Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
McCsaplak
tag
válasz
palee69 #42113 üzenetére
SamMobile-on repartos romok vannak?
Nem mindegy, mert ha Odinba bepipálom a repartition-t, és a rom meg csak "sima", akkor tégla lesz belőle.
S Advance-ra tettem már fel ilyet, ezzel 100% tiszta,szűz rendszert kapsz.
Találtam függetlenhez ilyet S2-re is, de nekem T-s kellene... -
Kisfundy
aktív tag
válasz
palee69 #41878 üzenetére
Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne ötlete arra hogy miért merül a telcsim pár óra altt le úgy hogy hozzá sem nyúlok!?
Egy hete a gyári aksival kezdte ezt csinálni,gondoltam akku meghalt 2,5-éves várható volt rendeltem egy után gyártottat,aminek elvileg a kapacitása is nagyobb!
Legyalultam a telefon teljesen gyári szoftver újrahúztam (4.1.2).
Első nap hibátlan fél nap alatt kb 15-20%-ot merült,aztán egyre jobban,majd megint ott vagyok hogy hozzá sem nyúlok és 4-5 óra alatt már 20%-on van!Valakinek valami ötlet esetleg?
-
törölt tag
-
Burt1793
veterán
válasz
palee69 #39555 üzenetére
Az enyém is megtalálta a frissítést, de amikor rányomtam, egy letöltő oldalra irányított. Nincs baj a rommal, most nem váltom le. Túl sok macera. Ha csak simán ráfrissített volna, beleegyeztem volna.
Igazából 4-5 napja van fent a mostani is... még csak most állt be.
Furcsa ez a Neat update a romban... bár az pozitívum, hogy témákat, kiegészítőket könnyen le lehet vele szedni. de azokat is recoveryben kell manuálisan feltolni...Vagy van rá más mód?
-
Th3Ac3
tag
válasz
palee69 #38452 üzenetére
Az árát én is sokallom na meg kell hozzá új vastagabb hátlap is. Ha még sokszor csinálja elgondolkodom a beszerzésén.
Kékes525: Egy hetes rendszer, most lett frissítve, nem gondolom hogy ilyen hamar összeakadna. STweaksben Fuel Gauge Chip resetet nyomtam, az elvileg az akkumulátort kalibrálja.
-
Th3Ac3
tag
-
Snoop-y
veterán
válasz
palee69 #37587 üzenetére
Semmilyet ( en tudok ra vigyazni szerencsere
)
Hat mivel en a Samsungtol rendeltem az akku mellet volt a modositott Samsung hatlap is. ( bar szerintem a tobbihez is adnak )Xperia T-rol valtottam amugy vissza ( felesegemnek az van egy ideig elcsereltuk de most visszamenekultem A telefonhoz )
Nem is tudom mi lesz ha majd tonkremegy -
Burt1793
veterán
válasz
palee69 #37486 üzenetére
Az nagyon jó, az S2 sajnos nagyon gyengén teljesít a telefonálás terén. Nálam egy óra telefonálás felér egy óra kijelzőidővel (miközben telefonálás közben kikapcsol a kijelző).
Amúgy ha rádió mellett van a mobil (otthon kb mindig), akkor sokszor bezavar a rádiónak és recseg a rádió. Itt sajnos gyenge a 3G és gondolom ide-oda vált 2G/3G között. Szerencsére ez csak itthon van, napközben mindig van HSPAP.
Mostanában máshova rakom a telót, bár nehéz megszokni. -
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest