Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Na felraktam a miui romot. Nagyon durva.
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
havri1 #14794 üzenetére
Siyah-val megy azt írják:
"If you have Bootloop, then it's a kernel problem.
In this situation, please replace kernel.
Please download and replace this kernel.
Bootloop would have been fixed.Download Siyah Kernel"
"thank you. just flashed latest siyah kernel and it works. ROM looks beautiful!!!"
-
havri1
félisten
válasz
edgelaszlo #14786 üzenetére
http://miui-germany.de/custom/download.php?device=1
Itt a link amúgy, fent van az.
Mobilról vagyok, nem tudom rendesen belinkelni. -
havri1
félisten
válasz
edgelaszlo #14784 üzenetére
Nekem megvan, de mondom, bugos. A fixet nem találom a topicban, a full wipera gondoltatok? Mert az nem hozott eredményt.
-
Rison77
senior tag
Felraktam a spanyol JB romot, a legújabb omega rommal. Viszont már első indításnál semmi pin kódot nem kért, nem ismeri fel a sim kártyát, független a telefon. IMEI számot megnéztem 00-val kezdődik, azt olvastam , hogy ez így nem az igazi, ezért a lementett efs mappát visszaállítottam, de az IMEI nem változott, és továbbra sem ismeri fel a sim kártyát.
-
Zsoó
tag
Van rá valami megoldás, hogy a naptáramat vissza szinkronizáljam a telóra a google fiókomból? Egyszerűen nem teszi vissza hiába szinkronizálok, pedig a webes gmail fiókomban látom hogy ott van. Több éves naptári adatok.
A rettenenetes KIES-sel pedig szintén nem tudom visszaállítani mert nem hajlandó csatlakoztatni a telefont. De szerintem ez a főzött rom miatt van. Tehát ha főzött rom van a telón, felejthetem el a Kies backupot, restore-t? -
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
na milyen ez a miui V5 mod?
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Feenyx #14769 üzenetére
En is talalkoztam ezzel a problemaval. Nalam ezzel parhuzamosan jelent meg az, hogy idonkent teljesen lefagyott a keszulek, ujrainditas utan pedig az akkutoltottseg sokkal alacsonyabb volt mint kellene.
Szervizben csereltek az usb-t (meg meg valamit). 2 hetig tartott nekik. :-\
-
Varszegig
veterán
Van itt egy kis kavar a fogalmakban.
A levelezés lehet IMAP vagy POP3. IMAP esetében a szerver tárolja, azaz ahogy írod. Az SMTP az a levélküldő szolgáltató, a témához alapvetően nincs köze
IMAP-ot tud gmailre a beépített gmail app, illetve másra a beépítet email app. Ezen felül a playen van még pár száz progi, ami szintén tudja ezt. -
corwen
csendes tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy jelenleg melyik a legújabb stock rom ami kijött S 2-re?
Ha teszek alá custom firmware-t, akkor tudok majd frissíteni OTA-n vagy samfirmware-n keresztül ha kijön a magyar frissítés?üdv: Corwen
-
killmix
tag
válasz
nexusking #14765 üzenetére
Beállítások --> Kiegészítők --> Audioalkalmazások -> pipa ki. Legalábbis Disasteren itt van(ilyen).
Más:
Egy elvi kérdés:
Mi van akkor, ha a szervizes JB-t rak fel(amit írtatok páran és ami ugye M.O.-n nincs hivatalosan) és mondjuk mégegyszer gariztatni kell a telót. Ilyenkor is vissza kell pakolni pédául a 4.0.3-mat? -
nexusking
aktív tag
Nem gyári rom, ezt raktam fel. Ha recoveryből el lehet valahogy távolítani, az is jó.
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy most így hirtelen a telefon "önálló életre" kelt. Értem ezalatt, hogy magától mindenféle érintés nélkül elkezdi feldobálni a hangvezérlő appot ami a home gomb dupla megnyomásával érhető el, pedig ki van kapcsolva ez a funkció. (4.1.2 spanyol jb van rajta és speedmod kernel) Először újraindítottam, aztán hard reset is volt, de nem oldódott meg. Kezdem azt hinni, hogy érintkezési problémája lehet a home gombnak :S Szerintetek?
-
Muffi
aktív tag
válasz
havri1 #14755 üzenetére
Neked legalabb elindul xD nalam full wipe utan feltoltam es rebootoltam es nem kapcsolt be a telo majd megint wipoltam es ujraraktam utana mar telepitesnel errort írt ki xD
Mondom jo leszedtem egy masik miuit aszem v3.3.1est hat nem nagyon jott be; nem engedte feltenni a v5 temat mertt nem az aruhazbol töltöttem le es ez nem tetszett neki szal most feltettem a neatrom 4.4et... -
Rison77
senior tag
Üdv,
Van valakinek ötlete ez mégis mi a jófene lehet?
kép2.3.6-os GB rom van rajta, kb másfél éves a telefon, mostanában amikor rájön nem lehet alvásból se feléleszteni kb 2 hetente egyszer, de ilyet még nem csinált.. Éjszakára fennhagytam a töltőn majd reggel 6 fele húztam le, olyan 9 fele nem volt hozzányúlva már le is merült, most feltöltöttem lehúztam a töltőről kb fél órát volt , aztán amikor kellett már be se kapcsolt és le van merülve. Nem fut semmilyen program, összesen 67 Mb az aktuális memóriahasználat.
-
jbl
senior tag
Samsung Galaxy S2 gyári Szoftver független.
Telenor-os vagyok.Néha nem jól jár az óra!
Újraindítom, és akkor megjavul. Más is tapasztalt már ilyet?
Automatikus Dátum és idő be van kapcsolva. -
Oldman2
nagyúr
Hétvégén unalmamban feltoltam egy szűz üres CM10.1 20130310 NIGHTLY-t, kikapcsoltam rajta szinte mindent ami hálózati forgalmat generálhat, feltöltöttem csutkára és most figyelem az aksi merülését...
Most járok 22 óránál, az aksi 44%-on van.
Az aksi egyébként 2000 mAh kapacitású...
-
AlmaZoli
tag
válasz
havri1 #14760 üzenetére
Stock rom-ra gondoltam, vmelyik Philz esetleg. Csak a root miatt.
Az a baj, hogy egyszer már volt fenn JB + Philz, de továbbra is SoD-olt
Úgyhogy teljesen visszarakattam egy gyári 4.0.3-a, de nincs kedvem megvárni a magyar JB-t (gondolom, ha Odinból teszem fel a JB-t, akkor végeredményben ugyanoda jutok, mintha Kies-el tenném fel), még egyszer bepróbálkozom a JB-vel. Ha marad a SoD, viszem szervizbe.
-
AlmaZoli
tag
Illetve tud vki olyan root-olt JB romot mondani, amivel fixen megszűnik a SoD (tapasztalatok alapján)? Köszi!
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, kijött már egy pár verzió, szerintetek melyik verziójú JB-t érdemes feldobni? Most 4.0.3 van és néha SoD-ol (ma is volt egy, pedig volt fenn Wake Lock partial üzemmódban....), gondoltam, kipróbálom, hátha nem fog ezentúl. Köszi!
-
havri1
félisten
válasz
pestibenji #14754 üzenetére
Pedig ez van az említett miui-ban, es mégis folyamatosan újraindul:-(
-
pestibenji
senior tag
válasz
logarithm #14726 üzenetére
Nem véletlen, hogy 7.49 van benne és nem 7.50.
A 7.50 egy elkapkodott bugos végső release, van benne wifi beragadás bug, rengeteg sod, bugol a gps, a közelség érzékelő szenzor...
7.50-et használtam én is kb 1 hétig RR 3.1.3-on, és nem értettem mi ez a sok bug, azt hittem a rom, aztán utánaolvastam a RR fórumban és mindenki 7.49-et használt, szóval lecseréltem én is azóta bugmentes minden.
7.50-et senkinek nem ajánlom! 7.49-el jobban jártok.
-
Ironing
tag
Hali!
Most akarok ROM-ot cserélni, de kicsit elmaradtam most a romolásban. Mindenképpen valami JB alapú kellene, ami akksi friendly. Nagyon tetszik ez a MIUI, de milyen kombót ajánlotok megnézésre?
-
rootkiller
őstag
Alapvetően az SMTP vagyis Simple Mail Transfer Protocoll egy pofonegyszerű protokoll ahogy a neve is mutatja. Arra képes hogy egy levelet elküldjön és pont.
A POP az Post Office Protocoll, már a nevéből is egyszerűnek tűnik, annyit tud amennyit ígér a neve: eljuttatja a levelet a végpontra.
Ezzel szemben az IMAP az Internet Message Access Protocoll, már a neve is beszédes. Ez sokrétű hozzáférést biztosít az ember leveleihez.Innentől kezdve a használt levelezőszolgáltatásnak (GMail, stb) lenne véleményem szerint feladata hogy a kliensből a szerver felé érkező leveleket tárolja-e vagy csak szimplán továbbítsa.
Persze ezt ne vedd készpénznek, én így látom.
-
riov
tag
Kedves fórumozók,
A segítségeteket szeretném kérni levelező beállítással kapcsolatban.
Visszakerestem az S2 Archívumban, de nem találtam utalást a problémámmal kapcsolatban.A gyári levelezőn, vagy egy megfelelő kliensen, olyan beállítást keresek a kimenő (SMTP) levelek kezelésére, ami legegyszerűbben megfogalmazva úgy működik, mint a bejövő leveleknél az IMAP.
Tehát a kimenő levelek ne a végponton kezelődjenek (kerüljenek tárolásra) le, hanem a szerveren történjen a tárolásuk, hogy az bárki számára szabadon hozzáférhető legyen, bármilyen kliensből, vagy webmail-en keresztül.
Az Outlook-nak van ilyen beállítása.
Van erre bármilyen lehetőség Androidos telefonon, gyári vagy a PLAY-ből feltelepített klienssel ? -
Muffi
aktív tag
Ha letöltöm a legújabb Miui romot ami szerintem V4-es még de már JB-s akkor tudok rá tenni V5-ös témát? Meg valakinek vmi tapasztalata a Jb-s Miui-ról?
-
rootkiller
őstag
-
Baliszoft
csendes tag
Elküldtem a reklamacio@partner.samsung.com ra.
Tisztelt Samsung!
2011.08.09-én vásárolt Samsung Galaxy S2 okostelefonom idén februárban elromlott, térerő problémával garanciális szervizelését kezdeményeztem a Budapest XV. kerület Pólus Centerben lévő képviseletüknél. A javítás 5 napon belül megtörtént, de átvételkor a telefont nem ellenőriztem le. Miután később (otthon) bekapcsoltam nagy csalódásomra a telefon AMOLED kijelzője (amely korábban, a telefon leadásakor még tökéletesen működött) sárgás árnyalatú lett (a szerviz tájékoztatása szerint a kijelző cserélve lett a térerő probléma megoldása érdekében). A csere kijelző minősége lényegesen rosszabb mint az eredeti kijelzőm minősége volt, amellyel a telefont vásároltam és javításra vittem. Mivel a csere kijelző színeivel elégedetlen voltam (és vagyok), a telefont másnap ismételten visszavittem a Pólus Centerben lévő kirendeltségükhöz, hogy az eredeti állapottal megegyező minőségű kijelzőt tegyenek bele. Körülbelül 5 nap múlva ismételten érkezett az SMS, hogy a telefon átvehető, ám a telefonnal nem történt semmi, a sárga kijelzőt a szerviz tökéletesen működőnek állapította meg! Én ezzel nem értettem (és értek) egyet, visszautasítottam a „javítást” és a telefont ismételten visszaküldtem (az átvételnél fénykép is készült a telefon sárgás képéről). Ezután három hétig nem jött SMS vagy bármilyen tájékoztatás, ezért felhívtam a „Samsung Pólus”-t akik azt mondták, hogy a telefon már ott van de a szerviz ismételten elutasította a javítási igényemet. Ezt követően felhívtam a 0680-SAMSUNG-ot, hogy ilyen esetben mi a teendő, de ott is elutasító választ kaptam, miszerint nekik nincs joguk a szerviz döntését felülbírálni, és (egyeztetés után) a szerviz elmondása szerint a telefonom új kijelzőjének képe amúgy is csak minimálisan tér el az eredeti állapotához képest.
Jelen levelem mellé csatolom a telefonom hibás képét mellette egy szintén a tulajdonomban lévő Samsung Galaxy S2 telefon tökéletes képével, melyen látszik, a telefon színárnyalatbeli JELENTŐS eltérése (amely a szerviz szerint „elhanyagolható” – bár kérdés, hogy mihez hasonlítja az Önök szervize a kijelzők képeit). Egyértelműen látható, hogy minimális fényerő beállításnál a kék és a zöld színek teljesen megkülönböztethetetlenek egymástól! 2011-ben azért döntöttem az akkor csúcsmodellnek számító Samsung Galaxy S2 mellett, mert egyedülálló és kitűnő minőségű kijelzővel rendelkezett. Ezt a garanciális javításnál sikerült Önöknek elrontania és a javítást több alkalommal is megtagadnia!
Kérem Önöket végezzék el a telefonom kijelzőjének garanciális javítását és eredeti állapotába történő visszaállítását (lehetőleg helyszíni kiszállással, miután eddig már összesen egy hónapig volt Önöknél a telefon), ellenkező esetben kezdeményezem a fent leírt eset kivizsgáltatását a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál.
Köszönettel,
... -
Muffi
aktív tag
Ez elegge off lesz: kinek van Xbox360-a?? Segitseg kene! :$ akinek van az irjon ram PM-be legyszi! :$
-
havri1
félisten
Nem bírtam megcsinálni. 2x is újraraktam, teljesen tiszta rendszerre, alap cwm-el, és ugyanaz.
Megy vissza stock -
havri1
félisten
Egyelőre érdekes dolgokat művel az új rom.
Full wipe, format után felment.
Miután azt hittem boot loop fogadott, elkezdtem nyomkodni a gombokat. Pont beadta a kérdést, hogy német vagy angol.. Rabokok hog, hogy anol, erre újra miui boot képernyő. KB 5 perc után újra nyomkodom a gombokat, felvillan valami, és ismét boot loop :-D -
kungzi
veterán
válasz
maggi1886076 #14729 üzenetére
első ránézésre 10
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #14729 üzenetére
-
Muffi
aktív tag
válasz
logarithm #14726 üzenetére
Koszi Kungzi a changelogsot!
Nekem ez a Dori kernel sosem működik. ..:/ mar 4x volt dori a telomon es általában bootloopig jutottam Samsung felirat ig es ennyi..ment vissza masik kernel..ez a 7.50nel mar nincs?
Havri1: na akkor jo!
hazamegyek es full repartal LSDt felrakok es utana mehet a Miui!
de persze elotte csak siman full wipeal megnezem h milyen egyáltalán.
-
logarithm
őstag
-
kungzi
veterán
Changelogs :
Kleinere Fehler wurden noch behoben und Designanpassungen vorgenommen (11.03.2013)
MIUI v5 Design- und Interface
Deutsch-Englisch Pack by Andy25
Wetteranzeige im Lockscreen
Kernel Dorimanx v7.49
System Optimierung
Aqua Mail als Standart App
App Hider
Mi-Voice by YourApp24
MIUI v5 Tastatur
Kamera App Update (JB 4.2.1)
Kalender Widget
HD-Wetter Widgets
AdAway Werbeblocker
SetCPU
uvm. -
havri1
félisten
válasz
bAtt001 #14719 üzenetére
Már teszem fel
Changelogs :
Kleinere Fehler wurden noch behoben und Designanpassungen vorgenommen (11.03.2013)
MIUI v5 Design- und Interface
Deutsch-Englisch Pack by Andy25
Wetteranzeige im Lockscreen
Kernel Dorimanx v7.49
System Optimierung
Aqua Mail als Standart App
App Hider
Mi-Voice by YourApp24
MIUI v5 Tastatur
Kamera App Update (JB 4.2.1)
Kalender Widget
HD-Wetter Widgets
AdAway Werbeblocker
SetCPU
uvm. -
kona005
senior tag
Sziasztok!
Egy kicsit off de azért megkérdezem. Minap feltettem a Real Racing 3mat a telora de meglehetosen akad. Ha valami custom romot tennek fel lehetne javulas? Letezik jatekra kihegyezett rom?
Elrore is koszi -
logarithm
őstag
Woow mit találtam
amíg várunk ez egy eléggé finom ajánlatnak látszik -> [Rom | SGS2 i9100][AOSP-JB 4.2.1 | MIUI V5 Style]
Amúgy most ezt használom, én jelenleg [link] ez is jó, szerintem most ezért nem frissítem át a fentebb linkeltre, de hát ha valakit érdekel
-
adam432
tag
Próbáltam Odinnal rootolni a JB-t, de sárga háromszöget kaptam. Miért?
-
porse
őstag
Na most ment el a szerelő, kapott új kijelzőt, kamerát, hátlapot.
Kijelző ugyan olyan, nem sárga/ piros, teljesen jó, a home gomb miatt cseréltettem, duplán kattant.
Kamera is sajnos ugyan olyan.. egyszínű fehéren/ világos felületen rózsaszín folt. [link] Bár szerintem kevésbé mint előtte.
Hátlapot meg egy helyen beljebb lehetett nyomni pár millit a szélén és zavart, kicserélte szó nélkül.
S azt mondta 2 hét múlva? lesz már nálunk is jb. -
quest8
csendes tag
hali,
- gyári JB notification bar icon sorrendjén lehet változtatni?
az első 5 látszik és pont nincs benne a mobil internet icon.
- melyik eszi jobban az akksit? wifi vagy mobil internet
kösz -
adam432
tag
válasz
bulikavagyok #14705 üzenetére
Nem hangzik jól. Hogyan tovább?
-
-
adam432
tag
Sziasztok! Feltelepítettem a JB-t a leírtak szerint a telefonomra, de nem hoz be semmilyen mobilhálózatot. Ilyenkor mi a teendő?
Restartnál olyat kér, hogy sim network unlock pin... -
dbilas
tag
válasz
laszlolczka #14700 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest