Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
knyitogato
őstag
Eszerint lesz JB, de szerintem ez már volt is itt linkelve.
Ha meg mégsem, az sok mindent megkönnyít majd, már ami a következő mobilvásárlásomat illeti.
-
Linkin
senior tag
Szerintem a Note azért kapja meg mert kb ugyanakkora a felbontása mint az SGS3-nak SGS2-re meg lusták dolgozni ennyi.
JB-t biztos kap és ez a lényeg lehet lesz még egy 4.0.4 SGS2-re amiben ezek az újdonságok benne lesznek.Meg ezeket az újdonságokat nem sok idő lesz portolni -
Arcanis
aktív tag
Szerintem egyébként nem olyan vészes a helyzet...
2011 március-április táján jelent meg az S2 és biztos vagyok benne, hogy 2013 Q2ig lesz hozzá frissítés, egyszerűen csak arról van szó, hogy sokkal több Android verzió jelenik meg, mint amennyi ios, és vármi kell. Nem lehet minden készülékre az összes verziót azonnal kiadni, főleg ha azt szeretnénk, hogy jó legyen a frissítés. (pl. cm10 szintű jbt már most kaphatnánk butter nélkül, kellene?)
Másfelől nézve pedig nyár elején kaptunk 4.0.4et, ami szerintem nagyon király lett, 0.3ról 0.4re majdnem akkora az előrelépés, mint GB és ICS közt (legalábbis overall performance tekintetében nálam). Ha JB 4.0.5 lenne, senki nem türelmetlenkedne... :-)
-
Rotate
veterán
én eddig még csak olyat hallottam, hogy a jóval fénykora után kiadott frissítésektől, a régebbi kiadású iPhone-ok csak lassabbak és szarabbak lettek... nem emlékszem hogy volt, de 3G vagy 3GS iOS5... és hasonlók visszafelé... mintha az Apple szándékosan szarrá frissítené a telefont, hogy vedd meg az újat már...
-
Szelley
senior tag
Mert az iOS-nek jó a supportja? Androidnál ha frissítést kapsz, akkor az 100%-os frissítés. Nem úgy mint a Siri vagy Facetime (asszem...). Iphone3GS is megkapja az ios6-ot, de lényegében milyen újítást is kap pontosan? Kb. annyit hogy nem 5-össel hanem 6-ossal fog kezdődni a verziószám.
-
rjg
őstag
Azért szerintem más a súlya a design szabadalmaknak, - sarkok íve, ikon formája - bár azokat sem szép egy az egyben lenyúlni, mint a valódi, műszaki fejlesztéseknek, pl egy HSPA modul szabvány kialakításának, ami nélkül (erősen sarkítva) a telefont sem tudod normálisan használni. Itt szerencsétlen az amerikai jogrend. Ma levédetem, hogy keresztbe tett lábbal ülök és holnaptól pénzt szedek érte tőled, miközben amióta vannak emberek, így is ülnek. Az Apple kb ezt csinálja az iPhone kapcsán...
-
-
Szafi77
tag
"Urambocsá ha sajnálja az 500-at akkor van félórás visszafizetés. Tehát megcsinálja visszakéri az árát"
Ez olyan mint ha étteremben miután jól laktál azt mondanád hogy szar volt a kaja adják vissza a pénzt.
Az ilyen emberek miatt nem éri meg fejleszteni androidra. Az Android a sóherek rendszere ...
-
zseko
veterán
Szerintem jobb mint az eredetivel. Jobban néz ki, védi a kamerát. Már nagyon régen volt rajta az eredeti, szóval arra nem nagyon emlékszem, de jobb kézben fogni, és a súlya is jobb, nem nehéz de érezni hogy a kezemben van. Nekem kb. így reális a telefon, sokkal jobb így, a gyárival nem volt ennyire jó.
-
Rotate
veterán
én csak azt nem értem, miért hozza fel ilyenkor bárki a Nexus S/SGS párhuzamot mint ICS esetében... komolyan gondolja bárki is, hogy a TW annyira visszafogná az S2-t, hogy még gyengébb legyen mint a Nexus S?
azzal, hogy kijön a Nexus S-re is, egyszerűen nem tudják mire kimagyarázni... 1 éves a telefon, bőven kell még lenni supportnak, és annyival erősebb a Nexus S-nél, hogy egyszerűen nincs is miről beszélni
-
Szelley
senior tag
Komolyan érthetetlen fejjel nézek ki ilyenkor magamból..van akinek felmerült hogy nem kapunk JB-t? nexus S-en elfut a JB...512mb rammal! Egyáltalán kinek pattant ki ez a fa**ság a fejéből?!
Nálam a kezdetektől nem az volt a kérdés hogy kapunk-e, hanem inkább hogy mikor??
agabe: Nekem is kell!!Annyi hogy ha ebayről rendelem, ne adj isten valami gond lenne vele akkor itthon is tudom hivatalosan szervizeltetni?
-
korpicschess
veterán
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy setCPU-val a profilok nem használhatóak, mert itt máshogy van megoldva, mint O2X-en. Másra persze használható lenne, de szerintem így nincs jelentősége. Ott az ExTweaks, Tegrak...
más:
van rá mód, hogy a recent apps UI-ját a gyári ICS-re cseréljem? A Samu féle akad és gagyi. -
Rotate
veterán
még azt is hamarabb bevenném
nyilván 1 év alatt gyorsabban elavul egy termék mint a fél évvel korábban kiadott társa
egyébként biztos vagyok benne, hogy azért nem volt még hivatalos bejelentés a frissítésről, hogy lesz-e vagy sem, mert nem tudnak milyen kamut kitalálni... most megy a brainstorming, hogy mivel rázzanak le...
-
Rotate
veterán
ne mondjunk már hülyeségeket... Nexus S megkapja, ami minden téren kb fele az S2-nek, illetve kijelzőileg hasonlóak a méretek, sőt...
innentől a hardverre nem lehet fogni...
szerintem muszáj lesz kiadniuk... ha pedig nem adják ki, biztos nem a kijelző/processzor lesz a magyarázat...
-
Arcanis
aktív tag
Szerintem van, pl a Tuga féle deodexed 4.0.4-es romok root joggal jönnek. (De gyári kernel és gyári kék recovery marad)
-
lajki7
senior tag
neked van fent ! nem nekünk ! gyerünk,probáld ki !
:
aztán mondjad miylen
nyilván egyszerűbb ! Azért van ez az oldal ! Jó hogy nem fokokban számítod milyen fontos a kérdés ... és csak akkor válaszolunk ha minimum 8fokos
nyilván nem egy debil fasz kérdést raktam most
hanem csak annyit akartam megsporolni magamtol h átnézzem azt a 100oldalt... jah meg a googléban babrálni,ha esetleg valaki keni vágja a dolgot. Nem baj vannak ilyenek is mint te akik szinte már ellenőrők itt a forumon és nyomják a sablont...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest