Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
Többen írták, hogy fagy náluk a Neat Rom 4.8. Én akkor tettem fel amikor kijött azóta ugye már eltelt több mint 2 hónap és nekem egyszer se fagyott és nagyon szépen teszi a dolgát, aksi idő szuper. Ugyan 2x újraindult, de mind a 2 egy bugos alkalmazás miatt volt.
Viszont az fontos megjegyezni hogy én fullwipe-al tettem fel, ráfért már a telefonomra. Úgyhogy aki rég csinált teljes wipe-ot és nem lusta megcsinálni, annak csak ajánlani tudom. Nyilván más ROM-oknál is. -
Klarsa
tag
válasz
GrooveHero #30596 üzenetére
Hát első lépésben szerintem akkor felrakom az LSS XEH-t repartionnal full wipe után, majd utánna rárakom ezt: PhilZ-cwm6-XWLSS-OXX-5.08.5-signed.zip-et. Aztán megpróbálom rátenni az LS8-hoz használt ripple effectet és a crt-off-ot. Hátha működni fog rajta.
Hát nem nagyon szeretek főzött romot rakni a telómra. Ezért én inkább kihagynám a Neat Lite- ot. Nem nagyon bízom az ilyen romokban.
-
.:ROX:.
csendes tag
Ha a töltő vezetéke elszakad (csak belülről, mert kívülről nem látszik semmi), garanciálisan cserélik?
-
Klarsa
tag
válasz
GrooveHero #30596 üzenetére
J én azt httem hogy nem jó hozzá az OXX zavart össza a nevében. Azt hittem hogy olyan kell aminek a nevében szerepel a XEH. Na de akkor jó tudni hogy az is jó a magyar függettlen romhoz.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Klarsa #30595 üzenetére
Má' méne lenne jó? A XEH, is XWLSS, vagy nem?
Vagy én tudok rosszul valamit?Amúgy meg akkor pölö tehetnél fel mondjuk Neat Lite 4.7-et, vagy 4.8-at. Gyárira épül, csak kicsit több mindent tud. Egy kis leírás:
és ebben már PhilZ kernel van, meg még sok nyalánkság, ahogy az előbb is írtam
-
Klarsa
tag
válasz
GrooveHero #30594 üzenetére
Azt akartam rakni eredetileg csak nem találtam hozzá illő philz-t. Csak ez van fent xda-n LSS-hez: PhilZ-cwm6-XWLSS-OXX-5.08.5-signed.zip ami meg gondolom nem jó a XEH-hez. + ripple effectet, crt-off-ot és 4-lst-t sem találtam lss-hez csak ls8-hoz. Ezért raktam vissza az LS8-at.
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek
A segítségetekre lenne szükségem. Az lenne a problémám hogy pár napja úgy döntöttem hogy újratelepítem az S2-m romját, mert már egy kicsit be volt lassulva. A régi LS8-as spanyol rom volt rajta, már mióta kijött azóta az van fent. Eddig még nem cseréltem le.
Újratelepítés előtt ezeket csináltam meg ebben a sorrendben: 1.wipe cache partition 2.wipe dalvik cache 3. format /cache 4. format /system 5.format /data 6. /format preload (szóval elvileg ful wipe-ot) . Majd utánna odin 1.85-el felraktam az ls8-at. Majd a cuccaimat amiket használtam hozzá: philz utánna ripple effect, crt-off és 4-LST. Majd gobackup-al visszatelepítettem a progikat amiket már régóta használok.Majd pár nap múlva úgy befagyott a teló hogy csak aksi kivételével lehetett kikapcsolni. Utánna meg már megállt a samsung S2 i9100 feliratnál és nem indul el a rendszer. Majd megísmételtem mindent ahogy leírtam és másnap megint befagyott a telóm és megint nem megy tovább az s2 i9100 feliratnál.
Mit tudtok ajánlani hogy ismét stabilan működjön az LS8-as gyári rom a telómon? Mert én már tanácstalan vagyok. Egyszerűen nem értem hogy most miért nem működik stabilan az ami eddig teljesen stabil volt. -
hr2
őstag
Asphalt 8: Airborne
Viszi f@szául a "kis" S2. -
wdx
őstag
válasz
Revolution85 #30587 üzenetére
szia!
töltsd le ezt a telefonoddal, telepítsd fel, indítsd el, kövesd az utasításokat.
Ha kérdezi, akkor exynos procid van.
Amúgy 1500ft egy 4-8Gb-os kártya.istvan170:
nem biztos, hogy hardveres a hiba. mentsd el a névjegyeket sd kártyára, írj fel minden progit, amit használsz, stb...és nyomj egy gyári adatok visszaállítását!
Ha ezután is rossz, utána vidd szervizbe, vagy hívj házhoz szervizest. -
istvan170
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy ilyen készülékem, és mostanában official JB alatt elkezdte eldobálni a wifit.
Utána meg sem találja, minden bizonnyal hardveres probléma.
Hova érdemes elvinni javítani, ha lehet egyáltalán?
Előre is köszönöm a segítséget! -
gtesteban
tag
válasz
kecsetihunor #30575 üzenetére
Igen így működik. Igazából este szoktam használni amikor már nem használom az alkalmazásokat. Napközben nem kapcsolom ki.
-
Revolution85
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném rootolni a telefonom, de nincs külső sd kártyám és szerezni sem tudok. Van rá valami részletes leírás, hogyan lehetne. Kezdő s2 tulaj vagyok. Gyári 4.1.2-re van frissítve!
Köszönöm a segítségeteket! Szép napot! -
havri1
félisten
válasz
TayRol #30579 üzenetére
Nem, és gyári rendszernél a memóriafogyás hamar bekövetkezik.
Ami mellette szól (S3) : Jó minőségű kamera, nekem jobban tetszik a külseje, jó kijelző, értesítési led, jobb akkuidő. És a teli akksifedél. Ha karcolódik, mindent cserélsz hátul, nem úgy mint S2-nél, hogy külön az akksifedél, külön a hátlap.. -
TayRol
nagyúr
LCD beégés miatt 08.20-án rendeltem meg neten a házhozjövős szervízt.
ma már itt is volt, kicserélte az egész kijelzőt szó nélkül és kaptam ajándékba egy kijelzővédő fóliát is.maxi köszönet Samuéknak, repült a pirospont.
-
wdx
őstag
válasz
malibu #30567 üzenetére
bármelyiket felteheted. kezd a 4.9-el mondjuk regular-al. aztán a configuratorban majd át tudod állítani másra.
amúgy valami oka csak volt, hogy a syjah kernelt le akartad cserélni, nem?
Nem tudom melyikre cserélted, én anno jeboo-val használtam minden romot, és nagyon elégedett voltam vele. aztán amikor kijött az apolo, átváltottam rá, és azóta még elégedettebb vagyok.
a syjah nálam fagyott, összeomlott, és ká sokat zabált minden romnál. -
nyervi
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a snapdragon romot és itt olvasom, hogy apolo kernellel lenne a legjobb. Kérdésem lenne, hogy melyikkel (regular, extrem stb.) és az mindegy hogy a rom felrakása előtt vagy után teszem fel? meg még egy: ez az Apolo Configurator nagyon kell? félő h nem tudnám mit kell állítani rajta és valamint elszúrok. Sorry, a sok amatőrködő kérdésért, de minden segítséget előre is köszönök! -
nggabi
félisten
válasz
GrooveHero #30566 üzenetére
megújul a tré, neked már az új szolgáltatás aktív
-
malibu
tag
neat 4.8-hoz melyik apolo kernelt kell felrakni? 4.7 v0, 4.8 vagy nem tudom milyenek vannak még. osztott képernyős módot elő lehet csalogatni valahogy go launcherben is?
-
GrooveHero
addikt
Jóestét. Otp smartbank vmiért összefosta magàt és csak restart segített egymàs utàn 2x is. Restart utàn me azzal fogad, hogy a (z) telecom hu hàlózatra nem tud csatlakozni, hàromszög a notibàron, de full térerőm van. WTF?
Tudja vki, hogy mi lehet a hiba?
Köszi előre is. -
malibu
tag
hát igen érdemes lecserélni neat 4.8 kernelét. rájöttem 1 napi használat után. orrba szájba tölteni kell a telót. eddig siyah kernellel egész nap zenét hallgattam, gps-t használtam és 2 napig bírta. wifit soha nem kapcsoltam ki mert mindenfelé wifi volt amerre jártam (lakás, meló, stb...) és szeretem, ha autómatikusan átvált mert elfelejtem bekapcsolni és ketyeg a mobilnetem. ez meg most 5-6 órát bírt kb.
-
gtesteban
tag
válasz
kecsetihunor #30551 üzenetére
Én nem használok ilyen Battery Calibration alkalmazást, egyedül ezt a greenify programot.
Amilyen alkalmazást használtam a végén mindíg kilövöm vele.Szóval használd nyugodtan a telefont és majd töltsd fel maxra, ahogy zooleno1 fórumtárs is javasolta. -
wdx
őstag
válasz
val3nt1n3 #30560 üzenetére
Szia! akkor első kanyarban felejtsd is el a 4.2.2-őt (macerás, hosszadalmas, rizikós, garancia vesztéssel járhat). Jó lesz az a "fapados" 4.1.2 is! leírás az első hozzászólásban.
(#30558) baker_ válasza Tomika86 (#30516) üzenetére: úgy értette, hogy nem használva a telefont, csak a wifi volt on.
-
val3nt1n3
csendes tag
Sziasztok!
van egy galaxy s2-esem ezzel a szoftver verzióval:
2.3.5
i9100XXKI3sajnos kies el nem tudom frissíteni.
hogyan tudnám rá manuálisan feltelepíteni a 4.2.2-őt illetve érdemes-e egyből a legfrissebbet ?amit még talán tudni érdemes, hogy soha nem piszkáltam és másod kézből van nálam tehát nem ismerem az "előéletét".
kösz előre is!
-
Lefty
addikt
Akinek 2000-es akksija van,
számomra csak most derült ki, hogy azért adnak hozzá hátlapot, mert a régi hátlap nem megy rá az új akksira, egy barátommal vettem, hozzá jött meg, én még nem láttam, de ő mondta. Kérdezném, hogy mennyivel változik a helyzet? Félek, hogy a casemate tök jól illeszkedő tokom nem lesz jó...
-
gti16v
őstag
na ma du elvitte a samsung assistance az S2-esem,hozott házhoz a futár ingyen gyere készüléket...nem csúcs modellt egy ACE-t,de legalább szép állapotú,és nem 3310 -es amit a T-mobil máig ad,ha ad csere készüléknek.
korrekt volt a samsung...ünnepek alatt üzentem a my samsungban,22-ére ígérték magukat,egy nappal előtte volt telefonos egyeztetés,reggel, a futár elküldte a számát,egyeztettem vele...és jött vitte S2-est,adta az ACE-t...
remélem a javítás,házhoz szállítás is ilyen flottul megy...
-
zoleeno1
veterán
válasz
Semmit nem kell csinálnod vele, csak használni, majd beáll az szépen magától... Ezek a kamu akksi kalibráló programok is csak annyit csinálnak, hogy törlik a batterystat file-t, ami csak az akksi statisztikát tartalmazza.
-
törölt tag
válasz
Litiumos akkut tök feleslegesen próbálod így "formázni".. sőt: a Li-xx Akkuk halála a teljes merülés.. erősen nem javaslom..
-
LevyKee
tag
Sziasztok kis segítség kéne.
Nyomtam cwm -ből egy resetet .
Elindítom ki írja gmail acc-ot beirom és nem jó
Azt írja "sikertelen bejelentkezés nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel"
és itt megáll a mutatvány nemtok továbblépni gyári 4.1.2
Mi lehet a baj ?
Az fxguru-t próbáltam telepíteni utána halt meg a teló azért kellett a reset.
Segítsetek !!!! -
kecsetihunor
aktív tag
Addig kérdem, amíg valaki válaszol.
A 2000-es akksit kell valamilyen progival kalibrálni?
Utána olvastam, és olyanokat írnak, hogy le kell meríteni, visszakapcsolni, megint lemeríteni, addig amíg nem tudom visszakapcsolni, majd feltölteni 100ra ki az akksit vissza, ismét feltölteni 100ra amíg beáll.
-
zoleeno1
veterán
válasz
GrooveHero #30546 üzenetére
vagy: Android Sync Manager Wifi
-
rb26dett
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #30547 üzenetére
köszönöm a gyors válaszokat!
-
geckowize
őstag
Felraktam a NeatRom 4.8 Liteot, felraktam a szokásos appokat, aztán egyszercsak fel akartam oldani, status bart lehúzom, lefagy... próbáltam mindent nyomni, semmire sem reagált, kikapcsolásra se... egy ideig fekete képernyő, majd kb 2 perc múlva feléledt, és minden gombnyomást - beleértve a kikapcsológombot - sorban érzékelt egyszerre, aminek a vége az lett hogy újraindult.
Na most ez miért lehet?
Már k*rvára ideges vagyok, hogy 3 féle gyári romot végigpróbáltam és mindegyiknél hasonló belassulás/beakadás lépett fel, erre az atomstabilnak mondott neatrom is ilyet csinál.Elképzelhető, hogy whatsapp és viber összeakadt? Én arra gyanakszom...
-
rb26dett
aktív tag
Hali! Ezen a Jelly bean-en eltűnt a kies air, mivel tudok a számítógép között wifin fájlokat átmásolni?
-
geckowize
őstag
A középső képen levő háttérképet nem tudja valaki honnan tudnám beszerezni?
-
gtesteban
tag
válasz
kecsetihunor #30534 üzenetére
Én is mikor megvettem a 2000 akksit akkor 87% volt az 1650, mikor beraktam a 2000 akkor szintén 87% volt. Valószínűleg megtartotta az 1650 akku kalibrációját.
Én lemerítettem-feltöltöttem vagy 3x- 4x és utánna már hiteles adatokat mutatott.
Gyári 1650 kibírt 1,5-2napot amikor használtam, az újjal meg 3-4 napot is elmegy amikor kicsit használom.
Ha meg csak telefonálok akkor meg még többet. -
-
kecsetihunor
aktív tag
És itt a 2000-es akksi
Első furcsaság, hogy a régi akksi 63%-on volt, betettem az új akksit, az meg folytatta 63-ról lefele, tehát egyelőre a telefonnak fogalma sincs, hogy más akksi van benne.
Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt kalibrálódik be
Azért jól kidudorodott a szilikon tok tőle
-
geckowize
őstag
Hülyeséget beszéltem, aszittem ugyanaz a telepítési módja a főzött romoknak, mint a gyárinak, de nem. CWM-et honnan szedjek és hogy telepítsem?
-
geckowize
őstag
Hello!
NeatRom Full-t bírja a teló? Vagy mindenki Lite-ot használ? Most megelégeltem én is a gyári JB lassúságát meg azt hogy lóf*sz app sincs rajta, mégis az 1GB RAM ellenére szaggat, kilépeget, bezárogat, home gombra meg újraépíti az UI-t...
Ha most nincs rootolva még, milyen philz kerneles rootot javasoltok? Gyári független spanyol JB van rajta (I9100XXLS8). Utána a Neatrom felülírja a saját philz kernelével? Vagy most mit csináljak? Rootolni kell, hogy feltoljam rá a neatromot nem?
-
vrgkrisztian
aktív tag
-
Burt1793
veterán
válasz
vrgkrisztian #30528 üzenetére
De az ICS-n sokkal butább volt a hangutasító alkalmazás, a JB-s hangutasító már siri-szerű
-
Protezis
őstag
Nem tudom, hogy köztudott-e, de hátha valakinek hasznos:
A home gombot kb. minden negyedik nyomásra duplán érzékelte a telefon. Ha jól emlékszem, cserét javasolt itt valaki annak, aki ilyen problémával küzd. Mióta JB-t használok, egyszer sem találkoztam ezzel a problémával, így valószínűsítem, hogy szoftveres hiba volt. Még egy érv a JB mellett.
-
wdx
őstag
válasz
Tomika86 #30520 üzenetére
egyik se. valamely program folyamat zabálja szinkronizálással az akksidat (facebook, messenger, viber, stb...).
ami nem kell, töröld, ami kell, de nem szükséges, hogy jelezzen egyből, azt greenify-vel fagyaszd (miután kivetted az értesítést, egyebeket).nekem reggelre 4%-ot pluszba ment az akksim. 6 órája húztam le töltőről.
malibu: érdemes! de ne philz-t! jeboo, vagy apolo kernel-t javaslok (egyikkel se volt soha semmi bajom).
Pszihonaranc: wtf? mi történt a telefonnal?
-
malibu
tag
Sziasztok!
Neat 4.8-ra érdemes más kernelt rakni? ha igen, akkor melyiket?
-
Pszihonaranc
senior tag
Helló!
Jó rég nem jártam erre
Amikor a home gomb recseg, ropog, kattog meg duplán kattan arra van garancia?Illetve a következő jelenséget vettem észre: Teljes sötétségben, amikor fekete vagy nagyon sötét a képernyő de be van kapcsolva, akkor a vissza gomb fénye brutálisan megtörik valahol, és a kijelző egyharmadát fátyolosan bevilágítja olyannyira, hogy a home gomb jobb oldalánál, és az első hangszórón (!) kiszűrődik a fehér fény.
Akkor erre megint ez a kérdés: van rá garancia vagy miatosz? -
Tomika86
senior tag
5 óra alatt 20% csökkenés az jó? Igazából majdnem hogy csak Wifi megy folyamatosan.
-
Burt1793
veterán
válasz
maggi1886076 #30511 üzenetére
20 perc 3G-vel...
nem sok
wdx: köszi
Mellesleg, a sima facebookba már be van építve a messenger, minden csínyját-bínyját átrakták. -
kungzi
veterán
válasz
GrooveHero #30509 üzenetére
a neat az mindig jó
-
Burt1793
veterán
válasz
vrgkrisztian #30506 üzenetére
Reggel 7 óta, Gps-ezéssel 91%-on van...
-
Burt1793
veterán
válasz
vrgkrisztian #30506 üzenetére
Kis odafigyeléssel meg tudod duplázni, annál több nem kell, én semmit nem zárogatok be napközben, sose indítom újra. Rom felrakásnál pucolok egy kicsit.
wdx: Ha nem greenify-znéd le a facebookot, le lennél maradva, de persze csak az aksi miatt. Szerintem simán fogyaszt ennyit a fb. Nekem még van dropbox és viber, az email szinkront kikapcsoltam, kézin van.
A facebook most a legnagyobb fogyasztó a kijelző után.A laptop lehet, hogy érdekel, magyar kiosztású a bill?
Budapesten átvehető? -
kungzi
veterán
válasz
GrooveHero #30500 üzenetére
elég béta változat, nem ajánlom
-
vrgkrisztian
aktív tag
menj már...
nálam az is csoda,ha sikerül a két óra kijelzőidő
sőt...ha túlléptem,és még van pár százalék az akksiba,akkor már meghajolok a teló előtt(és "csak úgy" nyomogatom,semmi komolyabb dolgot nem csinálok rajta) fényerő ált.30%on áll.
ui:egyébként a jb óta sokkal-sokkal kevesebb a készenléti idő...anno ics(4.0.3)-mal tök jól bírta...szinte nem is merült ehhez képest...
reggel szoktam levenni 7óra körül töltőről,aztán suliban délután 2körül már csak 30-40% körül van...
anno ics-vel még 70-80% is maradt az akksiban délutánra... sőt,elment két napot BŐVEN...
JB óta már az csoda,ha este hat körül nem csipog a töltőért -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #30504 üzenetére
én most miui-val 26 órája nyomom, ebből 6 óra 4 perc kijelző idő, és még 28%-on van nekem is.
ez a legjobb. Mondjuk nálam facebook nincs memóriában, ha nem használom, nem megy, ennyi. és csak a google szinkronizál. más nekem ne szívja.
gondold el, mit művelnék egy nagyobb (mondjuk 2000-es akksival)...amire én használom aktívan a telefont: netezés, fényképezés, videózás (és vágás), telefonálás, zenehallgatás, játék.
-
Burt1793
veterán
válasz
Ed3r_X_ #30503 üzenetére
Volt már 6óra+-osom is, de az ilyen kigyilkolt rommal... spórolva. a la wdx
Ja és max fényerőn, repülő módban 12 óra a szintidőm.
Engem a fogyasztás nem izgat, a lényeg, hogy egy napot kibírjon.
Ha az alkalmazáskezelőt megnyitom, a facebook mellett a futási idő mindig 100 óra felett van, email ugyanígy, erre van ez a teló. -
gti16v
őstag
köszi annak a kb 10 usernak aki segített,vagy segíteni próbált
-
Burt1793
veterán
válasz
Ed3r_X_ #30460 üzenetére
Snapdragon rom, 2000es aksi, semmi kímélés, 50% alá sose ment a fényerő. használat közben gyenge térerő mellett, szenvedve, vidéken mobiladattal netezés, emailezés, semmi más. Több mint másfél napos készenlét és volt még 28%. És ez teljesen átlagos. [link]
Néha zene, hangszóróval... vidék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest