Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Ez azért furcsa, nekem most volt egy éves a 2000es aksim. Nekem is be van állítva 3 fiók, de az exchange, meg ilyenek tiltva vannak. Ettől még folyamatosan jönnek a mailek.
Nekem ugyanazzal mint nálad, 2,5-3 óra kijelzőidővel áll az aksi 34%-on (speciel tegnap ez volt...) Ma nem használtam. -
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 2013. juniusában használtként vásárolt galaxy S2 (GT-I9100). Elvileg 16 gigás. Na most az eszközmemória 1,96 Gb, de a Beklső tárhelynél az össez terület csak 4,11 Gb. Van ebből a telefonból ilyen verzió is?
Ez nem is 4 Giga, hanem kicsit több. Esetleg ötlete valakinek? -
Kékes525
félisten
Nem csak, mert akkor a kijelző idő kevesebb lenne. Sokszor szoktam, csak szórakozásból a különböző programokat nézegetni, ismerkedni velük. Menetrendeket is gyakran nézegetem.
A telefont 2G-val használom, úgy takarékosabb, persze, ha nem Wi-Fi-zek akkor 3g re megyek, de ez ritka. Nálam a Norton Mobile Security fogyaszt legtöbbet, mert az állandóan fut, habár a legtakarékosabbra van állítva.Sokat használom a google.playt, ami eléggé képernyő fogyasztó, mert fehér alapszínű. A telefonom alapból fekete színre van állítva, nincs nyitó képernyő és a NeatROM Superlite-ot most az 1.1-et használom greenifyvel. Ebből is töröltem 10 apk-t Várom a 2.1-et.
Nem e-mailezek telefonnal, gondolom az is sokat eszik. Nézd meg melyik eszik sokat. Lehet hogy valami fölösleges is fut a háttérben amit a greenify nem ér el.
Most 1nap 10óra időnél vagyok és 70%-os az aksi idő.
Szerintem a folyamatos szinkron és a 3g fogyaszthat sokat. Az akkud az milyen idős?
-
BigT
senior tag
válasz
Kékes525 #32889 üzenetére
de a kijelző akkor nálad csak akkor van bekapcsolva, ha pl elindítod a zenét? Mert nekem hihetetlen adat, hogy 4-5 nap. Én folyamatosan emailezek rajta (3 mail cím, folyamatos szinkron 0-24ben), ha kell, böngészek, ritkán kis facebook, irodában és otthon wifi, útközben 3G. Így ma például 10 óra készenlétnél 1óra 13 perc kijelzővel 34%-on állok. Pedig nem kevés feleslegesen futkározó appom van fagyasztva greenifyvel.
-
fireproof
őstag
Sziasztok. A jelenlegi XWLSS NeatRom Lite v4.7 (4.1.2) helyett szerintetek érdemes feltenni az új XWLSZ NeatROM Lite v5.0.2 (4.1.2)-t ?
-
joy_k
tag
Van egy olyan problemam, hogy egy haver le ejtette a telojat, vak sotet a kijelzoje, par szemeyes cucca rajta maradt a telon, valahogy ki kellene menteni par dolgot rolla, de nem tudom hogyan fogjak neki es mivel. Valmi otlet? Ja ha rakotom a gepre, sem belso sem kulso kartyat nem latja. Koszi
-
azoltan88
tag
válasz
LLRobi #32880 üzenetére
Köszönöm! Akkor nem csak beképzeltem, mert azért az S2 kamerájától többet várt az ember. CM-ROMnál különösképpen a videózás zavaró nekem. Állandóan próbál fókuszálni, és ha egy kicsit mozdít az ember a kamerán akkor már homályos lesz, s kb.1-2 másodperc szükséges újra az éles képhez.
-
LLRobi
csendes tag
válasz
azoltan88 #32878 üzenetére
Bizony van! A CM, Slim bean, supernexus stb. romoknak nagyon gagyi kamera szoftverük van. Nincs benne képstabilizátor, ami ugyan csak szoftveres, de így is sokat számítana. Lassan készít képet, és kevés fénynél nagyon csúnya zajos lesz. A legjobb az alap samsung rom-ok kamerája, vagy a MIUI rom-é.
II Az akuidő többnyire mindig hasonló, de a független romoknak jobb mint a szolgáltatóiknak. -
azoltan88
tag
Van különbség a különböző Rom-ok kamera teljesítménye között? Ill. Aki használ gyári (4.1) Romot az milyen akku időt tapasztal?
-
Kékes525
félisten
Nem gyengébb, sőt sokkal jobb, akár a benchmarkokat, akár az aksi időt nézem:
[06 Oct 2013] [KERNEL TESTS] [SAMMY ROMS] Kernel battery tests and benchmark results
-
Kékes525
félisten
Én kalibrálni szoktam: Akkumulátor HD Pro -val
Így nagyon jó. Csak az a baj hogy legalább egy óráig tart. Zenével, videóval, internettel kalibrálja + a közösségi adatokkal, így Wi-Fi is kell hozzá.
-
BigT
senior tag
válasz
Kékes525 #32862 üzenetére
köszi, még delután feldobtam, ezeket a wipeokat futtattam én is. Nekem az lenne a fontos, hogy a 4.7es neat szintjére jöjjön vissza az aksi időm, akkor megvolt a 16-20 óra készenlét, kb 4,5 óra kijelzővel. Mostanában 2,5 körül van. Remélem, 3-4 töltés után beáll majd ez a rom is.
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Valaki aki hasznalt WLSS es mar van tapasztalata WLSZ-en a NeatRom teren kerem irjon par sort erdemes-e folrakni, mert az irasokbol a Sz gyengebb lett valamilyen forman.Koszi
-
LLRobi
csendes tag
Pénteken felraktam a MIUIv5 hivatalos 3.9.6-os verziót. Nagyon gyors, és viszonylag stabil. A kérdés, hogy mi a különbség ez és a 3.10.11 között? Érdemes-e telepíteni az upgrade csomagot?
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
NEm tudom lehet-e itt beárazni... El kellene adnom a nyáron garban cserélt s2-m. 2014. jan. végéig garis.
Ér 55.000-et szerintetek? -
Kékes525
félisten
@ Burt1793 é @ BigT
5.0-ra és 5.0.1 akkor megy fel wipe nélkül, ha Philz kernellel volt, másképp GS2KernelWipeV2.09.zip is kell (pl.: ha apolo volt).
Azonban én ilyenkor is szoktam wipe cahe és wipe dalwik cache csinálni, baj nem lehet és nem olyan hosszú a felrakási idő. Ki lehet bírni.Én inkább a SuperLite-ot tenném fel és teszem is fel és az esetleg abból számomra hiányzó apk-at. Egy kicsit jobb mert sokkal kevesebb a felesleges program, ami eszi az aksi időt és helyet foglal el.
Igazából én az 1.1-ből is elvettem 12-öt és kettőt visszatettem. Az aksi időm 4-5 nap sok zene hallgatással és 2 óra képernyő idővel, közepes mennyiségű telefonálással.
A szerző szerint a SuperLite lényege: All features you get in NeatROM Lite but a little more debloated
Sajnos még csak az 5,0 van átírva 2,0-ra. de készül az újabb...
-
Eclips21
őstag
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Pityke78 #32855 üzenetére
Tévedsz, a H az már 3G, a HSDPA, a H+ meg a HSPAP, legalább is nálam így szokta kiírni a hálózatokat a beállítások - telefon névjegye - állapot résznél.
Az E betű az edge, ez van, ha sima gsm-re állítod VAGY ha nincs 3G. Javaslom, hogy nézd meg te is a telefon névjegyénél a hálózat típusát.
Amúgy simán lehet a 3G is lassú, ez Magyarország.Ui.: Az meg, hogy ide oda vált az szerintem annak a jele, hogy gyenge a 3g-s térerő.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Pityke78 #32855 üzenetére
Nem tudom a Telenor-nál mi a szokás, ráadásul én CM 10.2 alatt közvetlen tudom ezt ki/be kapcsolgatni. De ha nincs 3G térerő ott, ahol most vagy akkor nem fog (nem tud) kapcsolódni. Én keresnék egy másik okostelefont a közelben és megnézném/megkérdezném hogy az hogyan viselkedik.
:-) -
Pityke78
őstag
válasz
Pityke78 #32854 üzenetére
Korai volt az öröm.
Csak néha talál 3G-t, akkor faszán megy a net, de aztán egy idő után visszatér a sima mobilhálózatra.
Pedig nem is mozgok, csak itt fekszek az ágyban.Tudnék vele valamit csinálni, hogy folyamatosan a 3G-re csatlakozzon?
Amúgy az alábbi jelek vannak a telefonon.
H: gondolom ez a sima 2G-s alap mobilhálózat
H+: ez nem tudom mi, ötlet?
H3G: ez meg a 3G-s hálózat, amire nekem szükségem lenne.Van ötletetek?
Köszi
-
Pityke78
őstag
válasz
Oldman2 #32852 üzenetére
Sima, gyári telóm van, nem mókoltam rajt semmit.
4.1.2-es android verzió, Kernel: 3.0.31
Találtam egy ilyen beállítást és a Telenor Go-val most elvileg megy rendesen.
Vagy hülyeséget csináltam?Android Telenor internet beállítása:
Internet beállítása
Név: Telenor Net
APN: net
Hozzáférési pont típusa: internetTelenor Mobil portál beállítása:
Név: Telenor GO
APN: online
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
Hozzáférési pont típusa: internet -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
A SG SII-n engedélyezni kell valahol, hogy csatlakozzon 3G-s hálózathoz, ha van elérhető? Bent fekszek a kórházban és csak sima mobil hálózat van, amin keresztül netezni baromi lassú.
Amúgy 20-as hálózatot használok.
Ötlet, vélemény?
Köszi
-
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #32845 üzenetére
Ha apolo kernellel van fent az 5.0.1, akkor nem tudod, hogy hogyan tudnám felvarázsolni?
Igazából teljesen jó ez az 5.0.1, nem merül gyorsan, átlagban megvan az öt óra kijelző idő, két naponta töltöm. Zenehallgatással sem merül, jól működik az automata fényerő stb-stb.
És lehet, hogy, ha felfrissítek, összeszarja magát. 5.0.1 előtt géppel formáztam a belső sd-t és minden mást, tehát elég szűz rendszer. Kb 1 hetes. -
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy ezen a telefonon a CM romok jobban merítik az akksit mint a stock romok?
-
bzs73
őstag
Kint van a XWLSZ NeatROM Lite v5.0.2.
változások
Brightness Slider Toggle (Show/Hide)
Edge Zoom Toggle
2g/3g Toggle
New Green Circle Battery
New Battery Animation
Fixed Clock Color
Ripple fix -
daninet
veterán
Hali!
MIUI-ból van már jobb ASNET-nél?
4 hónapja nem volt egy FC-m, crash-em, újraindulásom, totál meguntam, hogy működik
-
gaben1117
senior tag
Hello!
Nem tudja valaki, meddig jön ki hétköznap a szervizfutár? Nem találok sehol erre vonatkozó információt. Én minden nap 5-ig dolgozok, utána lévő időpontot lehet vajon egyeztetni vele?
üdv
-
warezxts
senior tag
Valaki tud dobni PhilZ kernelt odinos verzióban LSZ-re illetve 3+1-es romot ami LSZ?
Egyszerűen nem találom, gugli most nem szeret :S
Előre is köszi! -
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
A fényképező beállításoknál van egy olyan hogy automatikus kontraszt. Ezt hogy tudom megcsinálni, mindig bekapcsolva legyen ha elindítom a kamerát? Ha nincs bekapcsolva akkor elég ramaty képet csinál.
Köszönöm!
-
Weeman1
veterán
-
Burt1793
veterán
Nálam ennyi feltöltve: [link]
Illetve itt egy üzemidő, kb 3 óra mobiladattal, középmagas automata fényerővel: [link]. Igaz, hogy az üzemidő mindenkinél más, ez nálam jónak számít, mert minden szar fut, mert erre használom a telefont, míg pl wdx 8 óra kijelzőidőket hozott minden nap.
Nálam ,minden szinkronizálódik, minden használatban van.
És ebben benne van kb 2 óra zenehallgatás is. -
noto
senior tag
siker megoldottam
-
noto
senior tag
sziasztok!
elcsesztem a telót
a Titanium progival lefagyasztottam valamit és nem indul a teló csak a samsung feliratig jut el
mit tudok csinálni mit javasoltok??
csak az odin mod jön be
recovery mód hang fel és power nem jön be -
LLRobi
csendes tag
Sziasztok! Most mitévő legyek?
Feltettem a slim bean rom-ot mégpedig a hivatalos verziót. Nagyon gyors, gyönyörű, akadásmentes, szép és jó, de a google apps-al van valami probléma. Először amikor feltettem, állandóan kiírogatta hogy a google alkalmazások leálltak. Aztán amikor ott voltam, hogy mindjárt visszateszem a Neatrom-ot, megjavult magától. A google ikonok megváltoztak és nagyon jók, de a you tube-on kockázik a videó.Már volt részem ilyenbe a CM10.1-nél.
-
fecs
senior tag
A független magyar hivatalos JB van a telefonomon, mert gariztatnom kellett júliusban. Mostanára eléggé belassult (philz kernel van rajta telepítés óta) és néha nem old fel a képernyőzár, illetve szöveg beírásakor nem reagál pár másodpercig. Szóval ezek eléggé bosszantanak, úgyhogy a ROM-csere felé veszem az irányt.
Mivel viszont nem követem napi szintem a ROM-ok fejlődését, ajánlást kérek tőletek.
Nem akarok csilli-villi, agyon témázott ROM-ot, a gyári téma nekem bejön. A Samu sallang nem kell. Viszont egy normális üzemidő meg igen.
Alkalmas lehet erre a NeatRom Lite? Illetve melyik verzió?
Ha nem, akkor mi a javaslatotok? -
Burt1793
veterán
válasz
beast27 #32816 üzenetére
Be akartam offtopicozni a végén egy részt és igazából shift+kurzorral mentem felfele (csak feljebb nem akartam ennyire részletesen leírni...), jelölgettem ki a sorokat és véletlenül a delete-re mentem az end gomb helyett. Ja igen, nekem nincs insert a delete alatt, így a delete az end mellett van. Sajnos nincs visszavonás gomb
Pedig rendes billentyűzetem van.
-
fireproof
őstag
Üdv Srácok.
Lenne egy kis problémám. Tegnap este bringával sikerült zakóznom egyet és a jobb oldalammal tompítottam az esést a telefon meg a mellemnél volt a zsebemben így nem koppant a földel és ha jól emlékszem a bringával sem találkozott. Azomban azóta nemigazán vagy csak elvétve érzékeli ha tölteni akarom. (Legtöbbször nem érzékeli). Megpróbáltam számítógépre is felcsatlakoztatni de semmi. Minden egyéb funkció tökéletesen működik rajta kivéve hogy néha magától belép a Taptalk be vagy drive talk vagy mi a fene az.... Kicsit mintha összerázódott volna a rendszer vagy én nem is tudom. Neat Lite van rajta. Valakinek van ötlete hogy mi lett vele?Valami megoldás? -
logarithm
őstag
válasz
bitum3n #32807 üzenetére
leszeded a nem tar verziót, tehát a zip-eset, külső sd-re rakod, majd recovery-ben install és kész.
(#32804) geckowize
nem tudom, nem használtam ilyenekre azt a calandert, most szimplán a next calendart használom. feljegyzéseket max colornote-ba teszek rövid időre. -
bitum3n
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék root ügyben.
Saját telómon gond nélkül ment, de bratyóén mikor odinnal elindítom, fail-re fut és a kövi üzenetet adja ki:
<ID:0/005> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> PhilZ-cwm6-XWLSZ-OJC-5.15.9.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..
<ID:0/005> Firmware update start..
<ID:0/005> zImage
<ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)Kerestem itt a fórumon de konkrét megoldást nem láttam egy hsz-ben sem.
Van valakinek ötlete, mi lehet a probléma? -
geckowize
őstag
válasz
logarithm #32802 üzenetére
Nem tudom valamiért felrakni az S calendart, pedig az Alkalmazások kezelésében előtte törlöm a Naptár adatait meg a Naptár tároló adatait, ahogy leírta a készítő. Telepítés után kiírja, hogy nincs telepítve, aztán kész, ennyit lehet csinálni vele.
Nincs valami olyan naptár, ami mutatja a havi nézetben is a bejegyzéseket? Ez tetszett nagyon az S calendarban...
-
oba
addikt
romot akarok cserélni de nem akarom, hogy elvesszen a Jetpack Joyride mentésem
hogyan csináljam?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest