Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Erre valaki ?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Nem szeretnék végigolvasni 1000 oldalt, jelenleg melyik a legfrissebb szoftver verzió kártyafüggetlen S2-höz?
Nekem most a kies által utoljára frissített:
4.0.3
i9100xxlps
3.0.15-i9100xwlp7-cl340913
dpi@dell134 -
logarithm
őstag
Aki érintett a témában-> ●►ACID Audio Engine V7.0◄●
(#13786) zoleeno1
Neatrom lite v4.3-al tökéletesMás: speedmod kernel-el nem fog jól feltelepülni, olyan kernel kell amin a cwm 6.x.x.x verziós
(#13787) bagly
Semmit nem állítok be vele, csak felrakom,legalábbis külön eq része neki nincsen stb., poweramp-ban eq-zok, de érezhetően jobb a hangzás, szerintem. (főleg, hogy én wolfson dac-hoz vagyok hozzá szokva..) -
zoleeno1
veterán
Megint kijött 2 JB, MSG és ALO régiókóddal. Ezek mik ezek?
-
matyi19
őstag
Sikerült, köszönöm mindenkinek
-
matyi19
őstag
válasz
havri1 #13776 üzenetére
Igen most olvasgatom
"Töltsük le a telefonon lévő jelenlegi romnak megfelelő (rootolt)kernelt, az XDA oldaláról . Letöltés után NE csomagoljuk ki, mert a „.tar” kiterjesztésű fájl kell a rootoláshoz. Az aktuális rom fajtája a *#1234# kód telefon tárcsázóba történő beütése után ellenőrizhető. A PDA sort tessék figyelembe venni! Például XWLP7 esetén a CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5.zip-et töltsétek le!"
Ez alapján az XDA-ról kellene letöltsem a jelenlegi romnak megfelelő kernelt...
Nekem a PDA után XWKK5-t ír, akkor ezzel:CF-Root-SGS2_XW_OXA_KK5-v5.0-CWM5.zip kell rottolni?
De mivel jobb a Lite? -
-
SsPL711
őstag
válasz
BuktaSzaki #13769 üzenetére
Szerintem a BBS nem az eszközök használatát mutatja, hanem azt, hogy az akkumulátort mi használja, mi ébresztgeti a telefont alvó állapotban...stb.
-
hdekakas
senior tag
JB-ben hogy lehet frissíteni böngészőben az aktuális lapot?!
A menü gombbal nincs frissítés lehetőség! -
bAtt001
addikt
-
matyi19
őstag
válasz
kungzi #13741 üzenetére
"fel kellene rakni egy 3+1 fájlos gyári romot, pl az XWLSD romot és mikor felraktad, akkor nyomni egy gyári visszaállítást a telefon beállítások, tárhely menüpontban és voálá már jó is lesz"
ez segített
Már csak arra lennek kíváncsi, hogy szerintetek melyik a legjobb JB alapú ROM?
Köszönöm!! -
porse
őstag
Tegnap megint rápróbáltam egy szűz lsd re, nyamnyam
De fényképezés, majd kis képre rábök, galéria nyit, majd vissza, és a media vagy galéria beragad majd pörgeti a procit maxon. 5 perc után abbahagyta ha jól emlékszem, de nekem ez így akkor se tetszik.
Másnak ilyet nem produkál? -
-
kungzi
veterán
válasz
kacsuszka #13745 üzenetére
mikor raktad fel a romot? mióta van a telódon?
szerintem beragadt valami progi.
amúgy mikor fogjátok már fel, hogy a Battery Calbiration progi semmit se csinál az akksival? Az csak a akksi stat fájlját törli ki. Semmi értelme használni. 2. megvártál 3-3 merülés-töltés cikklust, ha nem akkor nincs miről beszélni.
ha beragadt valami progi, azt a Better Battery Stat progival tudod megnézni.
-
kacsuszka
aktív tag
hali
még mindig a neatlite rom van fent ezzel küszködök.
Most csináltam egy battery calibrationt de most rosszabb a helyzet mint volt. Fél óra alatt simán klemegy vagy 20 % ha nem többet.
Segítséget szeretnék kérni ilyenkor mi van vele? éjféltől reggelre 40%ot esett
-
hdekakas
senior tag
Eddig mindig jelezte a statusbar-on ha mondjuk facebook-on üzenetem vagy értesítésem érkezett, na meg hangjelzés is volt. JB óta semmi ilyen nincs, nem jelez semmit. Be lehet állítani valahogy kapjak értesítéseket? Semmilyen alkalmazástól nem kapok, csak miközben használom... (Ha a home gombbal teszem háttérbe az alkalmazást, akkor se.)
-
kungzi
veterán
válasz
matyi19 #13722 üzenetére
fel kellene rakni egy 3+1 fájlos gyári romot, pl az XWLSD romot és mikor felraktad, akkor nyomni egy gyári visszaállítást a telefon beállítások, tárhely menüpontban és voálá már jó is lesz
de nem tudom, hogy magában a pit fájlt fel lehet-e flashelni a telefonra. Mert ha igen, akkor felrakod Odinnal és után mikor bebootolt a teló, beállítások/tárhely/gyári visszaállítás és belső sd formázást.
vagy ha már felraktad a pitet, akkor tegyél fel egy philz kernelt és csinálj egy format EMMC-t
-
matyi19
őstag
Weeman1
DE, megy a szerkesztés, csak nem használtam
Nem olyan biztos az...
nfsu17
Megpróbálom, hátha sikerül... -
Kerio
őstag
Kicserélte a Szervizfutár a beégett kijelzőmet. És rátette az XWLSD ROM-ot.
-
havri1
félisten
Helló!
Neatrom 4.4 lite-ban a zárképrenyőn azt a water effektet ( ripple effekt?!) el lehet tüntetni valahogy?
Fekete háttérrel érdekes dolgokat művel(#13733) zoleeno1 : ebben sajnos nincs olyan
-
matyi19
őstag
Nagyon OFF, de megkérdem...
Szóval ha minden a terv szerint alakul lecserélem a mostani telefonomat!
Leszűkítettem a kört két telefonra, az SGS2-re illetve a HTC OneS-re.
Szerintetek melyiket vegyem?
Hozzáteszem, régebben volt már SGS2-m, nagyon tetszett, de HTC is tetszik, pont ezért nem tudok a kettő közt dönteniPfuu, most nézem tilos az OFF
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Egyik barátom, nemrég vett magának egy ilyen telefont, az a baj vele hogy a belső memóriája csak 4.11GB. Ő azt mondta utánanézett és ki lehet javítani ezt a "hibát", engem kért meg hogy segítsek neki. Tudtok tanácsokat adni, hogy hogyan lehet ezt megjavítani, illetve egy linket ha tudnátok küldeni ezzel kapcsolatban... -
futor
aktív tag
MIUI ROM v5 3.3.1 Changelog
[link] -
Van rá remény, hogy kijön valamikor a JB Magyarországra? Mindig a következő hónapra ígérik.
-
scapegt
őstag
Gyári garanciával vettem a telefont. Az 1. év után a 26. hónapig is vonatkozik a telefonra olyan garancia, hogy cserélik a kijelzőt meghibásodás miatt? Tx
-
kano
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok! hogy tudom a telefont offline módba rakni? tehát hogy ne tudjanak engem se felhívni, se smst küldeni. én viszont tudjak netezni, adatkapcsolat legyen. előre is köszi.
gyári 4.03 android -
noxon
őstag
Egy aksi tönkre mehet fél év alatt, ha hadjàk mindig lemerülni telhesen vagy majdnem teljesen? 12% ra töltötte de tovâbb nem (nem az enyém)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest