Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerzol
senior tag
válasz
havri1 #15492 üzenetére
Nekem anno az S1-nél volt SOD-om rendszeresen Froyoval, aztán Samu szervízben odinnal felrakták a 2.3.3-at, ritkábban de ezzel is volt, aztán magamnak felodinoltam a 2.3.6-ot, na az megoldotta, utána soha többet nem volt, még ha két hétig nem kapcsoltam ki akkor sem.
Szerintem szoftveres hiba ez a SOD, de összefügghet bizonyos sorozatú hardver alkatrészekkel.
Ja és ezek mind Stock ROM-ok voltak! -
Khelben
nagyúr
Ma kaptam egy OTA frissítést, ami az LS7-es Nordic romomat LS8-ra frissítette.
-
saril
senior tag
jól értem hogy a sod az mikor lezárom a telot kikapcsol a képernyő az az alvás??? és abból nem tud visszatérni valamilyen ok miatt?
-
nfsu17
veterán
válasz
AlmaZoli #15483 üzenetére
ezt nem lehet tudni.
de akiknek ICS, meg GB alatt is állandóan SoD-olt, azoknak a JB alatt teljesen eltűnt. Legalábbis ezt írták. Valakinek a fél telóját kicserélték még ICS korban és semmivel nem lett jobb. Valakinek meg ICS-el is jó. Most már közel 2 hónapja nekem is jó ICS-el, pedig semmit nem csináltam.
Igazából nincs egységes álláspont, nincs hivatalos samsung hibabejelentés erről. Ha bejelented szervízbe, hogy ez van, akkor kicserélnek ezt azt és akár meg is javulhat.1-et tudok tanácsolni.
Mielőtt szervízbe vinnétek, egy JB-t (csak gyári) mindenképp érdemes kipróbálni, sok vesztenivaló nincs vele. Ha továbbra is sod-ol, akkor lehet a hw-ben keresni a hibát. De azt szerintem el lehet mondani, hogy a JB elég sok telón megszüntette ezt.beast27
Nekem rootolva sincs, fél év alatt mégis volt 4x. De ez számomra az elhanyagolható hibamennyiségbe tartozik. -
-
AlmaZoli
tag
-
nfsu17
veterán
igen, a 4.0.3, de még talán a 4.0.4 is sod-ol, persze nem mindenkinél.
mycso úgy akarta kérdezni, hogy JB alatt gyári-e a kernel...mert ICS alatt tökmindegy.
JB alatt úgy néz ki már nincs sod...gyári alatt...akinek mégis, annak lehet nem gyári, vagy már így is úgy is haldoklik a telója -
beast27
senior tag
Nagyon nem vagyok otthon ebben a témában ezért lenne egy kérdésem
Mi az a sod? -
mycso
veterán
válasz
havri1 #15466 üzenetére
Picit túl misztifikált és nem is teljesen helyes az a cikk.
Valóban kernel hiba és bizonyos chipek esetében jött elő, 4.0.4-es romok alatt: brickbug a neve.
Viszont nem feltétlenül következett be --> a tesztprogramok szerint az előző s2-m és a p6200-am is tartalmazta ezen hibát. Hiába csináltam full wipe-ot többször is gyári recovery alól az adott rom alatt, nem sikerült tönkretennem, viszont van akinél megadta magát, tehát ezért is mondom, hogy nem teljesen egyértelmű.Illetve a cikkben CWM-et említ, tudtommal pedig a gyári recovery lecserélése után már nem állt fenn ez a probléma, ahogyan custom kernelek használata esetén sem.
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
.zSoLTi. #15458 üzenetére
Szerintem tedd fel a Nordic countries ROM-ot, az nálam jobban bevált mint a spanyol. Sokkal jobban kezeli az akkumulátort, azzal simán kibírja egy napig. A spanyol ROM egy katasztrófa. Ez a friss Nordic linkje: I9100XWLSJ_I9100OXXLS7_NEE.zip
Ez a ROM egy fájlos. Előtte mentsél le mindent, kézzel töröld az internalSD-t és mehet egy gyári visszaállítás a szoftverből. Aztán indítsd a Recovery-t és csináld meg a két wipe-ot és a cash törlését. Aztán mehet fel Odinnal az új ROM.
Enjoy!
-
havri1
félisten
Hibák a hivatalos Samsung firmware-ekben, azaz tégla lesz-e a telefonom
Akiknek sodol, meg furcsa hibák fordulnak elő, és 4.0.4 et használtak/nak, azoknak érdemes lefuttatni ezt a hibakeresőt, hátha..
-
balees
tag
Sziasztok,
kis segítséget kérnék: egy ideje nagyon lassan tudok wifi-n keresztül másolni fájlokat laptopról S2-re.
Total Commander LAN-os plugin-ját használtam, tegnap már kipróbáltam ES file explorer-rel is, de teljesen használhatatlan lassú. (60MB-os mp3-at akartam másolni, de kisebb fájl átvitel is túlságosan sok időbe telik)
Egyébként kiválóan működik a telefon, JB-vel, legutolsó PhilZ-vel.
Ötlet? -
laszlolczka
őstag
[MOD][XXLSJ] Ported Video LiveThumbnails from GSIII.Neatrom 4.4 lite,tökéletesen megy.
-
rootkiller
őstag
Nem artana ha tenyleg megkapna a frissitest. Engem nem vonzanak a tort romok, inkabb gyari parti vagyok. talan a heten felkerul a 4.1.2, vegre lesz ra ido!
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Fritz Teufel #15449 üzenetére
Nálam is ez történt, hiába szedte le nem tudta felrakni. Nekem spanyol van fent. Honnan tudom ezt leszedni kézzel? Ugyanúgy 3+1 file-os Odint kell nyomni rá?
-
nfsu17
veterán
válasz
Fritz Teufel #15453 üzenetére
kb 20 hsz-al visszább írták
-
Fritz Teufel
addikt
A mai Sammobile-on megjelent információk alapján elképzelhető, hogy a Galaxy S II még megkapja a 4.2.2-es frissítést. A Samsung még nem erősítette meg a híresztelést.
Eredeti hír: Galaxy S II & Galaxy Note to get Android 4.2.2, Android 5.0 for the Galaxy S III & Galaxy Note II
-
Nando36
tag
válasz
Perge Attila #15450 üzenetére
Ahhoz kellene pl. pontosan tudni, hogyan is milyen ROM-ot tettél fel a telefonodra!
-
Perge Attila
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Nem vagyok egy rutinos topikozó, és nem is igazán hekkelem a telefont, csak úgy módjával...Viszont valamivel nem boldogulok:
A Gsam Battery Monitor program szerint a "Rendszer (*wakelock*)" folyamatosan ébren tartja a telefont.
(Folyamatokat tekintve a *wakelock*, mediaserver és a samsungpowersoundplay)Nem is mindig csinálja, de nem tudom, h mitől függ...
Tud esetleg valaki valami megoldást erre? -
Fritz Teufel
addikt
A Nordic countries stock ROM PDA: I9100XWLSD CSC: I9100OXXLS6-ról frissítést kapott PDA: I9100XWLSJ CSC: I9100OXXLS7-re.
A 7,21MB-os frissítő csomag szépen lejön, de nálam nem tud települni. Kézzel fogom feltenni, úgy is az a tiszta megoldás. Full wipe és minden törlése, majd mehet fel az új... -
-
Fizban
csendes tag
Aki CM 10.1-et használt tudna nekem abba segíteni, hogy az automatikus szótárt/szójavítást/szókiegészítést hol lehet kikapcsolni? Mindenhol kutattam, de nem találtam meg... Lehet hogy nem egyértelműen van elnevezve...??? De az is lehet, hogy én vagyok a dyslexiás!
-
nfsu17
veterán
kijött a JB bőven márciusig, de nem Mo-ra.
Juniusba lesz 2eve, hogy hasznalom
Akkor biza az az akku már nem tudja azt, amit újkorában. Most azt meg nem mondom, hány %-al tud kevesebbet, attól függ hányszor töltötted, mennyit használtad, stb. Neked kell érezni, hogy szükséged van-e rá. 1 naponta az újat is tölteni kell, ha izomból nyomod neki. -
zeg74
aktív tag
Sziasztok.
A T-s ismerősöm azt mondta, hogy március 15.-ig kijön a JB S2 -re! Már hívom is, hogy miért nem jött össze!
-
Gyula88
tag
válasz
nfsu17 #15434 üzenetére
Hat szerintem sincs ilyen program mert nem talaltam sehol...!
asznalni hasznalom de nem tul sokat! Csak remenykedtem h van vmi modszer amivel az elhasznalodas merteket ki lehet szamolni...mert ugy erzem hogy ujat kivan a telo :-)!
Juniusba lesz 2eve, hogy hasznalom es mivel az SGS4 nem fogott meg annyira lehet egy uj akku es meg 1evet nyuzom ezt -
logarithm
őstag
Hm érdekes hír, még 100% de mi már nem kapunk android 5.0 csak 4.2.2 -t.
[link] Természetesen az is jó -
nfsu17
veterán
válasz
Gyula88 #15433 üzenetére
hát szerintem nem mutatja.
inkább írd le, hogy/mennyit használod a telót, milyen rom, mennyi wifi/3g, mennyi videó, milyen öreg az akku, stb.
Van itt a fórumon minden "korosztályból" akku, mindeféle romverziókkal, szerintem így könnyebb segíteni addig is, míg valaki nem ad ilyen progit...ami szerintem nem létezik. Vagy valami speckó eszközzel csak az akkut beméretni. Samsung szervíz? -
khorvat
senior tag
Ok, az lesz köszi, gyári recovery-ben viszont nincs advanced menü így nem látom a Dalvik cache-t,ezt elhagyhatom szerinted vagy ez is fontos része a full wipe-nak és inkább tegyek most rá egy rootolt kernelt?
Ha rootolt kernel kell melyik jeboo vagy Philz verzió bizonyítottan jó a XWLSJ-hez? -
Gyula88
tag
Valaki tudna ajanlani egy modszert vagy programot amivel az akkumlatorom elhasznalodasat fel tudnam terkepezni? Elore is koszi :-)
-
Mogcaa
aktív tag
ez a romom van és rohadjon meg sehol nem tudom kikapcsolni a 180° os elforgatást valaki help!! valami kis progi akármi ami blokkolja
zoleeno1: melegszik és lassabb annál ami nekem van.
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
-
saril
senior tag
hogy lehet megtudni mitől merül az akkumulátorom hamar? melyik programmal lehet ezt kiküszöbölni?
az intelligens képernyő zár merítheti jobban?
-
Weeman1
veterán
-
Tucobe
tag
Mi ez a futár dolog?
-
@matthew@
őstag
válasz
nfsu17 #15405 üzenetére
De előreláthatólag megkapjuk mi is itthon, ugye? Régen pl Wave 2-vel jártam úgy h a magyarokat vhogy kihagyták és kiadtak 1 szoftvert és onnantól kezdve le voltunk szarva (jó ez mondjuk dorid, nem bada) de elméletileg hamarosan érkeznie kell, ugye?
Weeman1: szervizbe beviszem nyomják le ők, 20 perc alatt megcsinálja és legalább nem rontom el (nem bízom magamban annyira h neki merjek állni), csak azért kérdeztem így h mikor lehet majd kb vinni (persze előbb meg kell venni
)
-
-
Tucobe
tag
Sziasztok! T-s telóra mikor jön a JB nem tudjátok?
Köszi
-
skifekete
senior tag
válasz
zoleeno1 #15400 üzenetére
egyszerűbben:
ha megakarom csinálni hogy lehessen változtatni a gombokat a legördülőben, akkor a secsettings.apk-n (ami természetesen tartalmazza ezt az opciót) és a systemui.apk-n kívül mit kell még átmásolni a másik romból? Ezeket kicseréltem, a cserélt secsettingsbe minden működik, egyedül ez a gyorsbeállítás cserélgető sz*r nem, állandóan FCzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest