Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
ez az allshare dolog mekkora egy k@ki.
vagy csak én nem tudom használni.
pontosabban milyen az már, hogy az mkv fájlt a pc-n lévő allshare lejátsza, felirattal együtt, a telón meg azt mondja nem támogatott kodek. közben meg simán lejátsza a videók menüpont alól, ha már a mobilon van a cucc. -
kungzi
veterán
Ha valakit érdekel egy gyári fekete 2000-es akksi, privibe jelentkezzen.
-
huby80
senior tag
Sziasztok!!
S2 tulaj vagyok. Segitenétek hogy tudok vele telefon beszélgetést felvenni? Fontos lenne....fenyegetnek
-
EFT
tag
válasz
daninet #13889 üzenetére
Van korábbi nandroid mentésem, de csak végső esetben használnám.
Furcsa, hogy ez az általánosan dicsért AC!D sound mod ilyet csinál egy STOCK spanyol 4.1.2+PhilZ kombón.
Ezek szerint csak én futottam bele ilyenbe? Csak data recoveryvel érdemes próbálkozni CWM Andvanced recoveryből? -
killmix
tag
Ha adott egy T-mobilos telefon, ami ki lett függetlenítve (a telenornál és most telenoros kártya van benne), és ha gyári visszaállítást csinál az illető, akkor milyen romot kell visszatennie gariztatáshoz? T-mobilost, függetlent (esetleg Telenorost)?
-
kasee
aktív tag
(#13885) mycso A papirt meg sem nézték csak annyit hogy xxlgsm.....és hogy Ő ezt nem vállalja be..a papírok rendben vannak, így vettük ,írtam is a panaszkönyvbe.
Direkt többet fizettünk a gyári gari miatt a telefonért, részemről rendben kellene lennie.Rárahasztva az imei, lepecsételve, kitöltve, blokk hozzátűzve.
Kérdeztem hogy miért nem tetszik az xxl gsm nem mondta.De azt mondta hogyha MM.-es lenne akkor rendben.
???
Mi másnak kellene lennie még? -
EFT
tag
válasz
havri1 #13884 üzenetére
Csak az AC!D-ot tettem fel most a spanyol 4.1.2+Philz már régóta fent van és jól is működött.
Az AC!D telepítése után viszont a Samsung logon nem jut túl.
Ha lehet elkerülném a nandroid recoveryt. Csináltam már 2-es wipe-ot, az nem segített.
Advanced recoveryből csak a data helyreállítás segíthet esetleg?
Jó lenne, ha minden megmaradna. -
mycso
veterán
( #13880 ) kasee: hali, ha a szerviz azt mondja, hogy meleg a telefon, akkor a papírjai mégsincsenek rendben. Egyébként ha meghibásodik és ott a rendbenlévő garipapír, akkor javítaniuk kell, függetlenül attól, hogy hol vetted.
( #13881 ) Ice!?: szia, esetleg tv-tuner nincs benne?
A fagyogatós-újraindulós problémára, pedig próbálj ki egy gyári romot, ha azzal nem csinálja, akkor a mostani rom a hunyó. -
havri1
félisten
Helló!
Ez nem a sima romra vonatkozott.
Milyen rom volt előtte?
Milyen cwm?
Boot loopod van, így nem ment fel jól a rom, vagy nem tiszta rendszerre.Már ezerszer leírtuk :
- Full wipe cwmből (3)
- Format system/cache/data/preload
- Install zip
- Wipe cache, wipe dalvik cache
- Restart, Restart -
EFT
tag
válasz
logarithm #13848 üzenetére
Sziasztok!
Így raktam fel (kivéve nandroid) a spanyol 4.1.2 + Philz kernel kombóra, de nem indul el telefon, csak a Samsung logoig jut, tovább nem. Adatvesztés nélkül meg lehet valahogy oldani? (Végső esetre van egy korábbi nandroid mentésem egy majdnem szűz spanyol 4.1.2-vel asszem). -
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Pár napja sikerült hozzájutnom elég baráti áron egy Galaxy S2 -höz, de LTE verzióhoz. (SHV-E120L)
Lenne pár kérdésem. Van benne egy kihúzható, big antenna. Ez az LTE -sége miatt van? Mintha alapból jobb lenne a térereje, ha ki van húzva. Aztán, viszont olyasmivel találkoztam, hogy random őjraindul. Például fényképezéskor (mindig, mikor be van kapcsolva a makro, és vakuzik. olyankor csak egy sima fekete képet ment el..), játék közben, ha hívnak és venném fel, stb.. Ez miért lehet? Olvastam olyat, hogy ezekhez sokkal kevesebb használható ROM van. Ez tényleg igaz? Mert én először arra gyanakodtam.. 4.1.2 van rajta, és Cyanogen 10 (, ami állítólag nem túl stabil. Vagy rosszul tudom?)Amúgy maga a telefon nagyon brutál.. Hatalmas kijelzője van, gyönyörű éles, akárcsak a képek amiket csinál, stb..
-
kasee
aktív tag
Sziasztok
A hugomnak vettünk egy S2 t az XXL gsm ben, 2 év gyári garival decemberben.
Elkezdett egy nagy folt előjönni a kijelzőn.
Bevittem ma a Pólus samsung szervizbe mivel gyári garival vettük.
És konkrétan elég bunkók voltak, hogy nem cserélik mert nem ismerik a telefon származását.
Mi köze egy szerviztechniksnak ehhez amúgy?
Minden papírom rendben volt.
Samsung jegyet, lepecsételve kitöltve, blokkot vittem.
Na most akkor hol lettünk átverve? -
havri1
félisten
XWLSD-3file+pit
Ezem van. -
VBenc
tag
A gyári rom érdekelne I9100XWLSD_I9100ITVLS1_ITV csak hotfile szar
-
VBenc
tag
hali
valaki nem tud egy 4.1-es letöltési linket, ahonnan rendesen jön is a cucc? -
daninet
veterán
Valaki próbálja már meg Play storeból felrakni a Money Lover alkalmazást. Mindent fel tudok rakni, erre az egy alkalmazásra azt írja, hogy Nincs elég hely, pedig 5 mega.
-
Weeman1
veterán
-
pvt.peter
őstag
Tud vki esetleg olyan progit amivel 4.2.2 alatt lehet kapcsolgatni a repülőgép üzemmódot?
sajna 4.2+ től kivették ezt a funkciót, hogy külső appok eltudják érni ezt a kapcsolót.
De hátha esetleg van vmi kiskapu... -
-
Szelley
senior tag
válasz
kungzi #13610 üzenetére
Ebben csak az a szomorú, hogy eddig ment a GPS ha bekapcsoltad, de nem engedélyezted a googlenek hogy információkat gyűjtsön rólad. Mióta ez a szar fent van, hiába kapcsolom be a GPS-t, amig nem engedelyezem az adatgyűjtést a googlenek rólam, addig sajnos halott a térkép összes funkciója!
-
warezxts
senior tag
Köszönöm az AciD Audios válaszokat!
Más:
Ugye az összehasonlító leírásból kiderült hogy az LSD jobb mint az utána lévő stock romok. Érdemes feltennem NeatROMnak az LSD-s verzióját vagy szerintetek jobb az MS1? tapasztalatok (ha már lassan 2 hetes) vaaaaaagy várjak újabbat? -
nfsu17
veterán
Üdv.
Feltettem az mxplayert.
Töröltem a gyári videó player alapértelmezését.
Mégsem jön fel a popup, ergo a gyári megy még mindig.
Egyszer amúgy már feljött, de nem nyomtam rá az alapértelmezésre. Azóta nem jön fel.--
Á, feljött.
De nem a videók menü alól, hanem a files/videos, stb-ben kellett elindítanom. -
pvt.peter
őstag
válasz
zoleeno1 #13824 üzenetére
értem, mindenesetre most leszedtem a [SmartStay Ex] nevű progit
működik, jó -
havri1
félisten
válasz
Kékes525 #13860 üzenetére
Ennyi
Más:
Real Racing 3 Másik topicos igaz, de kipróbáltam, aki szereti az autós játékot, érdemes megnézni
Szépen fut. -
hr2
őstag
-
hdekakas
senior tag
Tudtok valami fájl mount-oló progit ajánlani?
(Amivel pl az sdcard, android, obb mappájában lévő 2gigás játékfájlt át tudom helyezni external sd-re, és helyette az eredeti helyén parancsikont hagy, így működni fog.)
Eddig a DirectoryBind-et használtam, de az sűrűn kiírja hogy leállt, meg JB-vel már nem megy. -
havri1
félisten
válasz
Kékes525 #13856 üzenetére
Igen. De miért kell nyelvet választani? Gondolom full wipe-ot nyomtál?
Van efs mappa mentésed? Ha nincs, akkor kell a root, majd egy root explorerrel kimásolni az efs mappát.
Philzben már jó recovery van neatromhoz. Másold fel a zipe-es romot az sd-re, vagy belső tárhelyre, mind1.
Kikapcsolod a telefont. Hangerő fel + menü + power nyomvatart, bejön a cwm recovery.
Én szoktam full formatot meg minden wipeot nyomni, biztos ami biztos alapon. Vagy így teszel, vagy csak 3 wipe, Rád bízom. ( Van aki sosem formáz, én amondó vagyok, más rom, más kernel, maradhatnak szemetek a partíción, amik okozhatnak bugokat bootlopot, stb. Nem bizonyított.)
Ebben az esetben factory reset, wipe data, és advanced menü wipe dalvik cache.
Mount menüben format cache, format data, format system, format preload, és én szoktam az eemc -t is formázni (belső tárhely), mért oda is pakolgat a rom. (ha oda tetted a zipet, ne formázd).
intsall zip from sd/internal
wipe data/wipe dalvik cache
restart, betölt, vár 2percet, restart (erre sokszor azért van szükség, mert az első indulásnál állítja be, telepít sok szoftvert, és úgy vettem észre, 2. indulásnál gyorsabb a rendszer).
És kb ennyi..
Ha belejössz, és megunod 2 nap után a "gyári" romot, jöhet a cm 10.1 nightly -
havri1
félisten
válasz
Kékes525 #13850 üzenetére
Nem tudom, nekem mindig lite volt fent. (Ez a Bázis rom) Sokat cserélek romot, és mindig ide térek vissza, ez a kiindulási alap.
De szerintem a lite amolyan lájtos verzió..gondolom sok minden ki van belőle szedve. (Bár ebben is sok felesleg van sztem).
Biztosan van leírás az xda-s topicjában, hogy részleteiben mit tartalmaznak. -
logarithm
őstag
válasz
trobi28 #13818 üzenetére
Persze, hogy működik.
Ez esetben meg minden stockra épülőre a stock-ot kell felrakni. -> letöltésÍgy rakod fel:
1.Take nandroid backup (én nem szoktam)
2.Flash the downloaded file in CWM (ne speedmod kernel alól, bármi más lehet)
3.Wipe dalvik cache
4.fix permission in recovery
5.reboot your phone
That's allHogy fent van-e megjelenik egy ac!d soundmod ikon és annyi, füles csatlakozásakor kiteszi a figyelmeztető sávra, hogy aktív.
Ha mélyebbről akarod megvizsgálni, hogy jó lett-e, akkor root explorer -> system -> build prop -ot megnyitod és az utolsó sorokban hozzá lesz adva acid mod tweak -> utána system/app -ban lesz pár új alkalmazás amit a soundmod rakott oda.
A készítő is powerampot ajánlja használatra ennyi. -
laszlolczka
őstag
válasz
Kékes525 #13827 üzenetére
Érdekes nálam ezek a hibák sosem jelentkeztek,pedig ugyan azt a romot használom.Vannak dolgok amiket én minden romolásnál szigoruan betartok.Pl.mentést soha nem teszek vissza,inkább tovább tart minden vissza állitás,de jól működik.Az én véleményem szerint legjobb a gyári rom,gondolok itt a JB-re.Nálam is volt minden féle főzött,de mindig vissza térek a gyárira.Egyedül a spitya féle rom jó.Persze mint irtam ez csak az én véleményem.
-
gps76
őstag
Megtaláltam a tegnapi problémára a választ,hogy nincs lockscreen,kikapcsoló menü: Az efs mappát kellett visszaállítani.
Kérdeztétek a nagy akku képét,tessék:[link]
[link]
A kínaiaknál lehet kapni,csak hát az akku egy hulladék,két darab 1200 mAh körüli van párhuzamosítva,de hát gagyi,így szerintem a kettő tud max.2000-et. -
logarithm
őstag
mgTerminator
ha még olvasod a fórumot itt a TWRP recoveryd -> [link]
közvetlen linkMás új dorimanx kernel (stock romon nekem is valami gond volt v8.0-al)
letöltés -> változások -
bAtt001
addikt
válasz
Weeman1 #13829 üzenetére
sírok már egy kicsit akkor
jönnek ezek a jó kis romok, de nincs egy rendes stabil kernel a nem stock rendszerek alá. cm kernel jó jó de mégsem hozza soha azt amit egy syah vagy speedmod nekem, dorimanx meg tele van funkcióval de nekem borzalmasan működik. visszasírom statosk mestert S1-ről, az a kernel egy álom volt
(#13838) havri1 android os mindig ébren tartja a telefont nekem, néztem battery stats-al semmit nem írt ami alapján meg tudtam volna oldani, tehát nem szeretem
-
havri1
félisten
válasz
Kékes525 #13834 üzenetére
Én innen szedném :
[link]Ha LSD van fent (ha jól látom az) , akkor:
PhilZ-cwm6-XWLSD-OXX-4.64.tar.md5
Ez az odinos verzió.
De ha már LSD-t használsz gyáriból, miért nem próbálod ki a NeatRomot?
Lite verzió, stabil, és eleve philz kernel van benne.
Érdemes lenne kipróbálnod. Kb ugyanaz mint a gyári, csak 1-2 extra még van benne. Root stb.
Nekem most ez van 1-2 napja, és nem volt semmilyen bug benne.
Ha romot is cserélnél, akkor én előtte tolnék recoveryből full wipeot ( mind a 3), majd format system/data/cache/preload.
És úgy download mód, majd odin.Ha csak kernelt cserélsz, én akkor is wipeolnék (2-t), majd kernel pucolás..Mivel speedmodod van, abban szar a cwm (recovery), onnan nem fog a neatrom felmenni, csak odinnal.
-
Kékes525
félisten
válasz
havri1 #13832 üzenetére
Ez megfelelő? Tudsz jobbat?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2159652
[PhilZ Touch][i317/M]4.64 Touch Enhanced CWM 6.0.2.8-exFAT-ext4-RootVan ebből odinos, zip-eset még nem tettem fel. Azt hiszem recovery módban lehet. Rom Managerrel nem könnyebb?
Plantronics M50 az egy fülre való, nem sztereo...
http://www.plantronics.com/us/product/m50A Nokiám jobb mint a Sennheiser CX 200-II, a gyáriról nem is beszélve...
Kérlek nézd el, ha keverek valamit...
Köszi a választ!
-
Kékes525
félisten
válasz
Tomlinson34 #13830 üzenetére
Tégla (brick) lett a telefonod:
http://androidportal.hu/2012-07-20/hibak-hivatalos-samsung-firmware-ekben-azaz-tegla-lesz-e-telefonom
Egyébként ez a kis szerkezet segíthet nekünk akkor is, ha esetleg egy ROM-frissítés félresikerült és "tégla" lett a telefonunkból: ezzel download módba tudjuk tenni!
Használata: A telefont kikapcsoljuk és az akksit is kivesszük. Ezután csatlakoztatjuk a JIG-et, majd visszarakjuk az akkut. Ekkor a telefonunkról törli ezeket a "felesleges információkat" és elindul download módban.
http://logout.hu/cikk/samsung_galaxy_s2_i9100/szoftverfrissites_gb.html
Hogy USB JIG-et hol találsz nem tudom, keress rá a google-on
-
havri1
félisten
válasz
Kékes525 #13831 üzenetére
Sokan, de sokan már nem, mert pl cwm-je bugos az 5-1nek.
Nokia headsetet régóta nem használok, sajnos azt kell mondjam, az összes amelyikkel találkoztam, borzalmas hangminőséget produkált, így nekem csak Plantronics M50 -el van tapasztalatom. Igaz, zenét nem hallgatok..így ezt a részt passzolnám mégis.
Ameddig módosított kernelt használsz, nem biztos, hogy helytálló a romot kritizálni -
Kékes525
félisten
válasz
havri1 #13828 üzenetére
Odin3-v1.85 -el
speedmod-kernel-s2-jb-k5-1-Odin.tar
XWLSD-3file+pit.rar:
CODE_I9100XXLSD.tar
CSC_HOME_OXX_I9100OXXLS6.tar
emmc_EXT4_16GB.pit
MODEM_I9100XXLS8.tarTalán a Bluetooth nem az android hibája, Nokia BH-505-öt használok, a hangja csodálatos, de talán a Samsunggal nem teljesen kompatibilis...
Azért választottam a speedmod-ot, mert sokan itt azt használják...
-
Tomlinson34
csendes tag
Sziasztok ! Tavaly augusztus óta van S2-esem, amit rögtön frissítettem 2.3-ról 4.0-ra. A héten szép dolg történt a készülékemmel. Töltőn hagytam magára, és és ismerőseim elmondása alapján többen is keresetek. Amikor újra ránéztem a telómra egyik barátom hívását ljelezte a képernyő, illetve befagyott egy éppen bejövő hívást jelző képernyővel. Akármit nyomkodtan semmi reakció. Na mindegy, gondoltam kiveszem az aksit, hátha segít. Na most azóta szó szerint sekép sehang....... Még a kikapcsolt állapotú aksi töltését jelző kép sem jelenik meg, teljesen halott a készülék. Találkoztatok már ilyesmivel?
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
A 4.12-es is tele van bogukkal...
1. Egyik éjjel magától újraindult. Android assistant jelezte a startum time-ot.
2. Zárókép cserénél egyszer újraindult.
3. A hangerő változatlanul lecsökken zenehalgátaskor, ha közben hívás fogadok (Bluetooth).
4. Nem tudom miért egyszer elfelejtette a telefonszámokhoz rendelt csengőhangokat. Nem emlékszem, hogy bármit is csináltam volna.
A dologhoz hozzátartozik, hogy alig nyüstölöm a rendszert, sokszor 2-3 napig is elég az aksi...
Rendszerem:
Android verziója: 4.1.2
Alapsáv verziója: I9100XXLS8
Kernelverzió: 3.0.31 hardcore@speedmod-s2-jb #k5- 1
SMP PREEMPT Sat Feb 9 14:59:08 SGT 2013Build száma: JZO54K.I9100XWLSD
-
zoleeno1
veterán
válasz
pvt.peter #13823 üzenetére
4.1.2-ben elérhető.
Vicces amúgy, napok óta olvasgatom, hogy folyamatosan arról irkálnak az emberek, hogy ilyen-olyan, szedett-vetett, portolt, 4.2.x-el próbálkoznak. A vége mindig az, hogy ez se működik, meg az se, itt egy bug, ott egy bug. Emberek... egy portolt átirat sosem lesz olyan, mint a hivatalosan megjelent romok... -
pvt.peter
őstag
A cikk szerint: [link] S2-n is elérhető ez a nyitott/csukott szem ellenőrzős módszer a JB miatt. Nekem CM10.1 van, legújabb Androiddal, tehát 4.2.2 -vel, de mégsem tudom sehonnan "Smart Stay" funkciót előhozni? Egyáltalán elő lehet?
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémába ütköztem. Egyik JB alapú romról (az aláírásomban szereplő romot váltanám le) megpróbáltam egy másik JB alapú romra áttérni (mindkettő 4.1.2-es). Előzőleg TBP-val lementettem minden számomra fontos appot és adatot.
Romolok egyet, újraindul a teló, marketről lehúzom a TBP-t, elindítom és szól hogy az android ID megváltozott, akarom-e hogy visszaállítsa. Rábökök hogy igen, újra indul a készülék.
Eddig minden stimt. Ez a dolgok rendje.
Eztán jön az érdekesség. A teló elindul és megáll a samsung feliratnál és csak vár és vár és vár és vár...
Kb 5-6 percig bírtam. Aksi ki, vissza és bekapcs. A teló meg a samu feliratnál bambán megáll és néz ki a fejéből. (Bootloop szagú kicsit a dolog.)Recoveryból vissza az előző rom backup. Utána újra recovery, xarrá wipe-olok mindent, új rom újra feltesz.
Elindul, bekonfig minden TBP felrak, android id visszaállítás és kezdődik a műsor... Újra a samsung feliratnál megáll a mutatvány...Valaki találkozott már ilyesmivel? Van erre megoldás?
Most szedem le [ezt], és futok vele egy kört. Ezzel kapcsolatba ha már írok akkor kérdezném hogy melyik kernelt érdemes alá dobni, valamint romolás elött dobjam fel a kernelt vagy utána? (Linkkel együtt pls)
-
logarithm
őstag
válasz
warezxts #13809 üzenetére
Tudtommal konkrétan csak samsungra még nincsen (v7), vagy nem is lesz.
Egyébként ez a v7 tesztelve lett tesztelő által sgs2-n aosp romon, és a fejlesztő megcsinálta amit kellett szóval, sgs2-re is optimalizált.Omega stock romra épül, ahogyan a neatrom is, szóval én a stock-ot raktam fel.
Nekem megérte, hozza amit kell neki. -
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Abban valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám megnézni, hogy a telefonomnak gyárilag mi volt a product code-ja(osztrák T-Mobile vagy független)? Jelenleg az LSD van fent, ez pedig úgy tudom, hogy megváltoztatta.. Köszi!
-
warezxts
senior tag
válasz
logarithm #13785 üzenetére
Engem érdekelne az ●►ACID Audio Engine V7.0◄●
Van kimondott Samsungra-ra készített (SAMSUNG ACID AUDIO ENGINE) (5ösből azt tettem fel) és nem az UNIVERSAL ACID AUDIO ENGINE. arról nem tudsz linket?
Égen földön keresem, de nem találom. Vagy itt konkrétan melyik az ami mondjuk Omega Rom-ra jó a Stock vagy az AOSP? Egyáltalán megéri cserélni vagy feltenni? vélemények? -
bAtt001
addikt
valakinek van tapasztalata a 2000es akksi és a tpu szilikon tokok kapcsolatával?
-
Linkin
senior tag
disaster romot használja itt valaki?
-
okiman
tag
Üdv! Az XXLPS (ICS) romról kérnék információt, ugyanis 1 barátomnak ez van a telóján. Nem találok róla magyar nyelvű infót. Létezik az, hogy ez 1 legális frissítés lehetett?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest