Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
hú, most jut eszembe, mingyá megy fel a kungzi kolléga által linkelt Revolúsön
-
gti16v
őstag
rögtön ugrik a majom a vízbe :-) köszönöm az eddigieket is...remélem,már nem leszek a terhetekre...
-
gti16v
őstag
-
geckowize
őstag
Hello!
Sammobileon az a firmware ami Hungary es nincs zarojelben egyik szolgaltato sem (XWLSS), az a gyari fuggetlenre valo ugye? -
gti16v
őstag
odin nélkül,hogy tudnám esetleg felrakni a gyári JB ROM-ot?(sürget az idő :-),holnap délre jön a szerviz)
most ott tartok,hogy már a gyári független JB rom,meg lett rootolva,nullázva lett,csak nem megy rá sehogy odinnal ez:
PAN-I9100XWLSS-20130515182331
ezért gondoltam,hátha ki tudom kerülni az odinos dolgot...
köszi
-
kungzi
veterán
válasz
GrooveHero #30473 üzenetére
full wipe ja, és gapps nem kell, mert ez cyanogenmod rom, hanem gyári romra épül, abban pedig benne vannak a google cuccok
-
kungzi
veterán
válasz
GrooveHero #30470 üzenetére
Mi az, hogy hogyan kell telepíteni? CWM-ből gondolom...
-
kungzi
veterán
Jó kis romnak tűnik így elsőre!
-
vrgkrisztian
aktív tag
támadt egy ötletem!
a családban van egy másik s2,amiben nemrég cseréltek akksit...és ilyenkor az új akksira van 1 év gari... nos,ha kicserélnénk az enyémre,és arra kérnénk cserét (mert az enyémre már nincs gari) akkor az működne?
vagy ellenőriz valami gyártási számot szerintetek a szervizes?
én úgy gondolom,nem nézi meg,mert anno nekem mikor cserélni kellett volna,akkor csak beledobta az új akksit mindenféle ellenőrzés nélkül...(utána meglátta,hogy hoppá,"ez már elmúlt egy éves,sajnos vissza kell cserélnem a régire") ekkor vágtam egy fejet -
bAtt001
addikt
válasz
vrgkrisztian #30464 üzenetére
nyugi ezek ilyen csodával megáldott képek
nekem még sosem volt 2 óra fölött a kijelző rendes használattal, én is csak irigykedni szoktam amikor látom ezeket
-
hr2
őstag
válasz
vrgkrisztian #30464 üzenetére
Ebay?
-
vrgkrisztian
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
hr2
őstag
válasz
Ed3r_X_ #30460 üzenetére
1650-es akksival akár az 5 órát is el lehet érni.
Igaz kicsit takarítani kell a ROM-ot. -
Tomkaa
tag
Sziasztok!
Most tettem fel a miui V5-öt full wipe-al, multi languege pack+ gapps ezeket meg wipe nélkül, ahogy írták a miui oldalán. Az a problémám, hogy még mindig nincs google play és atöbbi google alkalmazás. Hogy lehet ezeket előcsalni? Valamit nem jól csináltam a telepítés folyamán?
Egy két ingyenes app-hoz jó lenne, ha marketből tudnám letölteni.
Köszi előre is! -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Nem régiben AOKP -ról váltottan CM10.2 -re.
Minden nagyon pöpec, a probléma csak annyi, hogy maradhatott szemét rajta, kép erről:
Hogyan tudnám elérni a még megmaradt, csak vmiért nem látott szabad helyet?
Hogyan tudnám felszabadítani?Am. a telepítés a következőképpen zajlott:
1. nem gyári, általam telepített alkalmazások és adatainak mentése TB -al
2. recovery módban, cm-10.2-20130820-NIGHTLY-i9100 majd gapps-jb-20130813-signed telepítése
3. factory reset / wipe data
4. restart
5. TB -al a korábban elmentett alkalmazások visszaállítása az új rendszerenElőre is köszi,
Peti -
zoleeno1
veterán
válasz
Hobbbyt #30452 üzenetére
Persze, hogy erdemes, sot kell is! Ha igy adod le ugy tepik ossze a garlevelet, hogy orom lesz nezni
Gyari szolgaltatoi rom, fuggo telefon, nullas szamlalo, root nelkuli legyen. Vagyis full gyari allapot.Emre33: pedig ez a legegyszerubb modszer, mar ha nincs gmailes fiok tarsitva hozza, de gondolom nincs, mert akkor azzal is fel tudta volna. Hogy erted, h nem sikerult? Nem jott be a recovery menu? Mert akkor valszeg rosszul nyomtad a gombokat
-
emre33
addikt
Sziasztok!
Valószínűleg egy 4.x oprendszerú S2 tulaj elfelejtette a lezárókódot.
Hogy lehet resetelni a készüléket? Alábbi módon próbáltam,de nem sikerült!
Köszönöm a segítséget.
"Ha elfelejti a feloldókódot, a visszaállításhoz tegye a következőt. Figyelem! Minden adata törlődik!
Nyomja meg a Hangerő növelése + Home (Kezdőlap) gombot, majd nyomja meg a két gomb mellé a bekapcsoló gombot 2-3 mp-ig.Engedje el csak a bekapcsoló gombot, de nyomja továbbra is a hangerő Fel és Home gombokat a menü megjelenéséig.
Válassza a megjelenő menüben a hangerő LE gombbal a wipe data/factory reset (3.) > nyomja meg a bekapcsoló gombot"
-
gti16v
őstag
köszi mindenkinek,kora du hazaérek és próbálkozok...
csak az a fura....a gyári független 3 fájlos romot gond nélkül feltettem
-
törölt tag
válasz
imi0424 #30448 üzenetére
Te csak ne qamu-zz.. arról volt szó,hogy segítesz cm-et írni..
gti16v (30430) : Ahogy a képet nézem,a soros port hibát szerintem jogosan mondják a kollégák, annyit azért hozzá tennék, hogy én mondjuk a romokat nem a user mappából tenném fel.Nekem külön mappák vannak a telók romjaihoz(több van..) és minden progi rendszergazdaként van futtatva..(akár win, akár ubi alól nézem..)
5letként még annyi, hogy nézd meg,hátha "csak" rendszergizdaként kéne futtatni az odin-t (1.85 szvsz).
-
Kékes525
félisten
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy az S2 egy pillanatra töltést érzékel miközben közelében sincs a töltőnek? Wannamlite romot használok idestova több mint 1 éve.. Nem hiszem h szoftveres baj lenne.
Pl. ha kikapcsolva leveszem a töltőről akkor is ki-be kapcsolgat egészen a teljes lemerülésig.Aksi baj vagy valami komolyabb lehet? (Alapvetően nincs 2 éves a teló, az üzemideje se tragikus. Használat mellett 1 napot bír. Új korában se bírt sokkal többet emlékeim szerint)
-
daninet
veterán
válasz
gti16v #30436 üzenetére
Találkoztam már ilyennel. Indítsd ujra a géped, nekem egyszer segített. Ha az se másik PC-t kell keresned
A különféle odin verziók nem egyre jobb kiadások, hanem különféle telefonokhoz használhatók. Elég megnézni, hogy jópár verzióba eltérő dolgokat lehet betallózni. Persze ugyanaz az elv, szóval nem kizárt, hogy másikkal is megoldható, de jellemzően nem működik, vagy nincs mező a pit-nek 3 fájloshoz ésatöbbi
-
gti16v
őstag
öööö 22-én jönnek érte....remélem addig megoldódik...
-
GrooveHero
addikt
Lefagyott a kezemben a stock 4.1.2 XEH. Kaptam egy emilt, megnyitottam, közben mentem le a lépcsőn, teló kezemben, képernyő elfordult, és mire leértem elfelejtett visszafordulni. Semmi nem segített rajta, csak az akksi ki-be. Nem, nem emailes vírus volt
-
Burt1793
veterán
válasz
kecsetihunor #30421 üzenetére
Add ide, felpróbálom
Kicsit furcsa lesz, mert a 2000es aksival egy vonalban lesz a hátlap az aljával, de a tok mégis dudorodik alul. Ha plasztik, simán rámegy. -
gti16v
őstag
nagyon rendes vagy ,köszi végtelen türelmed
de amikor én nekem rootolva volt a telom,azt sem tudtam mi az az android...(még S60 fan voltam)és nem is én csináltam a rootot,hanem egy haver aki bele rángatott a S2-be
és most végig futtatva az összefoglalót,annyi féle módszer van... neki futnék most "egyedül"...mivel az odinnal is tudtam törölni az omega V23-at,feltettem a gyári független JB romot...gondolom a root is menne....
szóval a kérdés,amit letöltöttem a linkedhez fájlokat,az melyik módszerhez van? ...köszi (ezt is)
-
Burt1793
veterán
válasz
kecsetihunor #30414 üzenetére
A 2000.es aksis hátlapra is teljesen jó a szilikontok, ami a 1650-esen van.
-
Tomika86
senior tag
PhilZ kernelt hogyan kell leszednem, mire kell figyelnem? Ami most van fent azt simán felülírja letörli?
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
kecsetihunor #30353 üzenetére
Egy napos fejlemény a 10.2 nightly build 08-19 verzióról.
Mivel ott tartottam, hogy a Samsung Galaxy feliratnál nem lépett tovább (valószínűleg nem tudott valamilyen partíciót felcsatolni) kényszerültem egy "másik" megoldás után nézni...
Szóval vissza recovery, full wipe, format minden, feltoltam egyik régebbi ROM-ot, de szintén elakadt.
XWLSD 3+1 full repart + philz kernel, elindult a telefon.
Nagyon furdalt tovább is a kíváncsiság, feltoltam ismét a 10.2-t, felrakok mindent, kamera lefagy... Telefon újraindít nem lép továbbb.... De voltam annyira furfangos, hogy sd-re feltettem Dorimanx 9.x legújabb kernelét (ami már támogatja a 4.3-at) és láss csodát, megoldotta a problémát.
Első nap: akku kiváló, kibírta estig, 1 óra 40 perc kijelző (megjegyzem, nagyon szar az akksim, 2 éves és merül bőszen - többször linkeltem már képeket). Csütörtökön érkezik a 2000-es akksi.
Apropó!!! Meggyőződésem, hogy a szilikon tokom nem lesz jó, tudtok ajánlani 2000-es akksihoz szilikontokot??
Továbbá, kiforróban van a 10.2 CM, egyelőre van egy két bug, kamera lefagy néha, majd nem ismeri fel, a facebook villog...
-
hr2
őstag
válasz
gti16v #30412 üzenetére
Akkor a teendőd:
1. Rootolod a telót.
2. Nullázod a számlálót.
3. Felteszed a Telenoros JB-t.
4. Belépsz a recoverybe és ha PAN-t ír akkor jó.
.....és
Szervizre készen. -
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
NeatROM Lite v4.8 van fent és mellette dpi@DELL251#3 3.0.31 kernel. Ez mennyire jó páros?
Ez a kernel mennyire jó akkuhasználatban? Elég gyorsan merül, éjszaka is, pedig a Wifi-t is kikapcsolom.PhilZ kernel-t láttam hogy jót írtak ról a NeatROMLite 4.8 mellett.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest