Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
znagy69 #36099 üzenetére
Annyi féle variációt mondtatok, hogy komolyan mondom teljesne meg vagyok keveredve.
Kezdjük az elejéről.
Adott egy Galaxy S2, amit Odin segítségével frissítettem samfirmware.com a legfrisebb Hungary 4.0.3-ra.
Ezt szeretném frissíteni a legújabb 4.0.4-re, amit már le is töltöttem samfirmware.com-ról.
Első lépésként gondolom ezt felrakom ugyanúgy, mint ahogyan a 4.0.3-at raktam fel.
Ezek után mit kell csinálnom ahhoz, hogy 4.0.4 alatt ne legyen tégla a telefonom, ha formázni szeretném?
Légyszi valaki foglalja össze érthetően lépésről lépésre. Nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm! -
znagy69
őstag
válasz
cassius.clay #36098 üzenetére
A .tart-t letöltöd, odinba tallózod. Rootolt lesz e telefon, ha felment.
Remélem nem keverlek meg vele, de a .zip kiterjesztésű a CWM-ből rakandó fel, ha recovery alatt van CWM-ed. Ezt jó tudni a későbbike folyamán.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
znagy69 #36095 üzenetére
A tar-t simán úgy rakom fel, mintha a samfirmware-ről szedtem volna le?
Ha ezt rakom fel, akkor egyúttal rootolt is lesz a teló és formázható menüből bármikor?
Ez siyah csak a kernelt módosítja, és gyárilag 4.0.4 lesz? Vagy hogyan csinálom? előtte feldobom a 4.0..4-et majd utána ezt a siyah-t? -
znagy69
őstag
válasz
cassius.clay #36093 üzenetére
Ez e legegyszerűbb, de S2-t válassz, pl V.4.0.1
A tar-t töltsd le, és odinba PDA-ban rakod fel. -
agabe
addikt
válasz
Locutus #35896 üzenetére
Vagy vak vagyok , mert nem lattam, vagy tenyleg nem valaszolt senki eddig :
A beegest ha durva akkor szinte barmilyen kepernyo allapotban latod...olyan mint a plazmaknal, azaz lehet latni fixen olyan kepi elemek "arnyekat" amik sokszor szoktak a kepernyon lenni, de ha nem annak kene latszani az "arnyek" akkor is ott van.
Ez legfokepp a fenti statuszbarnal johet elo legkorabban (ido, akksijelzes...stb amik ott vannak)
Ha nem nagyon durva a helyzet, akkor homogen egyszinu kijelzokep eseten lathato a legkonnyebben. Szerviz modva lepve lehet a kijelzot az alapszinekkel +fekete+feherrel tesztelni, es ott pl jo esellyel a keknel lathato legjobban, de ha netrol letoltesz egy full szurke kepet, majd azt galeriabol megnyitva teljes kepernyokitoltessel megnezed, akkor is valoszinuleg latni fogod a beegeseket. -
pzstm
titán
válasz
cassius.clay #36091 üzenetére
Szoftver az egy dolog. Modositott kernel is kell. Ez a modositott kernel egycsapasra meg is rootolja a telefont Neked
-
cassius.clay
senior tag
-
gofry
senior tag
Sracok lehet én vagyol már feledékeny, de mintha úgy emlékeznek, hogy a facebook képek is megjelennek a contact listaban szinkron után. Na nálam ezt nem teszik . Xwlpt minden gyári + root
-
pzstm
titán
válasz
cassius.clay #36088 üzenetére
Tar fajl letolt, pda-ba betalloz odinba, start, es 5 masodperc alatt kesz. Rootolashoz legegyszerubb mod
-
pzstm
titán
válasz
cassius.clay #36086 üzenetére
simán tudod formázni, lényeg hogy ne a gyári kernel alól, hanem legújabb CF-Root vagy Siyah mondjuk
-
cassius.clay
senior tag
válasz
C.Brigante #36044 üzenetére
Hogy érted, hogy ne LPT?
Szerintem ma este felrakom akkor a 4.0.4-et. Mi van akkor, ha felrakom és később vissza szeretném formázni a telót, mondjuk eladásakor, akkor hogyan nullázom?
Tudom, alap kérdés, de akkor ez a wipe-olás mit jelent? -
Rotate
veterán
válasz
horvathkrisz #36068 üzenetére
akkor rakd fel az egész KK5-öt pitestől mindenestől, megint format, és jó lesz... te vagy a harmadik akinek segítek ebben... 3 fájlos KK5+pit segített nekik
-
Szelley
senior tag
sehol semmi jelenleg...bootanimációtól nem megy tovább
volt data wipe, újra húztam a romot cwmből de semmi
asszem odinozás lesz!
-
Cathulhu
addikt
válasz
horvathkrisz #36068 üzenetére
EXT4_8GB.pit
Ott volt a neveben, en eleve ezert nem is tettem mar fel anno
En is igy voltam az LQ5-tel, aztan egyre vidamabbakat olvastam rola, par napja menekultem vissza LPG-re, rovid CM10-es kiruccanas majd vissza ujra LPG
Nyugodtabban alszok azota -
horvathkrisz
addikt
Szerintem ennek annyi, raraktam ezt a pitet is, leformaztam de csak 4.11 gigat ir tarhelynek.
-
Rotate
veterán
válasz
horvathkrisz #36065 üzenetére
a KK5-ös csomagban van benne... ez
a_n_d_r_e_w:
ha nem wipeolok nincs mitől félnem
azt meg úgyis ritkán szoktam... ha majd muszáj lesz, akkor megcsinálom kevésbé téglagyáros romon
-
dani993
senior tag
Kaffe4Eck v06 tapasztalatok valaki?
-
Rotate
veterán
válasz
horvathkrisz #36061 üzenetére
nem, csak használva volt valamikor korábban az új pit... következő formázásnál ilyenkor beáll arra a méretre, amilyenre a pit partícionálta a memóriát...
megoldás: kezeld a régi pittel, majd formázd megint a belső sd-t... meg kéne javulnia
Szelley:
előtte még próbálj egy egy fájlos Odin-os romot, hátha helyrerakja... de szerintem ebből wipe lesz... ott meg tudod mire kell figyelni
-
Szelley
senior tag
-.-' goa 5.1-re rátoltam wanam 12.3-t, lefrissítette a 203 alkalmazást és most "alkalmazások megnyitása" majd egy idő után bootanimáció, és kezdi újra az "alkalmazások megnyitását". Siyahot feltettem, toltam cache wipeot és dalvik wipeot, változatlan
nem menekülhetek a data wipetól? :/
-
horvathkrisz
addikt
Leformaztam a telefon belsö memoriajat es csak 4,11 GB szabad helyem van. Szerintetek elszallt a tarolo fele?
-
pzstm
titán
Marad meg velem valaki CM10-en?
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #36052 üzenetére
azért annyira csak nem unalmas, mint egy iPhone?
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #36050 üzenetére
persze vannak dolgok, amik érdekelnek a JB-ből, de az a baj, hogy most megint minden tökéletes, és nekem ez így nagyon megfelel
-
Rotate
veterán
akkor nem döntöttem rosszul, hogy kirándulás után mégsem próbálom ki a CM10-et
maradok a gyári romoknál, azokban még nem csalódtam
-
C.Brigante
veterán
cm10 újdonságai nekem tetszenek, jó lesz ez, de nem ebben az állapotában amiben most van! Nem gyorsabb a 4.0.4-nél, nekem lagzik rendesen, az aksiidő 1 nap. kb ennyi tömören a tapasztalat. Egyébként nekem működött minden rajta amire szükségem volt.
melyik 404-es a legjobb főzött mostanság? mármint ami abszolut csalódásmentes?
-
Rotate
veterán
válasz
cassius.clay #36039 üzenetére
PDA-ba, és igen, megéri
stabilabb, gyorsabb, jobb aksiidő
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #36044 üzenetére
+1
CM10 gyorsasága számomra maximum placebo.Portal v2.3 LPT-t közvetlen CM10 után tettem fel, és semmivel sem lassabb.
Én szvsz. maradok 4.0.4-en a hivatalos JB érkezéséig... -
C.Brigante
veterán
válasz
nem érdemes várni! 4.0.4 a lehető legjobb rom amit valaha s2 látott! (NEE LPT)
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Egyfájlosnál a PDA-hoz tallózunk..
-
Zé_Mester
őstag
válasz
warezxts #36041 üzenetére
én feltettem a legelső CM10-et (2012.07.25.-i verziót), azóta az fut rajta és eddig egydül a Viber, ami nem megy rajta, minden más, amit korábban ICS-en vagy MIUI-n használtam gond nélkül fut.
bár most láttam, hogy van azért jócskán frissebb verzió is, lehet holnap frissítek egyet -
cassius.clay
senior tag
-
warezxts
senior tag
CM9 kaffe-el nekem csinál olyat hogy "elfelejti" a wifit...
van wifim, aztán elmegy egyszer, ha belépek azt mondja hatókörön kívül.
de ha ki-be kapcsolom a wifit akkor egyből konnektel, akkor már hatókörön belül van, vagy mi?
Ötlet? -
Rotate
veterán
válasz
cassius.clay #36034 üzenetére
nem kell egy fájloshoz pit, főleg ha 4.0.3-ről jösz, de azért wipeolnék előtte, meg belső sd formázás, biztos ami biztos...
a másik kérdést passzolom, a több fájlosokhoz szokott lenni pit, egyébként meg benne van az egy fájlban a modem és a CSC is... legalábbis ezek egyfájlosnál is szoktak változni....
-
maki12
senior tag
2010-ben a Samsung visszautasította az Apple szabadalmakra vonatkozó ajánlatát
Szép volt Samu,mondjuk nem hiszem hogy sejtették hogy ez lessz belőle
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Rotate #36032 üzenetére
Es mi van, ha nem akarok használni pit fájlt és nem tallozok be oda semmit, csak simán azt az egy fájlt , amit a firmware-ben találok ( ha csak egy fajlos a dolog, akkor jól tudom, hogy a phone - hoz kell betallozni és start?)
Illetve ha 3 fájl van a firmware mappaban (phone ,csc,modem azt hiszem) akkor is mehet pit nélkül ? -
Rotate
veterán
válasz
cassius.clay #36029 üzenetére
használhatsz pitet, de akkor a régit, nem azt ami az LQ5-höz volt csomagolva... attól 8 gigás lesz a belső tárhely...
igy van, ha fenn van már, akkor nem szabad már wipeolni, se cwm, se gyári recovery, sem sehonnan... ellenben felrakhatod az LQ5 CF-et, vagy Siyah/Dorimanx/Speedmod stb. kernelek valamelyikét, azokon már lehet wipeolni is
R2D20208:
áh, már rég mondtam el
ismétlés a tudás anyja
-
rjg
őstag
Srácok, nálatok működik a Google Search CM10 alatt? Nálam a 0806-os alatt ment, azóta folyamatosan FC. Túl vagyok a cache törléseken, ROM Managerből a jogosultságok javításán, de azóta is lefagy, ha a lezárt képernyő "gyors gombjáról", vagy gesztussal akarom indítani. App drawerből a Keresés megy rendesen.
-
-
Rotate
veterán
válasz
cassius.clay #36026 üzenetére
csak ha wipeolsz, factory resetet csinálsz a gyári kernelük alatt
-
cassius.clay
senior tag
Most olvastam hogy a 2012 július utáni gyári samsung romok téglásítják a telefont olyan szinten , hogy sehogysem hozható vissza , mert vmi chip megserul a telefonban. Ez igaz?
Forrás :
http://androidportal.hu/2012-07-20/hibak-hivatalos-samsung-firmware-ekben-azaz-tegla-lesz-e-telefonom -
Gizmo94
veterán
válasz
Bastard-s #36022 üzenetére
Mindezt megcsináltam, többször, root explorer, usb-pc , keresés a meghajtón com.keramidas fájlok, stb. semmi nem volt már rajta és nem lett jó. Hátha neked sikerül.
Jadro: eltüntettem. és nem települt akkorsem.. :S
Bastard-s
Nem, sőt nagyon nem az, inkább fuck. Gyere privátba, talán tudok segíteni...
-
Jadro
veterán
válasz
Bastard-s #36020 üzenetére
El kell tüntetni a progi maradványait. Nekem egy tök más programnál volt ugyanez.
Gizmo94: Nem emlékszem pontosan miket töröltem, de mintha nem lenne elég a könyvtár amit létrehozott, (vagy nem is azt kell) hanem az apk fált kell törölni, ami letöltődött. Régen volt már és csak egyszer jött elő, de tudom hogy megoldódott.
-
-
Bastard-s
tag
Vki megtudja mondani,h mitől lehet az,h nemrég frissítettem a cm10-et a maira(az egyel ezelőtti cm10-ről),és amikor feláll a rendszer kidobja,h a titanium backup leállt! Letöröltem,h újrarakjam,erre azt írja,h nincs elég hely! Vki vmi 5let?
-
Rotate
veterán
válasz
cassius.clay #36014 üzenetére
nagy az esélye
-
kungzi
veterán
válasz
cassius.clay #36004 üzenetére
ami európai rom, abba mindbe van elvileg magyar nyelv
-
Gloob
addikt
válasz
cassius.clay #36008 üzenetére
A samfirware-n van egy info gomb a download mellett. Arra nyomva megmutatja, hogy milyen nyelvre, ill. milyen területre jó még a rom.
-
Endless
aktív tag
Valahonnét le lehet tölteni cm10-hez témát? Zavar ez a kékség...
-
Bsony
tag
Nálatok nincs statikus zaj az S2-n?
Fülesen keresztül persze.
-
warezxts
senior tag
@C-Parts: 9500-ért nekem kicsit sok bármennyire gyári meg eredeti aksi.... de azért köszi
Srácok az eredeti samó romban a középső gombot nyomva tartva ugye előjön az amiket csináltál a telódon. plusz ott van egy "Feladatkezelő" gomb ami nagyon barátságos, és szerintem használható, mitöbb gadget-be kitehető az aktiv task mutatója.
Agyonra kerestem marketen, de ugye annyi task manager van , hogy vagy 10-et leszedtem de egyik sem az volt
nem tudjátok a nevét véletlen? vagy link? -
kely1988
aktív tag
válasz
cassius.clay #36004 üzenetére
Be van linkelve neked abban a kommentben amire válaszoltál....
Az a legfrissebb 4.0.4-es gyári rom, és van benne magyar nyelv! -
cassius.clay
senior tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest