- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesgabor
aktív tag
Hihetetlen.
Most egymás után játcottam a két telefonon a játékkal és a g300 sokkal SOKKAL jonban futott.
Egy grammot nem szaggat és sokkal kisebbet kell fordítani a kilyelzőn is a kanyarodáshoz.
Valaki mondja már meg mi az isten nyiláért nem szaggat egy 10000Ft-os telefonon és ezen miért??????????????????????????????????????? -
mikesgabor
aktív tag
Még valami.Amiket kiszedtem nem törölten csak kivettem.Amiket keszedtem azt írja,hogy összesen 249,3Mb,de a systemben még mindig azt írja,hogy 54,61 free 449,33 used.
Ez hogy lehet?Kiszedtem a .odexeket és dalvic cache-t is ürítettem.
Ha valaki segít privátba leírom,hogy miket szedtem ki.Azért nem ide mert,ha képeket rakok hosszú.
Valaki segít?
Jövőhét kedden megyek kórházba 1 hétre és nagyon kellene a teló! -
arecibo
tag
Sajnos el tudtam adni szeretett telómat, már sajnálom, de tovább kell lépni....Mindenkinek köszönöm a segítséget, amit itt a fórumon kaptam!
Néha még azért visszanézek, hogy áll a romolás-főzés...
További sok sikert mindenkinek!!!!
-
oba
addikt
válasz
mikesgabor #43192 üzenetére
milyen rom? ha nem gyári vagy gyári alapú akkor valszeg azért, ugyanis a zárt mali driverek miatt a custom romok grafikus téren gyengébben teljesítenek
ha gyári vagy gyári alapú rom akkor nem tudom -
mikesgabor
aktív tag
Pontosabban csak a Montreali pálya (eddig)!
De miért.
Így élvezhetetlen! -
mikesgabor
aktív tag
Azért piszok kíváncsi lennék,hogy a GT racing miért szaggat a telefonon,mikor a g300-on nem szaggatott.
Erre van valami okos ötlet???????????? -
Keszgreg
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap nagy elhatározásra feltettem a PhilZ cwm-et és a CM10.1.3. stabil verziót. Hálaistennek elsőre sikerült minden pedig féltem, hogy valami gond lesz.Maga a ROM nagyon tetszik szép meg minden. Gapps-ot nem raktam fel. Annyi csak bosszantó, hogy a viber nem működik vagyis nem jeleníti meg a névjegyzéket pedig már újraraktam vagy 4x plusz régebbi verzióval is próbálkoztam (sőt ha magam írnám be azokat sem menti el). A face messenger meg nem értesít sehogyan sem. De ezeket leszámítva jó.
-
-
Centaurus
tag
Sziasztok van egy S2-őm és van egy kis gondom.
Nem tudok semmit letölteni a google playről se frissíteni...ezt a hibát írja
DF-SA-01
előre is köszi a segítséget.Ötleteket
-
Kékes525
félisten
válasz
looser #43181 üzenetére
Total Commander kezelni tudja, csak kell hozzá egy Android ADB 7.4 plugin. Én rendszeresen használom.
-
looser
addikt
Sziasztok, feltelepíthető W7 alá úgy a telefon, hogy meghajtóként (betűjel hozzárendelve) látsszon? Pld. Commanderben való használatra.
Üdv
-
mikesgabor
aktív tag
Lenne egy más természetű kérdésem.
semmilyen .apk-t nem tudok telepíteni.
Ott a telepítés gomb,de nem reagál rá,ha megnyomom.Minden más működik.
Működik a vissza,görgetés stb.Csak a telepítés nem mintha az a része a képernyőnek halott lenne.
(persze nem az) -
mikesgabor
aktív tag
válasz
galaxys80 #43178 üzenetére
Nem tudom ez az eltérés mit takar.
De kocsmáros voltam JÓ PÁR ÉVIG és tapasztalataim alapján néhány eltérő kultúrában ez pont így működik!
Nem tisztelik a nőt és tudják hogy más igen,és ezt ki is használják.Pont a lány a csali.
Rengetegszer láttam ilyet és ehhez hasonlókat.
De attól még persze lehet,hogy a te esetedben ez csak véletlen. -
galaxys80
veterán
Korábban írtam, hogy a nemrég vásárolt S2-m merül, mint a Titanic bármit is csináltam. Végül visszavette tőlem az eladó.
Néhány napja a személyes vásárlás mellett döntöttem. El is mentem megnézni. Tökéletes állapotban lévő S2 fogadott és egy fiatal csinos lány.Doboza, számlája (GSM bolt) mindene megvolt az S2-nek.
Meg is vettem a telefont. Azóta minden merüléssel kapcsolatos problémám megszűnt és hiba nélkül működik a telefon.
Egy dolgot viszont észrevettem. Az aksi mögött, a dobozon és a számlán is egyezik az IMEI szám.
A telefon menüjében, viszont már más szerepel. Erősen kétlem, hogy ez a fiatal hölgy telefonnepper lenne és ő mókolt volna valamit.
Simán el tudom képzelni, hogy már ő is így vette a boltból.
Mivel mára már lejárt a garancia és egy esetleges letiltástól sem kell félnem nem igazán számít a dolog. Inkább csak meglepődtem. -
törölt tag
válasz
randras_83 #43174 üzenetére
Ha jól sejtem, ez eddig egy bizonyos típusnál, vagyis egy kameránál működött.
-
BalanceR
addikt
válasz
randras_83 #43172 üzenetére
Az oké, de akkoris kell neki a lollypop nemde?
-
F.B.I.
veterán
-
BalanceR
addikt
válasz
Just_Reboot #43168 üzenetére
Köszi!
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Milyen headset-et adtak gyárilag a Galaxy S2-höz?Egy típus számot kérnék!
Köszönöm
-
BalanceR
addikt
Sziasztok, évmilliók óta nem voltam a topicban...
Láttam, van nexusokra CM Camera, ami tud RAWban (DNG) fotózni....
Ez rávarázsolható valahogy S2re?
Ahogy nézem, minimum Lolly kell neki, van már valamilyen Lollykezdemény?
Esetleg más ötlet, hogy RAWra bírjam a kamerát? -
emiki6
veterán
Folyton megszakad a net. Eddig nem csinálta, legfeljebb néha kifagyott. Ez az öregedés / elhasználódás jele? Lehet orvosolni?
-
Phobion
őstag
sziasztok!
S2-höz hol és melyik típusú tokot érdemes vásárolni? -
törölt tag
válasz
mikesgabor #43159 üzenetére
Egy másik topikban láttam. Kipróbáltam, de inkább meg sem említettem itt. Nincs az az akkuspórolás, amiért ezt a szemgyilkos üzemmódot bevállalnám.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
#79335424 #43158 üzenetére
Igazad van.
Én is minél többet használom annál zavaróbb.Egyszerűen nem tudja a szemem megszokni.
Igazad lehet,hogy ebből a felbontásból nem lehet büntetlenül elvenni!
De az akksi tényleg jól bírja vele.
Talán egy hosszabb videózásra ilyesmi lehet használni.Az értesítési sávból könnyen lehet vezérelni. -
törölt tag
válasz
mikesgabor #43157 üzenetére
Kicsit zavaró? Szerintem borzalmas és nagyon rontja a szemet. Lehet, hogy egy HD amoled -nél bejön, de sztem a 480x800 -ból már nem lehet komoly kompromisszumok nélkül elvenni.
-
mikesgabor
aktív tag
Csak kíváncsiságból rátettem a Pixel Battery Saver-t.Egész nap nyüstöltem.Főleg játék és az aku még mindig 68%-on van.
De még ha legkisebbre veszem a pixelek kikapcsolását akkor is egy kicsit zavaró,de legalább kiválóan merül.
Ha valaki le szeretné tölteni még csak véletlen se a play ről.A legújabb nagyon szar. -
salgocomp
senior tag
válasz
Just_Reboot #43155 üzenetére
Tudom, azért is írtam a gyári romot, CM-en kaptam már egy tökéleteset még pár hete, de azóta visszakerült a gyári rom.
-
Kékes525
félisten
-
salgocomp
senior tag
Nova launcherhez valaki tudna linkelni egy Android L témát ? Ikonokat már találtam, de kéne a beállítások, tárcsázó, stb kinézete is.
-
salgocomp
senior tag
válasz
mikesgabor #43150 üzenetére
7-8 telefonhívás, állandó mobilnet, ha itthon vagyok állandó wifi, néha egy kis játék, napközben pár fotó, esetleg videó, ezeket mind max fényerőnél. Játékra az új aksi is kevés egy feltöltéssel, persze ha sokat játszol.
-
salgocomp
senior tag
válasz
mikesgabor #43147 üzenetére
Estére olyan 20 %-ra megy le ha használom a telefont rendesen. Ha érdekel az aksi írj privátot.
-
mikesgabor
aktív tag
A másik.
Azt mondják 2. valahanyas androiddal eszik a teló a legkevesebbet.
Gondoltam azért mert az még nem nagyon használja a két magot,DE ha a merülés 40 valahány százalékáért a képernyő felelős akkor a 2. valahanyas androiddal miért bír ki "napokat"? -
salgocomp
senior tag
válasz
mikesgabor #43145 üzenetére
Sajnos nem, ebayen sem találtam 2000es gyárit.
-
fireproof
őstag
válasz
TheBomberman #43134 üzenetére
Hmm ezt tegnap este próbálgattam de nem igazán találtam különbséget az eredeti youtube meg ez között.
Azért köszönöm. -
salgocomp
senior tag
Szombaton megérkezett ismerősöm gyári 1650-es aksija, de mégsem kell neki, 2000 Ft + postáért (2600 Ft) vihető akit érdekel.
-
Kékes525
félisten
válasz
mikesgabor #43141 üzenetére
Google a barátod!
Begépeled az angol szakzsargont és magyar találatokat kérsz.
-
Kékes525
félisten
-
szemesi69
addikt
válasz
mikesgabor #43136 üzenetére
http://mobilegeeks.hu/2010/09/28/szerviz-kodok/
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok linkelni egy olyan MAGYAR oldalt ahol le van írva hogy a tárcsázóba milyen kódokat lehet beírni?
20 perce keresgélek,de nem találom meg(pedig egyszer találkoztam vele)
Hogy mi van most? -
TheBomberman
tag
-
fireproof
őstag
válasz
TheBomberman #43132 üzenetére
Régen volt valami cucc amit ttelepiteni kellet és lett HD.. Zip fájl volt ha jól emlékszem.
-
fireproof
őstag
Hogyan tudnék youtubeon HD ban videókat nézni? Neatrom fut a telefonomon
-
válasz
Just_Reboot #43128 üzenetére
-
Just_Reboot
addikt
Valaki tudna direct linket adni egy gyári 3+1fájlos JB romhoz?
-
salgocomp
senior tag
ICS vagy JB jobb a telóra ?
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudnátok segíteni.
Egy 4.0.3as független gyári rom kellene nekem Samu S2-re ami a "legfrissebb"
-
törölt tag
Én ezt nem értem. Ez sztem a kompromisszumokról szól. Mire jó magában egy gyors rom? Ha gyorsaságra vágynék, akkor én nem gyors romot szeretnék, hanem gyors telót. Autós hasonlattal, a kernel a motor, a rom meg a többi. Egy Ferrari nem lesz gyors Trabant motorral és egy Trabiba is hiába építek Ferrari motort, mert kevés hozzá a bódé, a fék, futómű, stb. Sőt, még az is kevés, ha az elemek alkalmasak a száguldásra, mert össze is kell őket hangolni. Egy nagyon jól összerakott rom sem lesz pörgős, ha visszafogom alatta Dorit. Persze megtehetem, hogy mondjuk soha ne váltson vissza extreme performance üzemmódról. Lesz száguldás, ami a vasból kifér. Csak legyen hozzá jó nagy powerbank, vagy néhány tartalék akku!
-
Tudna valaki egy jo romot a telora?Most a gyàri 4.1.2 van fent.Olyan kéne amiben minden mükődik stabil gyors stb....
-
Edi77
őstag
Megoldódott, feltettük rá a stock rom-ot és rootoltuk ismét. Remélem, nem lesz megint ilyen gebasz. Köszönöm szépen a segítséget, Somatom
-
mikesgabor
aktív tag
Érdekes mintha lasabban,merülne és úgy néz ki,hogy az energiatakarékos mód mostmár nem zabálja.
-
TheBomberman
tag
válasz
arecibo #43102 üzenetére
Nem sietek az eladással, annyira nem akarok megválni tőle, 2 kártyát használok, szóval tulajdonképp kell 2 teló. Aztán meg egyrészt aki ismeri a telefont, tudja mit várhat tőle, és szerintem ez a kis masina bőven megállja a helyét a mai tepsik közt is, másrészt a hurrogókat nem szoktam figyelembe venni. Ha van rá vevő, jó, ha nem, a piac úgyis formálja majd az árakat.
-
TheBomberman
tag
válasz
Just_Reboot #43083 üzenetére
Már rég megvan az utód egy S4 személyében, az S2-t húgom használta, de ő meg beállt az almásnokiások hipszter közösségébe. Kár érte. Én maradok a Samunál!
-
Kékes525
félisten
válasz
mikesgabor #43104 üzenetére
Azért próbálj meg egy wipe cache és wipe dalwik cache-t csinálni.
-
salgocomp
senior tag
válasz
Haldoklik az aksi, nekem is ilyen volt, miután vettem egy újat, nem csinálja már.
-
Kékes525
félisten
válasz
Milyen régi az aksi? [link]
-
mikesgabor
aktív tag
Azt hittem elgurulok a nevetéstől.
Mióta nálam van produkált már egy két érdekes dolgot.Ma feltettem egy gyári rom-ot,utána el kezdtem beállítani/feltelepítgetni a dolgokat.
Lemerült 12%-ra.Bevittem a szobába feldugtam tölteni.Kb kicsit több mint fél órát volt rajta jött egy hívás és közben lehúztam a töltőről.A hívás befejeztével meg látom 52%-on van az aksi.
Nem dugtam vissza hanem letettem az asztalra.15 perc múva megnéztem 61%-on volt.
Ej
Rá 20 percre megnéztem.70%-ot mutatott.
Vártam hátha felmegy 100-ra,de utána már csak 69% jöttMiért?
Valaki tapasztalt már ilyet? -
arecibo
tag
válasz
TheBomberman #43081 üzenetére
Hali!
Én is eladnám, felraktam egy oldalra, én 30.-at kérek érte, (hasonló állapotú mint a tied), de úgy lehurrogtak, csak néztem....Mit akarok ezzel az öreg vassal, csak kutyát dobálni jó, stb, stb.....Nem elkeseríteni akarlak, de kb erre számíts....Inkább itt porosodjon a dobozában, jó lesz tartaléknak. Most jelenleg E72 -őt használok, furcsa is, hetente 1x kell töltenem
-
törölt tag
Nem mondom, hogy sosem olvastam ilyenről, de még nem kommunikáltam olyannal, akivel megtörtént. Szóval nem hétköznapi eset. Én azt mondom, amit ilyen necces esetben mindíg. 3+1 -es rom, repart -tal. Persze előtte meg lehet próbálni egy Philz -t Odinnal, hátha bejön a recovery és akkor Aroma fájlkezelővel ki tudod menteni a dolgaidat. De aztán mindenképpen gyalulnám repart -tal. Persze, ha a download sem megy, akkor marad a JIG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest