Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
Volt valakinek olyan problémája hogy a wifire felmegy a teló de netet nem kap?
Itthon nincs vele baj de mamámnál elég sokat vagyok és ott a laptopjukon semmi baj van net de telómon nincs mióta slimbeam-re váltottam dorikernelle 9.43. Próbáltam állítgatni hátha nem tudja a 10 feletti csatorna számot és kézzel 6-osra tettem de semmi változás beállításokat végignéztem semmi tiltás nincs, öreganyámék meg biztos nem állítgattak semmit. -
BigT
senior tag
válasz
Burt1793 #33585 üzenetére
én lassan tökön bököm magam. Leszedtem a romot, csináltam előtte egy nagy pucolást, feltoltam, újra full wipe, utána kernel wipe, majd új dorimanx kernel. Így is valami folyamatosan ébresztgetni a készüléket, így merül is rendesen. Tudom, hogy várnom kell még néhány full töltést/merülést, de már bosszantó a helyzet. Szinte mindenem fagyasztva greenifyvel, kivéve 3 mail cím (2 céges exchange, 1 privát gmail), de már ezeknél sem pushra van állítva, hanem 5-15 percre. Better battery sem mutat semmi számomra értelmezhetőt
Apolo extreme kernel-t használnak elvileg többen hozzá. Kernel csere segíthet a folyamatos ébredésen? (megköszönöm, ha valaki dob linket az apolo kernelhez)
-
zso73
veterán
válasz
banuszzs79 #33594 üzenetére
Nekem a magyar JB van a telefonon. A gyári felületel, és a kellő alkalmazásokkal. Teljesen jó.
-
Weeman1
veterán
válasz
banuszzs79 #33594 üzenetére
Összefoglaló kinyitása.
-
banuszzs79
tag
Hello Skacok...
Na teló tulaj lettem
annyi kérdésem lenne hogy milyenek a gyári romok a telóhoz van valami hiba vagy ilyesmi velük vagy jól működnek elsőnek míg meg nem tanulom használni gyári romot pattintok rá aztán majd buherálok tovább persze
na szóval Melyik gyári vagyis a legújabb milyen hogy müködik stb... köszi
-
gtesteban
tag
Üdv mindenkinek!
Néhány hete már írtam egy olyan problémáról,hogy felraktam a cyanogenmod 10.1.3-as stable változatot és egy hozzá való dorimanx kernelt, és a képernyő zárásnál beakadt egy kicsit a lock. Rájöttem,hogy a kernel okozta ezt a problémát
Most is ugyanaz a rom van fent és érdekes módon teljesen megjavult.
A kérdésem pedig az volna hozzátok,hogy érdemes lecserélni ezt a romot a legújabb 10.2-re?
Illetve tudtok ajánlani egy másik kernelt a 10.1.3 verzióhoz?üdv: Pisti
-
nyervi
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy Slim Bean i9100 SaberMod 4.9 alatt hogyan tudok szinkronizálni a facebookkal? hiába nyomom, hogy szinkronizálás most és be van pipálva az automatikus szinkronizálás is mégsem csinál semmit. Köszi.
-
jadi
csendes tag
sziasztok!
a probléma maradt csak nem annyira feltűnő, a töltőt vagy az usb kábelt későn érzékeli ha kihúzom vagy bedugom, a telefon aksija 1/2 napot nem bír ki (közben nem használom), kikapcsolni nem lehet mert azt hiszi magáról hogy töltőn van. Mind ezt a frissítés után produkálja -
istvan47
senior tag
-
Weeman1
veterán
-
RAYBOMB
tag
Megerkezett a Chameleon 3.0.4
Nehany haptic feddback change es persze XWMS1 -
polomaa
aktív tag
-
Burt1793
veterán
válasz
bAtt001 #33584 üzenetére
Pontosan ugyanígy vagyok most én is. Felraktam az aláírásomban lévő nagyon megbízható romot, ami ha törik, ha szakad hozza a kemény használattal a napi 4 óra kijelzőidőt. Gyors és minden meg van benne és sose fagy le.
A neatromok sajnos egyre szarabbak nálam (igaz, ezt a 5.3-asat még nem próbáltam, de egyelőre nem is fogom...) -
bAtt001
addikt
válasz
polomaa #33582 üzenetére
4.3at nem próbáltam, 4.2 alatt volt bluetooth problémám, akkor a másolás telefonra max 1 mega/s volt ami borzalmas lassú... én sem vagyok általában a főzött romok ellen csak nincs kedvem már mindig tesztelgetni hogy ez jó ez nemjó
elég nekem h felkelek és tudom h ma is végig működni fog
-
polomaa
aktív tag
válasz
bAtt001 #33580 üzenetére
Nálam sincs meglepetés az aláírásomban szereplő rommal,igaz kíváncsiságból azért hetente frissítem.Bár tettem egy egy hetes kitérőt a macska felé,meg is bántam.Ettől eltekintve szeptember közepétől használom ezt a romot teljes megelégedéssel.Én azt mondanám mindenkinek,hogy nyugodtan használjátok a 4.2 ill. 4.3 romokat,ebbe is van nagyon jó, és kevésbé az ugyanúgy mint a 4.1 alapú romokban.
-
havri1
félisten
Hali!
Haver fél éves S2-je behalt, pontosabban..
Teljesen gyári, OTA-n kapta az LSS-t (legalábbis ez rémlik, de 4.1.2) nyáron, nem volt factory reste azóta.
Minap teljesen lemerítette a telefont, felrakta tölteni kikapcsolt állapotban, és a telefon bekapcsolt..azóta is ilyen. Pl nem megy el sleepbe. Ha lerakja a hívás után az asztalra, a kijelző addig ébren van, ameddig powerral ki nem kapcsolja.
Első körben FR-t ajánlottam neki. Programot nem telepített rá.
Mi lehet szerintetek? -
noxon
őstag
Megjelent a 4.4, remélem jönnek hamarosan a portolt romok pl slim beanbe
-
rootkiller
őstag
Na ott tartok a takarításban hogy most már jönnek a nem egyértelmű törlések:
- Days.apk - nem tudom hogy ez mire jó. Widget?
- Facelock.apk - nem akarom arccal feloldani.
- Kies.apk - nem használok Kiest, a KiesWifi már ki lett selejtezve
- SecBrowser.apk - sose használtam, még a másik böngésző letöltéséhez sem kell mint Windowson az IE
- SlideShow.apk - erről aztán tényleg fogalmam sincs hogy mi ez a kacat!
- SynmlDM.apk - egyszer már nem tudta felrakni a frissítést a cuccos hiába jelezte mindig hogy van elérhető.
- SyncmlDS.apk - gondolom az előző barátjaAztán van 1-2 dolog ami mindig fut, kiváncsi lennék hogy mit akarnak:
- AvrcpServiceSamsung
- MapServiceSamsung
- Szoftverfrissítés
- com.sec.phoneAztán van gyorsítótárazott ami nem kell:
- PicasaUploader - ezt törölni kéne
- Video-lejátszó - ennek megmondani hogy nem kivánatos, egy évben egyszer kell!Legyen szíves valaki megmondani hogy melyiket lehet félreállítani és melyiket nem ajánlatos! Köszi!
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Az öcsém teloját szeretném átvariálni.Gyári-gyári rom van rajta.Teljesen alap,szeretném frissíteni,stabil,gyors és használható romra.Valaki tudna segíteni mikéntjét összegezve...?Visszaolvastam,de nem nagyon tudtam kiválasztani nekem melyik a megfelelő mód.Root,rom(custom).....Előre is nagyon köszönöm.
-
bAtt001
addikt
válasz
slashpm #33568 üzenetére
neatrom, omega, chameleon. gyári alapúak ugyanolyan stabilak extra funkciók. 4.4-re ne várj felesleges, sőt 4.2-re se... backupnak helium app play store-ból de a képek és videókat másold fel simán pc-re ahhoz felesleges külön appot keresni, angol meg alap minden romban
-
Weeman1
veterán
Tegnap kipróbáltam,és eddig minden ok vele:
[STOCK - XWMS1] [31/10] JellySNAP ROM [v5.0] [STABLE] [TW6 UX]
-
joy_k
tag
Nem alszik ez a Neat gyerek mar az 5.3 is kint van, lassan kovetni nem tudjuk.
-
csaba7
csendes tag
Sziasztok ujj vagyok még itt,Meg szeretném kérdezni.hogy a ststusbart hogyan tudnám átlátszóvá tenni?Nagyon zavar ez a szürke csík.Válaszokat elöre is köszönom !!!
-
hariboh
tag
válasz
rootkiller #33550 üzenetére
Téves, sorry
-
noxon
őstag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2506482
ezek vajon mennyire működnek?
-
noxon
őstag
Ezeknél a cm alapú romoknál, hogyan lehet képernyőmentést csinálni? Az nem működik mint a samsungos romoknál.már megvan -
bAtt001
addikt
válasz
rootkiller #33560 üzenetére
ha gyári kerneled van akkor pc-ről odinnal egy philz-t tegyél fel, összefoglalóban leírtak szerint
am install zip from sd ami cwmből használt opció
-
t256
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a belakott CM 10.1-20130516-Nightly romot másfél hónapja lecseréltem a legújabb stabil változatra. Sajnos a verziószámát nem tudom. Valamiért nem volt jó, ezért visszaraktam a 10.1-20130516-Nightlyt.
Úgy két hete a telefon a következőket produkálja. Véletlenszerűen kikapcsol. Tegnap 65% akkunál beállítottam egy ébresztőt, de a telefon nem ébresztett, kikapcsolt. Be se bírtam kapcsolni csak ha kivettem és visszaraktam az akkumulátort. Ekkor 3%-on volt, kérte, hogy csatlakoztassam a töltőt.
Lehet szoftveres hiba vagy kezdi magát megadni az 1500 mAh utángyártott Exclusive Line márkájú csoda.
Érdemes lenne másik romot telepíteni vagy vegyek egy aksit? -
rootkiller
őstag
válasz
bAtt001 #33559 üzenetére
Két opció van:
- Apply Update from ADB. Ez kiírja hogy Now send the package you want to apply to the device with "adb sideload <filename>"... Ez nekem úgy tűnik, hogy nem csinál semmit.
- Apply Update from external storage. Ez kiírja hogy E:failed to mound /sdcard (No such file or directory)Na itt most mit vagy hogy?
-
bAtt001
addikt
válasz
rootkiller #33556 üzenetére
nemkell, én is mindig a belső sd-ről telepítek
csak ne formázd le cwm-ből telepítés előtt
-
törölt tag
Találtam egy jó rom-ot: Paranoid :[link]
-
slashpm
csendes tag
Hali,
Szeretnék én is upgradelni a hivatalos firmről. Olvasgattam leírásokat. Ha lehet, akkor nem szeretnék elveszni a részletekben, jó nekem egy, az eredetihez hasonlóan felszerelt rom, viszont fontos, hogy legalább olyan stabil legyen, mint a gyári.- Van ilyen? Melyik verzió? Esetleg érdemes kivárni a 4.4et?
- A telefon MINDEN képessége működik ezekben a romokban? (kamera, gps, fm, szenzorok stb..)
- Mivel lehetne backupolni egy ilyen upgradehez az adatokat? (sms+calls+pics+vids stb) Olvastam a Titaniumról, annak nem gond, ha teljes más verziójú OSre teszi vissza az adatokat?Köszi.
-
bAtt001
addikt
válasz
rootkiller #33554 üzenetére
philz mehet fel, csak jobb lesz tőle a telefon mert egy tweakelt gyári kernel root-al semmi extra. powerampot meg greenify-al fagyaszd be aztán nem fog futni, facebook és a többi szemét is mehet erre a sorra nyugodtan
-
rootkiller
őstag
Még van egy csomó minden:
- zip-et a belső SD-ről is fel lehet rakni, vagy kell hozzá másik kártya?
- Factory Mode mint futó akármi mit csinál?
. AvrcpServiceSamsung szintén...
- MAPServiceSamsung szintén...PowerAMPot rendbe lehet rakni hogy ne fusson folyamatosan? Majd mikor zenét akarok hallgatni elindítom én!
Baltic LSS-re a PhilZ-cwm6-XWLSS-OXX-5.06.1-signed.zip az megfelelő?
-
rootkiller
őstag
Ez a PhilZ kerneles ROOT dolog mit módosít azon kívül hogy ROOT jogokat biztosít? Eltávolítható?
Valahogy komplikáltbak érzem a dolgot, GB-n csajom GIO-ján sokkal egyszerűbb, van egy ROOT.zip meg egy UNROOT.zip és ennyi. Itt meg kernel meg CWM...miért jobb ez nekem mint a sima?
Más. Van ez az AllShare. Ez a program azért felel, hogy amikor egy képnél vagy böngészőben rámegyek a megosztásra akkor felajánlja a Bluetoothtól kezdve a Facebookon keresztül a Viberig az összes opciót, vagy ez másra való?
-
tomi7711
aktív tag
válasz
tomi7711 #33036 üzenetére
Sziasztok.
Majd 2 hete volt egy ilyen hülyéskedése a telefonomnak: http://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_s2_fuggetlenites_off_tilos_olvasd_e_2/hsz_33036-33036.html
2 napig csinálta, azóta semmi, hiba nélkül működik.
A gond csak az, hogy 1 hét van még a garanciából (11.08). Segítsetek már, mit csináljak? Leadjam így a szerviznek? Nem akarom, hogy a lejárta után
egyből javíttatni kelljen... -
Burt1793
veterán
válasz
rootkiller #33550 üzenetére
Van a stabilnak nevezett cm 10.1, ami ugye 4.2.2-es verziójú.
Nagyon jó az üzemideje, nincs benne rádió, de lehet, hogy a spiritfm-et fel tudod rá rakni. -
rootkiller
őstag
válasz
khorvat #33549 üzenetére
Így van, maximálisan igazat adok! Jobb a fogása, és stabilan kibírja az egy napot, nem hisztériázik este hétkor!
Apropó, van valami olyan ROM, ami olyan, mint ami a Nexusokon fut és csak minimális módosítás van benne? Lassan érik bennem a Custom ROM gondolata, itt a 4.4, ciki már 4.1.2-t használni!
-
RAYBOMB
tag
Nekem is 2 éves az s2 azóta a gyári 1650mAh s akksit hasznalom. Ha veszek egy új 1650-es akksit...javullni fog valami ? mondjuk üzem idő?
-
halkow
őstag
válasz
khorvat #33545 üzenetére
köszi és még egy kérdés
Puszta nyomogálás során az normális ?ha 5perc útán 60fokot jelez a telefon és nagyon meleg mert ez régen nem volt így legalábbis nem ilyen hamar,de ha energia takarékos üzemódban fut akkor nem melegszik lehet valami kisült benne? Vagy az aksi miat van ez?
-
khorvat
senior tag
válasz
halkow #33544 üzenetére
Kinyírta az akksit, hogy töltés közben használtad. A töltés eleve hevíti az akksit ezért evidens,hogy ha nem muszáj közbe ne használd, mert az plusz hőt generál. Erre jön még, hogy nem mai gyerek az akksi és vszínű máskor is használtad már intenzíven töltés alatt. Most érkezett el az akksi az élettartamának végéhez szerintem!
-
halkow
őstag
Szerintetek mi lehet a baja?
Töltöre volt dugva és úgy
játszóttam vele nagyon forró
volt 60fokot mutatot a
"battery info" nevű alk.
Másnap leszedtem töltöröl és
kb1-1,5órát bírt ki és
hozzáteszem renkívül forró 5p
nyomogálás után
Vagy az aksi rosz vagy kisült
valami benne? Kb:2-3 éves
telo -
polomaa
aktív tag
Érdekes dolgot produkált tegnap a MIUI.Röpke 2 óra alatt 60%-ról lemerült 4%-ra,olyan forró volt a teló,hogy azt hittem elolvad.Töltőre rakva sem volt hajlandó 4% fölé menni a töltöttség úgyhogy ment a kukába.Nálam ilyen baromságokat a sz@r portolt CM romok sosem csináltak,hiába köpködik egyesek ezerrel,szerintem mérföldekkel a macska előtt jár minden téren.
-
Gloob
addikt
Miért ne kérné? Elég gyenge védelem lenne, ha ilyen egyszerűen meg lehetne kerülni! A telefon számok bizony elmennek, hacsak nem volt lementve az SD kártyára a névjegyzékből. Ugye, mivel az e-mail fiók adatai nem ismertek, így az esetlegesen oda szinkelt névjegyzék nem lesz elérhető. Esetleg még van egy lehetőség. Ha a tel.számok a SIM kártyán voltak tárolva, akkor megmaradnak.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
A dokumentumok, képek, zenék, az SD kártyák tartalma nem veszik el.A telepített programok, és azok beállításai viszont igen. Ha a telefon rootolt, és van CWM recovery, akkor abból a mount és storage menüpontban mount USB storage, és a telefont a PC-vel összekötni kábelesen. Ekkor a PC látni fogja az SD kártyákat miután a megfelelő driverek települtek. Így lementhetők a dokumentumok. Ha nincs CWM recovery, csak a gyári, akkor recovery-ből egy data/factory reset, és ezután a telefon teljesen gyári állapotban indul újra, tehát minden telepített app , és annak összes beállítása elveszik. Olyan lesz mint amikor a dobozból először kivették. Viszont az SD kártyákon ott maradnak a dokumentumok. Ezt a resetet az első esetben is meg kell majd csinálni ahhoz, hogy elfelejtse a feloldó mintát, és a beregisztrált e-mail fiók dolgait. Nekem is hoztak régebben egy hasonlóan járt telefont, és nem volt más mód a felélesztésére, én legalábbis nem találtam más lehetőséget. Mondjuk nem is nagyon kerestem. Ha valaki így jár, hát vessen magára. Viszont, ha esetleg voltak az e-mail fiókhoz vásárolt programok, akkor annak is búcsút lehet mondani, hacsak nem találjátok ki az e-mail cím jelszó párost. -
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám,hogy faterom s2-esén pin kódos volt a képernyőzár, amit számomra érthetetlen okokból sikerült elrontania annyira,hogy most a gmail-os e-mail címét és a hozzá tartozó jelszót kéri.
A gond az,hogy mikor megvette regisztráltunk egy nem használt e-mailt a telóra, mert úgyse akart levelezni vele, és természetesen nincs már meg a papír amire felírtuk az e-mail címet és a jelszót
Nem tudjátok van valami lehetőség legalább a képeket vagy valamit lementeni róla?
Vagy már minden veszve és egy rom-frissítéssel lehet csak megoldani? -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Mióta volt ez a Facebook bug,hogy nem engedett belépni egyik éjjel a profilba, azóta a telefonom is meghülyült. Nem akarja leszinkronizálni a névjegyekhez a képeket se semmit.. Beállítások/Facebook, ott is próbáltam Szinkronizálni,de azt írja ki, hogy "Szinkronizálási hiba". A telefonon megy a Facebook app is, ott minden klappol, de egyik névjegyemnél sincs hívókép... Mit próbáljak még?Lassan le kéne cserélnem a WanamLite romot is, nagyon gyorsan merül vele a teló. De melyikbe van még hívásfelvétel funkció?
-
logarithm
őstag
Ja ja jó rom csak örökölte a cm-től és a 4.2.2 -es vonaltól a gps berakad atom bugot, és mivel az nekem fontos így mennie kellett
4.3.1-re ez nem igaz, viszont ott még az akku merül jobban, szóval vissza raktam.
Majd várunk, vagy majd a kitkat lesz a nyerő.
Hamarosan úgy is jön és rossz nem lehet
[link]
-
geckowize
őstag
Én már ráraktam a KitKat-et S2-re!
-
polomaa
aktív tag
Mai SuperLite [link]
-
logarithm
őstag
Az egy hot-boot
ez a neve. a többi passz hogy miért, sz@rportolt cm
(#33523) warezxts
Snapdragon S2 Rom -
noxon
őstag
Az milyen jelenség vajon, hogy fogja magát a rom és újraindul, de nem teljesen, hanem csak a rom logója jön be és újra betölt a rendszer...
-
henter
tag
Üdv!
Vett valaki mostanság S2-höz lcd-t? Mi a reális ár érte? Létezik belőle bontott?
-
Burt1793
veterán
Ilyen jó aksiidőm is jó rég volt már folyamatos wifis szinkron készenléttel.
[link]
Jó ez a rom!
Ment két emailcím, a facebook és viber. Kicsit játszottam is.4 órát is kibírt volna így, ráadásul gyors.
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
Vettem egy Gyari 2000mAh-s s2akksit...de hatlap nelkul...3000ert.
A kerdesem a kovetkezo.
Lehet e Pesten vagy barhol csak hatlapot hozza? (2000mahs hoz)? -
akarmi1971
csendes tag
válasz
edgelaszlo #33496 üzenetére
Ha nem sürgős , nézd meg ezt :
http://dx.com/p/rechargeable-2200mah-external-battery-back-case-for-samsung-galaxy-s-ii-i9100-black-116122
Gyári akksi marad ( 1650maH ) + Ez 2200maH = 3850 . Ez elég sokat kibírhat.
Nekem 1 hét mulva jön meg , majd meglátom milyen. -
w.miki
veterán
No, sikerült újraraknom, de...
olyat csinál, hogy amikor a kikapcsolásra megyek, akkor újraindul a teló
ez mitől lehet? -
yoleeka
tag
Új romot szeretnék feltenni a telefonomra, valami MIUI-n gondolkozom, vagy a cyanogenmod-on.. melyikben találom meg a magyar nyelvet? MIUI szimpatikusabb, abból melyik verziót érdemes feltennem? Most Samsung gyári 4.1.2 van rajta XWLSD kóddal. Kernel csere ODINNAL és mehet fel a másik? vagy mi a menet mostanában, több mit 1 éve nem volt főzött romom, kicsit kiestem a gyakorlatból.
Köszi a helpet!
-
w.miki
veterán
válasz
hori-zoli #33506 üzenetére
még annyit, hogy melyik az a hivatalos magyar ROM, és hozzá való Odin?
a leírásban lévő? -
w.miki
veterán
Gyári ROMot szeretnék visszatenni, egy korábban elflashelt S2-re.
Kicsit visszaolvastam, és ezt a leírást találtam a legérthetőbbnek, de azért... lennének még kérdéseim:
Ez az ott linkelt XWLSS a legfrissebb ROM? A link alatt a file nevében miért XEHLSS van? Rövidítették egy W-vel?
Ha feljön a kicsi háromszög ezzel tudom eltüntetni, ugye? Ehhez kell google accountot beállítanom is?
De még előtte rootolni kell, azt melyik eljárással?Ha minden OK, utána hogyan állítom vissza gyári állapotúra, mintha hozzá sem nyúltam volna?
Recoveryben végigmegyek a 3 wipe-on? De attól még a recovery fent marad, látják, hogy hozzá nyúltam, igaz? -
Eclips21
őstag
Milyen fajlrendszert hasznal a CM? Vagy ugy altalabam a telo.Beirtam a keresobe kozben xD
De a miui is ext4-et hasznal? Mert regen sgs alatt mas hasznalt ha jol tudom.
-
yoleeka
tag
válasz
edgelaszlo #33496 üzenetére
Hi
http://www.expansys.hu/samsung-extended-battery-with-cover-for-galaxy-s-ii-2000-mah-221836/
Bár nem tudom, mekkora összegre gondoltál, de én kb a telefonnal együtt vettem, jó 2.5 éve, akkor is ennyi volt a gyári 2000mAh akksi. Nem bántam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen egeret válasszak?
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest