
Sziasztok!
Egy kis off:
Van egy 8 hónapos gyàri 2000 akksim edigitalbol véve szàmlàval nagyon keveset ment még garis eladó
Ha valakit érdekel akkor küldjön egy Pü -
Szatyor95
senior tag
válasz
Szokenesz #43986 üzenetére
Nincs mit.
Én is így fedeztem fel.
Ha teljesítmény kell:
-A futtatókörnyezetet állítsd Dalvikról ART-ra.
-A CPU governort interactive-ra, vagy pegasusq-ra (vagy performance, de ez már zabál mint az állat).
-Az I/O időzítőt állítsd CFQ-ra, vagy sio-ra.
-Engedélyezd a Memóriaürítést.
-Használd a Lanchos féle TRIM kernelt (ez már macerás, ráadásul a data partíción kell legalább 200 MB üres hely legyen).Ha akkuidő kell:
-Amikor teheted, kapcsold le a szinkronizálást.
-A fényerőt minimalizáld a helyzethez mérten.
-A CPU governort állítsd conservative-ra.
-Mindig zárd be a nem kellő alkalmazásokat.
-Nézd át a jogosultságokat, és ha találsz valami furát, tiltsd (csak óvatosan).Univerzális dolgok:
-Töröld a felesleges alkalmazásokat (a system partícióról is).Hirtelen ennyi ugrott be. A teljesítményes rész nálam azt eredményezte, hogy egy röccenés se volt sehol, minden azonnal ott volt.
-
XP NINJA
őstag
Üdv!
Érintőt még nem cseréltem S2-n, de sajnos itt az ideje.
Néztem kinaiakat, de mindenhol ezt olvasom:this item is NOT the touch screen digitizer, not LCD screen, Only the Lens glass. If your LCD and touch screen can work well, but only the outer glass len defective or broken, then you can buy this item to replace
Ha az enyémnek az érintője repedt, de mindenhol érzékel, akkor ilyenekkel orvosolható?
-
Morgal
aktív tag
nekem CM11-el sokat fogyaszt, de sehol nincs a Google Play vagy a Google Search. az első helyen az Android System, Mobile Standby és a Screen áll. úgy hogy nem telefonálok vele, magától maximum 1 napot bír...
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Plasticbomb #43979 üzenetére
Este ránéztem, a Google Play Szolgáltatás volt az első helyen, majd a kijelző. A Playyel lehet valamit kezdeni? Auto szinkron ki van kapcsolva, hely szolgáltatás "energiatakarékos" módban van.
Újraindítottam még akkor, azóta nem került vissza. -
Szokenesz
senior tag
válasz
Szatyor95 #43975 üzenetére
Rendben, koszonom a valaszokat!
Nem tudom, hogy van-e ra igeny, meg teny, hogy elegge melegszik alapon is, csak mondom mar az alapjan valasztok kernelt, ami "mindent" tud.
Arra lenne valami tipp, hogy a telo miert nem megy deep sleepbe? Akkumlator menuben folyamatos vonal van az ebren resznel. A Dori alap CPU es I/O utemezoje van (Hyper/BFQ, esetleg itt ajanlott mod?) -
Szatyor95
senior tag
Bár már elmúlt Mikulás, és nincs olyan klassz sapim se mint néhány fórumtársnak, ráadásul "pingvin" vagyok, ezzel a képpel kívánnék boldog, és röhögőgörcsös karácsonyt utólag is. Az alany egy S2, a többit rátok bízom.
Mobilnettel nem javaslom a megtekintést, közel 2 MB a kép. Letölteni erősen javallott, másképp semmi nem látszik. És kérném a segítségetek: Elárujlam szegénynek, hogy mi a hiba, vagy hagyjam?
Remélem nem sértek szabályt, igyekeztem mindenhol kitakarni mindent, ami felismerhetővé tesz bárkit is.
-
-
Szokenesz
senior tag
Udv!
A hetvegen tulajdonosa lettem egy elegge jol arasitott S2-nek.
Amire fel is tettem egy CM11-et, mert a samsung rendszereit nem igazan szeretem. Az lenne a kerdesem, hogy CM11 ala melyik kernel az ajanlott? Amelyik a legjobban banna az aksival es ha igeny lenne ra lehessen OC-t is adni a CPU-nak. Jelenleg Dorimanxbol a legfrissebb van rajta. -
t256
őstag
Sziasztok!
A jelenleg használt romom eléggé elfáradt, ezért felraktam egy cm11-20141213-Nightly-i9100 romot.
A problémám Vele, hogy nincs Google fiókom, Play áruház sincs csak Cyanogenmod fiók.
Gapps 20140606-ot telepítettem.Mit tudok tenni?
-
Kékes525
félisten
válasz
Oldman2 #43958 üzenetére
Sajnos úgy látom 2000-es sehol sem kapható, a nagyobbakból csak 3200-as van. Ez viszont elég vastag lehet.Samsung GT-I9100 Galaxy S II - Akku 3200 mAh LI-ION + akkufedél (EB-K1A2EBEG kompatibilis) FEKETE 5 890 Ft -ért.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Plasticbomb #43952 üzenetére
Ezek szerint akkor még életben van.
Az eMMC elvileg nem fog gondot okozni, mivel az újabb kernelek tartalmaznak hozzá javítást. Főleg a 4.0.3 volt ami lerendezte a telefont. Factory resetet én recoveryből nyomtam párszor, nem volt hiba vele, átadás előtt is így nulláztam.Egyébként elfelejtettem mondani, hogy használd egészséggel!
Justreboot: Köszi, bármi van, privátban írni fogok.
-
Szatyor95
senior tag
Nos, én eddig kísértem az S2 topikot, ma megszabadultam a telefontól.
A tervezett CM telepítős írást azért még be fogom fejezni, viszont lehet szükségem lesz a segítségetekre egyszer-egyszer, hogy xy dolog hogy is működik, mivel eszköz hiányában én már nem tudom megnézni.
-
kovacss72
aktív tag
De csak hívás közben, ha felépült a kapcsolat, akkor jelenik meg a piros ikon.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43954 üzenetére
Nem kell beírni a 2 sort. Elég a EnableCMCallRecording -ot aktiválni Xposed alatt, újraindítani és már működik is.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot #43954 üzenetére
Be és volt Reboot is utána.
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Szatyor95 #43918 üzenetére
Üdv Urak!
Szatyor95 S2jét én vettem meg a minap 4 órakkor. Kíváncsi vagyok, az általa vázolt problémák megjelennek-e nálam. Eddig 3 órát végig nyomkodtam, felpakoltam amit én használok, stb, nem tapasztaltam még semmit. Normál használat során nem érzékeltem a kijelző sárgás színét, így meglestem teszt képekkel is, tényleg ott van, de normál használat során engem nem zavar. A felsorolt hibák közül egyedül az eMMC hiba zavarhat, és ha zavarni is fog, akkor a régi S2m megvan még.
3 évi teljesen kiszolgált (2011 augusztusában vásároltam), felújítás nélkül, egyedül az USB port panel lett cserélve kb 1 éve, de sajnos idő közben elöregedett már a kicsike, és a folyamatos kiképzést megsínylette. A 2 méter magasról a betonpadlóra esést a törött gorilla glass már nem bírta kivédeni, és full elhalt a kijelző benne...
Szóval kíváncsi vagyok, hogy hogy fog szuperálni nekem. Alap cél, kb 5 hónapot kell kibírnia gondolkodás nélkül (munkahely, életmód illetve ország váltás van a terítéken)
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot #43950 üzenetére
Most felraktam a mai NIGHTLY-t, kipróbálom, aztán megnézem az M10-est is.
Ha nem megy, akkor vissza a Neat-ra...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot #43948 üzenetére
Abban az egy Release-ben még ment és azóta nem?
:-( -
galaxys80
veterán
[link] Senki?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
AndrewTdi #43939 üzenetére
Én e célra sok egyéb tool kipróbálása után az Easy Backup & Restore -t használom.
Megadott helyre, akár külső SD kártyára is, ZIP-be tömörített CSV formátumban ment sokféle adatot.
Én az SMS-eket és a Híváslistát szoktam rendszeresen ezzel menteni.Értelemszerűen más eszközre is át tudod így vinni a lementett adatokat.
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
SMS-eket szeretnéklementeni egy S2-ről Kiessel. Rádugom, indítom KIES-t, azt írja nem támogatott készülék.
Ez mitől lehet? telefon restart már volt, ugyanaz a probléma.
Van esetleg más módja is a SMS mentésnek? (másik galaxy készülékre szeretném átmenteni).
Esetleg nem tudjátok miért írhatja ki ezta KIES? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot #43937 üzenetére
Köszi!
-
Just_Reboot
addikt
-
Oldman2
nagyúr
Sziasztok,
Ismét S2 telóm van, egy frissen feltett 3 fájlos XWLSS ROM-ot mivel tudok rootolni?
A bőség zavara van az archívumomban...
-
Karesz0995
tag
Sziasztok, tegnap este épp facebookon olvastam amikor egyszer csak fogta
magát és kikapcsolt a telefonom...Ez eddig nem is lenne baj, de miután
megpróbáltam bekapcsolni, a kékeslilás ellipszis a samsung felirat körül mindig
kifagyott és kezdte újra. Van valami ötletetek hogy lehetne megoldani? -
Dilikutya
félisten
Van rá "hivatalos" Cyanogenmod, ez még most is frissül folyamatosan. De wifin frissítheted gyári 4.1.2-re is.
-
GrooveHero
addikt
válasz
#79335424 #43932 üzenetére
Köszi az infót. De mivel most meg vagyok keveredve a tárhelyekkel, hogy melyik mit is takar, így az az elérési út amit az előbb írtál melyik akar lenni? A telefon belső memóriája a 16gb?
Amúgy szted mi lehet a telefonon, hogy se fénykép, se videó, csak appok, abból is 15 db max. és mégis 1,5gb van tele az appokkal a teló szerint?
Az a gond, hogy tesóm az S2-vel együtt Angliában van, így még ránézni sem tudok a telefonra. Amúgy meg egy gyári soft felrakás lenne a végső megoldás.
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #43931 üzenetére
A Whatsapp alapértelmezetten a felhasználói tárhelyre, a /mnt/sdcard/WhatsApp mappába pakol.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tesómnak van egy S2-je, nekem már egy éve nincs meg. Már nem is nagyon, sőt egyáltalán nem emlékszem, hogy hogy is volt. Tehát a telefonban 3 memóira rész van. A teló memóriája, ami 2 giga, a beépített memória, ami 16gb, és SD kártya még megy hozzá plusszba, ugye?
Na most az lenne a gond, hogy a device memória, ami 2 giga tesómnak annyira tele van, hogy pölö a Vibert nem tudja feltenni a telóra, pedig szaba hely van még vagy 180mb. Azt javasoltam neki, hogy töröljön valamilyen progit, ami nem kell neki, de kb ilyen 10-15 progi van fent, vagy még annyi sem. Azt írja, hogy apps foglal neki olyan 1,5 gb körül. Elképzelhető, hogy az miatt van ennyire tele, mert a whatsapp ide rakosgatja a szarságait, amit küldesz mellékleteket? Hangfelvételek/videók/képek.
Mit lehetne vele kezdeni, hogy több szabad hely legyen, és lehessen play-ből leszedni progikat?
Mert lehet ugye olyat is csinálni, hogy néhány app-ot át lehet tenni SD kártyára. De nem negedi átrakni a legtöbbet.Tud valaki ez ügyben segíteni?
Köszi előre is
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
Csak a gyári alapú romokkal működik minden. Kérdés, hogy mennyire kell neki a "minden". Ha nem használ pl. MHL -t, akkor bővülnek a lehetőségek. Viszont a gyorsaság kisebb részben műlik a romon. Nagyobb részben a kernelen és annak beállításain múlik. Be lehet állítani úgy, hogy amint hozzáér a kijelzőhöz, azonnal teljes frekin dolgozzon mindkét mag. Csak akkor ne menjen messze a töltőtől.
-
Layne
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm megkért hogy pimpeljem meg az S2-ét, tegyek fel neki valami nagyon gyors romot. Nekem sosem volt S2-m nem igazán vagyok képben. Hosszú ideje csak kínai telefonokat használok. Látom hogy még a gyári 2.3 van rajta. Melyik custom romot tudnátok ajánlani Android 4.1-től felfelé, amiben minden működik, villámgyors, és atomstabil? Valamilyen Cyanogen rom-szerűség pl. szerintem tökéletes lenne. -
galaxys80
veterán
Egy 1A-os autós szivargyújtós töltőfejjel lehet tölteni nyugodtan a telefont?
GPS közben ezzel már talán nem merül nem? -
polomaa
aktív tag
Az elmúlt hetekben Én is áttértem egy újabb telóra,vettem egy S3 LTE-t új kijelzővel,új kerettel,hátlappal,aksival.Olyan mindha most jött volna ki a gyárból.Picit féltem a méretkülönbségtől,de kb. öt perc volt megszokni.Veszett jó telefon,ezidáig nem sikerült semmivel megakasztanom.Persze az S2 a családban maradt,úgy gondolom túl jó telefon ahhoz,hogy potom 25 ezerért eladjam.Van a családban egy Optimus 4xHD is,bizton merem állítani,hogy az S2-ből simán kihoztam azt a teljesítményt amit a négy magos LG-ből ki tudtam csikarni.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy még mindig megállja a helyét az S2.Még a támogatottságában sincs nagy gond,látom a fejlesztők foltozgatják rá az 5.0-t,úgyhogy arra sem panaszkodhatunk.
-
Keszgreg
csendes tag
Egy kis észrevétel.
Tegnap leteszteltem a telóm üzemidejét. Cyanogenmod 10.1.3 van rajta minimal gapps-al. Folyamatos zenehallgatás, facebook messenger, viber és böngészés. Eredmény: 3 óra 40 perc és csontra lemerült. Azt sem tudtam sírjak vagy nevessek.
Ja és akksit nem rég vettem ebay-ről elvileg samsung, gyári kapacitású (persze
).
-
Burt1793
veterán
válasz
#79335424 #43919 üzenetére
Nem jó a példa, itt sajnos a programok változtak, fejlődtek: nagyobb felbontást kívánnak, gyorsabb processzort. Ma már nem s2-re optimalizálnak (ha csinálnak ilyet a samunál
), nincs támogatottsága. Míg egy autót, ha szervizelsz és a rossz alkatrészeit cseréled, tényleg nem lesz semmi baja és ma is ugyanúgy (ugyanolyan hangosan és remegve) fog tudni 140 km/h-val menni. Nekem nem nagyon változtak az igényeim. Persze örülök, hogy egy gyönyörűséges FHD-s kijelzőt bámulok mostanában.
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #43917 üzenetére
Sztem az elavult nem a legtalálóbb kifejezés. Azt sugallja, hogy már nem tud megfelelni a felhasználó elvárásainak. De ez csak akkor igaz, ha az elvárások változtak. Arról nem a teló tehet, hiszen azoknak újkorában sem tudott volna megfelelni. Ha ugyanazt várom el, mint anno, azt most is ugyanúgy tudja. Sztem a nagyobb probléma a használatból fakadó elöregedés. 30 éve, egy új Lada ment 140 -nel. Ha ez nekem most is elég, akkor ezt egy új Lada most is tudni fogja. A probléma az, hogy ha abba a Ladába lett 30 év, meg csomó kilóméter.
-
Burt1793
veterán
válasz
logarithm #43909 üzenetére
Na, az jó cucc.
És basszus milyen olcsó már...
Én androidos részlegről nexus 5-ön vagy HTC one m8on gondolkodtam, de ugrottam egy fejest a WP irányába. Itt a végén én is éreztem már, hogy az s2 kevés lett, sok volt a lag. A L930 nem lagol soha, viszont más problémáim azért vannak vele. So-so ki lehet vele békülni.
-
logarithm
őstag
Én is elköszönök, LG G2 lett az utód, jó fórumozást, és a keresőt fent jobbra ne felejtsétek el használni
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43899 üzenetére
Én lehet eladom inkább ócskavasnak, és átmenetileg visszatérek a Sonyhoz. Ugyan rosszabb a támogatás, de az legalább tud tölteni, nem ég be a kijelző, nem eMMC hibás, és még jobban is értek hozzá. Köszi, ma szerintem haladni fogok vele.
gyu456: Nem néz ki rossznak, bár amitől tartok, hogy eredeti-e. Mert ha nagyon nem jön össze a váltás, lehet kelleni fog egy ilyen. Amúgy most valamiért még visszatért az élők sorába, és tölt normálisan. Csak ki tudja megint meddig.
-
porse
őstag
Meg is vettem, így búcsúzom.
Van 4 tokom még hozzá, akinek kell ingyen elviheti, zuglóban. [link] Mind rámegy a 2000 hátlapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest