Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rotate
veterán
nem tudom, hogy a Siyah vagy a Wanam miatt, de meghulyult a telefon...
nem tudja felcsatolni az sd-t, lassu, nagyon meleg a semmitol is...
nem lehet kikapcsolni sem a telefont... ramegyek, vilagit a ket gomb lent, fekete a kepernyo es nem tortenik tovabb semmi...
-
maki12
senior tag
válasz
C.Brigante #38072 üzenetére
Ja,az más
Nem igazán Cm9-10 eztem eddig,de lehet hogy ezután se fogok
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok! Egyik ismerősömnek van egy Galaxy SII okostelefonja és tegnap este beadta a kulcsot... A garanci múlt héten járt le(1 éves a készülék). Europarkban vette a Telenornál. Szerintettek erre a készülékre is igaz az, hogy ha regisztrálják a készüléket a neten, akkor +2 hónap garanciát kap rá? Mert akkor így garanciában viheti szervízbe.... Köszi az infót.
-
crane75
senior tag
válasz
Varszegig #38087 üzenetére
Ez csak akkor működik ha jól látom, ha amúgy is live vallpaper van beállítva a rendes háttérhez is. Olyat nem lehet, hogy egyszínű fekete a hátterem a menüben de a loskscreen animált?
Bár én ezt a common options menüpontot nem is látom sehol. 13.2.2-es Jkay van telepítve. -
szmiagor
tag
jó kis készülék
-
HardRic
addikt
Most kipróbálom a sima MIUI-t is, nagyon elkezdtek érdekelni ezek a ROM-ok.
-
bruti01
őstag
na ma vettem 15.000 ért egy vadi új s2-őt a té töl
-
maki12
senior tag
Na szerintem beált CM10 nálam
10 óra semmittevés alatt 4%-ot merültJól hangzik!
Csak az a baj,hogy ha használom is,akkor titanic-ként viselkedik -
znagy69
őstag
válasz
korpicschess #38063 üzenetére
Nálam is 2. rom és megy a % aksi. Bár az aksi elsőre ment, de ajánlott egy restart. Viszont ez a MIUIWeather, mint apk megy, de widget az csak az órát mutatja.
-
korpicschess
veterán
Egész jó a legfrissebb cMIUI. Felraktam 2. ROM-nak és elég faszás. Mondjuk zenéimet, képeket nem látja, hiába állítom át az akkumegjelenítést, nem lesz %-os, de szép, jó eyecandy.
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen böngészőből elérhető a flash tartalom? A gyári nem visz semmit. A marketből is eltünt az adobe flash.
-
Varszegig
veterán
válasz
crane75 #38027 üzenetére
kell hozzá egy jkay, vagy widget locker, hogy a gyári lockert felülírd, és egy koi live wallpapaer.
Az is megoldás, ha veszel egy s3-at, mert az jkay nélkl is tud élő hátteret a lockscreenre
DBC: kérj kölcsön egy feltöltött S2 akksit, fleselj fel egy gyári romot, és hívd a szervízfutárt.Amíg odaér, addig nullázd ki a számlálót.
andoneboy: legeygszerűbb a wifi hotspot. Gondolom a a notin van wifi.
Feenyx: A szervizfutárt megrendeled, akkor ha tudja, megoldja háznál, ha nem elviszi, és 1 munkanap múlva visszahozza.
-
andoneboy
tag
Sziasztok!
Hogy tudnám megosztani az S2-m 3G kapcsolatát a laptoppal, hogy a telefon adatkapcsolatát használja netezéshez a laptop?
Ha a beálllítások -> vezetéknélküli -> internetmegosztás -> USB internetmegosztást bepipálom, akkor megjelenik az elérhető hálózatok között egy ADB-0AD323 nevű hálózat, de jelszót kér. Fogalmam sincs mi lehet az..
Vagy esetleg valami program kellene külön hozzá?Remélem érhető. Előre is köszönöm a segítséget!
-
mira72
őstag
válasz
knyitogato #38039 üzenetére
És egy ilyen házhoz megyünk szolgáltatásos beégett kijelző javításnál mennyire nézik h milyen rom van a telón?
T-Mobile-os a készülék, T-s garral, akkor is igénybe vehető a dolog? -
Feenyx
aktív tag
Szerintetek mennyire esélyes az hogy házhoz megyünk szolgáltatással kicseréljék nekem a kijelzőt itthon?
(A felső statusbar is be van égve, meg az elforgatásból adódóan a kijelző jobb oldalán is van egy status bar beégés.) Vagy inkább küldjem fel szervizfutárral?
-
DBC
tag
sziasztok
éjjel lemerült a telefonom. bedugtam töltőre, vártam, volt elem ikon, aztán bekapcsoltam, de ahogy bekapcsolt nem töltött tovább, ezét magától kikapcsolt. elsőre ezután még volt elem ikon. bekapcs, megint nem tölt, megint kikapcsol és mostmár elem ikon sincs, csak fekete kép. mit lehet tenni?
-
crane75
senior tag
Sziasztok, tegnap kezembe került egy Sony és nagyon megtetszett, a lezárt kijelző animált akváriuma. Ilyesmit fel lehet tenni az S2-re?
-
Weeman1
veterán
-
vagyula
senior tag
Akit érdekel a miui,a sima miuiandroidos is elég jól sikerült.
-
HardRic
addikt
cmiui alatt ha telefonálok nem küldi el a caller id-met, magántelefonszámot ír ki a túlsó oldalon. A beállítások között nincs a szokott helyen opció. Hol tudom engedélyezni?
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Teló vásárlás előtt állok. Azt meg lehet valahogyan állapítani, hogy egy S2 gyárilag független vagy pedig csak a marketről leszedett progi miatt az éppen?
Előre is kössz!
-
HardRic
addikt
Na most felraktam végre a cMIUI-t, első MIUI amit próbálok. Kár, hogy ilyen későn kezdtem, ez bámulatos. :-O
-
a man
tag
Láttátok? ( Samsung Galaxy S II Plus )
-
rjg
őstag
-
rjg
őstag
válasz
Arcanis #38002 üzenetére
A miénkhez hasonló értékelés a per eredményéről...
-
Arcanis
aktív tag
Ezt ( [LINK]mobile.scribblelive.com/Event/Apple_vs_Samsung_verdict?Page=18&Theme=4563[/LINK] ) ajánlom elolvasásra. Vannak érdekes kommentek (lapozzatok majd vissza az első oldalra) (Sajnos opera minin nem tudok linket beszúrni - felugrik a dialógusablak, de nem rakja be a szövegdobozba a szkript a linket)
Rotate: mi lett a büntetésed?
-
rauley
tag
Én szoktam vele képeket felteni,utoljára olyan 30 perce tettem fel képet,és semmi FC-m nem volt még vele SOHA!
Vannak hiányosságai a proginak,de nálam FC mentes,és hozza,amit tud.
Hozzáteszem,hogy nem Titanizálom vissza soha,hanem mindig tisztán telepítem Play-ról.
Azt mondjuk nem szeretem benne (vagy csak nem jöttem rá,hogyan kell?),hogy ha egy Youtube videót akarok megosztani,akkor csak a linket teszi be,és nem látszik az idővonalon az előképe a videónak.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest