Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
banuszzs79
tag
válasz
Williamgrant #33899 üzenetére
Miui vagy N.Super ligth
??? ki mire szavaz
??? Miui valami brutál csúnya designt nyomat bár gondolom azt meg lehet változtatni...
-
-
Pszihonaranc
senior tag
(#33888) Eclips21
(#33891) Burt1793
(#33896) logarithm
Kösz fiúk -
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #33882 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, ez nem telepítős
system/app berakod reboot és done -
xerintem
csendes tag
-
Burt1793
veterán
válasz
Az ilyen rendszeralkalmazásokat recoveryből kell flashelni.
(#33889) Sonyk1208: Én már sokszor hallottam, hogy kezeli a 64 gigásat, nekem 32-es van, egyelőre elég, bár néha jól jönne a nagyobb.
-
Eclips21
őstag
válasz
(#33887) Sonyk1208 egyszer azt olvastam a 128GB-os is próbálta valaki benne és jó volt XD de amúgy nemtudom
-
Sonyk1208
csendes tag
Üdv!
Samsung Galaxy S2-be próbált már valaki 64 Gb-s micro sd-t?
Én most egy 64Gb-s class 10-es Gingmaxon gondolkozok.
Szerintetek fel fogja ismerni?
Előre is köszönöm. -
noto
senior tag
Siker megoldodott gyors lett remelem az akku idő is jo lesz!
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #33877 üzenetére
Így van, de a letöltési link alatt van a removed apps [link] (preloadban kell keresni) és biza ebben benne van az is.
..
(#33878) noto
Ellenőrizd a letöltött rom méretét, és utána rakd újra az egészet full wipe után. -
noto
senior tag
Ujrainditas utan frissiti is az android magat 193 ig megy a szamalo felfele es csak aut irja ki hogyUNFORTUATELY THE PROCESSCOM
AMDROID PHONE HAS SToPPED
Mit csesztem el? -
noto
senior tag
4, csináljunk egy egy full wipe-ot:"wipe data and factory reset""wipe cache partition”"wipe Dalvik cache” (az advanced menüben találjuk)eddig megvan utana?
Instal zipre megyek ra rennben vegigmegy ker ujrainditast es hiba jon elő -
noto
senior tag
Felment az uj room bejentkezik a telo anyelvet kell mar kivalasztani de
Ezt irja android phone has stopedd es egy ok gomb leokezom de vissza dob megint ere
Csinaltam renszervissza allitast de ugyanez t csinalja!
HELp! -
sageree
csendes tag
válasz
warezxts #33787 üzenetére
Üdv! Magyarra lefordítva mi ez a LEAP probléma a wifinél? Ez az Authentication Error bizonyos hálózatokon nekem néha van, néha nincs.
Ami rosszabb, hogy egy idő után megdöglik a wifi sebessége. Ilyenkor a wifit ki-és be kell kapcsolnom, olyankor megint megy egy darabig. A képen látható, hogy milyen amikor nagyon nem jó, meg pár perccel újraindított wifi után. Ezt is javíthatja ez a pack, vagy köze sincs hozzá? Nekem azóta van ez utóbbival gond, mióta 4.1.2 van rajta (most épp MS1 stock rootolva, philzzel), de egyik korábbi verzióval sem volt jó. Legutóbb már agyon wipeolás után 3+1-est és arra az MS1-et tettem fel, hátha segít rajta, de nem. Lehet ez hardver hiba? -
istvan47
senior tag
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #33867 üzenetére
Am minek?
-
Pszihonaranc
senior tag
-
mi ez a mai otás frissítés?
-
lappy
őstag
Van vki Debrecenből aki tudna nekem segíteni gyári room felrakásban privátban várom a jelentkező(ke)t.
-
válasz
Oldman2 #33844 üzenetére
Olvasd el a logarithm által linkelt cikket, új világ tárul ki. ヅ
Évek óta miuit használok. Először az s2-n, most egy mi2-m van (éppen garoztatás miatt kínában tartózkodik :-) ) és úgy fogok telót választani hogy lehessen rá friss miuikat pakolni. Szóval mindenkinek ajánlani tudom. Azt érdemes tudni, hogy az sgs2 nem a frankó akksi kapacitásáról híres... ROM-tól függetlenül érdemes a wifit, mobilnet és gps attól függően kapcsolgatni hogy kell-e. A fényerő csökkentése aranyat ér, és ne használjatok memória tisztító appokat, mert többet ártanak mint használnak. A gyári samu nagy akksival nekem a miui 3.11.1 multilang egész napos 3g és wifi on mellett kb 55-60%-os este. Persze ez az aznapi pofázások mennyiségétől erősen függ, de ha nyüstölöm se döglik meg mire tápközelbe jut. -
logarithm
őstag
csak miui v5 téma fog jól működni, elképzelhető, hogy régebbi témákat próbálgatsz, ott nem fog történni semmi változás. Ha nem így van passz.
Más:
mivel terjed a macska jó ha tudjátok -> 58 Tips You Should Know About MIUI V5 -
Burt1793
veterán
Helló!
Először is a rom csak 200 valahány megás: [link].
Ha van CWM-ed (gondolom van, ha rootolt is), akkor csak töltsd le ezt a romot, én le szoktam fullosan formázni még a belső sd-t is, hogy biztosan minden oké legyen, majd mountolom az usb-t, rámásolom a belsősd-re a romot, feltelepítem cwm-ből, majd nyomok egy dalvik cache-t és újraindítom a mobilt, letörlöm a telepítő zipet és kész a full tiszta, gyors android. Most majdnem két nap készenlétnél tartok, 1 és negyed óra kijelzővel 20 perc telefonálással, 65%-on áll a cucc. Ebben természetesen emailezés és fb is van. Hétvégén nem használom annyit. Amúgy egy napot komoly nyüstöléssel is kibír. Ez most végre tényleg egy igazán jó rom. -
Doosa
aktív tag
Most ismerkedek a MIUI-val tényleg nagyon szép, de azért ezzel a témázással vannak gondok.
Ami nagyon szúrja a szemem, hogy alapból gyönyörű átlátszó volt a státuszbár, aztán mikor végre sikerült eltüntetnem a szolgáltató nevét az értesítő sávból, befeketedett és tök mindegy, hogy milyen témát állítok fekete is marad
Ezen kívül a téma alkalmazás is nagyon furcsa dolgokat művel, csak a lock screen témáját engedi megváltoztatni, és ahhoz alakul az egész téma. A többit hiába állítom nem történik semmi
Tudom, ezek apróságok, de nincs valakinek tippje? Olyan bosszantó -
D@ni88
addikt
Sziasztok.
Az utángyártott akksik bírják annyira mint a gyárik? Elvileg 1800mAh-s utángyártottat sikerült beszerezni.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Williamgrant #33833 üzenetére
Bazzz... köszi.
Hát ez nagyon nem egyértelmű, ha az ember nem tudja ezt.
-
istvan47
senior tag
-
noto
senior tag
válasz
Burt1793 #33823 üzenetére
Szia!
Tudnál segiten nekem egy kicsit?
Olvasom hogy neked a NeatROM van fent és nagyon jó
Nekem szerintem a gyári Jb van fent rootolva de pocsek az akku ideje
Szeretném ezt a csodat felrakni
Hogy kezdjek hozzá tudom hogy ott levan irva de az angol nem vágom
Egyszerüen oddinnal?
Ès melyik verzio a jo? Nov v oktoberi
Előtte rendszer törlés? -
banuszzs79
tag
válasz
Williamgrant #33834 üzenetére
Na hát még egy hete sincs nálam ez a teló gyári stock van rajta és az aksi zabáláson kívül nem nagyon tudom hogy pl ez miért nem jó rom
persze nyilván majd rájövök .D ha sokat használom...tetszenek ezek a funkciók hogy fülhöz emelve automatikusan hivja az embert pl szóval ezeket nem nagyon akarnám elvesziteni praktikus dolgoknak tűnnek... szép a zene és a video lejátszó is a camera szoftver nem tetszik pl ...
Nézegetem a romokat hogy miért érné meg cserélni ezt a stockot mivel kapok többet szebb felület vagy menük vagy ilyesmi vagy gyorsaság vagy aku idő vagy ilyesmi a cm romok alap android kinézete pl nem tetszik mert tök egyforma és a képernyő zár is egy rondaság...stb ilyenekre gondolok...de persze várom a javaslatokat hogy ki mire esküszik aztán hamarosan elkezdem romolgatni a telcsit
én is
-
válasz
banuszzs79 #33831 üzenetére
Az összes miui és cm is frankó, milyen hibákra gondolsz? Azért az sgs2 eléggé öreg játékos már, lassan már egy web és oracle szerver is stabilan elfut rajta. ヅ
Miuinál pl official támogatott, annál jobb nem kell. 4-5 nap után beáll az akksi, a cache és elfogadható gyorsaságot kapsz baráti akku és bőséges képesség listával. -
-
Burt1793
veterán
válasz
banuszzs79 #33822 üzenetére
Ez a neatrom superlite tökéletes, mert nincs alapból sok app, párat felrakok, amit használok és kapok egy nagyon gyors, keveset fogyasztó, mindent tudó romot.
-
banuszzs79
tag
Olvasom ezt a sok kommentet napról napra és hát úgy veszem észre hogy főzött rom kategóriában elég nagy a káosz és szinte nincs olyan amit ajánlani lehetne és elégedett lenne vele a többség...ez fura azért...
-
pecden
újonc
Sziasztok!
Ma egész nap a Samsung Galaxy S2-m próbáltam megjavítani, de nem sikerült. A problémámat leírom:
Hetek óta magától kikapcsol a telefonom, mert valószínűleg az aksija már tönkrement. Meg van púposodva, és akár 50%-os töltöttségi állapotnál is kikapcsol. Néha bekapcsolom, és már működik is, de néha ez nem segít neki, ilyenkor az aksit kiveszem visszakapcsolás előtt, és utána bekapcsol újra, ismét rendesen működik.
Két napja rendeltem már új aksit Ebay-en.
Tegnap viszont mikor kikapcsolt, akkor valami elromlott. Azóta csak az animációig jön be, tehát az lejátszódik egymás után akár végtelenszer egymás után, de nem megy tovább.
Mit tudok tenni?
Olvastam, hogy úgy kapcsoljam be, hogy "Hangerő felfele"+"Középső gomb"+"Bekapcsoló", és ott valamit kell nyomni. De mit, és az mit jelent? Az adataim megmaradhatnak? Van rajta egy csomó fontos telefonszám, sms, jegyzet, fotó. A programok nem érdekelnek, mert azokat újrarakom, de a többi igen.
Szükségem lenne a segítségetekre.
Köszönöm választ! -
pvt.peter
őstag
válasz
maggi1886076 #33809 üzenetére
Értem. Köszi szépen a választ.
Nem tudom érdemes-e várnom az AOKP újabb ROMjára.
Kezd már elhasználódni a jelenlegi verziója a telómon és váltani szeretnék. -
saphancs
aktív tag
Pár napja azt vettem észre, hogy nem ébreszthetett a telefon. Az ébresztő futott a háttérbe, de amikor be akartam lépni, sötét képernyő, majd a timely leállt felirat fogadott. A folyamat azonban továbbra is futott, végül csak a törlés segített. Most ugyanezt játsza az utorrenttel. Letöröltem visszaraktam, de a hibaüzenet fogad csak.
Rom xwms1 neat rom light 5.1 saját kernelel. Szerintetek mi a gond? -
Dgyuri
csendes tag
NeatRom-ra (PhilZ kernel-lel) full wipe után mehet egyből a MIUI vagy előbb tegyek vissza egy gyári JB-t?
-
válasz
Oldman2 #33808 üzenetére
Én pont a fehér menürendszer miatt váltottam CM-ről MIUI-ra
(Többek között)
Vagy itt a fekete menüs képekre katt és keresd fel az oldalt, ahogy látom sokféle van
-
Oldman2
nagyúr
Most a MIUI- 3.11.08-at nyúzom...
Olyan free témát keresnék, ami fekete háttéren világos/fehér feliratokat eredményez a menükben.
-
bAtt001
addikt
válasz
hariboh #33806 üzenetére
az nagyon kevés üzemidő. először is [link] ezt tedd fel és amit nem használsz sűrűn fagyaszd be. a kernel beállításokat nem használtam csak a gombok fényerejét vettem lejjebb, amivel üzemidőt spórolok nagyon az a mobilnet. ha nem kell lekapcsolom az egészet, nekem annyira nem fontos hogy mindig neten lógjak. ha kell valami üzenet/facebook/maps akkor bekapcsolom. így 2-3 órás kijelző idő és másfél napokat megy általában
-
hariboh
tag
válasz
bAtt001 #33804 üzenetére
Hali, ugyanezt a ROM+Kernel kombinációt használom, viszont 13 óra üzemidővel és max 1 órányi képernyővel már 25-30%-ra merülök. Nincs valami jól bevált kernel beállításod, vagy hasonló? Jó lenne, ha még ezt a kis maradék idejét ki tudnám szépen, békésen húzni a kis S2-mmel.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Használ vki legújabb cyanogenmodot?
pl. ezt cm-10.2-20131108-NIGHTLY-i9100.zipMI a véleménye róla?
Mennyire stabil? Megéri-e felrakni?
Ha nem, akkor mit érdemes helyette használni? -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
Valaki tudna egy gyári romból kimentett hangrögzítő.apk fájlt küldeni nekem?
Köszönöm szépen.
-
rob72
tag
Hali van egy galaxy s2esem és függetlenítve lett de minden bekapcsolásnál kiírja a T-mobil logót hogy lehet ezt eltüntetni?
I9100XXMS3 4.1.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest