Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
zelma
aktív tag
válasz
Alien! #20051 üzenetére
Én is szebbet és jobb anyag használatot vártam. Ahogy korábban valaki szépen megfogalmazta, hiányzik belőle a minőségérzet. A csúcs hardver ebben a szegmensben kevés, adni kell a megjelenésre is, mint ahogy egy fogadásra sem mackóban megyünk.
A saját topicjában láttam videót, melyben azon lovagolnak, hogy mennyire karcálló, illetve, hogy kevésbé flexibilis az S2 hátlapjához képest. Semmi értelme, ettől még "biliacél" marad.
Az ára pedig szintén rettenetes... -
Az új TW launcher elérhető SGS2-re, ha valakit érdekel.
-
ERPY
őstag
válasz
android6996 #20097 üzenetére
Mert külön van kernel GB-re és ICS-re is Siyah-ból, szal hogy a rendszerednek megfelelőt használd, arra értettem.
-
Alien!
senior tag
válasz
Varszegig #20091 üzenetére
naja, de ez a Samsung f*szsága, mert a bemutató nem szólt másról, mint, hogy groteszk, elvont, értelmezhetetlen videóklippeket játszottak be az összes funkcióhoz. Ha jól emlékszem még a hardverspecifikáció sem hangzott el.. Ez a polikarbonát dolog amúgy meg kifejezetten fontos info szvsz.
-
pzstm
titán
válasz
knyitogato #20089 üzenetére
és ezért szidták csomóan anyaghasználat miatt
Megjegyzem már az S2 műanyagja is a minőségibb fajtából való igencsak
-
Varszegig
veterán
válasz
knyitogato #20089 üzenetére
ez azért elég vicces, mert május eleje óta mindenki az anyagát ócsárolja, hogy miért is nem polikarbonát
-
knyitogato
őstag
-
Bagoly81
aktív tag
milyen módszerrel lehet a kijelző fogyasztását csökkenteni?
-
-
ERPY
őstag
válasz
android6996 #20082 üzenetére
Olyan kernel kell hozzá, ami támogatja. Pl. Siyah.
De nézd meg a rendszeredhez melyik illik, mivel az nem derült ki hogy min vagy. -
android6996
csendes tag
Hellósztok! lenne egy olyan kérdésem hogy van-e valami beállítás ahhoz hogy felismerje az egeret vagy külső winvhestert a mobil mert vettem hozzá otg-kábelt bedugom akk azt jelzi is de bármit dugok rá az nem megy! a winchesterre is ismerelent ír ki és nem mutatja hogy mi van rajta, üresnek jelzi!
-
Jadro
veterán
válasz
tamasgal #20080 üzenetére
Kicsit túl van ez lihegve. Egy monitornál lehet, hogy a színhelyesség a legfontosabb, de az a szobában van egész nap. Egy telefon kijelzőjénél azért más a helyzet. A szabadban nézve amúgy is romlik a láthatóság és itt mégiscsak fontosabb hogy minél jobban lásd, mint az, hogy mennyire színhelyes.
-
tamasgal
senior tag
válasz
#68216320 #20046 üzenetére
"tamasgal: Érdekes meglátás, hogy az a jó kijelző ami élénk. Szerintem egy kijelző akkor jó, ha közel áll a megjelenített kép az eredetihez. Arról már nem is beszélek, hogy legalább hosszú ideig ugyanolyan jó, vagy rossz, de állandó marad. Na most az amoled egyelőre nem ilyen. Értem én, hogy itt a fórumon S2 telefonja van mindenkinek, de a realitástól azért ne rugaszkodjunk el. Közel sem tökéletes a kijelzője, prémium kategóriához képest pedig inkább a problémás fele húz. Maradjunk annyiban hogy egyedi. Az enyém nincs 3/4 éves és már több hónapja sárga sáv van a bal szélén."
Ha egy hifi-s hasonlattal élhetek: rock zenét nem halgatunk mini monitoron (pedig közelebb állnak a természetes hangzáshoz), hanem veszünk nagy JBL-eket
Ezzel azt akarom mondani, hogy a természetesség szintetikus tartalmakknál nem egyenlő a teljesebb élménnyel. Márpedig ezen a hordozható eszközön, 90%-ban szintetikus tartalmakat bámulok.
Engem elfogultsággal vádolsz
Volt LG 2X-em, nézzd meg mikat írtam folyamatosan róla a topikjában, pedig ott mindenkinek az volt.....
Egyébként meg izlések és pofonok, ezért használom én a kijelzőmet "dinamic" módban
Így kijelenthető, hogy igazam van, vagy igazam van?
-
adodaniel
őstag
Milyen adatforgalom számláló progit ajánlotok? (Nem SGS2-ről van szó, aminél ICS-ben alapból van)
-
mfranky
őstag
Kipróbáltam az S3 élő háttérképeit, de random FC-zik....
-
Cathulhu
addikt
válasz
Rotate #20062 üzenetére
Ami mondjuk nem egy elegans huzas a Samsung reszerol, max gyartonkenti szurest tartanek elfogadhatonak (a HTC-nek pl egy fillerje nincs ebben a featureben, de a samsung vasarlok igen sokkal hozzajarultak, hogy ez most itt letrejohessen)
De mondjuk i4-re sincs Siri ha jol tudom, de nem mindent kellene majmolni.
-
Favilla
tag
Elérhető már valahol az S3 lock screen-je?
-
Badboys
őstag
Kérdezném,hogy kell e telepíteni valami drivert a gépre mert nem látja telót.4.0.3 van rajta.Lehúzom a függönyt ki írja,hogy külsőtárolóként csatlakoztatva rátapizok és kiad egy oldalt két lehetőséggel Médiaeszköz [MTP], Fényképező [PTP]
nem ugrik föl az ablak a PC én amiben kijelölhetem,hogy mit akarok csinálni,de nincs is a sajátgép meghajtói közt.
Remélem érthetően fogalmaztam háttérképeket akarnék betenni meg saját csengőhangot.Nem akarom a hátlapot leszedni mert eléggé gagyinak tűnik,hogy kibányásszam a memória kártyát.
-
ibenny
senior tag
Vkinek sikerult feltelepitenie az S-Voice-ot? gyari LP7-en nekem nem sikerul a telepites..
-
Alien!
senior tag
válasz
knyitogato #20052 üzenetére
dehogy volt a kezemben, viszont a kialakítás képről is lejön. Nekem hasonló a plasztik hatás és kameralencse-dizájn mint az S1-nél. Attól az s2 fényévekre van.
de adom,hogy minden élőben fog kiderülni.
-
Alien!
senior tag
válasz
Gizmo94 #20044 üzenetére
nem csak te vártál sokkal szebbet. Számomra is arcba rúgás a dizájn. Egy HTC one x, Xperia S mellett egy kb 3 éves trendet követő forma ez a szappan alak. Kb olyan mint egy nagyra nőtt Galaxy Mini. Messze nincs benne az a manapság kifejezetten fontos "első ránézésre megvadulsz tőle" érzés (talán csak a nőknél), ami ebben az árszegmensben mindig is jellemző volt.A hátlap meg egyenesen ocsmány, az S2-höz képest meg pláne.
-
-cobra-
aktív tag
Stock LPD-ről van már esetleg valamilyen tapasztalat? Jelenleg KI4-en vagyok, de annyira lagmentes, smooth és stabil, hogy legszívesebben csak akkor váltanék, ha az ICS is hozza ezt a szintet gyorsaság és stabilitás terén.
-
Rakeem
aktív tag
válasz
Rotate #20043 üzenetére
Az az érdekes, eddig semmi gondom nem volt a térerővel, ezért kiakasztó hogy most meg xaraxik.
Most melóban vagyok, haza megyek és ha ott sincs térerő, akkor leszek kétségbe esve.
Szóval azért most hogy túl vagyok az első idegbaj-rohamon, kicsit megnyugodtam.
Max tényleg neki kell állnom modemet vadászni, vagy másik romot rakni. Amivel még nem is lenne baj. De rémálmomban sem szeretnék újra stock szoftot látni a telefonomon, vagy szervízbe vitetni... -
törölt tag
válasz
Rakeem #20041 üzenetére
Nekem ezt játssza már több hónapja. Leteszem az asztalra full térerővel, felveszem nulla térerő, majd ismét magas, ismét alacsony. Én épp tegnap írtam a garanciafutárnak, hogy csináljanak vele valamit. Ja, és KI4-en (gyári) még az életben nem mutatott az aksi statisztikában a térerősáv zöld színt. Kizárólag barnát jelez, pedig megyek vele sok felé. Bp. belváros, vidék, stb. Szerintem tegyél vissza gyári ROM-ot és ha vacakol továbbra is, akkor szerviz.
tamasgal: Érdekes meglátás, hogy az a jó kijelző ami élénk. Szerintem egy kijelző akkor jó, ha közel áll a megjelenített kép az eredetihez. Arról már nem is beszélek, hogy legalább hosszú ideig ugyanolyan jó, vagy rossz, de állandó marad. Na most az amoled egyelőre nem ilyen. Értem én, hogy itt a fórumon S2 telefonja van mindenkinek, de a realitástól azért ne rugaszkodjunk el. Közel sem tökéletes a kijelzője, prémium kategóriához képest pedig inkább a problémás fele húz. Maradjunk annyiban hogy egyedi. Az enyém nincs 3/4 éves és már több hónapja sárga sáv van a bal szélén.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Zsolaf #20039 üzenetére
Ez természetes, hogy harcolnak, ez erről szól és amit írtam róla, azzal nem temetem, mert a kijelzőhiba erősen másodlagos, az úgyis garanciában cserés, nem gond.. Amint írtam, mással van bajom. Sokkal szebbet, egyedibbet vártam. De ez csak nekem gond,mert régóta vártam már,hogy kijöjjön és az előzetesen megjelent fake képek alapján tetszett. Most kijött, venném megfelé végre, erre nem tetszik, számomra nagy csalódás a design. Ettől persze biztosan durván sikeres lesz, mert másoknak nyilván tetszeni fog.
Szerk: az SII-nél már nem is álltam át GB-ről, még a Turkbey V37-tel nyomom, mert úgy voltam vele, hogy amíg kijön az SIII, már minek... Most kezdhetek el szenvedni az ICS-sel..
-
Rakeem
aktív tag
Értem én hogy jó dolog S2 topicban az S3ról beszélgetni, de valaki nem tudna érdemben mondani valami okosat erről: [link]
Félek hogy a telefonom vacakol. Másik kártya volt benne (telenoros) és azzal volt hálózat bár nem figyeltem túl sokáig. A saját vodás karimmal is van hogy van térerő meg hálózat aztán eldobja és aztán se kép se hang. Ha ki-bekapcsolást csinálok 5ből 1szer újra hálózatra áll és pár perc elteltével el is dobja.
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #20029 üzenetére
Jókor derül ki
Azért még adok neki esélyt 1-2 töltés erejéig, de ha nem javul, akkor kuka.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kungzi #20016 üzenetére
Hát, nagyon vártam az SIII-at, de még nagy szerencse,hogy nem adtam el az SII-t.
Igaz, hogy az ára most már le fog zúgni, illetve már meg is tette kb., de ez az SIII hatalmas csalódás nekem.. Ez a buzis forma, ez a fekete helyett kék?? szín, (még a fehér hagyján, de az meg nekem csajos) , továbbá a mérete, alakja, designja mind lesújtott.
A kijelző hír meg sem lepett, az SII sem volt sokkal különb, ez a s-amoled úgy látszik,hogy nem a pózna csúcsa. Az ára túlárazott,dehát bevezetés alatt álló "prémiummodell".
Azt hiszem, ezt a kört ki fogom hagyni, mert ha ágyba hozza a reggelit, annyit tud, nekem akkorsem tetszik.. Sokkal-sokkal szebbet, egyedibbet vártam.. Ez nekem egy elnyújtott, lapított Galaxy S így képekről. :S -
Sorcery
tag
Valaki nem tudná belinkelni a Viber magyarított változatát mert csak halott linkeket találok.
-
F-ECT$
titán
Egyébként már minden mobil cucc megjelenésekor mennek a rémhírek 1000L, aztán ezek jó része kamu. Volt ilyen az S2-nél, a HTC 1S, 1X-nél, az i4-nél (ott mondjuk az antennagate-ben volt egy kis igazság, de pl a kijelző annál is sárgult állítólag, aztán mégse), i4s-nél, az új ipad-nél, stb. És ha tényleg szar, akkor meg cserélik.
-
pestibenji
senior tag
válasz
F-ECT$ #20022 üzenetére
Ja igen, a siyah kernel ha be van kapcsolva a wifi baromira eszi az aksit (főleg idle állapotban).
Nem értem miért, GB-n pont az volt, hogy a kedvenc kernelem a speedmod wifivel nagyon ette az aksit, a siyah viszont egyáltalán nem. Itt pont fordítva van. :/ (Lehet, hogy a wifi beragadás miatt okoskodott valamit gokhan, mert nekem siyah kernellel még egyszer sem ragadt be)
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Drága egyetlen, piciny kis szeretett S2öm ma kiharcolta nálam a falhozvágás ingerét.
Bekapcsolom, és eldobja a hálzatot. Kicsit megkóstolja, elnyamnyog vele egy kicsit aztán kiköpi és az mondja csak segélyhívást kezdeményezhetek...Hát az apj.......szát!!!!! Ki vettem már a SIMet is és megtakarítottam stb.
2G és 3G hálózattal is ezt csinálja. Hát wtf???Van, hogy 10 percig is kibírja hogy csatlakozva maradjon a szolgáltatóhoz, de aztán eldobja.
Vagy nyugodjak meg, meló után ha haza mentem vizsgálgassam? Lehet csak ott van gáz ahol éppen tartózkodok?
Vagy eddig bírta R2D2 romja?Ja és a térerő visszajelző is össze vissza jelez. Van hogy fullon van, de a béka segge alá is lesüllyed...
-
somnia
senior tag
[link]
No brávó! -
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #20017 üzenetére
FC-t, ez persze nem 100%, hogy a kernel hibája, de azután jelentkezett, hogy kernelt cseréltem.
Gabócza:
Nálam hajnali 3-kor kapcsol le a töltő, a telefon 2g + wifin van. Eddig a reggel 7-kor történő kelésemkor 99 vagy 100% fogadott, most 98%. Reggel 9-ig kb fél órát szoktam nyomkodni, ekkorra általában 90-92%-ig szokott merülni, most 22 perc kijelzővel már 89%-on van. Ez még alakulhat 1-2 töltés után, de egyelőre nem az igazi. -
Bela52
tag
Űdv,mindenkinek. Valaki betudná linkelni a WIUI 2.5.18 rom-mot. Köszi elöre is.
-
kungzi
veterán
-
F-ECT$
titán
Feltettem ezt a sokat dicsért 3.2.4-es szia kernelt. Egyelőre kaptam a beállításokban egy fc-t, valamint bár túl van 1 töltési cikluson, de egyelőre akkuban is gyengébben muzsikál, mint a criskelo v10 saját kernele
-
kungzi
veterán
-
visionbp
tag
Már csak ezért is marad az SGS2
Beárazták az SGS3-at: 219.900 HUF. -
knyitogato
őstag
válasz
Rotate #19992 üzenetére
Hát épp ez az, hogy nekem meg icsen tök smooth...se az apex, se a nova, se a nemus nem volt ilyen tökéletes. Gb-n nekem tökéletes volt a touchwiz, de sajna icsen nem az igazi.
Nekem nem kell semmi csicsa, csak hogy minden akadásmentesen szaladjon. Én se hittem volna, hogy egy egy évvel egy ezelőtt frissített launcher lesz a megoldás :-)
-
animoo
senior tag
Van olyan Miui verzio, amiben kulon allithato az ertesitesi csengohang hangereje? Ezt nagyon hianyoltam az ujakbol, na meg a picasa syncet.
-
Weeman1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.