Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
killmix
tag
Nah elmentünk T-be.A készüléket 10 percig kb próbálgatták hátul(a szervízes részen?!) . Aztán kijött a csávó, aszondta h javítható, akksi+ telefont elvette,+ egy papírt kért tőlünk. Azt csá. (am ő se tudta bekapcsolni)
Most mire számíthatok? 2 hétig nem lesz S2őm?Rootot gondolom már nem veszik észre.
Alaplapcsere lesz szerintetek?A tartozékokat se vette át, mivel ugye nem cserélik a készüléket.
(#26068) 72mviktor
Nem sikerült a szemüveges fickóhoz kerülni
És énis gondolkoztam azon hogy síkhülyének kell tettetnem magam, de nem kérdeztek semmi olyat.(#26090) nvaderqt
Milyen romon csináltad, és mivel? -
Goldmen75
őstag
2 napja még volt fizetős jkay a play-ban, most nem találom?! Ez ugyanaz ha megveszem mint amit alább linkeltetek, amit elég szöszölős feltenni? Mármint ha megtalálnám s meg tudnám venni?
-
nvaderqt
csendes tag
rég jártam erre de most sikerült egy olyan témát összehoznom, hogy úgy gondoltam megmutatom
pár órába telt de nagyon nagyon belezúgtam -
Something_
őstag
válasz
Goldmen75 #26083 üzenetére
Hát ha a napszemcsitartóhoz raknám a telefont, akkor nem látnám a GPS-t
Nekem ez bejött Sensation-nél is, itt is nagyon patent.
Tegnap egy kis üzemidő, nem tudom eldönteni, hogy jó-e SGS2-nél, Sensation-nél 2szer jobb az üzemidő..
14 óra üzemidő után 13% maradt.
- 2,5 óra telefonálás (ebből kb fél óra beszélgetés kihangosítva)
- 40 perc navigáció (GPS, 3 betűs)
- 2 óra 20 perc kijelző, automatán
- wifi és 3G folyamatosan
- hotmail és gmail push
- 20 perc google chrome
- 12 perc Temple Run vagy mi a tököm a neveGyári aksi, gyári rom.
Nekem ez így úgy mond tökéletes, ha megjön az autós töltő, akkor még pl a 40 perc navigálás közben is visszatöltött volna. Plusz napi 2-3 órát autózok ha dolgom van, akkor felnyomatom töltőre. -
Még hogy Fülig Jimmy kitalált személy...
-
Goldmen75
őstag
válasz
Something_ #26080 üzenetére
Nekem bejött! De csak felülre tehetem mert olyan a műszerfal kiképzése hogy nincs szabad merőleges felület...de a tetején van kettő is, szemüveg, teló, akármit ráteszek az le nem kéreckedik onnan!
Lehet 3 év óta változott, nem tudom..pedig én is 800.-Ft ért vettem...
-
Goldmen75
őstag
válasz
tucsok. #26078 üzenetére
Neeem..ilyenem van
telcsi tartó! Mármint rendes vagy ablakra tapadókorongozható, vagy szellőzőbe akasztható, ez csak egy nano"pad" ez más
Oylan mint az átlag tartók, csak nincs ami közé "beszorítod" hanem csak a nanopad van "rajta" ...lehet körülményesen fogalmazok de szal érteni?
-
hdman
őstag
válasz
freemanone #26072 üzenetére
Én csipázom a tagot, ne hagyd magad, hajrá-hajrá
-
Something_
őstag
-
bee_jay
tag
Sziasztok!
Köszöntök Mindenkit az oldalon!
Csak most regisztráltam, de már lassan egy éve olvasgatom a prohardver fórumokat.
Galaxy S-ről váltottam nem rég az S2-re. Jelenleg a gyári 4.0.3-as ICS romot használom, nem is nagyon szeretnék váltani, mert amire kell arra jónak találom, csak egy CF-Root kernelt tettem fel hozzá. Viszont egy-két apróbb változtatás még ráférne a rendszerre.
Pl. [itt] láttam néhány dolgot ami érdekelne. Először is az akku jelző ikont szeretném megváltoztatni, hogy %-os arányban mutassa az állapotát. A kérdésem az, hogy a blogban szereplő megoldás ICS-en is megvalósítható-e?
A másik dolog ami felkeltette az érdeklődésem, az a Sony Bravia Engine. Tényleg működik? Használja valaki? Érdemes feltenni?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Something_ #26075 üzenetére
Egyik ismerősömnek "nanopad"-os tartója van, láttam élőben, nagyon jó! De sehol sem találok...nem kell közrefogni a telót sem, csak rárakja az ember s ott marad...mentünk "árkon-bokron" de meg se moccant
-
kungzi
veterán
eskü ez jobb, mint egy stand up comedy. ezért legalább nem kell fizetni
de tényleg az agyam eldobom
amúgy én nem váltanék s3-ra max, ősszel a note2-re. na az odafogja verni ötször az s3-t a falhoz ez tuti
-
Something_
őstag
Úristen, 480 hozzászólás tegnap reggel óta, követhetetlen ez a topik
Majd hétvégén átolvasgatom, hogyha lesz időm, látom történtek érdekes dolgok.Nem tudtam kivárni az ebay-es autós tartót, vettem a speedshopban Brando tartót, hosszú a szára, de nagyon faszán fogja, masszív, a tartó része is tökéletes.
Szóval ajánlom mindenkinek.Megnyomkodtam pár mp erejéig a One X-et és az SGS3-at, háát, max 20-at fizetnék rá az SGS2-re, többet nem
Szóval, hogy számokban is leírjam:
SGS3 7,5 fok
SGS2 8 fok
HTC új 8,5 fokÁr érték arányban, de ha jön frissítés, akkor még javulhat
-
Weeman1
veterán
válasz
SuperVerda87 #26070 üzenetére
Már nagyon várjuk a tesztet,
és az ősszehasonlítást is. -
freemanone
addikt
válasz
up, hogy visszataláljak, sikítok rajtad öcsém! folytasd kérlek
-
Goldmen75
őstag
válasz
jah...bocs! No comment!
-
SuperVerda87
csendes tag
válasz
Goldmen75 #26069 üzenetére
Nos!maszekszarelő informatikus.apám barátja és elmetek sörözni a javitásért és csak röhögtek.és apu mondta a tanulopénzt mek kell fizetni.ennyi.de jövö hétre kértem s3 mat is és akkor indul igazán a nagy öszehasonlitás.szerintem addig jol kitanulon az androidot is.értesz.
-
Goldmen75
őstag
Hát ez.....?!?!?! Én is új vagyok droid téren, de nekem egyenlőre totál megfelel a gyári rom....Főleg ha már szervizbe kellett vinni az ember balgasága miatt ,akkor miért nem jó az ami van???? A szerviz sem fogja még1x cserélni/megoldani....ők se hülyék....
-
BigT
senior tag
válasz
SuperVerda87 #26060 üzenetére
Nézd el nekem, hogy személyeskedek, de az elmúlt napokban tőled olvasott kommentek után nem tudom szó nélkül hagyni. Örülj, hogy megcsinálták a telefonod és ne nyúlj hozzá többet. Te még nálam is hülyébb vagy hozzá, pedig az már teljesítmény. Nem olvastál utána, amit mégis megnéztél, rosszul értettél. Ami nem megy, ne eröltesd. Ha mindenképpen rom ozni akarsz, bízz meg vele egy olvasni tudót.
-
barnaki
aktív tag
válasz
Ezt összeraktad nem mondom.
-
nggabi
félisten
válasz
azt mondtad a szerelőknek h holnap is mész?
-
migabi24
nagyúr
Pár nap alatt a béka segge alá zuhant a fórum színvonala, ha másért nem, már ezért megéri GS3-ra váltani, elmentek a jó arcok, maradt pár de a mérleg nyelve átbillent a hülyék javára sajnos :-(
-
znagy69
őstag
válasz
Úristen, Te miket hordassz itt össze. Ezt könyvben kell kiadni, sokat keresnél vele az tuti.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Rövid leszek. Visszaolvasol úgy pár hetet ( köszönhetően az idióta kérdéseknek ) és találni fogsz úgy 1.5-2 millió linket és leírást.
Jó szórakozást!
-
Piwi
veterán
válasz
atyaég
-
SuperVerda87
csendes tag
Nos!a tellámatt megcsinálták de most jön a jódolog.folytatom a tanulmányt.és a szakiratot.kérek egy kis öszafogást és jön az eredménny!de.tudna nekem valaki linkelni custom rootot a telefonomra hogy legyen rekoverym és akkor fel tudnám rakni bármejik cistom romot.mert tegnap odin nem engette.most elolvastam rekoveryt kell rakjam az odinnal méghozzá a customot.kérhetek linkeket.és melyik a minőségibb.köszönöm aki segitene.
-
ToMmY_hun
senior tag
Most nagyon büszke vagyok a telefonomra! Az este csináltam egy videót, amit szerettem volna feltölteni youtube-ra, azonban a számítógépes feltöltés megszakadt többször is. A videót ráraktam a telefonomra is és nincs mit veszíteni alapon megpróbáltam azzal feltölteni. Nagy meglepetésemre elsőre feltöltötte a videót hiba nélkül és a natív youtube alkalmazással tökéletesen be is tudtam állítani a videóval kapcsolatban azokat a paramétereket, amelyeket szerettem volna.
Ha esetleg valakit érdekelne a szóban forgó videót, az megtekinheti itt:
Autós üldözés a GTA IV-ben -
Szelley
senior tag
-
bika77427
csendes tag
Üdv mindenkinek!Olyan problémám van hogy lefrissítettem a gyári T-Mobilos telómat FOTA-n 4.0.3-ra és azóta azok a játékok amik működtek a gyári firmwarel hibaüzenttel kilépnek!Pl
OVA2,ASSASIN CREED!Mit tudok ez ügyben tenni hogy újra működjenek?Csináltam Factory resetet is már de nem változott semmi!Vissza tudom tenni a régi firmwaret 2.3.4?
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Kérdeztem már anno, hogy az érintőgombok fényerejét be lehet-e állítani, mert a régi fehér SII-mön sokkal erősebb fényre emlékeztem... Azt mondta valaki, hogy nem lehet állítani, és nem is változott ez a beállítás. A helyzet az, hogy egyik barátnőmnek is SII-je van, 2.3-al (nem tudom, hogy összefügg-e) és nekem a 4.0-n sokkal gyengébb a fényereje az érintőgomboknak.
Engem nagyon zavar, és nem értem, hogy miért lehet.
Valaki, valami ötlet, megoldás? -
Gizmo94
veterán
Jah, nem, későn volt egy kicsit..
Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy a cwm/backup mappából átmásolom a pc-re az aktuális nandroid backupot, elsőnek az egész cwm mappát, majd nyugodtan lehet formázni mindent, az új cwm alá csak visszamásolod a mentést a pc-ről és flash után máris minden a régi.
Ráadásul, mivel ha minden ok a telefonról le is törlöm a backupot, így tovább nem foglal helyet, mert az én nandroidom ált. 1.2 - 1.3 giga, tehát nem mindegy.
A pc-n viszont tárolok vagy 20 ilyen mentést különfélre romokról, aztán ha nosztalgiázni akarok csak visszadobom bármelyiket, van egy koplett belakott romom pár perc alatt. -
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #26036 üzenetére
A másik ami miatt az államat keresgélem, azok a beállítások.
Azt mondom, kezdő felhasználók tartsák távol magukat ettől a ROM-tól, mert pikk-pakk el fogják állítgatni, de haladóbbaknak maga lesz a kánaán.
Az ExTweaks menüpont érdekességeket rejt magában..."reset fuel-Gauge Chip" és hasonló nyalánkságok. -
zack
nagyúr
Atyaég milyen egyénileg testreszabható grafikus telepítője van a Resurrection ROM-nak!
-
borsodika
őstag
válasz
HUTCHDB #26004 üzenetére
Én régebben fejtettem ki az sgs topicban a véleményem:
Saját tapasztalatom SGS-ek kapcsán: Volt szerencsém S3-at nyomkodni, ismerősöm vette és megnéztem. Az én véleményem: Túl nagy, számomra az elegáns kinézetét elvesztette, a zsebedbe rakva mintha 1 téglát cipelnél. Gyorsasággal nem volt bajom, kamera szép képet csinált de nem éreztem úgy, hogy "nekem ez kell" főleg nem annyiért amennyiért mennek. S2-re váltottam, a mai napon adtam el az S1-et. S1, S2 tapasztalat: Wifi,gps sokkal erősebb, nagyon gyors és hát persze a vaku. Hátrány: Nincs rá a jól megszokott Devil kernel, SGS2 cm9-nél ugyanúgy nincs fm radio mint itt csak Spirit Fm az meg tudjuk milyen...
-
zack
nagyúr
Előkészültem az új ROM fogadására.
1 hónapot volt fent az VK 5.0, de hiba nélküli működést produkált az utolsó percig! Stabil megbízható, gyors ROM. Lehet meg fogom bánni a cserét, annyira meg voltam elégedve vele.
Az eddigi legprofibb ICS ROM amit használtam.Most Resurrection-remix_ics_V2.5, aztán ha valamiért nem lenne jó, megnézem a legfrissebb MIUI-t (2.6.22). Végezetül van még egy VK 5.1.2 is.
A forgatókönyv elkészült. -
zack
nagyúr
Mai friss:
-
zack
nagyúr
válasz
Wisdome #26026 üzenetére
Nem a másolgatás a lényeg még1x mondom.
A lényegi dolog az volt, ha az internal-t ha formázom backup után, vissza fogom e tudni rakni restore-ból a mentést, tehát a rendszer elment e bármit is internal sd-re.
Mert eddig úgy még nem jártam, hogy az internal formázása után friss ROM-ról visszaállítsam a mentést. Most sem hiszem hogy így lenne, de jobb kérdezni előtte, mielőtt cselekszem, és ez nem csak rám vonatkozik, hanem mindenkire. Főleg gondolok itt a kezdő "custom ROM harcosokra". -
Wisdome
tag
Miért akarsz másolgatni?
Ha mindenképp így akarod megoldani, akkor ez esetben áj dont nó.. nem próbáltam még..
De szerintem abban a mentésben mindennek benne kell lennie, amire szükség van a visszaállításhoz.
Mondjuk én mostanában mindig csak az internal-ra mentek, az SD-nek valami baja lehet.. onnan nem hajlandó visszaállítani a mentést. -
karikusz
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, amivel a telefonbeszélgetés alatt is tudok hangot rögzíteni? A hangjegyzettel nem lehet, a Google Play oldalról már feltettem nagyon sokat, de egy sem volt megfelelő
Köszi ... -
zack
nagyúr
válasz
schulzz #25965 üzenetére
Telefon felrak töltőre, battery calibration elindít... Amikor 100% eléri a töltöttség, csippan egyet. Miután csippant, nem húzod le egyből a töltőről, csak miután megnyomtad a "calibration" gombot. Szerintem azonos ROM esetében érdemes 2x megcsinálni, de túl sokszor felesleges. Inkább ROM cserénél van ennek jelentősége.
Pont u.a. csinálja mint a CWM-es "wipe battery stats".Más (fontos!):
Ha lementem (CWM backup) a jelenleg használt rendszeremet, amit átmásolok az External SD-re, majd utána full wipe, és formázom az internal SD-t új ROM felrakása előtt, ez kihatással lehet arra az esetre ha nem jön be az új ROM és vissza akarom tenni a mentett rendszert? Gondolok itt arra, hogy a mentett rendszer az internal SD-n nem tárolt olyan fájlokat ami a működéséhez elegendhetetlen lenne?
Remélem érthető a kérdés. -
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi hogy megint zaklattak titeket csak egy gyors kérdésem lenne!
Csak annyi hogy pl cyanogen mod 9-nél (sztem ált custom romoknál) nem lehet mappákat csinálni az alkalmasáslapokon mi? :S mert nagyon rossz hogy össze vissza vannak rakosgatva az alkalmazásaim! :S -
agabe
addikt
válasz
HUTCHDB #26004 üzenetére
nekem csak egy oraig vokt a kezemben, igy igazi hosszu tavu tapasztalatom nincs s3-al, kicsit talan gyorsabb, es a kijelzot en is mondtam, de az nem igaz, hogy nem laggol (sajnos az is csinalja bizony), a szepseg relativ (nekem s3 tetszik, jobb a fogasa, de nem szebb, mert a fenyessege nem jon annyira be...persze azt azert elviselnem), kamra gyorsabb, de csak kicsit jobb...szoval par dologban kicsit jobb + sokkal jobb kijelzo. egyaltalan nem vagyok elvakult s2-es imado, sot ha gondolozom mit vegyek helyette, akkor samun kivuli gyartok is szoba johetnenek, de a 4 magosok nem javultak eleget iden.
ennek ellenere ha most vennek, es valsztananom kene, akkor nem birnek ellenalni az s3-as ujdonsaganak, de igy arnyaltabban latom, hogy s2-est hasznalom egy jo ideje. -
kungzi
veterán
ez szerintetek milyen minőség?
-
Endless
aktív tag
R2D2 ROM-ok közül melyiket érdemes felrakni?
-
HUTCHDB
nagyúr
nekem a gyári lp7 is sokat fogyaszt!
nem tudom mi az oka, de nem bír ki 12 órát sem.
ettől a MIUI (hasonló használattal) kb: 1,5x tovább bírja.....a funkcionalitásáról meg nem is érdeme szót ejteni!egy valamit azonban megemlítenék:
ha kapok egy sms-t, és az illetőt vissza szeretném hívni, akkor miért nincs az sms kezelőben egy fránya hívás gomb?
ekkor sms-ből kilép, illető megkeresése a névjegyzékben, majd hívás...ue. MIUI-nál: az sms -ben jobb "hívás ikon" klikk...voálá.....
és ez csak egy volt a sok (sokk) közül.
alig várom, hogy holnap elvigye a szervízfutár a készüléket és remélem hétvégére hegeszthetem rá vissza a "gagyi kínai romot"....
-
Snücü
tag
válasz
HUTCHDB #26004 üzenetére
Eddig remekül szuperál, nincs semmi probléma vele, stabil. Egyedül a GPS kapcsolgatással van annyi gond, hogy újraindítás kell neki, ha be akarom kapcsolni. Ezen kívül talán kicsit sokat eszik, de ezt 2 töltés után még nem állíthatom biztosra. Ha jön az új WIUI, akkor szerintem visszatérek arra.
-
bruti01
őstag
úgy néz ki a hétvégén lecserélem a telómat egy s3 vagy egy one x-re. jó volt veletek még ha rövidebb időre is!
-
HUTCHDB
nagyúr
hááááát, hogy az s3 csak kijelzőben lenne jobb, ezzel vitatkoznék.
tegnap fogdostam, nyomkodtam meg muveszur s3-asát.
full gyári.
ez iszonyat nagy szó, mert előző telefonoknál (s1, s2) fél perc múlva rootolva, romolva volt az üzletből való kihozás után....hogy milyen az s3?
pl.:
-sokkal szebb,
-sokkal jobb dizájn,
-minőségibb anyagok,
-sokkal gyorsabb,
-sehol nem akad, nem laggol,
-sokkal jobb kijelző,
-nagyon jó kamera,szóval szeretem az s2-őt, de az s3 tényleg előrelépés és aki ezt nem ismeri be, az nagyon elvakult.
más kérdés, hogy ér -e annyival többet........ezen már lehet vitázni.
de ugye ott volt/van az alma 4 és 4s.
hát ott is van annyi különbség tudásban, mint az árkülönbség?Snücü!
látom az aláírásodból, hogy feltetted az új spityát.
azzal mi a helyzet? -
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi hogy megint zaklattak titeket csak egy gyors kérdésem lenne!
Csak annyi hogy pl cyanogen mod 9-nél (sztem ált custom romoknál) nem lehet mappákat csinálni az alkalmasáslapokon mi? :S mert nagyon rossz hogy össze vissza vannak rakosgatva az alkalmazásaim! :S -
Rakeem
aktív tag
Én semmi pénzért nem cserélnék S3-ra.
Kp jobb a zsebben + egy SGS2.
Ennek minden áramkörét ismerem már. (Természetesen képletesen értem)
Megtaláltam a megfelelő romot számomra, gyors, jó készenléti idővel.
Belakva úgy ahogy nekem jó.
Hardveresen még simán 1-1,5 évig megállja a helyét. (Szerintem)Bár persze az S3 szebb, jobb, okosabb, stb, stb...
De egy kisléptékű fejlődésért én még nem fogok megbetegedni.Igaz egy Note2 már megbizseregteti az agyam birtoklási vágyért felelős részet...
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest