Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
sziasztok
fontos kérdésem az lenne hogy honnan érdemes megbízható 2600mAh akkumulátort venni a galaxy SII -höz??? vagy ha ennél létezik nagyobb teljesítményű akkor az is jó
-
zoleeno1
veterán
válasz
@matthew@ #15393 üzenetére
Persze, hogy van
A stock romokkal tökéletesen használható a telefon. A srácok, akik folyamatosan arról beszélnek, hogy ez se jó az se jó, 4.2.x-eket, portolt romokat próbálgatnak. Az meg sosem lesz olyan, mint egy stock rom, vagy egy abból készült jó főzet.
szerk: Részemről semmilyen tokot nem használok (van egy fekete szilikon, amit nagyritkán ráhúzok). Ilyen használat mellett 2 napot biztos kibír.
(#15397) saril: Ilyen akksik csak utángyártott, kínai f@s-ban léteznek. Kb annyit bírnak, függetlenül attól, hogy mi van ráírva, mint a gyári 1650-es... Ha valóban megbízható teljesítménynövekedést szeretnél, vegyél gyári samsung 2000-es akkut.
-
@matthew@
őstag
Mindenféle ROM csere és mókolás nélkül egyáltalán lehet használni a telefont? csak mert elég sok esetben arról van szó, de én a nélkül használnám jövendőbeli S2-esemet, arra van lehetőség egyáltalán?
-
Szelley
senior tag
válasz
csabám #15388 üzenetére
érthetetlen...
pár romnál olyan szépen visszapakolgatta pedig. Amint felállt a rendszer, beléptem a GooglePlay-be és egyből jelezte hogy 70-75 alkalmazás telepítése folyamatban van.
Lehet ha flashelés előtt wipeolnánk akkor felrakná?Kipróbálom majd a legközelebbi romolásnál!
-
-
-
Szelley
senior tag
válasz
fufuka66 #15375 üzenetére
Amikor bekapcsolod egyből leáll a TouchWiz ? Én úgy próbálkoznék, hogy valamilyen alkalmazást elindítanék ha törik ha szakad, hogy ne legyél sötét képernyőn UI nélkül. Ha megvan, gépről felmész a google playre és telepíted pl. ezt. Ezután Home gombot nyomva fel kell ajánlja hogy melyik launchert szeretnéd használni, majd erre bökve a TouchWiz mehet a levesbe! Átmeneti megoldásra lehet jó lesz.
Más: Hogy tudom átműteni wanam romjába az alap android billentyűzetet?!
Chameleon romjából kiszedtem a /system/app-ból a "LatinImeDictionaryPack.apk" illetve "LatinImeGoogle.apk"-t, valamint /system/lib-ből kiszedtem a "libjni_latinimegoogle.so" fájlt. Átmásoltam a megfelelő helyekre, reboot után nem dobta fel választhatási lehetőségként. Dalvik wipeoltam, és úgyis luft...
-
skifekete
senior tag
Sziasztok!
Az S2 fórumban még új vagyok, de az S Advance threadben elég sok mindent megtanultam ,tehát nem mondanám magamnak újoncnak. (Advance = előd). Következő problémám lenne. Omega Romot használok siyha kernellel, tök jók. Viszont baromira zavar, hogy a redőnyön lévő gyorsindítokat nem tudom testreszabni a beállításokban, hogy mi legyen rajta illetve a sorrendet, mivel ilyen opció nincsen az omega romban. Ezzel ellentétben találtam egy romot, amiben erre van lehetőség, ezért gondoltam, hogy a secsettings.apkt root explorerrel berakom a system/app mappába, és minden remek lesz. (az advancenél ez működött, itt nem) Tehát mi mást kellene még átmásolnom a másik romból a SecSettings.apk-n kívül? -
fufuka66
csendes tag
Sziasztok Urak!
Kérném a segítségetek.
A telefonommal (op rendszer, ics) az ég világon semmit nem csináltam! Erre ma elkezdte kiírni, hogy Tw indító hiba és leáll másodpercekre, a hívást nem tudom felvenni. Kikapcsolás sem segít, sőt az aksi kivesz módszerrel sem áll helyre. Most konkrétan használhatatlan a telefonom. Ja a telefon SGS II, nincs sem feltörve, sem buherálva.
Remélem, hogy Ti meg tudjátok mondani mi a teendő?!?! -
tomi7711
aktív tag
válasz
kecsetihunor #15340 üzenetére
Kössz a tippet, akkor marad az live háttér...
)
-
logarithm
őstag
Ti melyik romot részesítitek előnyben -neatrom lite v4.3 vagy v4.4?
Mert, akkor azt raknám most felköszi.
-
Bobyenter
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a telóhoz egy új fülest... (Nincs rajta vézérlőgomb (ok))
Amit csak futáshoz használok, futás közben hallgatom a zenét...
A problémám az, hogy nem találok olyan zenelejátszó programot, ami támogatná a telefon "hangerőgombbal"
történő "zeneléptetést". Úgy, hogy ne keljen kijelzőt "felébreszteni."
Magyarul, futás közben, csak a hangerőgombb-hoz kelljen csak nyúlni...
Az Astro player csak úgy működik, ha feloldom a kijelzőt, és utána nyomkodom a hengerő gombokat..
A power amp, nem tudja ezt a funkciót, de bízom benne, hátha Ti tudnátok megoldást...
Előre is Köszönöm! -
Szelley
senior tag
Felraktam a Chameleon romot, ismét nem bírom felfogni mi a f*szért nem bírja visszállítani az alkalmazásaimat...
Esküszöm legközelebb nem fogok wipeolni...
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
gondolkozom ilyen teló vételén és nézegettem hozzá tokokat eBay-ről, ezeket találtam: Ebből a full feketét néztem
Illetve ebből is feketé-t néztem ki
Ti milyen tokokat használtok a S2-höz?
Illetve aksi kb mennyit bír ha nem vagyok egy HC user? Kb. napi 10-15 perc telefonálás, csak WiFi és az is max napi 10 perc, (mobil netem nincs, nem is lesz), néha 1-2 kép és az átlagos használat kb ennyiben ki is merül, így kb kibír 2 esetleg 3 napot? -
BigT
senior tag
válasz
johndeegwed #15351 üzenetére
Akkor nagyon figyelmetlenül olvastad át az összefoglalót. Már a második oldalon is van róla szó [link]
Próbáld újra.
-
zoleeno1
veterán
válasz
vtommy #15347 üzenetére
Nem kell root hozzá (ha jól emlékszem, bár nekem mindig is rootolva volt, de az app leírásánál nem írja, hogy kéne), nekem anno, 4.0.3 alatt kivédte a SoD-ot. De eléggé szívja az akksit, 1 töltési ciklus alatt kb 12-15%-ot. Nyugodtan tedd fel neki a JB-t, pl az I9100XWLSJ_NEE-t: [link].
Mint ahogy azt havri1 is írta, már a szervizfutár is ezt pakolja fel.(#15349): a hivatalos magyar még nem jelent meg
-
-
Sziasztok, az egyik ismerősöm arra panaszkodik, hogy a 3hónapos s2-je néha, mikor le van zárva, egyszerűen kikapcsol, oldaná fel és offon van a telefon.. A legfrissebb gyári rom van rajta. Valaki tapasztalt már hasonlót? Ez inkább szoftveres vagy hardveres hibára utal?
-
Fizban
csendes tag
Olvastam visszább, hogy másnak is volt olyan problémája, mint nekem a régebbi Cyanogen modommal. Lefagyott, és csak reset segített neki. Ilyenkor pedig akár 20-30%-kal kevesebb töltöttséget mutatott. Előfordult olyan, hogy vibrált a telefon kijelzője, és kikapcsolt. Gondolom elfogyott a szufla.
Ha jól tudom, akkor az Android nem az akksi valódi töltöttsége alapján írja ki a %-os értéket, hanem maga számolja a fogyasztást. Kérdésem az lenne, hogy érdemes néha törölni a battery statokat revoveryben, és full töltöttségen újrakalibrálni az akksit? Várom ebben a témakörben a tapasztalatokat, mert kíváncsi vagyok, hogyan lehet jobban vigyázni az akksira!
-
XP NINJA
őstag
válasz
kecsetihunor #15340 üzenetére
igen, azóta én is ezt csinálom
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
XP NINJA #15315 üzenetére
Mindenki akinek nem sikerül a képet betennie háttérképnek.
Igen, sajnos nem képes a launcher normálisan bevágni a megfelelő felbontású képet háttérképnek.
Én egy apró 1 perces trükköt alkalmaztam, nyitottam egy GIMP-et (v. PS) és létrehoztam egy 800*800-as képet (a gyári kép, amit be akartam tenni az 480*800 volt) és betettem középre.
Lementettem, fel a telefonra, és csodák csodája fantasztikusan be tudtam az adott képet tenni háttérnek, de sajnos csak így a megmókolás után.
-
csabám
addikt
válasz
johndeegwed #15337 üzenetére
Összefoglaló a lap tetején megtudhatod, hogyan kell routolni (rootolni) és romot frissíteni
-
johndeegwed
tag
Valaki linkeljen nekem 1 lapot ahol részletesen le írják a routolás
folyamatát s annak is örülnék ha rom frissitést is leirnátok + miért és melyik romot ajáljátok gyáriba vagy fözött de én a 4.2 szeretném de sok jót hallotam fözöttekröl is -
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Hogy lehet véglegesen törölni valamilyen app-ot a telefonról, úgy hogy semmilyen nyoma sem maradjon, és a rendszerem se sérüljön.
Úgy ahogy egy Windows rendszerben a jobb uninstalláló programok teszik: törlik a programot, a hozzátartozó file-okat (csak amit a program használ) és a beállításokat (registryből) + a program könyvtárát is.
Köszi a válaszokat.
-
bumlet
csendes tag
Sziasztok!
Pár hsz-szel fentebb kifejtettem a problémám. Azóta folyamatosan teszteltem a telót, több progival és játékkal és úgy néz ki hogy csak akkor kezd el sz.rakodni ha be van lőve a wifi vagy a mobilnet. Valaki help?
-
havri1
félisten
válasz
kecsetihunor #15329 üzenetére
Nekem 1 napig volt most fent, de 2x élesztette csak úgy a kijelzőt, és halványan hagyta a háttéren. Szóval lecseréltem Jeboo 2.1-re, ez nagyon baba
-
havri1
félisten
válasz
kecsetihunor #15326 üzenetére
Cwmbol próbáltad? Milyen kernel volt fent? Mert ha speedmod, akkor azért nem mentek fel. Ha odinnal, akkor nem szóltam ;-)
-
kecsetihunor
aktív tag
Nem rég írtam, hogy bármilyen Custom Rom-ot teszek fel XWLSD vagy XWLSE-re bootloop a vége. Akkor írtam is, hogy ki fogom próbálni a jól bevált módszert, vissza a KK5, CF-Root és onnan fel.
És igen, egyből működik. Nem tudom mi a különbség, de JB-ről nem tudtam feltenni egy Customot sem, de GB-ről simán.
-
mycso
veterán
LSD wanam van a telón már egy jó hónapja.
Ma reggel, lehúzom töltőröl --> bent maradt a töltést jelző ikkon.Jó, ok biztos véletlen.
Erre napközbe, párszor hallotam olyan hangot, mint amikor töltőre dugom, de nem foglalkoztam vele.
Erre most nézem, megy a töltés animáció....
Akku ki-be, de megint előjött, aztán még pár restart, most pár órája jó.
Nem örülök ennek, remélem nem az USB csatim fog behalni. -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
A múlt hét végén volt nálam egy S2 amin frissítettem JB-re, minden rendben is volt, visszaadtam a tulajnak aki a héten valahogy sikeresen elbarmolta a telót, törölte a systemből az EFS mappát. Valszeg ennek következtében nincs lockscreen, valamint a bekapcsoló gomb nyomva tartására simán csak kikapcsol a teló.
A külső SD-n is rajta van eredeti EFS mappa, ezt root explorerrel visszamásoltam, semmi. Az EFS professional programmal is visszaállítottam egy internal backupot, de azzal sem lett jó.
A GalaxSim Unlock progi azt írja hogy invalid imei.
Hogy tudnám visszaállítani az EFS-t?
Közben felraktam a legújabb LSJ romot és a PhilZ kernelt is, de nem sikerült megoldanom a problémát. -
zoleeno1
veterán
Ez már a legfrissebb: BetterBatteryStats_xdaedition_1.12.3.0
-
saril
senior tag
valaki feltöltené nekem egy biztos helyre a BBS progit mert az innen nekem nem jön le mert az oldal sem tölt be rendesen... köszi előre is
-
XP NINJA
őstag
4.1.2 nél nem lehet beállitani normálisan egy lezáróképernyőt. lehet valahogy orvosolni?
-
bumlet
csendes tag
válasz
tomi7711 #15313 üzenetére
Nekem nem melegszik fel a teló, és ha töltőn van akkor nem produkálja a tüneteket. Egyébként eszeveszetten gyorsan fut minden a leak verzióhoz képest. A leakben pl. angry birds szaggatott de ezzel a rommal olyan folyamatos mint még eddig soha.
Csak ez a kikapcsolós dolog ne lenne. -
bakos1
tag
Hali. Az új LSJ-NEE-hez még mindig nem csinált Philz új kernelt? Vagy csak én nem találom. Üdv.
-
bumlet
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy s2-öm kb két hete azt játsza velem hogy ha netezek vagy játszok valami játékon akkor egy 3-4 perc után a kijelző csíkokban elhomályosul majd kikapcsol a telefon. Bekapcsolom és 1-4% között szokott mozogni az akku, miközben előtte szinte 100%-on volt. Ha nem csinálok vele semmit akkor egy idő után szépen mennek fel a %-ok a töltöttségi mutatón. Ha kiveszem az aksit és újra bekapcsolom akkor a normális értéket mutatja.
Januárban a leak 4.1.2-es szoftvert raktam fel rá és két héttel ezelőttig semmi baj nem volt vele. Tegnap felraktam ezt a romot: I9100XWLS8_I9100FOPLS3_FOP. Ma délelőttig normálisan ment, aztán felléptem wifire és kb 3 perc után újra előjött a fentebb említett jelenség. A teló még nem volt rootolva és egészen a leak szoftverig csak hivatalos gyári szoftver volt rajta.
Mi lehet a baj? Please valaki segítsen!
-
maggi1886076
addikt
az uj siyah kernel tud dualbootot?
-
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #15301 üzenetére
Úgy látom, hogy ez jó lesz hozzá. Vagy nem?
[PhilZ-cwm6-XWLSD-OXX-4.87-signed.zip]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest