Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
Aktív témák
-
belashx
senior tag
Feltettem Bezke v1.1-et. Bejelentkeztem, elintéztem mindent az elején, amit kell.
Akkor mondom lecserélem a háttérképem a galéria app segítségével. FC. Köszi.Most állítom vissza a leaket. Nem érdekel, hogy akárki szerint mit rontottam el, ez egy Full Wipe ROM, amit elvileg bármire fel lehet tenni.
A'sszem visszatérek a leakhez, vagy a NeatROM még szóba jöhet, azzal még nem volt gondom.
-
belashx
senior tag
A telefonom ír szolgáltatói volt, megoldottam, majd szerviz során visszazárták, megoldottam újfent. Tegnap a JB felrakása után sem lett ismét függő, szóval csak annyit akarok ebből kihozni, hogy nem biztos ,hogy mindenkit átvertek, akinek lezáródott.
(#48052) kungzi: Dettó, de ezzel együtt tudok élni pár napig, ez sok vizet nem zavar. Ez legyen a legnagyobb baja, és akkor nem lesz gond.
-
belashx
senior tag
Természetesen van.
Szerintem a PIT felesleges. ( A tapasztalatom szerint is.) A CM-nek sem más a partíció kiosztása, mert akkor minden CM - nem CM váltásnál kellene.
Eddig ez a legjobb scrollozás a menüben. Nem szalad le a lista legvégéig egy kis mozdulattól, könnyebb vele "célozni".
-
belashx
senior tag
Még ránézni sem volt nagyon időm, mert ide írogatok, meg jön a hülye kérdéseivel (mint friss romnál általában). A csepegős bill.hang már most kiakaszt.
Az IMEI sem mászott el, de ennek nincs jelentősége, mivel mindenki elmenti, nem?
NEM kell bele PIT
-
belashx
senior tag
Type PIN code.
(#47736) randras Ezzel elkéstél.
(#47745) borsodika: A 3 részes rart szedtem le, amit kungzi linkelt. Át kell nevezni a fájlokat.
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
Annyira szabványos, hogy az iPod Classicomhoz is használtam, és még vezérelni is tudom vele.
Típust nem is tudok, és nem is akarok ajánlani, mert nem ismerem az ízlésed, és nem is ismerem a jelenlegi kínálatot. Javaslom, hallgasd meg a jövendőbeli fülest, de legalább olvass sok tesztet. -
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
válasz
Ateszpapa #46777 üzenetére
Épp az a gondom, hogy úgy is átáll, ha nincs térereje az választott hálózatnak.
Miért nem csinálják meg úgy, mint a régi telefonokat. Vagy amit én választok, vagy semmi.Esetleg valami app?
A roamingot nem akarom kikapcsolni, mert tuti akkor kellene, amikor nem tudom visszakapcsolni. -
belashx
senior tag
Valaki tudja, hogyan lehet rávenni a telefont, hogy maradjon azon a hálózaton, amit kiválasztok?
(közel a határ)
Lehet ez widget, app, valami terminalos mókolás... bármi, csak működjön. -
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
Ezzel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak, mert ha csak 2G-n vagyok, akkor állandó wifivel is lehet csinálni 24 óra üzemidőt, 3-4 óra kijelzővel. (nem szoktam játszani)
Ha megy a 3G (munkahelyen), akkor ennél kevesebb, pedig ilyenkor wifi off -, csak otthon megy.Minden szinkron bekapcsolva, push módban, van exchange sync is.
Kicsit belemókoltam ExTweaks-szel (alulfeszelés-50mV,1GHzmax.,wifi-lowpower)
Most ilyen: -
belashx
senior tag
Jelenleg örülnék a 4.1-nek is; de igen, arra gondoltam.
(Most tekintsünk el a CM10-től, mert gyárira gondolok.)
Valahol néztem olyat, hogy megjegyzi mikor indulsz dolgozni, kikalkulálja az út időtartamát, figyelembe véve a közlekedési infókat is, és szól, hogy jó lenne indulni. Talán a Google Now tudja ezt. (persze nem szoktam bekapcsolni a GPS-t, ezért nem is érzékeli jól, hogy hol dolgozom pontosan, de mi lesz ebből később...
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
válasz
GrooveHero #45750 üzenetére
Tökéletesen értem, amit mondasz, de ne hasonlíts pl. egy custom firmware-es routert egy gyári routerrel. Tegyél rá CM-et és mindjárt jó lesz....
(#45751) Arcanis: Ez úgy is marad? Nem csak restartig, vagy ilyesmi.
A linuxhoz nem értek, ezért telón is ritkán használok terminalt (mostanában nem is használtam, sőt ADB-t még sohasem használtam. -
belashx
senior tag
válasz
GrooveHero #45738 üzenetére
ExTweaks progiban be lehet állítani, hogy mily módon kapcsolódjon, mikor rádugod pc-re. Ehhez persze olyan kernel is kell. (Siyah, Dorimanx, +biztosan van még)
Másik megoldás, hogy olyan ROMot tesz,el rá, ami alapból úgy kapcsolódik. PL.: NeatROM3.5
A CM10-et miért hasonlítod gyári cucchoz? -
belashx
senior tag
válasz
Gabman #45635 üzenetére
Szerintem csak a kalibrálás hiánya miatt mutat ilyen hülyeségeket a telód. Ezt a gyanúmat erősíti a második kép is, ahol már sokkal normálisabban esett a töltöttség. Legközelebb írd le azt is, hogy mennyit ment a kijelződ, mert a grafikonból nem lehet pontosan megállapítani.
kalibrálás: Töltsd fel fullra, aztán merítsd le 0-ra.
Ezt egyszer-kétszer eljátszod, és már reálisan fogja mutatni a töltöttséget.
Bírhatna többet is a teló, de azért ki szokta bírni reggeltől estig. (kivéve, ha sokat nyomkodod, mert 5-6 óra bekapcsolt kijelzővel le lehet nullázni.) -
belashx
senior tag
válasz
randras #45600 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nem a ROMmal van baj; valószínűleg program okozza a galibát (ha ROMolásnál mindent jól csináltál), éppen ezért a ROMcsere nem old meg semmit. Ha a gyárin nem megy valami, akkor jó eséllyel nem fog menni a kókányolt cuccon sem. A legmegbízhatóbb alternatíva a gyári firmware.
Persze mi nem mondhatjuk meg, hogy mit tégy, ill. ne tégy, a döntés a tiéd. -
belashx
senior tag
Nem találok olyan beállítást a telón, hogy csak 2G-n menjen. Hogy lehetséges ez? Van Auto meg WCDMA, de semmi GSM, mint régen. Átköltözött valahova? WanamLite 12.7 van fent.
-
belashx
senior tag
válasz
GrooveHero #45281 üzenetére
Persze, hogy adatforgalommal jár, de ha nem használod őket, akkor gondolom minimálissal (pár MB).
Ha megy minden szinkronizáció, de nem használod netezésre, youtube-ra, maps-et sem használsz, ill. nem töltesz le email mellékleteket, akkor tuti megáll a havi forgalom 100 MB alatt.
Böngészgetéssel, nem youtube-ozva elég az 500 MB-os csomag.Amúgy nem olyan csomagod van, amit csak lassítanak? Hsa igen, akkor no para.
#45285 skymind01: adott programon belül állítsd be és minden happy
-
belashx
senior tag
válasz
busman #44998 üzenetére
Szerintem veled van a gond. Kétszer is leírják neked, a dolgokat, és nem csak úgy saccperkábé. Erre TE lenézően, szinte felháborodva leírod, hogy márpedig az nem jó. Miután megosztottak veled mégegy - a feladat megoldásához szükségtelen - infót, akkor sikerrel jártál, de ez nem az első eseted.
Általában tétlenül olvasgatom a visszaolvasni nem tudó felhasználók ezernyi hozzászólását; ha épp olyanom van, akkor válaszolok is normális stílusban (lásd tegnap).
Mindenhol lehetnek kevésbé toleráns emberek, mert senki sem egyforma, de valami csak kihozza belőlük az "állatot".A profilképed viszont bejön.
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
Hali!
Némi tapasztalatra van szükségem:
Jelenleg LPY van fent (NeatROM Lite), minden pöpec, de kipróbálnám az LPX-et, amennyiben tovább bírja szuflával.Sokáig nem volt jó az S2, és Galaxy Minit használtam. Annak jobb az akksiideje, és lehet csak emiatt tűnik kevésnek a 21 óra (ebből 2:15 volt a kijelzős).
Egyelőre gyári közeli cuccot akarok, semmi extraság, élvezem, hogy atomjó, nagyon gyors a teló, már nagyon hiányzott.
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
válasz
edgelaszlo #44784 üzenetére
Nem hinném.
Viszont, töltsd le EZT, másold fel az SD-kártyádra, indítsd el a gyári recovery-t (HangFEL+HOME+Bekapcs). Install zip from SD opcióra rányomva kiválasztod az előbb letöltött zipet, és máris lesz egy Rootolt, majdnem full gyári kerneled.
-
belashx
senior tag
válasz
edemke007 #44631 üzenetére
Biztosan le tud úgy esni, hogy betörik a kijelzője, de ezen nem aggódnék a helyedben. Annyira nem vagy erős, hogy nyomással kárt tegyél benne. (kézzel)
Nézz 1-2 videót, hogyan ejtik le, dobálják, és nem fogsz emiatt aggódni.
A kijelzőt beégés miatt szokták cserélni,. Ez idővel mindegyik készüléknél megjelenik. Ez a használt technológia sajátja.
-
belashx
senior tag
Én a webes Google Fiókra irányítópultjára gondoltam (nem a Chrome-éra), amit az alábbi linken találsz:
Itt szinte mindent megtalálsz, ami a fiókoddal kapcsolatos, ezért gondolom, hogy ha valahol, akkor itt megtalálod.
Sok sikert!
-
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
Ugye nem a Gmailen belül keresed?
(Nem is ott kell lennie)
Beállítás--> Fiókok és szinkronizálás --->...@gmail.com (mellette van egy szinkronizációs ikon) - nyomj rá, és azon belül lehet állítani, hogy mit szinkronizáljon (címtár,gmail,naptár, Picasa)
Lehet, hogy nem pont így van írva, mert CM-et használok, ráadásul nem is S2, (még mindig nem "talált haza" Írországból), de ezek alapján már meg kéne találnod.
Remélem így már meglesz.
-
belashx
senior tag
válasz
Pszihonaranc #42935 üzenetére
Épp garanciális javításon van (már egy ideje) Írországban. És mit tehetnék? Tesznek bele másik ugyanilyet? Ez hasonlít a videófelvétel közbeni fókuszálásos dologhoz (kevés fénynél akad, mint állat). Lehet, hogy ez is a beszerelt kameramodul típusától függő "hiba".
Próbáld ki, hogy a fehéregyensúlyt nem automatán használod, és már el is tűnt a folt.
Jelenleg egy Galaxy Minit használok, ennek nem foltos a képe, de inkább legyen foltos, mint ez a sz.r.
Igaz, itt fókusz gond sincsen, de a minőség...
-
belashx
senior tag
válasz
Pszihonaranc #42929 üzenetére
Gondolom nem nyugtat meg, de az enyém is ilyen.
Sőt!
Más márkáknál is gyakori dologról van szó. Keress csak rá bátran.(pl. HTC HD2)
-
belashx
senior tag
Halihó!
Már elég rég jártam erre, de úgy tűnik lassan visszatérek. Ehhez kapcsolódik a kérdésem is.
Írországból kellene hazajuttatni a telefonomat, de nincs tapasztalatom külföldi csomagküldő cégekkel. Ha valaki kompetens a témában, akkor adhatna tippeket, hogyan jut haza a telóm, olcsón, épségben.
Előre is köszi.
-
belashx
senior tag
válasz
dancsuri #28674 üzenetére
A szokásossal. (1.85)
Gondolkoztam rajta, hogy megpróbálom másik Odinnal, de ha már összejött ez a brickbugos téma, már mindegy, nem tudja írni a Datát semelyik.(#28679) Rotate: Ahogy vesszük. "S" logónál nem megy tovább. Hiányzik neki a DATA partíció.
DL + recovery van -
belashx
senior tag
válasz
C.Brigante #28664 üzenetére
restore
-
belashx
senior tag
válasz
C.Brigante #28658 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem a Pit a hibás. Legalábbis én a régivel csináltam...
-
belashx
senior tag
válasz
Zsolaf #28652 üzenetére
Apám él ott, és az ő előfizujára lett véve (Meteor).
Szerinted itthon is megjavítják? Nem hiszem.
A garancia füzetecske üres. Szolgáltatón keresztül megy ilyenkor nem? A vásárlást tudom igazolni, mert amit kaptunk a Meteor-tól (számla, blokk) az megvan.
Jó lenne, ha helyben is meg lehetne oldani, de így mire hivatkozzak?
Elvileg csak annyit lát a szervíz, hogy Download mód + recovery van, számláló nullázva.
-
belashx
senior tag
Úgy nézem küldhetem vissza szervízbe. Remélem Írországban sem szaroznak a garival.
A DATA partíciót nem tudja írni, se törölni (mountolni se). Ilyen volt régebben a Siyah 3.1 RC6 verzióval, de arra sem láttam megoldást.
Nincs valami alternatív megoldás partícionálásra, csak a Pites?
-
belashx
senior tag
megismétlem:
Nem az LQ5 melletti pitet használtam, hanem amit linkeltek helyette XDA-n. (ami megegyezik a régóta meglévő pit fájlommal.Majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Nekiálltam egy LQ5 backupot visszaállítani, talán sikerül, bár még ca k a systemet állítja vissza.Mindenesetre köszi.
-
belashx
senior tag
Letöltöttem azt a pitet, amit linkeltek XDA-n az LQ5 melletti helyett. Ez ugyanaz, mint ami már megvan egy ideje.
Ezzel nem is volt baj. Aztán ma felnyomtam CheckROM V7-et, ami wipeolt, pedig elvileg No Wipeos. És ezek után már nem akar működni.
LPG-t feltette, mert abba nem data.img flashel, hanem hidden.img-t, de nem megy tovább a S logónál.
-
belashx
senior tag
Van egy kis gondom. Odin nem jut tovább a data.img cuccnál. (már próbálkoztam párszor)
Hallott valaki ilyen hibáról?Próbáltam PIT-tel és anélkül. Régi firmware-t, újakat. Az LQ5-öt a régi pittel nyomattam.
Valamelyiknél data.img-t akart felflashelni, hanem Hidden.img-t az ment, de ott meg a telefon nem indult, illetve megakadt az S2 logónál.
Recovery ejőjön, de nem csinál Wipe-ot : Formatting Data... ennyi.
Aggódom, mert Írországba nem akarom visszaküldeni.
-
belashx
senior tag
válasz
C.Brigante #28300 üzenetére
Akkor nem csak álmodtam, hogy ezt már leírták neki.
Bocs a dupláért.
-
belashx
senior tag
válasz
Alien! #26500 üzenetére
CM9-eseknek:
A Fluxi kernellel megoldható, hogy megjegyezze a fényerő beállításokat.A kernelről nem tudok nyilatkozni az idő rövidségére való tekintettel (meg dolgozom is).
Itt van a topik (XDA)
Az amúgy is jól testreszabható CM-et még jobban be lehet állítani vele.
A kernel mellé fel kell tenni az oldalon található xxTweakert is.
Ha ez megvan, akkor az xxTweakeren belül System/Exynos Sensor HAL-t kell módosítani Open source Sensorra, újraindul, és már el is lehet menteni az egyedi fényerő értékeket a CM beállításaiban. (Immáron 5 helyett 20 lépésben.)
Remélem hasznát veszi valaki.
-
belashx
senior tag
válasz
Alien! #26500 üzenetére
A múltkori CM-es próbálkozásomnál is ezzel próbáltam, frankón be is lehet állítani, de kell neki egy kis idő, amíg magához tér a teló ébredése után, és ez kicsit idegesített. (Remélem nem az előző fényerő állító programmal keverem.)
Kb ilyen módon lehet paraméterezni a CM-et is, csak nem ilyen látványosan. Most keresgélek ezzel a beállításmentéses problémával kapcsolatban különböző fórumokon, ha találok valamit, akkor megosztom veletek.
Ja:
Mostt feltettem a Fluxi kernelt, ahhoz van valami xxTweaker nevű cucc. teszek egy próbát. -
belashx
senior tag
válasz
znagy69 #26492 üzenetére
Mindenekelőtt köszönöm, hogy foglalkozol a kérdéssel.
Én pedig azt próbálom elmagyarázni, hogy nem menti el, amit beállítok. Mentés után kilépek, aztán vissza, és az alapon van. ennek nem sok köze van a "válaszidőhöz". Azt majd beállítom, ha elmenti úgy, ahogy szeretném.
Az automatán belül is be lehet állítani, hogy adott fényértékhez(amit érzékel), mekkora kijelző fényerőt rendeljen, ezt nem menti el a rohadék.
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy CM9-ben (RC1) miért nem tudom elmenteni az egyéni fényerő beállításokat? Állandóan visszaáll alapra, ami nekem túl sötét. Külön progit nem akarok feltenni, mert eddig nem volt túl jó tapasztalatom, meg különben is.
-
belashx
senior tag
válasz
pestibenji #21663 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor neked erre van szükséged.
-
belashx
senior tag
válasz
Rotate #20402 üzenetére
Köszi az infót.
A wifi hogy van beállítva? Állandóan megy, vagy csak, ha a képernyő be van kapcsolva? Nekem mindig ON.Mondok jobbat:
Tegnap beragadt a wifim gyári LPD-n. Az igazat megvallva nem a gyári kapcsolóra nyomtam, hanem "power widget lite"-on nyomtam rá, és úgy maradt.szerk:
Ha itthon vagyok, akkor állandóan kapcsolódva vagyok, és gyorsan merül (szerintem nem bírna ki 24 órát még akkor sem, ha hozzá se nyúlnék a telefonhoz.)Mostanában csak akkor kapcsolom be, ha kell valamihez
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
válasz
F-ECT$ #20388 üzenetére
Hahó!
Ezt a wifis dolgot nem értem. Be van kapcsolva és csatlakozol is egy hálózathoz, vagy csak be van kapcsolva? Azért kérdezem, mert ha kacsolódva vagyok (pl.) a saját hálózatomhoz olyan gyorsan merül, hogy öröm nézni.
Amúgy kb. 2-3%-ot eszik óránként 1650-es akksival, bár nálam aktív mindenféle szinkronizálás.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest