Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
saphancs #33294 üzenetére
Nem a szaros Samsung Push Service része? Mert akkor fagyaszthatod nyugodtan, nem fog bekavarni. Amúgy meg mit veszíthetsz? Ha valami hibát észlelsz kiolvasztod, oszt csókolom
(#33295) Kékes525: Köszi az infót, de miért nekem írod, tisztában vagyok vele
Amúgy tökmind1, hogy pár megával több a szabad ram... android ez, nem winfos, csinál majd az magának, ha kell neki
-
Kékes525
félisten
válasz
zoleeno1 #33287 üzenetére
Eddig super volt most a legújabb extra van fenn a telefonomon és "mintha" jobb lenne, de még nagyon kevés a használati idő ahhoz hogy az aksiról véleményt mondjak.
Azt viszont szépen látni, hogy a szabad memória egyértelműen több mint a 2.1 supernél volt. Pontos értéket nem tudok, mert kördiagramon látom, de ott feltűnően több a szabad memória.
Ha összehasonlítod az system\app könyvtár tartalmát akkor:2.2 Super: 73 apk
5.1.1 Extra: 57 apk
Persze ez a különbség a méretből is látható:
I9100XWMS1_NeatROM_ExtraLite_v5.1.1.zip: 251MB
XWMS1_NeatROM_SuperLite_v2.2.zip: 265 MB
Kerekített értékek. Tehát az extra lite-osabb.
-
Burt1793
veterán
Másoknak is akadozik a zenelejátszás neatrom extralite alatt?
-
gezatata
aktív tag
válasz
Jumbozorz #33280 üzenetére
abszolút nem hozzá értőként , csak próbálok segíteni a témában
/system/media/audio/ui mappába vannak rendszer hangok, nem tudom h ott van e a lezárási hang is
- ha igen akkor a meg adott névre kereszteld el az általad kedvelt dallamot + ogg kiterjesztésű legyen
írd felül a gyárit
és TALÁN működni fog(#33283) Oldman2 gyors vagy
-
Oldman2
nagyúr
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Hol tudom megváltoztatni a lezárási hangomat a telefonon?
köszönöm előre is.
-
sityu17
tag
Sziasztok!
Kijelzővédő fóliát szeretnék a tellára, lehetőleg matt-ot.
Láttam a Media Marktban egy Cellular Line márkájú fóliát, elvileg matt is, csak mikor meg akartam venni már nem volt belőle, mind1.
Van valakinek tapasztalata erről a főliáról, vagy tud valaki valami más / jobb alternatívát?
(találtam egy ilyet is: Sir Lancelot's Armor Holy Grail Screen Protector)Esetleg van BestBuy ilyen téren?
Köszönöm a válaszokat!
-
logarithm
őstag
ez a rész tetszik *Removed Siyah from kernel ABOUT line. this is not SIYAH long time now. bár a recovery marad, azt nem tudják módosítani vagy nem akarják
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben azt csinálja a telefonom, hogy nem tudja az előzőleg készített fényképeket megnyitni. 90%-ban nem,de 10%-át megnyitja. Nem értem......
Valaki már találkozott hasonlóval???
"Nem lehet betölteni a fényképet" szöveget írja,és sokszor ki is lép a galériába???
Sok kép volt már a camera könyvtáramban (499). Lehet hogy ez volt a gond?
A telefonról lemásolni sem tudtam a képeket,és számítógépről sem lehet megnyitni őket. -
törölt tag
Pocsék akku!!
-
saphancs
aktív tag
Az sms push mit csinál pontosan? Fut a háttérben és egy halmazkor ébreszt, de nem merem fagyasztani mert nem tudom miféle.
-
Weeman1
veterán
Tegnap kipróbáltam a 21.-ei Pac-man rom-ot,sajna nem az igazi.
Most meg a Slim rom-ot tesztelgetem.
Anno GNexus-on sokat használtam. -
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #33269 üzenetére
avirk válasza az aroma módokra:
"They are system apps and mostly work on all versions so yes you can, but perform a backup including preload is recommended.
As I have heard samsung changed some apps name in new release so these apps could be with old name in app drawer but will work as they should."
-
Kékes525
félisten
válasz
Burt1793 #33193 üzenetére
Ezeket próbáld ki (ha van türelmed):AromaMOD1-AppAddons-XWLSZ NeatROM [EXTRA-LITE] [V5].zip - 28.41 MBAromaMOD2-AppAddons-XWLSZ NeatROM [EXTRA-LITE] [V5].zip - 30.42 MBA linkek innét vannak:Most látom, hogy XWLSZ-esek. Nem biztos hogy jók... Meg kell várni míg frissülnek.
-
Kékes525
félisten
válasz
nggabi #33243 üzenetére
Van már 3.0.7-es és 3.0.9 -es odin. Azok nem jobbak?
-
bAtt001
addikt
válasz
rootkiller #33266 üzenetére
függtem én ezeken sokáig aztán rájöttem h minek
de mostmár csak amikor érdekelnek akkor 1 kattintás és megy a net 3g-n meg 10 másodperc alatt lefrissül minden, levelek, chat és ugyanott vagyok. csak addig amíg nem érdekel feleslegesen nem eszik az akkut ezek a dolgok
-
bAtt001
addikt
válasz
rootkiller #33264 üzenetére
nálam 35 órája megy most 2 óra 15 perc kijelzővel
netet akkor teszek rá ha tényleg kell és addig ameddig kell... borzalmas sokat lehet így spórolni az akkuval
-
henter
tag
Most végeztem a telefonnal. Bár elsőre hibaüzenettel megszakadt a folyamat, második nekifutásra végigment. Látszólag minden rendben van.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
bAtt001
addikt
na mivan kijött a kitkat hogy ennyire buzogtok itt?
-
henter
tag
válasz
GrooveHero #33252 üzenetére
Elárulná valaki, hogy gyárilag milyen rom van a telefonon?
-
LLRobi
csendes tag
Sziasztok! Azokat kérdezem akik MIUIv5-öt használnak. Az egyik nap egy haveromnak küldtem volna egy képet, de se én, se ő nem tudott képet küldeni. Azt írta ki, hogy nem lehet kommunikálni az eszközzel. Őneki egy nokia lumia 520-a volt. Lehet hogy a rom-om lenne a hibás?
-
Weeman1
veterán
válasz
GrooveHero #33248 üzenetére
Ha ő dícsér az jót nem jelent.
-
zoleeno1
veterán
válasz
GrooveHero #33242 üzenetére
ülj le egyes
-
Burt1793
veterán
válasz
*ha az odin nem látja a telefont, akkor telepítsd fel a telefon illesztőprogramját (win7 megteszi magától), illetve a kies ne fusson miközben odinozol.
**ha nem akarsz a rom lelőhelyére beregisztrálni, akkor keress vissza itt a fórumon a "3+1" - re, lesznek majd direkt linket tartalmazó ilyen romok.
Ebből az LSJ a legújabb talán.
Rákerestem, találtam LSD-set [link]. Mindegy melyiket rakod, úgyis frissül. -
GrooveHero
addikt
válasz
nggabi #33243 üzenetére
Akkor az EFS mappa mentés kimarad, ez van
Tudom, láttam, hogy egyfájlos van benne, de mivel a drágalátos #1-esben ez volt benne, ezért csak azt tudtam kivenni belőle
Mondjuk most jövök rá, hogy a letöltő oldalon is ott van
Mindegy, a lényeg, hogy talán így érthető és világos lesz és nem csak neki, hanem mindenkinek, akinek szüksége lesz rá
-
nggabi
félisten
válasz
noobkék
ha nincs bepipálva az usb hibakeresés és nem tudja a feloldó mintát hogyan fog efs-t menteni? hogyan ad root jogot a shellnek?
odin van a romban.
a képen 1 fájlos rom van.
3.04 odin ajánlott.
viszont értékelem a szándékodat
-
GrooveHero
addikt
válasz
henter #33241 üzenetére
Na akkor írok egy kis szösszenetet, másnak is jó lesz majd, mert lesz aki még meg fogja kérdezni, ez 1000%
Tehát.
0. EFS mappa lementése (root kell hozzá) Ha ez megvan, akkor kezdhetsz az 1-es ponttal.
1. Letöltöd ezt a ROM-ot regisztráció után:[link]
2. Letöltöd az Odint 1.85-öt [link]
3. Betallózod a ROM-ban található dolgokat értelemszerűen az Odinba. PDA-t a PDA-hoz, stb.[link]
4. Telefont rádugod gépre download módban. [link] ilyesmit kell majd látnod: [link]
5. Ha az Odin sárgán kiírja, hogy látja a telefont, és minden OK, akkor hozzákezdhetsz a művelethez. [link]
6. Ha végzett, akkor jön a restart és mikor elindul a telefon, akkor minden szép és jó, lehet örülni.Nagyjából ennyi, remélem nem hagytam ki semmit. Ha igen, akkor mindejárt jön és kiegészíti valaki.
-
henter
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy kijelzőhibás S2-t. Kicseréltem a kijelzőt, de a telefon jelszót kér. Hívtam az előző tulajt, de csak tippelget, nem emlékszik a jelszóra. Mi van ilyenkor? A telefon nem lopott, minden eredeti tartozéka megvan.
Próbáltam a recovery-módot, de nem működik. -
Burt1793
veterán
Felraktam ezt a zip-et, de laggol tőle néha a lapozás, így törölni szeretném, tudom valahogy? Nincs mentésem az előtte lévő állapotról...
-
zoleeno1
veterán
válasz
Burt1793 #33216 üzenetére
A rádió itt van: [link] Az óra nincs meg külön, de egyszerű a dolog. Letöltöd és megnyitod a Removed_Apps_NeatROM_SuperLite_v1.1.zip-et. A "preload" mappában felmész az "app" mappáig, azután törölsz mindent amit nem akarsz felrakni. Jelen esetben akkor benne hagyod az órát. Utána a kapott zip-et installálod fel cwm-ből.
-
Burt1793
veterán
válasz
rootkiller #33217 üzenetére
Attól függ mi a full wipe, itt mindenki mondogatja.
Ha formázod a systemet, emmc-t, preloadot, data-t, cache-t, dalvik cache-t, akkor tényleg minden törlődik. Én ezt értem full wipe alatt. -
rootkiller
őstag
Felmerült bennem az, hogy ki kéne kompletten pucolni a telefonomat - értsd tartalmilag és nem fizikailag. Full Wipe - Nordic XWMS1 telepítés - Full Wipe. A kérdés az, hogy megérné-e vele bíbelődni, tehát hogy a picit újabb szoftver az elejétől kezdve szépen kipucolva, szoftverek frissen telepítve és nem a frissítés frissítése mit alkotna rajta. Gyorsabb lenne? Jobb lenne?
Másik dolog amit nem tudok, hogy a Full Wipe törli-e a felhasználói cuccaimat. Szóval az törli? Vagy csak a Cachet és a telepített programok részére fenntartott 2GB particiót érinti?
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben azt csinálja a telefonom, hogy nem tudja az előzőleg készített fényképeket megnyitni. 90%-ban nem,de 10%-át megnyitja. Nem értem......
Valaki már találkozott hasonlóval???
"Nem lehet betölteni a fényképet" szöveget írja,és sokszor ki is lép a galériába???
Sok kép volt már a camera könyvtáramban (499). Lehet hogy ez volt a gond?
A telefonról lemásolni sem tudtam a képeket,és számítógépről sem lehet megnyitni őket. -
kop8
őstag
Üdv.
Honnan lehetne leszedni egy Omega 4.0.4-es romot??Mindenhol néztem, találtam is de nem lehet leszedherőt találni....
-
badmad
senior tag
Sziasztok!Adott egy legfrissebb XXMS3-as rom erre szeretnék egy frankó PhilZ kernelt feltólni melyiket ajáljátok hozzá??Megköszönöm az építő jellegű segítséget....
-
Eclips21
őstag
CM es Slimbeam alatt miota ilyen gagyi a CRToff animacio??? Regen a kepet csukta ossze most meg kulon animaciovan ami tokre nincs osszhangban radasul szaggat vagy direkt ilyen nemtudom de nagyom idegesito lett.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Burt1793 #33199 üzenetére
Ott van xda-n az összes eltávoltított app, külön fel tudod rakni őket. Pl: Stock music player, stock e-mail
-
Gloob
addikt
válasz
gorog67 #33201 üzenetére
Nem egészen jó, de ha azzal indul, hát legyen. Viszont az odinos Philz nem mindig ad root jogot. A recoveryt viszont lecseréli. Most a már lecserélt recovery-ből tedd fel még egyszer a zip-es Philzt , és lesz root is. A gyári recovery esetében csak külső SD-ről működik a dolog, de a nem gyári esetében már ki tudod választani a belső SD-t is, ha nincs bent másik kártya. A kernel csere után kéne egy cashe, és egy Dalvik-cashe wipe.
Sziku!
Jók a cuccaid. Mellesleg én is szívesen segítek, lehet, hogy nem mindig itt, de más fórumon is ott vagyok. Hogy hol, az mellékes, és itt nem publikus. -
sziku69
őstag
Sajnos nem vagyok informatikai zseni. Csak felteszem a hülye kérdéseimet.
Neked egyszerű, mert benne vagy már régóta gondolom. A galaxy s-emet anno magam rootolgattam. Az független volt, ez nem az. Én szívesen segítek bárkinek, ha tudok, és ha tényleg van rá időm. De én másban utazom. Én ehhez értek, Te meg ehhez. Nem vagyunk egyformák.
-
gorog67
aktív tag
Nem lett rootolt a telefonom. Mit rontottam el?
-
gorog67
aktív tag
Feltettem Odin-nal a "PhilZ-cwm6-XWMS1-NEE-5.15.9.tar.md5" file-t. Sikerült, de bekapcsoláskor a Neat logóval indul, pedig a "I9100XWMS1_I9100XXMS4_I9100NEELS1_HOME.tar.md5" van rajta. Jó ez így?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest