Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
A telefonom kameraképén fényképezésnél egy rózsaszínes folt jelent meg középen bármelyik programmal is nézem. Ami főleg fehér felületen feltűnő. Mindez tegnapról mára. Tapasztalt már valaki hasonlót? Mitől lehet?
-
Rotate
veterán
még mindig itt tartunk, hogy "jajjistenembefogégni"?
kék ide vagy oda, be fog, szokjon hozzá mindenki, vagy adja el
-
zack
nagyúr
Én nem fostatom. Ez egy használati eszköz, így a témák ill. a színek milyensége nem érdekel. ha kék akkor kék. Majd ha beég, cseréltetem. Nekem baromi sok kék volt eddig a status bar-on is és egyéb más helyeken is (live wp, wp), de nincs szemmel látható degradáció.
Maradjunk annyiban, hogy amelyik panel érzékenyebb rá, az így is úgy is be fog égni, ha kevesebbet van használva a kék akkor is. -
hr2
őstag
válasz
GrooveHero #45691 üzenetére
Én is így vagyok vele, hogy semmi kék téma ne legyen, jobb vigyázni.
-
GrooveHero
addikt
Ha jól tudom, akkor az előd sima Galaxy S pentile mátrix-os kijelzőjével szemben ez RGB alapú cucc. Már az sem szerette a kéket, valahogy arra jobban allergiás volt. Látom ez is. Ezért van nekem is a status bar úgy megcsinálva, hogy semmi kék nincs rajta, így mehet folyamatosan
2év+2 hónappal veszem majd én is. -
Technoman
őstag
válasz
nfsu17 #45670 üzenetére
Köszönöm uraim a válaszokat
Igen, jól értetted, egyénit szeretnék beállítani ill. még csoport csengőhangban is nyomulnék (mivel mindig a zsebemben van a teló -mint mindenkinek- rápillázás nélkül is tudom, hogy ki hív)
Lehet, hogy hülye kérdés, de mennyi egyéni csengőhangot állíthatok be? (ha pld van 100 kontaktom, akkor mindegyikhez büntetés nélkül beállíthatok más és más csengőhangot. Van ilyen limit a az SII-nél?)
Egyébként, csodák csodájára, most "megjavult" a csengetésem -
zack
nagyúr
válasz
GrooveHero #45687 üzenetére
Nem szereti.
De hozzáteszem, hogy az én 10 hónapos telefonommal semmi hasonló gond nincs.
Ezért jó a gyártói gari (2 év és 2 hónap). 2014.02. hóig védve vagyok. -
randras
veterán
válasz
Varszegig #45601 üzenetére
OK, akkor felraknám Odinnal a gyári ROM-ot, ami t javasoltatok. Elolvastam és letöltöttem mindent, csak két kérdésem maradt:
- A ROM letöltésekor a ZIP-ben volt egy SS_DL.dll nevű fájl. Ez mire való?
- Az EFS-t le kell mentenem. Esetemben akkor a sorrend: Gyári visszaállítás -> Root telepítés -> EFS lementés -> ROM telepítés? -
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék mi a helyzet most azzal az ICS rommal ami resetnél kinyírta a telefont, javították? jött ki újabb?
Mert most asszonynak néznék S2-öt, ezért kérdezném.Köszönöm.
-
F-ECT$
titán
De rég jártam erre. Ahogy nézem még mindig nincs JB
(CM10-zel meg nem fogok szenvedni.)
-
Weeman1
veterán
válasz
privatposta #45679 üzenetére
-
Weeman1
veterán
Ez érdekes lesz ha kész lesz:
Flyme OS 1.0.5 -
-
Linkin
senior tag
válasz
GrooveHero #45662 üzenetére
Én is várom már a JB-t remélem novevemberben már lesz
-
zack
nagyúr
válasz
bulikavagyok #45673 üzenetére
Brainwavz. Bár ez csak füles, de szerintem van mic+ verzió is belőle.
mic+ normális minőségű fülesek igen drágák. -
Sziasztok! Headset-et szeretnék venni ehhez a telóhoz. Agybedugósat keresek 10-15 körül. Van vkinek egy jó tippje, melyiket érdemes?
Jays a-Jays one+-t néztem, de már nem nagyon árulják..
Köszi előre is!
-
GrooveHero
addikt
válasz
Technoman #45664 üzenetére
Nekem csak galaxy S-em van, de én zenelejátszóból állítom, a csengőhangot. Megkeresem a fájlt, és vagy hosszan nyomok rá, vagy a bal "gomb"-ra nyomok és keresek egy olyat, hogy beállít mint... és ha arra rányomsz, akkor nálam van olyan, hogy beállítás csengőhangként. Próbáld meg így. Most melóban vagyok, szóval képet nem tudok küldeni. De du. 5-körül már otthon vagyok, ha ráér addig. Gondolom nem
-
Hm, most volt itt a házhoz megyünk szervizes
kb. 5 perc alatt lecserélte a kijelzőt. Respect samsung
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
CSENGŐHANGOK, ez a szenvedésem tárgya. Valahogy nem vagyok képes rájönni, hogy hogy lehet beállítani egyéni, általam letöltött csengőhangot. Már próbálkoztam mindennel (új csoportba tettem a delikvens, majd adtam egy csoportos csengőhangot, de természetesen a delikvensnek is beállítottam u azt a csengőhangot. Minden meghajtóra rámásoltam a "Ringstones" mappát benne a csengőhanggal, stb...) Az érdekes az, hogy néha megszólal az általam beállított hang (tehát kompatibilis), de nagy többségébe csak az, amit a "Beállítások" menüben, mind alapértelmezettnek kiválasztottam(((((((((
Hol szúrtam el???
Köszi -
GrooveHero
addikt
-
Linkin
senior tag
Ahogy néztem a 4.2 újdonságait a samsungnak nem sok munkába telne megcsinálni hamár a 4.1.1-et megcsinálja.
Most az új kamerás cucc az nem sok időbe telne megcsinálni. az értesítő sávon lévő wfi 3g kapcsolós cuccok azok meg már benne vannak a tehát ott sincs munka azok a wifis dolgok engem meg nem érdekelnek -
nagyj74
senior tag
válasz
nfsu17 #45650 üzenetére
Ez nagyon nem rossz
Anno vettem egy 2000-es gyári akksit.
Nekem így már bőven elég, ha reggeltől estig nagyjából aktív használattal kibírja.
Mondjuk, ha leveszem a telót reggel 7-kor töltőről, este 9-10 körül még szokott lenne kb 50-60%.
Érdekes, hogy a töltés utáni 3.4. órában 10-20%-ig veszít az akksi a töltöttségéből, úgy, hogy akkor még nincs is a telefon használva (max. sms-ek megnézése), és így hozza a fenti értéket.Pl most is: akkuhasználat 2ó 33 perc. Egy kis internet és 88%-on áll.
-
klevente
tag
Szerintetek megéri már feltenni cm10-et (vsynceset, vagy anélkülit), ha nem akkor cm9-re milyen kernelt ajánlanátok? Amúgy most stock cm kernelen vagyok.
-
gofry
senior tag
Tény, sok újdonság jött a 4.2-vel. Megkapni megint nem fogjuk
Tehát ugyanúgy telefon csere, ha nem akarsz hackelni és szívni a cm11-el.
Tetszetős aztán majd kiderül mennyire lesz jó a ui. Nekem továbbra is a telefon minőségekkel van bajom, műanyag...ezt kéne felismerni végre, hogy jó UI+jó hw+ minőségi külcsíny lenne a nyerő kombo. -
busman
veterán
Böngészőnek mit javasoltok?
Dolpin,Firefox,Opera,Chrome,megvolt már.Opera tűnik a legstabilabbnak,chrome fagy... -
belashx
senior tag
válasz
Gabman #45635 üzenetére
Szerintem csak a kalibrálás hiánya miatt mutat ilyen hülyeségeket a telód. Ezt a gyanúmat erősíti a második kép is, ahol már sokkal normálisabban esett a töltöttség. Legközelebb írd le azt is, hogy mennyit ment a kijelződ, mert a grafikonból nem lehet pontosan megállapítani.
kalibrálás: Töltsd fel fullra, aztán merítsd le 0-ra.
Ezt egyszer-kétszer eljátszod, és már reálisan fogja mutatni a töltöttséget.
Bírhatna többet is a teló, de azért ki szokta bírni reggeltől estig. (kivéve, ha sokat nyomkodod, mert 5-6 óra bekapcsolt kijelzővel le lehet nullázni.) -
TOZ
addikt
Első nap a vsynces cm10 1027tel.
Reggel ötkor toltorol le. Otthon wifi, egész nap 2G. Folyamatos sync. Fél óra telefonálás. 2.5ora kijelzo. Este fél tizre 13%.
Ez éppen megfelelő. Bár lehetne jobb. 2000akku lesz a megoldás.
A rom smooth mint a pics@ -
Senser87
tag
válasz
bulikavagyok #45631 üzenetére
-
Weeman1
veterán
Frissült Spitya CM10-e.
Próbáld ki,hátha evvel már ne lesz bajod. -
pzstm
titán
iOS-nel teljes foverzio ugras soran sincs ennyi ujdonsag
-
Szelley
senior tag
Hát ez valami brutálisan instant - get számomra...
-
gofry
senior tag
használd egy kicsit a surface-t is
Az ASUS variáns ma csak 2x dobta fel magát kék halállal...kicsit amolyan túl sokat akartunk és már megint nem jött össze.
Tegnap megvettem a win8-at, felraktam használtam..és ott is teljes kettősség van bennem...eltüntettük a desktopot, de meghagytuk, mert a programok nagy része azt használja, az ssd konfigot ugyanúgy manuálisan állítod be, lehet a usernek sem jön be az új csempe design, de biztos ami biztos levettük a start menüt, mert mégis..Maga a rendszer és a gondolat tök jó, de ez így megint annyira szerencsétlen. -
proly01
őstag
Azt szeretném kérdezni,hogy akkor mi van ha XWLP7 stock 4.0.3 ra raktam egy rootolt kernelt de nem rootolta ki a telefont.Eddig okés...Aztán erre a rootolt kernelre(ami nem rootolt) tettem rá innen
egy unsecure XWLP7 kernelt és ezzel a quick root V1.8.3 módszerrel kirootoltam.Működik a root minden yes.Aztán visszatettem szintén a fentebb linkelt oldalról a gyári kernelt,hogy eltűnjön a háromszög.El is tűnt.
Működik a root minden szép és jó na de most....Erre én még most feltehetem mondjuk a speedmod kernelt?Mondjuk a K3-32 est?Mert ez a legaksikímélőbb és jó fajta is azt mondjátok.Csak hogy nem lesz ettől baja a telónak?Nem cseszem el a rootot vagy ilyesmit?
Mert most superSU van meg superSU ikon stb...Vagy a lépések helyes menete az lenne,hogy
1, A quick root V1.8.3-al leszedem a root jogot ahogy feltettem.
2,Felteszem a speedmod kernel K3-32-t.
3,Vissza flashelem a gyári kernelt a háromszög eltűnéséhez.
4,vagy triangle away 2.00 nulláz gyári kernel nélkül -
Gabman
csendes tag
válasz
nagyj74 #45633 üzenetére
2 nap után megadja magát az akksi?
Amúgy a történethez hozzátartozik, hogy 1 héten belül ez már a második készülékem, ugyanis az elsőt 3 nap után ingyenesen kicseréltettem a vodafone-nál, kijelzőhiba miatt. Bónuszként ott is elszállt az akksi egyszer, nem értem, hogy lehet ez. -
gofry
senior tag
Leginkább szép és tele van hasznos feature-ökkel. Telenyomják erővel, marha nagy felbontással, ráraknak egy iszonyat ronda kávát meg valami ultra gagyi burkolatot. Az a 100 USD nem akkora különbség, ha figyelmbe vesszük a stabilitást, a minőséget és a kényelmet. Tény..nem szabad a rendszer, de tabletből meg sem fordulna a felyemben a nexus 10.
-
edgelaszlo
senior tag
Ezt ma lőttem LPY-al.....egész jó lett...már a videó minősége.
-
válasz
Gabman #45628 üzenetére
Az első kép mindenképp vmi hibára utal, de a második szerintem rendben van. Ha jól látom volt benne minimum 1-1,5 óra kijelzőhasználat, akkor viszont több mint 12 órás használat után az enyém is lemegy 35%-ra, pedig én 4.0.4-en vagyok.
Én első körben raknék rá egy új romot, mert esélyes, hogy az megoldja. Ha pedig nem, mehet vissza a régi, és viheted a szervizbe.
-
istvan47
senior tag
Sziasztok!
tudna valaki segíteni nekem?
a gyári 4.0.3 van fent és nem működik a talk tudna valaki megoldást rá?
hogyan tudnám működésre bírni!
kösz a segítséget -
Gabman
csendes tag
Sziasztok! Lassan egy hete vettem egy Galaxy S2-t a vodánál, régóta kinéztem magamnak, gyönyörű telefon, lenyűgöző kijelzővel és funkciókkal, viszont az akksija röhejesen kevés ideig bírja.
Tudom, hogy az okostelefonok nem húzzák napokig, de az hogy pár óra alatt teljesen lemerül, szerintem nem normális. GPS kikapcsolva, fényerő automatikus (sosem max), wifi alig van bekapcsolva, háttérben futó programokat mindig kilövöm. Egy buszút (40 p) alatt lemerül 40%-ot, pedig csak játszom vele, még zene se megy alatta.Volt olyan, hogy se kép, se hang elszállt magától a teló, bekapcsolni se lehetett, csak miután kivettem és újra beraktam az akksit. Akkor 80% körül volt a töltöttség, bekapcsolás után 40. WTF?
Töltőre rakva meg 2 órán át nem töltött kbsemmit, csak rohadt forró lett az akksi...
Itt van róla egy kép:De például ma, tényleg kis használattal (Egy kis netezés, játék, wifi) lement 35%-ra, és ilyen diagramot produkál.
El se tudom képzelni, hogy zenehallgatás közben netezzek vele akár 1-2 órán át .Ez normális?
Amúgy Android 4.0.3 van rajta. -
adodaniel
őstag
XWLPX-hez melyik kernelt érdemes tenni? Most syjah van, de rohadt gyorsan merül az akksi.
-
nfsu17
veterán
Nincsen semmi gond, marad a progi, mert nagyon tetszik, a lelkivilágát, hogy kiveséztük, már nem "haragszom" rá, meg igazad is van, hogy nem filekezelő, csak hirtelenjében nem tudtam hova tenni a dolgot, hogy mit miért csinál (csak a fekete kép volt elsőre furcsa, azért a többi dolgát értettem).
Amúgy annak ellenére, hogy nem filekezelő, ezzel rendezgettem össze a képeim, mappáim (azt a párat) és nekem kézreáll a kezelése ennek is. Gyors, könnyű vele kijelölni mit szeretnék, pikk-pakk átmásolja, áthelyezi, függőlegesen leméretezi a képet a kijelzőre. Nem bántam meg, hogy feltettem, csak leírtam az észrevételem, amit jól megbeszéltünk. -
Gloob
addikt
válasz
nfsu17 #45617 üzenetére
Értem én, de azért egy képnézegető progi az nem file kezelő. Neki szüksége van arra a kis képre mindaddig amíg rendes képek nincsenek a mappában. Azt, meg hogy automatikusan kitörölje, ne várd el tőle, elvégre honnan tudja, hogy Te mit szeretnél? Ha nem akarsz bajlódni a kis képpel, akkor hozd létre a mappát egy file kezelővel, töltsd fel az óhajtott képekkel, és látni is fogja a QuickPic , meg nem lesz üres fekete képecske. Még talán könnyebb is, mint egy nem ezzel a főfeladattal megáldott progival.
-
pzstm
titán
no ez a Nexus 10 odatett rendesen, pláne 400 dolláros árával....
Monduk az S4 sem ígérkezik kispályásnak
-
nfsu17
veterán
frigoo
Már használom is, köszi.
Gloob
Igen, kipróbáltam azt is, a filekezelőben még megmaradt az üres mappa.
DE.Létrehozok egy mappát quickpic-ben. Ekkor létrehozza a fekete kis képét. Belemásolok X darab fotót mondjuk a nemlétező kutyámról. A mappában már van kép, de a fekete kis bizbasz még ott van. Magyarul azzal indul a "fotósorozat". Miután felpakoltam a mappát saját képpel, törlöm ezt a feketét, nincs más lehetőség.
Létrehoztam mappát a filekezelőben, nem volt benne kép, a quickpic nem is látta.
Érdekes dolgok ezek, szerencse nem kell sokat "mappáznom", meg még lehet meg is tudnám szokni, hogy egy fekete kép van mindig elöl.
-
Gloob
addikt
válasz
nfsu17 #45612 üzenetére
Kipróbáltam amit leírtál, és valóban így van, de a magyarázat is logikus. Ha a QuicPic-ben hozod létre a mappát, akkor jogosan gondolja, hogy képet akarsz benne tárolni. viszont ahhoz, hogy meg is jelenjen az a mappa létre kell hozni egy üres képet. Próbáld ki azt, hogy törlöd azt az üres képet. A mappa azonnal eltűnik a képnézegető progi számára, de csak neki, mert egy file-kezelővel viszont látszani fog, tehát a mappa maga nem törlődik.
-
belashx
senior tag
válasz
randras #45600 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nem a ROMmal van baj; valószínűleg program okozza a galibát (ha ROMolásnál mindent jól csináltál), éppen ezért a ROMcsere nem old meg semmit. Ha a gyárin nem megy valami, akkor jó eséllyel nem fog menni a kókányolt cuccon sem. A legmegbízhatóbb alternatíva a gyári firmware.
Persze mi nem mondhatjuk meg, hogy mit tégy, ill. ne tégy, a döntés a tiéd. -
Linkin
senior tag
Már elég bizonoyos a hogy a 4.2 is JB lesz vajon megkapjuk a Samsung azt mondta hogy JB-t kapunk
[link] -
Ateszpapa
addikt
Gyári 4.0.3 alatt és 4.0.4 alatt is ez a problémám.
Amúgy aki használ call recorder SII programot, az nyugodtan frissítsen 4.0.4-re mert az alatt is működik, hiába írják, hogy csak 4.0.3 alatt megy.
-
nfsu17
veterán
Ma tettem fel ezt a quickpic-et.
Tényleg jó, meg minden.
DE.
Nekem azt csinálja, hogy ha létrehozok egy új mappát (mondjuk XY), akkor a mappában egyből lesz egy fekete "kép". Mutatja is a mappán, hogy "1". Ha átmegyek a gyári galériába, akkor ez az XY mappa még nem látható. Ha beleteszek egy valódi képet, akkor a mappa mutatja, hogy "2". Az egyik a fekete kép, a másik a valódi. Ekkor már a gyári galéria is mutatja az XY mappát, benne a 2 képpel. Ez így normális? Mellesleg tudom törölni ezt a fekete képet, szóval nem vészes a dolog. -
Ateszpapa
addikt
válasz
kungzi #45606 üzenetére
Azt már próbáltam, be is kapcsoltam, de amint lehúzom a "redőnyt"
Csak 2 lehetőség közt választhatok.
Az egyik az MTP a másik a PTP mód.Galaxy S-en ott volt, hogy belső tár csatlakozása, és elég volt arra nyomni, máris csatlakozóztatta a belső illetve külső tárhelyet.
Ráadásul, ha azt bekapcsolom és utána a beállítások..ect keresztül akarom indítani a belső tárhelyet, akkor előtte kiírja, hogy előtte kapcsoljam ki az USB hibakeresést.
Ha a mégsére nyomok, nem csatlakozik, visszalép. Ha okéra, akkor elindul a belső tárhely, de automatikusan kikapcsolja az USB hibakeresést.. -
Gloob
addikt
Sziasztok
Zack!
Nézd meg a QuickPic-et. Az tud valami ilyesmi dolgot. Show hidden, hidden hidden, aztán ha teljes mappára rányomsz hosszan akkor van olyan, hogy hidden. De ha jól vettem ki, az is a .nomedia file-lal operál. Nekem sikerült vele elrejteni teljes mappát. Aztán, hogy mappán belül csak egyes képeket tudja-e rejteni azt nem tudom. Kipróbáltam, és a teljes mappa rejtése működik!!
No megelőztek! nem olvastam tovább, csak a kérdésedig, és megpróbáltam válaszolni rá. Azt hogy közben kaptál választ nem láttam. Bocs, de ez történt. -
Ateszpapa
addikt
válasz
kungzi #45602 üzenetére
Sziasztok!
Van egyszerűbb módja annak, hogy ha gépre dugom a telót egyből lássa mind a két sd kártyát a total commander?
Mert eddig nekem csak úgy megy, ha a beállításokban/egyebek/USB beállítások és ott ráklikkelek a tár csatlakozására, és csak utána dugom gépre.
Van esetleg progi, vagy más beállítási lehetőség amelyen esetleg elsiklottam?
Már unom, hogy mindig el kell ezt játszani csatlakozás előtt.
Előre is köszi! -
kungzi
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz
randras #45600 üzenetére
Viszont a főzött romokkal meg majd egyéb gondjaid lesznek, és majd nem tudhatod, hogy a rom miatt, vagy a másik probléma miatt. IT hibakeresés első szabálya: egyszerre csak egy dolgot változtass
De nekem mindegy, csak elmondtam a véleményem. (Illetve nem mindegy, mert örülnék, ha nem lenne gondod.)
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest