Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Valaki hasznal ilyen asztali toltot? Ha igen akkor kerek egy kis velemnyt.
Koszi -
LLRobi
csendes tag
Tudnátok írni olyan rom-ot ami jelly bean, gyors, és stabil?
Jut eszembe, hogy a CM 10.2-es nightly hogy áll? Már aki most azt használja? -
gti16v
őstag
sziasztok,fix 5000.- ft-ért,oda adom ezt a szettet(tipus specifikus autós tartó/pl a route 66 gps proginál,felrajzoja a kamera kép keresőjébe az autót,mert ki va vágva a kameránál ,3 tok,és egy dokkoló ami,egyben tartalék akku töltő/eredeti ára csak az utóbbinak/ )/
-
Kékes525
félisten
-
Eclips21
őstag
válasz
Daemos #31184 üzenetére
nem csak 650mA-t tud felvenni a telefon? Pár kernelben lehet állítani de ez a gyári adata ha jól tudom. A töltési idő meg a feszültségtől függ de az USB-n 5V-t a szabványos amit nem tudsz állítani nagyobbra az autós töltők 1A-osak hogy fusson a navigáció és tudja is közben tölteni a a telefont szóval hiába van note 2 töltőd ami 2A-ros nem fog gyorsabban tölteni
-
-
GrooveHero
addikt
Neat superlite? Mert ha igen, akkoe abba futottál bele, amibe én is.
Logarithm kolléga segített ezügyben, ő hívta fel a figyelmem, hogy XDA-n a rom leírása után ott van a contact sync apk is, azt még hozzá kell csapni. A helyzet az, hogy ez egy elég rendesen kipucolt rom, nekem is furcsa volt így elsőre. -
mijos
senior tag
Srácok miért van az, hogy ez a nyomorék f*sszopó google nem képes értelmesen szinkronizálni a kontaktjaimat újratelepítés után? Szándékosan kimentettem SD kártyára, importálom és nem jó. Ha a google fiókot szinkronizálom nem jó, mert több éves számokat is bemásol a telefonba, persze mindent össze-vissza ékezetek nélkül meg mindenféle írásjelet belecsempészve a nevekbe. Pl. Kovács Józsiból ő csinál "Józs,... K,vacs"-ot. Hogy tudom kitörölni az összes kapcsolatot ?
-
Eclips21
őstag
válasz
LLRobi #31142 üzenetére
Vagy rossz gapps-ot tettel fel, ez való a 4.3-hoz
-
kungzi
veterán
-
Prego
senior tag
Sziasztok, egy hónapja lettem tulajdonosa egy S2-nek.
Cél az volt hogy minél olcsóbban kapjam meg a készüléket, úgyhogy kissé ütött kopott, gari nincs, fényképeken is látszik egy két pötty, de képernyője karcmentes, meg működik.
Amik eddig történtek vele:
2.3->4.1.2 frissítés
rootolás
ami majd még fog: egyszer ha lesz időm/kedvem, akkor felmegy rá egy CM.
Az aktuális kérdésem az lenne, hogy rootolás után felugrott az ablak, hogy az "Automation Test" nevű alkalmazás/folyamat root jogot kér, ha a megtagad gombra kattintottam, akkor újból megjelent, úgyhogy bepipáltam a "mindig ez legyen a válasz" opciót.
Azóta persze nem teszi fel a kérdést, de mivel azelőtt állítottam be, hogy utánanéztem volna milyen folyamat ez (mert épp telefonálni akartam), ezért nem tudom hogy mit műveletem vele (azon kívül hogy reggel már nem pittyegett a vekker, holott be van állítva)
Szóval az lenne a kérdés hogy ez milyen folyamat és ha elcsesztem valamit, hol tudom visszaállítani a jogait?
Köszi. -
tamasgal
senior tag
Kedves fórumtársak!
2 év 2 hónap után elhagylak benneteket, minden nap olvastam a hozzászólásaitokat, sokat tanultam belőle! Az S2 az első olyan androidos telefon ami valódi élménnyel ajándékozza meg a tulajdonosát, igazából még 2 évet is kibírtam volna vele de megalkották a számomra még tökéletesebbet: Galaxy S4 Mini!
További minden jót nektek,
Sziasztok
Tomi
-
Kékes525
félisten
-
pvt.peter
őstag
Egy gyors kérdésem lenne:
Elképzelhető, hogy az én hálózati töltőm el lett véletlenül cserélve máséval.
Amikor ezzel a töltővel töltöm a készülékemet, akkor furcsa zúgó hang hallatszódik, de lehet már régebben is tapasztalható volt, csak nem vettem észre.
Tehát a jelenlegi töltőmre ez van ráírva:
Input: 100-240V ~ 50-60Hz 0.15A
Output: 5.0V = 0.7AA tiéteken mi található?
-
logarithm
őstag
válasz
GrooveHero #31150 üzenetére
Hm, nem tudom miért nem csinálja, lehet hogy már nem a mi hibánk hanem kis rom bug passz.
Nekem ha jól emlékszem szinkronizáltmár mint jelezte is. Apolo kernel-el tolom a gyári vonalon mindig.
(#31160) BigT
Mehet no wipe nélkül, max csak format/system és utána install egyből.
Ha cm10.2-re váltasz, akkor kell a full wipe.
Dorimanx kernel ami nekem be vállt cm vonalon.(#31165) kungzi
Szerintem jó rom, használtam egy hetet aztán most feltetettem tegnap a neat lite 4.9-et ami szintén jó, csak jelenleg azzal vigyázni kell mert a modok nem mennek rajta, nem tudják, hogy miért mert sale nem változtatott a systemui.apk-n de majd lesz rá később mod természetesen, addig is ink effect meg ilyenek mennek, csak statusbar modok meg theme modok nem mennek. -
kungzi
veterán
ez a neat superlite rom milyen?
-
beast27
senior tag
válasz
LLRobi #31161 üzenetére
Csak nagyon szélsőséges esetekben tudod szoftveresen téglázni a telefont vagy bármi féle hibát okozni például így
-
polomaa
aktív tag
válasz
LLRobi #31156 üzenetére
Én akkoriban SGS-en kivétel nélkül minden romot feltoltam,ha csak 2 órára is,de akkor is kipróbáltam kivétel nélkül minden romot.Annyit csináltam,hogy időnként kimásoltam a fontos dolgaimat számítógépre,majd formáztam a belső sd-t ami kipucolta a sok lerakódott szemetet.Az SGS egy barátomnál azóta is teszi a dolgát,úgyhogy abba biztos lehetsz,hogy nem a romcseréktől ment tönkre.
-
Gizmo94
veterán
válasz
LLRobi #31156 üzenetére
Na még attól nem ment tönkre, ebben biztos lehetsz.
Kellene neki egy full wipe, vagy egy négyfájlos rom, (ha van a kékbékának arra is) és olyan lenne, mint az új.
Hardveresen is lehet baja, hiszen már régi. De, hogy nem a romolástól, az 100%. Az S4-emre raktam már vagy 30-nál többször összevissza romokat. Attól baja nem lesz. -
LLRobi
csendes tag
-
-
LLRobi
csendes tag
Egy telefon mennyi romcserét visel el komolyabb teljesítményfogyás nélkül?
-
-
logarithm
őstag
válasz
GrooveHero #31148 üzenetére
jó hozzá, ha sync-et bepippantod jönnie kéne
-
hr2
őstag
-
LLRobi
csendes tag
Sziasztok! Kipróbáltam a CM 10.2-es azaz a 4.3-as androidot, de miután feltelepítettem a google apps-ot a telefon használhatatlan lett, mert a gombok nem működtek. Ez persze azért van mert még nem stabil a ROM.
Tehát most ODIN-nal visszaraktam a gyári T-mobilos 4.0.3-at, de egy boot loop-ba ütköztem és a recowery menüből megcsináltam a szükséges wipe-okat. Ezek után már be tud kapcsolni, viszont akadozik a lapozás, néha szaggat, szóval nem az igazi. Szerintetek most mitévő legyek? -
hariboh
tag
válasz
DonDragonka #31138 üzenetére
Szia!
Egy linkkel meg tudsz dobni?
Köszi előre is! -
CygnusX
tag
Üdv!
Ha netán volna valakinek egy eladó SII-je Szegeden, PM-ben tárgyalhatnánk
Bocs az OFF-ért. -
DonDragonka
őstag
Ááá... Már el is feledtem, hogy mi izgalmakkal jár egy-egy ROM felrakása, root-olása, belakása...
Most volt rá lehetőségem bőven.
Tegnap óta csak ROM-olgatok, aludtam vagy 3 órát...A végső voksomat a IllusionRom-2.5 25-re tettem le. Nem hiába volt 2.3.6-os Illusion ROM a telón majdnem két évig. Ez a kukta nagyon tud. A 4.3-as ROM egyszerűen elképesztő, gyors, stabil. Még nem találtam semmit ami ne működne úgy ahogy kell. Néhány apróbb grafikai malőr van benne, de más gondja nincs.
Aki nem szereti, ha egy teló nem tud magyarul, az ne tegye fel mert a mi szép kis nyelvünk nem beállítható rajta.
Köszönöm a rávezető segítséget mindenkinek.
-
pvt.peter
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat.
GrooveHero: olyanra gondoltam ahol az általad említett két eszköz egybe, vagy ha akarom akkor külön van, mellesleg Sokka által linkelt töltőre gondoltam.
SteveJobs: akkor majd körbenézek néhány telefonos boltban. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ehhez a Samsung Galaxy S2 -höz van-e olyan töltő ami ilyen USB-s?
Tehát van egy micro-USB -s csatlakozó és ez kapcsolódik egy adapterhez, az adapter pedig hálózati áramforráshoz.
És ha igen, akkor hol tudnék ilyet venni? -
logarithm
őstag
-
tresh
veterán
válasz
rootkiller #31129 üzenetére
Stock nál a fos google play akad be és az simán lerántja az aksit...azt figyeltem hogy ha PC-hez csatlakoztatom majd leveszem rögtön elindítja a háttérben...és bár cpu terhelést nem ír rá ha ránézek de pl 100ból reggelre kb 6 óra alatt -15%-ot esett.. szal azt kell kilőni és akkor nincs gond legalábbis elsőnek aztán jöhet a többi app pl FB ami egy raklap sz@r és így tovább
-
rootkiller
őstag
Neha igen sok ramot eszik a telefon, az elobb 700 folott jart majd a futo alkalmazasok leallitasa uta 662MB-ot zabalt. Maskor nem szokott ilyen sok lenni. Stock XWLSS van rajta.
-
logarithm
őstag
-
-
-
lajbii
tag
Üdv mindenkinek HELP
Volna 1 Samsung S2 i9100 telóm ami GPS - jelet nem talál.
Ha bekapcsolom a GPS-t ( a felül lehüzható ikonsorba ) és elindítom a 3 betűs navigációt akkor nem talal GPS jelet.
Sőt nem is jelenik meg a GPS ikon a bal felsó sarokba mint más jó telókon. Holott bevan kapcsolva GPS mint írtam az elején.Ezt a gps hibát leszámítva kifogástalan egyébként a telóm.
Valaki járt már így?
A GPS integrálva van az alaplapra vagy esetleg cserélhető egység külön? A szervizelés miatt kérdem hogy mennyi-be fájhat mindez
-
proly01
őstag
Valaki be tudná linkelni a gyári rooster alarm ébresztőhangot?
Mikor a kakas kukorékol -
Cobrusz
senior tag
Ezt próbálta már valaki, működik?
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #31118 üzenetére
Oksa...
Most már frankó.
Az volt a gond, hogy a noti amin csináltam, kb. 250-300 napja nem volt újraindítva...
Újraindítottam, frissítettem egy KIES-t, megen újraindítottam és lőn rend. Az ODIN szépen feltolta a cuccot...
Itten virít a 4.1.2-es ROM...Azért elsőre levert a víz bokáig...
-
DonDragonka
őstag
Na most nagy a baj azt hiszem...
ODIN 3 file-os telepítő jó alaposan kifagyott. Majd FAILD-el le is állt vagy 10 perc vakarózást követően.
Teló meg azt írja ki, hogy
"Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in kies & try again."
Recovery mode-ra is ezt írja ki. Egyedül dowload mode érhető el...Ilyenkor mi a rák van?
-
polomaa
aktív tag
-
lalooohun
csendes tag
Üdv!
Valakinek lenne elado USB JIG?
-
klrt
tag
Üdv urak!
Meg tudnátok mondani, hogy milyen sebességgel kellene kapcsolódni az S2 nek a wifi hálózathoz?
Most 60 Mbps, de soványnak gondolom. Próbáltam csatorna váltást, titkosan-titkosítás nélkül, de semmi változás. -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #31107 üzenetére
2. Számláló nullázás. (Ez minek kell? Ha kell, akkor használhatom a triangleaway-t (mostani ROM-om 2.3.6-os)?)
Okés. Bátraké a szerencse. Müxik, számláló nullázva.
-
DonDragonka
őstag
válasz
daniele #31106 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor a lépések:
-1. A telón most 2.3.6-os főzött, root-olt ROM van és CWM.
0. Lementek mindent ami fontos. SMS, TB-al progik, spec. háttérképek, spec. csengőhangok stb.
1. KOR->XEH (Ezen a ponton ez kell?)
2. Számláló nullázás. (Ez minek kell? Ha kell, akkor használhatom a triangleaway-t (mostani ROM-om 2.3.6-os)?)
3. HardRESET
4. ODIN-nal 3 file-os 4.1.2-es ROM telepít (Valóban mehet egyből ez a 2.3.6-os főzött ROM-ra?)
5. HardRESET
6. valami->XEH (Ezen a ponton ez kell?)
7. Elvileg kész. Ha minden igaz ezen a ponton lesz egy gyári állapotú, nem ROOT-olt, CWM nélküli 4.1.2-es telóm. Igaz?
8+n pontokban lehet ROOT-olni, CWM-et, és főzött ROM-okat feldobni rá...Ha valamit nem jól írtam, vagy kihagytam akkor szóljatok légyszi...
-
daniele
aktív tag
válasz
DonDragonka #31103 üzenetére
GrooveHero már leírta helyettem ebbe a kommentjébe #31105, ott le van írva minden esetleg még kinyitod felül a fórumot az Odin letöltéséért.
-
GrooveHero
addikt
válasz
DonDragonka #31103 üzenetére
innen le tudod tölteni regisztráció után
-
daniele
aktív tag
válasz
DonDragonka #31086 üzenetére
Szia.
Product Code-odat úgy tudod kideríteni, hogy alapból milyen függő/független volt a telefonod.
Ha függő akkor ezek közül valamelyik: PAN (Telenor), VDH (Vodafone), TMH (T-Mobile), XEH (Gyárilag függelten).Custom rom telepítésről nem tudok nyilatkozni. Gyári JB 1 files nem fog felmenni rá boot loop nélkül, elsőnek kéne egy 3 file-os valamilyen stock rom, aztán mehet az 1 file-os JB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Lexus, Toyota topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest