-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Just_Reboot #46451 üzenetére
Ez annak az esete, amikor több telós fórumot követsz, és benézed hogy éppen melyikre válaszolsz.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #45885 üzenetére
"Pico" gapps -szal együtt is felmegy újraparticionálás nélkül. Én CM11 -ről váltottam wipe data/cache, system format után nem volt gond.
-
adamhun94
tag
válasz
Just_Reboot #45880 üzenetére
Majd figyelj arra is, hogy nekem a gyári particionálás szerint nem fért fel, újra kellett particionálnom a belsőt.
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #45882 üzenetére
Próbáld ezzel [link] úgy emlékszem én ez alól raktam fel.
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #45880 üzenetére
Valószinűleg olyan cwm van rajta ami nem kezeli a cm12-t .xda-n keress megfelelő cwm recovery-t.
-
shifty!
senior tag
válasz
Just_Reboot #45773 üzenetére
Fogalmi zavar. Hogyan értelmezzük?
Alap órajel az, ami a legalacsonyabb órajel, amire visszaskáláz a CPU, amikor nincs terhelve? Ez esetben igen, az alap órajel emelhető, 200 MHz-ről felfelé. Megjegyzés, ha az alap órajelet emeled, növekszik az alapjárati fogyasztás is.
A maximum órajelig skálázhat fel, ha terhelve van, a terhelés nagyságától függően. Ezt alapszinten lehet konfigurálni különböző alkalmazásokkal, pl. a Kernel Auditorral.
Órajelet skáláz magától a CPU, governort nem.#45772 kayman : Nem fos, nem hiába elterjedt széleskörben. Van nála jobb, ugyanakkor azt vegyünk tudomásul, hogy ez egy lassan 4 éves telefon lesz, aminek megvannak a hardveres korlátai, és papíron hiába nem egy rossz telefon, a legfrissebb szoftverekkel lassan egyre nehezebben fog megbírkózni.
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #45768 üzenetére
Ha nem sok akkor viszont még mindig optimalizálatlan.Egyszerűen másnap már szinte rossz használni mert érezni ,hogy nehézkes lassú stb .Igaz kb egy hónappal ezelőtti verziót használtam utoljára!Ha megmaradna a telepítés utáni gyorsaság patent lenne, de sajnos nem marad olyan és elég gyorsan beáll egy nehézkes lassú szintre.
kayman bocs ,hogy nem válaszoltam de nem léptem fel utánna az oldalra.Amúgy igen a 4.4.4 slimsabert használom és bár szerintem ez egy jó rom nem hibátlan!Nálam pl mindig előjön egy bizonyos időközönként ,hogy a képernyőforgás nem működik ,ilyenkor újraíndítom utána jó .
-
kayman
senior tag
válasz
Just_Reboot #45768 üzenetére
Most néztem, hogy a legördítő részben van energia beállítás.
Energiatakarékos, kiegyensúkyozott (ezen volt) és teljesítménycentrikus.
Felállítottam arra, most tesztelem pár napot.A CPU órajelet hol lehet felhúzni?
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #45748 üzenetére
Rendszer: 288 MB, alkalmazások: 204 MB, szabad: 300 MB.
Ami a háttérben fut még pluszban: F.Lite, Onedrive, Shuttle, Swiftkey,exDialer -
sityu17
tag
válasz
Just_Reboot #45724 üzenetére
Értem. És akkor melyik az a Dorimanx verzió, ami jó a kitkat 4.4.4-hez?
-
khorvat
senior tag
válasz
Just_Reboot #45706 üzenetére
Ez független ROM lesz ugye? Nekem Telenor kell, de közbe szerintem megtaláltam a gépemen!
-
khorvat
senior tag
válasz
Just_Reboot #45706 üzenetére
-
khorvat
senior tag
válasz
Just_Reboot #45704 üzenetére
Ok, köszi. Remélem lesz a gépen úgy rémlik ilyen esetekre eltettem pár éve, ha nem találom akkor majd koldulok itt vkitől egy linket
-
khorvat
senior tag
válasz
Just_Reboot #45702 üzenetére
Nekem is támadt egy olyan ötletem, hogy visszarakom a gyári 4.1.2 ROM-ot, kérdés hogy ehhez vissza kell particionálnom a telefont ha jól gondolom, most egy 6Gb PIT volt a CM12.1-el, de még elég instabil a CM és nem használom a telót, ha vki meg akarja venni vigye 4.1.2-vel az stabil utána ő dönti el mit csinál a telefonnal!
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #45681 üzenetére
Én meg a slimsaber kernelre gondoltam hogy az szerintem (bár nem próbáltam) nem megy fel a gyári recoveryből. Azért linkeltem az előző hsz-emben a philz kernelt mert az biztos felmegy gyári recoveryből , és a philz kernel cwm recoveryéből meg a slim kernel amiből meg a cm12. Na ezt jól leírtam :-).
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #45679 üzenetére
Én mindig cwm recoveryből raktam fel és nem tudom ,hogy gyári recoveryből is fel lehet e telepíteni!
Ha gyári jb van fent akkor először ezt [link] a kernelt kell felrakni aminek már van cwm recovery-je és abból biztosan felmegy a slimsaber kernel amiből lehet telepíteni a cm12 —őt! -
válasz
Just_Reboot #45607 üzenetére
Köszi. Amúgy megbízható alap? Ha nem muszáj, megint évekig nem nyúlnék hozzá a telóhoz.
-
w.miki
veterán
válasz
Just_Reboot #44943 üzenetére
ez, és az összefoglaló alapján próbálom csinálni, de a SetPartition üzenet után nem jut tovább az odin.
Ilyenkor mi a teendő? -
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #44951 üzenetére
Kösz a segítséget!
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #44948 üzenetére
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #44946 üzenetére
Még nem akarom visszarakni de jó ha megvan.
De hogy kell vele eltűntetni a háromszöget? -
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #44943 üzenetére
Köszönöm!
Ezt a sárga háromszög eltűntető appot , hogy kell használni? -
Sokee
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44934 üzenetére
Nem hozza vissza semmi, próbáltam több leírással de nem jön vissza az imei.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot #44933 üzenetére
Nem tudom, de meg lehet próbálni.
-
Sokee
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44931 üzenetére
Nem hozta vissza...
ez a megoldás müködik? [link]
-
toza
senior tag
válasz
Just_Reboot #44926 üzenetére
koszonom.
-
toza
senior tag
válasz
Just_Reboot #44921 üzenetére
nincsenek fent a fajlok,osszefoglalo linkjei nem elnek.. leszedtem mashonnan,kovettem az utasitasokat,es mostmar nem lat fileokat az E particion.. be sem kapcsol..
szoval honnan kene leszedni a korrekt "3+1" es cuccot?koszi.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44907 üzenetére
A Mobile Odinhoz nem kell root?
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44904 üzenetére
Köszönöm! Remélem, hogy nem lesz rá szükség, de azért...
Viszont vmi még eszembe jutott, ami eddig sosem volt szempont, csak most nem az én telómról van szó. Philz után, root és PC nélkül, vissza tudok állni a gyári kernel -re? Létezik abból cwm -ből telepíthető verzió?
-
t.dave500
tag
válasz
Just_Reboot #44904 üzenetére
Köszönöm, így már értem.
TWRP-ből vissza tudom rakni a CWM-es backupot? Ha nem, miután felraktam a kernelt visszarakhatom a CWM-et? -
half333
őstag
válasz
Just_Reboot #44833 üzenetére
innen szedtem le mindent: [link]
de ez már nem az első eset,MIUI-nál is ez volt a helyzet. Nincs olyan rom,ami tartalmazza már a gapps-t? -
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44797 üzenetére
Az előtte levő 4 szempontnak viszont megfelel. Egyébként már 1 éve én is a CM11 -et használom.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44769 üzenetére
Való igaz, hivatalos CM12 nincs az S2 -re. Van az OmniRom, a Lysergic Acid -féle és az ezekből építkező Resurrection Remix. Lényeg hogy nem állnak le a fejlesztéssel, mint a Samu már jó 2 éve...
-
oba
addikt
válasz
Just_Reboot #44755 üzenetére
ja, sry... azt hittem azért kérdezed hogy PM? mert nem érted, hogy mit jelent
-
oba
addikt
válasz
Just_Reboot #44753 üzenetére
private message aka. privát üzenet
-
Edi77
őstag
válasz
Just_Reboot #44747 üzenetére
Azt nagyon szépen megköszönöm
Ok, PM
-
válasz
Just_Reboot #44737 üzenetére
Koszi de ezt a zip et honnan telepitsem abbol a philz recoveribol?
-
Edi77
őstag
válasz
Just_Reboot #44744 üzenetére
Na igen, annak, akinek van fogalma arról, hogy mit is kell csinálni.
Szóval, akkor várom, h az installer gépen mikor is teszi fel. Köszi a helpet
-
Edi77
őstag
válasz
Just_Reboot #44742 üzenetére
Ja? Oké!
Cm 11 már volt fönt kb 2-3 napig a telómon jó 2 hónapja, de akkor nekem nagyon instabilnak tűnt és állatira merült a teló, így visszavarázsoltam számomra is meglepő módon a CM insrtallerrel a CM10-et, azóta az atomstabilan csücsül a telón, csak a kíváncsiság hajt (meg a több téma, mert időnként jól jön a változatosság)
Direkt kérdeztem az installeres megoldást, mert én másképp nem tudom feltenni
-
Edi77
őstag
válasz
Nem OTA-n tettem fel, hanem gépről. Párszor nem jártam jól OTA frissítésekkel, azóta ezt nem teszem
-
törölt tag
válasz
Vajon hány év múlva lesz STABLE a CM11 erre a jó kis telefonra?
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44716 üzenetére
Kb 5 oldalt visszaolvasgattam nem találtam de keresem tovább akkor köszönöm, jól hangzik ez
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44711 üzenetére
Nem kaptam ilyen választási lehetőséget, recoveryből telepítettem. Jó lenne nem kellene gapps,bár az XDA fórumon ott a link rá, szóval nem értem.
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44707 üzenetére
köszi, most épp elkalandoztam a neat rom irányába, eddig ez nagyon tetszik, nem tudom ki hogy vélekedik felőle:
[link] -
pixelshader
tag
válasz
Just_Reboot #44669 üzenetére
cm7 alapból támogatta, volt benne proci huzo app is. Cm11 szinte ugyanaz mint a gyári...
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44645 üzenetére
Tudom hogy KK-hoz is van,csak a kép készültekor néztem hogy van új Pico Gapps és van,ezért csináltam a képet.
Várom hogy a CM12 jó legyen.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44643 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44640 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44640 üzenetére
Kicsit nehezen mentek az első lépések a Flashtools -szal (ez az MTK -s Odin). A sikeres rootolás örömteli emlékére született az aláírás. -
Edi77
őstag
válasz
Just_Reboot #44438 üzenetére
Jelenleg nincs efféle problémám, csak szeretem begyűjteni az ilyen jó infókat
-
Edi77
őstag
válasz
Just_Reboot #44433 üzenetére
Ez csak gyári ROM-on alkalmazható, vagy CM-en is?
-
bul07
nagyúr
válasz
Just_Reboot #44433 üzenetére
Megcsináltam na majd meglátom hogy segített e
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44283 üzenetére
Nem volt tervezve. Viszont 'Lysergic Acid' -et "beveszik a CM csapatába", amennyiben sikeresen megoldja a béta verziójában a problémákat. Onnantól kezdve az övé lesz a hivatalos kiadás.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44283 üzenetére
Szerintem akkor lesz hivatalos,ha minden funkció hibátlanul fog menni.
-
Edi77
őstag
válasz
Just_Reboot #44238 üzenetére
Feltettem a CM11-et OTA-n, és azért biztos ami biztos alapon kapott egy gyári visszát. Jó gyors lett, és köszönöm a téma linkeket, most már fogom tudni használni is
-
galaxys80
veterán
válasz
Just_Reboot #44143 üzenetére
Köszi.
-
noto
senior tag
válasz
Just_Reboot #44136 üzenetére
Na az üzemidőre kivàncsi leszek én is!
Jelezz màr vissza légyszi!
/csak megmaradt az S2 nem volt szivem elpocsékolni mert csak jó kis teló ez még nekem meg valahogy csak nem tetszet a Honor nagyon Mius nekem/ -
adorjant
őstag
válasz
Just_Reboot #44116 üzenetére
Másik kábellel próbáltad? Nekem volt már ilyen,igaz Nexussal,és ott másik kábellel egyből működött.
-
Barto
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44106 üzenetére
A Karácsonykor irt esetkor, én win 8.1 alatt húztam újra. Nem raktam semmilyen drivert. Hagytam, hogy felismerje kikapcsolva, bekapcsolva, majd download modban. Ment szónélkül. De. E
Megy 7 alatt is persze. A Vista kimaradt. 😉 -
sub71
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44109 üzenetére
Holnapra szereztem Xp-s gépet, remélem sikerül...
-
sub71
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44106 üzenetére
köszi szépen a segítséget...
-
sub71
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44103 üzenetére
Próbáltam, de nem látja a telefont Win8 alatt, pedig a drivereket is felraktam!
-
pakriksz
őstag
válasz
Just_Reboot #44083 üzenetére
nem nyert:
This package is for 'galaxys2.i9100....
this is a ' '. -
pakriksz
őstag
válasz
Just_Reboot #44081 üzenetére
tehát akkor a gyári recovery-ből telepítem a philz-et, majd amiután az fent van, abból a kit kat kompatibilitás kitet?
-
Burt1793
veterán
válasz
Just_Reboot #44021 üzenetére
Jó, mondjuk a g3 elvileg alap ui-val eléggé laggol. Milyen a QHD felbontás? Durva lehet. Nekem vannak elveim, először a monitorom lesz QHD-s és csak utána jön a telefon. Amúgy vicc az egész, a normális irodai notebookokból 250k-ig kispórolják a FHD-t is.
-
Burt1793
veterán
válasz
Just_Reboot #44018 üzenetére
Azt nem tudom elhinni.
Az viszont néha zavar, hogy nem tudom befolyásolni a rendszert, de ez főleg az elején volt, most már annyira nem érdekel, jól megvagyok vele. De az is biztos egyelőre, hogy a következő telefonom nem wp lesz. Lehet, hogy megpróbálom az iphone-t, persze 2016-ban. Az s2 bő 3 évig megvolt, nagyon elégedett voltam vele, most egy wp csúcsteló, aztán egy apple, végigmegyek az oprendszereken.
Aztán meg valami kínai 2018-ban.
(#44019) Szatyor95: Bocs, te mettől meddig használtad az s2-t? Nem rémlik a neved és abban biztos vagyok, hogy az s2 volt a legjobb nagyon sokáig. A mali 400 mindenre elég volt még 0-2 éves koráig. Én még gta-ztam is rajta. De az alap játékokat, amik általában menők voltak mind tökéletesen futottak. Gondolok itt pl a temple run-okra, angry birdsökre, 8 ball pool-ra (régi kedvencem, az elején 2012 körül, még hasított, most így 2014-ben már alig ment... ennyit arról, hogy a hardver öregedett el, inkább a szoftver lett direkt elcseszve) és minden másra (jajj, pl a jetpack joyride mekkora volt
), nem játszottam sose túl sokat telefonnal. Nekem egy rossz szavam nem lehetett soha az s2-re, a kijelzője nagyon szép volt, nem égett be, a 2000es aksival elég jól bírta az aksi is, jó kompakt volt a mérete, nagyon testreszabható volt. Jó pár miui, több millió cm és neatrom felkerült rá, mindent tűrt és mindent gyorsan futtatott.
-
Burt1793
veterán
válasz
Just_Reboot #44015 üzenetére
Pedig nagyon jó topik volt, a telefonnal se voltak nagyobb bajok. Elég sokat romoltam, de most egyáltalán nem hiányzik.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #44001 üzenetére
Köszi, és meglesz nekem is.
Neked is, és Mindenki másnak errefelé is kellemes ünnepeket! -
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43999 üzenetére
Gratula a G3-hoz, és használd egészséggel!
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43954 üzenetére
Nem kell beírni a 2 sort. Elég a EnableCMCallRecording -ot aktiválni Xposed alatt, újraindítani és már működik is.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot #43954 üzenetére
Be és volt Reboot is utána.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot #43950 üzenetére
Most felraktam a mai NIGHTLY-t, kipróbálom, aztán megnézem az M10-est is.
Ha nem megy, akkor vissza a Neat-ra...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot #43948 üzenetére
Abban az egy Release-ben még ment és azóta nem?
:-( -
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot #43937 üzenetére
Köszi!
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43899 üzenetére
Én lehet eladom inkább ócskavasnak, és átmenetileg visszatérek a Sonyhoz. Ugyan rosszabb a támogatás, de az legalább tud tölteni, nem ég be a kijelző, nem eMMC hibás, és még jobban is értek hozzá. Köszi, ma szerintem haladni fogok vele.
gyu456: Nem néz ki rossznak, bár amitől tartok, hogy eredeti-e. Mert ha nagyon nem jön össze a váltás, lehet kelleni fog egy ilyen. Amúgy most valamiért még visszatért az élők sorába, és tölt normálisan. Csak ki tudja megint meddig.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43897 üzenetére
Arra is gondoltam, de túl sokat lehet már nem ölnék a telefonba.
Alakulgat, már a telepítés meneténél járok.Hétvégén szerintem be fogom tudni fejezni.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43895 üzenetére
Ez is jó megoldás. Bár nálam nem alternatíva, mert a kijelző is kéne.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43847 üzenetére
Köszi!
-
mivan80
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43843 üzenetére
CM 11-ből van-e ilyen 3+1-es rom, vagy ez csak gyáriból létezik?
Melyik a legfrissebb létező ilyen rom? Tudnál liniket adni hozzá?
Köszi.
(#43845) klykkly: Nem csinál semmit nálam.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43833 üzenetére
Azokkal nem fog menni. Még egy tippem van, a terminálból telepítés. De ehhez az kell, hogy legalább az egyik tárhely elérhető legyen.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43825 üzenetére
Mondtam, hogy még nem ajánlott így belevágni.
Egy tipp: Recovery -> Apply Update -> KitKat kompatibilis recovery flashelése
Viszont legyen a telefonon a CM11 is, mivel valószínűleg a CM12 ezután nem fog bootolni. -
oba
addikt
válasz
Just_Reboot #43829 üzenetére
odinos philz telepítés kiesik?
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43825 üzenetére
Nagyon gáz még? Van egyáltalán olyan ami használható, tetszik benne?
-
Saskakas18
tag
válasz
Just_Reboot #43817 üzenetére
köszönöm a segítséged
-
Saskakas18
tag
válasz
Just_Reboot #43815 üzenetére
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43791 üzenetére
Nem. CM11 M12.
-
oba
addikt
válasz
Just_Reboot #43764 üzenetére
én meg cm phone -t, pl Oneplus One, vagy esetleg Motorolát ami közel stock android
de persze a Nexus is jó... csak persze kell root és ki lehet gyomlálni a sok google bloatware -tigen, ezt a szót használom a sok google appra és szolgáltatásra amik minden androidos telefonon ott vannak
kezdve a google pluson, a google play játékokon át egészen a google maps -ig
nem azt mondom hogy ezek rossz vagy haszontalan programok... de ha nincs rá szükségem miért is legyen rajta a telefonomon és fusson a háttérben mint szolgáltatás?
szerencsére van rá gyógymód ugye
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43762 üzenetére
Honor 6
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43759 üzenetére
S3 -ra nem de S3 Neo - ra már igen. 1,5 giga RAM, SoC 400-as proci, adreno 305 GPU. Alapból 4.4.2. LTE mondjuk nincs benne, de jóval olcsóbb az S4 -nél.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43748 üzenetére
Pedig úgy halottam rosszabb teló mint az s2.Nekem nem egyszer mondták már,hogy a telefonkönyv is alig akar megnyílni rajta.
Burt1793
Akkor én,hogy adtam el 33 ért ha 30 a plafon?Egyépként szerintem nem rossz teló ez még a mai világban sem.
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43740 üzenetére
Az nem is rossz ár. Kevesebbre számítottam, olyan 20 ezer környékére. Ha meghirdetem 35-re akkor még alkudhat is belőle.
Köszönöm!
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43738 üzenetére
Ismerős szitu, néztek már rám hülyén, mikor az akkor még batár állatnak számító Sony-n a gombokkal lépkedtem valami menüben.
Egy bátrabb arc rá is kérdezett.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43732 üzenetére
Egyelőre még nincs benne, gondolom azon még dolgoznak.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43721 üzenetére
Köszi, lehet egy-két dologban szívesen venném.
Két kérdés már be is ugrott, amit most nincs alkalmam megnézni. Esetleg emlékszel arra, hogy a CM10.1.3-ban még működött-e az FM rádió mindenféle 3rd party app nélkül? A másik pedig, hogy van bármilyen hiba, amit CM11 alatt tapasztaltál? Akár gyors merülés, akár videólejátszási hibák (ez különösen érdekelne, mivel nálam az 1080p-s felvételeket nem tudja jól visszajátszani a telefon), fagyás, stb?
-
würzburger
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43699 üzenetére
Én Rocket Player Pro-t használok...
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43699 üzenetére
Neutron MP, kikapcsolt általános driverrel, V4A-val.
-
Sakuro
tag
válasz
Just_Reboot #43688 üzenetére
Írtam privit.
-
Sakuro
tag
válasz
Just_Reboot #43686 üzenetére
Omnirom 4.4.4-hez kellene nekem, mert cwm recoveryvel nem megy az automata system update, az csak twrp recoveryvel megy. Úgyhogy a 4.4.4-hez való kellene, csak nem igazódok el.
-
Sakuro
tag
válasz
Just_Reboot #43684 üzenetére
Ezek között mi lehet a különbség? Melyiket kellene leszedni?
https://www.copy.com/s/yTOopqyQTUjy3vil/Apolo/Apolo%207.x%20(AOSP%204.4.x%20kitkat)/Base%20OmniRom
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot #43677 üzenetére
Nincs mit, bár ha egyszer stabil is lesz, nem fogom használni, azért érdekelt, mit hagyok ki tudásilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged