Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
GrooveHero #45299 üzenetére
Igen. Van egy 3g, meg egy wifi fül. Bár megmondom őszintén ezt én tableton használtam még pár hónapja, most s2-őn nincs fent.
-
wacek068
tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy láma kérdésem!
KIES letöltve, az egyből frissítette magát.
Rádugom a telefont, és csak teker, csak teker, nem ismeri fel!
Közben jelzi a gép, hogy egyébként megvan a teló, lehet képet, zenét pakolgatni.
De szeretném a névjegyeket szinkronizálni!
Kérdésem az lenne, hogy itt is van-e valami telefonon állítani való, mint a HTC-n?
Andrid 4.0.3, MIUI 2.9.21
Köszi a segítséget... -
Melanor
tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Holnap szólok, hogy hogy ment az első SGS2 romcserém. A csere oka pedig az, hogy most T-s 4.0.3 van fenn, viszont gyakran annyira lassú a net (vagy nem működik), hogy lehetetlen vele valamit csinálni. A rom hibájára azért gyanakszom, mert egy reboot megoldja a problémát. Egy factory reset nem megoldás erre sajna. Főzött romot nem akarok, mert nekem a gyári is tökéletesen megfelel és korábbi androidos telefonjaimnál szerzett kellemetlen pillanatokat a főzött.
Valamit azért szeretném, ha megmagyaráznátok nekem.
A wipe és a factory reset között mi a külömbség?
-
kungzi
veterán
akkor ide vigyétek és nem kell regelni
ez a központi szerviz, minden telót ide visznek, ha a kirendelt szervizpont nem boldogul vele. Lehet még aznap kész lesz.
-
Muffi
aktív tag
válasz
kungzi #45284 üzenetére
Koszonom!
ja igen azt elfelejtettem megirni h azota mar BPre koltoztunk. Akkor azt mondod h regeljem be? Mert amikor elvittuk szervizbe par napig tesztelgettek es ilyen hulye jegyzokonyvet kaptunk h biztos a go launcher miatt fagy es h azt ne tegyuk fel meg az sd kartya miatt.Es hogy lehet valamelyik alkalmazas miatt. Na mondom joszar kifogas...mert ez tenyleg az volt...azt mondtak h majd ha 6.jara visszuk szervizbe akkor cserelik csak ki -.- pff
-
nfsu17
veterán
válasz
GrooveHero #45281 üzenetére
Tedd fel a 3g watchdog-ot, csatlakozz fel az otthoni wifire, vagy ha az nincs, akkor is tedd fel, használd egy napig mobilnettel, úgy ahogy máskor is, este meg nézd meg a progiban az aznapi adatforgalmat. Részletesen ki fogja írni, hogy 1-2-20-30MB volt-e.
-
belashx
senior tag
válasz
GrooveHero #45281 üzenetére
Persze, hogy adatforgalommal jár, de ha nem használod őket, akkor gondolom minimálissal (pár MB).
Ha megy minden szinkronizáció, de nem használod netezésre, youtube-ra, maps-et sem használsz, ill. nem töltesz le email mellékleteket, akkor tuti megáll a havi forgalom 100 MB alatt.
Böngészgetéssel, nem youtube-ozva elég az 500 MB-os csomag.Amúgy nem olyan csomagod van, amit csak lassítanak? Hsa igen, akkor no para.
#45285 skymind01: adott programon belül állítsd be és minden happy
-
Weeman1
veterán
válasz
edgelaszlo #45283 üzenetére
Csak nem te voltál?
-
skymind01
csendes tag
sziasztok! lehet nagyon amatőr a kérdés, de már mindent kipróbáltam, ami ésszerűnek tűnt a beállítások között, de ha rezgés üzemmódra rakom (akár a legördülő menüben, akár a a hangerőgombbal) a telefont, akkor hívásnál, smsnél rezeg, emailnél, fb és viber értesítésnél viszont nem. tudnátok esetleg segíteni, hogy mit kellene csinálnom, hogy ezek működjenek? köszi
-
kungzi
veterán
ha minden gyári rajta, akkor vidd a samsung szervizbe
samsung hivatalos szervizek Győrben:
RAAB GSM Kft.
Pálffy u. 3.
(P) 96/526-860
(F)96/ 526-861Tartozékbolt.hu Bt
Újvilág u. 1-3.
(P) 06 96 518148 ; 06 30 900 3300
(F)06 96 518149De úgy látom, ezt is lehet regelni itt, és itt tudtok helyszíni javítást is kérni. De csak akkor kérjetek ha a gyári rom van rajta.
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni! Tudom hogy ez S2 topic csak a Gio topicban nem segitenek. Az lenne a kerdesem hogy baratnomnek van egy GIO-ja ami gyari hibas. Mar 3x vittuk szervizbe es csak szoftvert frissitettek rajta. Enis mokolgattam rajta de semelyik rom nem volt jo. A hiba az hogy egyfolytaban kifagy,lagol nem reagal az erintesre. Gyorben vette bnom MediaMarktban es azt mondtak h ok semmit nem tudnak vele tenni csak samsung szerviz.
Na most az lenne a kerdesem hogy szerintetek hova vigyem? A futar anno azt mondta h irjak egy levelet a samsung nagyfonoknek...na mondom persze...szoval nagyon szepen megkoszonnem ha valaki tudna valamit tanacsolni! -
GrooveHero
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a telefonon mobilnet van, de nincs használva, tehát se szinkronizáció, semmi letöltés nem megy, cask például skype, viber be van jelentkezve, hoyg elérhető legyen, akkor az generál adatforgalmat? Mármint akkor ha pölö van egy 500 megás csomag, akkor az számolja letöltésnek ezeket? Tehát fogynak, vagy emelkednek a megák?Bocsi a hülye megfogalmazásért, remélem értitek, hogy mire gondoltam. Eseteg tudja vki, hogy ha igen, akkor kb hány mb-ot zabálhatnak a netes dolgok? Szinkronizáció, skype, viber elérhetőség, ilyesmi. Előre is köszi.
-
kungzi
veterán
elvileg a cf root is már brick bug mentes, nem tudom mert nem szoktam használni
ha azt akarod, hogy van egy gyári rom a telódon, mondjuk a gyári 4.0.3 ics, és egy 1 fájlos romot raksz fel odinnal, és megmaradjon minden beállításod, akkor nem kell wipe
semmi gond nem lesz a rendszerrel
wipe-t én akkor szoktam csinálni előtte és utána is, ha cwm-es rom volt fent és arra rakok gyárit odinnal, de mindenki úgy csinálja ahogy akarja, csak vigyázzon a brick bug-ra
-
Melanor
tag
válasz
kungzi #45271 üzenetére
Köszönöm.
Ebben az esetben így kell csinálnom?Első lépésként fölteszem ugye a KIES-t, összekötöm a telóval, download módban is a driverek miatt.
download módban (Power+hang le+home gombok) odinnal betallózgatom a I9100XWLPX_I9100NEELP5_NEE
md5 fájlt majd frissítem. Ez elvileg független 4.0.4 rom magyar lokalizációval. Miután felment a rom szintén download módban odinba betallózom a PhilZ-cwm6-XWLPX-NEE-2.7.tar kiterjesztésü fájlt.
Ezután a telefonom elvileg root-olt lesz.
És semmi esetre sem fog soha előjönni brick bug.Ugye?
-
hr2
őstag
Én így szoktam mindig:
1. Fent van a brickbug mentes kernel ( SpeedMod, PhilZ, Dorimanx, Siyah) és akkor recovery, ott format-system/data/cache, azután wipe-dalvik cache.
2. Odin és megy fel a ROM.
3. Odin és megy fel a brickbug mentes kernel.
4. Recovery és factory reset semmi más.
-
Weeman1
veterán
válasz
edgelaszlo #45263 üzenetére
Miért ki volt?
#45264) kungzi
Nem biztos azt hogy látják,
lehet hogy olvassák a fórumot. -
kungzi
veterán
válasz
Melanor #45260 üzenetére
felteszed a romot, a cf rootot és kész. ilyenkor már wipeolhatsz, de miért akarsz wipolni, ha már új rom van fent?
nem kell a wipeMás:
S3 topikba most vette igénybe egy srác a helyszíni javítást, és ezt mondta:
Megcsinálták a telefont.
A csávó hozzá szúrta, hogy "azt hiszik az emberek, hogy nem látjuk hogy le van nullázva, pedig...."
szóval így is látják, hogy buherálva volt, csak nem foglalkoznak vele ezek szerint
(#45263) edgelaszlo
Ha te tudod, ne tartsd magadban
Kiderül valami Samsung góré volt
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #45218 üzenetére
Fogadok fogalmatok nincs ki volt verda ugye?
-
hr2
őstag
válasz
Melanor #45260 üzenetére
Igen, jól írtál le mindent, de biztosra akarsz menni a brick bug mentességen akkor ezt tedd fel az XWLPX ROM mellé.
-
Melanor
tag
Sziasztok!
Elérkezettnek látom az időt, hogy egy rom cserét eszközöljek és megerősítést kérjek tőletek.
Első lépésként fölteszem ugye a KIES-t, összekötöm a telóval, download módban is a driverek miatt.
download módban (Power+hang le+home gombok) odinnal betallózgatom a I9100XWLPX_I9100NEELP5_NEE
md5 fájlt majd frissítem. Ez elvileg független 4.0.4 rom magyar lokalizációval. Miután felment a rom szintén download módban odinba betallózom a CF-Root-SGS2_XW_NEE_LPX-v5.6-CWM5 tar kiterjesztésü fájlt.
Ezután a telefonom elvileg root-olt lesz.A kérdésem, hogy a brick bug ugye előjöhetne ennél a romnál.
DE! az eMMC brickbug checker a következő eredményt hozta: NO. Sane chip
Tehát elvileg a készülékem nem veszélyeztetett.Ha a CF-Root-SGS2_XW_NEE_LPX-v5.6-CWM5 tar kernelt teszem föl akkor nincs lehetőségem sem a brick bug-ra? Mert ez a homályos folt a fejemben. Ez a kernel. Mindinki írja, hogy ilyen, vagy olyan kernel, de nem tudom hogy melyik, hogyan, illetve, hogy mikor kellene.
Gyári beállítások visszaállítása, illetve minden adat törlése gombot használom, a telefonom pedig nem szaraetném téglásítani (közeleg a tél, a telefon hőszigetelőképessége pedig nem üti meg a szabvány értéket sem)
Köszönöm a segítséget.
-
GUGU69
csendes tag
Múltkor már kérdeztem, de hátha azóta már tapasztalt valaki hasonlót. Szóval néha csak úgy magától letiltja a telefon a SIM kártyámat. Ilyenkor mindig be kell írni a PIN-t. De nem értem miért csinálja... nem kapcsolódik ki, nem mozdul el a SIM kártya. (Legalábbis nem gondolom, hogy ez lenne a gond.) CM10-es kernelem van és Resurrection Remix JB 3.1.0 ROM van most épp fent. Valaki vmi tapasztalat? :S
-
zack
nagyúr
válasz
Barthezz2 #45232 üzenetére
Egy pár mondat erejéig reagálnék a gondolatodra.
Azt nem értem, a tag miért többesszámban fogalmazott a modker.-ben? Érdekesen képzeli a beilleszkedést ebbe a topikba, ha eleve ferdít. Csak róla volt, szó, abból indult ki minden, és ez generálta az egyéni véleményeket. Kapott segítséget, és még ő volt felháborodva, majd ezek után ő megy sértődötten a modker-be. Az eszem megáll. Nincs itt semmilyen többesszám, aki normális, az tudja mi a módi, és nekik szívesen is segít a tapasztaltabb júzer. Főleg neki kellene tudnia mi a módi új topikba "költözéskor", mert magasabb rangú tag.Visszagondoltam, mi volt amikor S2 tulaj lettem. Átolvastam a lényegi részét az egész topiknak ami kb. 1 hét volt és több mint tízezer hsz. Mellette jegyzeteltem, aminek egy részét ki is nyomtattam, egy részét pedig txt-ben őrzöm a mai napig. Ja és ami a legfontosabb. Mindig megköszöntem a segítséget, kellő tisztelettel, és új kezdő Androidos júzerként, nem hiányzott belőlem az alázat sem. Persze, hogy így sok segítséget kaptam, amit így utólag is nagyon köszönök a többieknek.
Ez nem csak erre a topikra vonatkozik. Az összes eddigi telefonomnál így tettem, mert én egy ilyen tipusú ember vagyok.
-
futor
aktív tag
MIUI ROM 2.10.26
-
kungzi
veterán
válasz
nagyj74 #45247 üzenetére
vagy csinálj most egy ilyet, ha nem fontos a 4.0.4 rom
csak a hard resetet az elején hagyd ki
-
-
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok.
Létezik, hogy nem működik a fényerőállítás a noti baron?
próbáltam automatikus és manuális beállítás mellett is.(Csak jelzem, hogy rákerestem, elolvastam, csak a választ nem találtam meg.
)
-
Doosa
aktív tag
Most gyári 4.0.3 van a telefonomon és fel szeretném rá rakni a 4.0.4-et. Tudom, hogy csak simán odinnal feltolhatnám rá, de előtte szeretnék csinálni egy full wipe-ot, hogy teljesen tiszta alapra rakhassam az új rom-ot (tudom, hogy ha már fent van a 4.0.4 akkor nem szabad). Tehát most előbb rootolnom kell a telefont, hogy tudjak wipe-olni, és ez a root majd eltűnik mikor felteszem a 4.0.4-et ha jól tudom. Szóval javítsatok ki légyszíves ha tévedek.
-
válasz
kungzi #45229 üzenetére
Boldog ember lehetsz, hogy csak ezen kell, hogy idegeskedj.
És megsúgom ugyan lehet, hogy rosszul, de rákerestem itt a flsh-re, de kb csak a telefon flash-eléséről volt szó. Persze tudom ennyi erővel felmehetnék az android hivatalos fórumára és a FAQ-ban csak találnék rá választ, az MA fórumot meg be lehetne zárni. Gondolom a tegnap előtti embert is jól lehordat, mert 100%-hogy nem ő volt az első aki megkérdezte.
Remélem megbocsátsz, de ha megzavartam a belső lelki világodat írj egy privit és akár anyagilag is kompenzállak.Btw: köszi a linket.
-
Emberek, fejezzük be a vitatkozást, és legyen mindenki egy kicsit elnézőbb.
Aki profinak érzi magát a témában, próbáljon kicsit visszagondolni arra az időre, mikor még nem volt az, az új szárnypróbálgatók pedig igyekezzenek előbb megkeresni a fórumon, ami érdekli őket, és ha végképp nem jutnak előre, lehet kérdezni, elvégre azért van a fórum. Aki meg sokadjára úgy érzi, nem akar válaszolni, ne tegye, de a felháborodását sem kell kinyilvánítani, mert nem ide való, és azzal a lendülettel a választ is megírhatta volna helyette.Szóval csak nyugalom mindenkinek
-
kungzi
veterán
válasz
adamssss #45227 üzenetére
Itt a legfrissebb Flash Player!
Marketből már sehogy se töltöd le, mert az Adobe törölte!
-
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy S2-ője, de sehogy sem tudja a flash tartalmakat megnézni vele. (Pl az origo-s videókat)
Mit kéne rajta állítani/letölteni?Szerk:
És azt csak fel kell rakni és már mükszik is?Köszi.
-
Takiatti
csendes tag
válasz
maggi1886076 #45224 üzenetére
Miért az külön van?
Én úgy tudtam, hogy a komplett eleje van egyben, ezért nem lehet keretet cserélni! -
Takiatti
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Boldog tulajdonosa lettem egy használt (2011.05.24-i Edigital-os vásárlás) SII-nek, amin szeretnék kijelzőt cseréltetni.
Kicsit be van égve, de jobban zavar, hogy lekopott a szélén a fényes díszcsík, és ha ingyenbe kicserélik akkor miért ne!?
Mindent megtettem ennek érdekében, és már csak a garancialevelet várom a Samsungtól, ha az megjön akkor nincs semmi akadálya ennek a manővernek!
Kértem háznál történő javítást, tehát ki fognak jönni, ha meglesz a garlevélKérdésem a következő:
- hogyan tudom megállapítani, hogy megfelelő kijelzőt tesznek-e bele?
itt fogja csinálni az orrom előtt, de kicsit fhosok a dologtól, nehogy valami 240*320-as kijelzőt tegyen bele...Valaki csináltatott már ilyet?
Előre is köszi a válszokat!
-
BigT
senior tag
válasz
C.Brigante #45215 üzenetére
4: még mindig nincs teszt sajnos 5 fokos
Aki nem olvasta a többek szerint kamu regges ifjú titán hozzászólásait, érdemes rákeresni, ha sz..r napja van. Én sokat röhögtem anno -
Szelley
senior tag
válasz
1. az s3-mas romot rotoljad felfele pittel!
2. a phonehoz inkább!
3. ha feltettél egy 4.0.3-as romot és még nem tégla, frissíts 4.0.4-re és wipeold szarrá a rendszert! ha ezután sem tégla, térj vissza az első lépéshez!
4. 10 fokk...értedd?! -
kungzi
veterán
válasz
ezekre együttesen válaszolok, k@bbe
-
kungzi
veterán
-
Weeman1
veterán
-
kungzi
veterán
válasz
AlesszaMusic #45207 üzenetére
annyiért igen, de csak ha szolgáltatónál veszed, vagy gyári garanciás függetlenként
-
AlesszaMusic
csendes tag
Sziasztok! Lehetőségem lenne rá, hogy vegyek egy ilyen telefont 80E-ért, újat. Kérdés, hogy megéri e? Igazából nem terveztem telefonváltást, csak kb fél év múlva, de ez az ár elég kecsegtető. Samsung Wave-ről váltanék. Szerintetek érdemes? Főleg netezésre, filmnézésre használnám a telefont. Köszi előre is!
-
Melanor
tag
Abban, nincs teljes mértékben igazad, hogy kezdő androidosként felesleges rom-ot cserélni. Az én konkrét példámból kiindulva Xperia Ray-t cseréltem le SGS2-re. Hardveraprón vettem, a telefon T-s gyárilag, de elfogad más kártyákat, illetve root-jog is van. A probléma az vele, hogy néha egyszerűen képtelen betölteni weboldalakat, e-maileket nem is beszélve a youtube videókról. Újraindítás ideiglenesen mindig javítja a hibát, de factory reset után is jelentkezik és megint reboot. Alkalmazások futtatása közben is vannak ilyen 30mp-es röccenések.
Gondolom ezek a problémák a ROM miatt vannak, így szeretném lecserélni, de nem rendelkezek hozzá elég tudással. Ennek a fórumnak az olvasgatásában még csak olyan 70%-nál járok, így nem is kérdezek.
Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy bár rengeteg a hasznos információ, de többnyire azért lennének kérdéseim, egy-egy adott válasszal, vagy magyarázattal kapcsolatban. -
Szelley
senior tag
Engem az lep meg, hogy minden iphone bejelentés után mindenki azt mondja hogy "nem ezt várta" meg "rohadtul nem erre számítottam", mégis tavaly i4s-ből első hétvégén 4 millió kelt el, most i5-ből első hétvégén 5 millió darabot adtak el!
A Samu meg annyit mondott, nekik nem lesz veszteség hogy innentől nem szállítanak az applenek. Majd kiderül... -
zack
nagyúr
Előbb utóbb visszanyal a fagyi.
Csodálkozom, hogy erre nem előbb, hanem utóbb került sor.
Az is friss hír, hogy a Samu állítólag szakít az Apple-el üzletileg, ami igen érzékenyen fogja érinteni a kijelző beszállítás miatt. -
Muffi
aktív tag
válasz
busman #45201 üzenetére
Ez nem lekezelo duma,de sztem vagy annyi koru hogy utana tudsz olvasni es ha valaki segit neked akkor megkoszonod es nem bunkoan lealazni, hogy neked akkor sem megy ugy ahogy irta es ot hulyenek beallitani mikor te rontottal el vmit... Enis szoktam valaszolni de mikor mar ugyanazt a hszt latom egymas utan 3x na akkor mar nem is valaszolok...
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest