Aktív témák
-
Krisz79
őstag
válasz
Rotate #48706 üzenetére
Eladásának oka?
Most mit használsz?
Nem volt nagy?#48708) proly01
Tudom emlékszem Rád az Ace-topicból.
Az idő tájt Nekem is Ace-m volt.
Sőt rémlik valami az iphone-ra váltásodra is. Nem vált be?
Mióta van ez?
Én újba most találtam számomra viszonylag jónak tünőt,24hó garist,de ha használtba akadna garis kicsit jobban örülnék.
S III-at kinálták Nekem is. /Számomra nagy./ -
zack
nagyúr
válasz
Rotate #48254 üzenetére
Szerintem teljesen jogos volt. Hova a pöcsbe rohantam volna péntek du. 5-kor hogy nem tudok telefonálni? Ráadásul meló ügyben fontos hívást várok, és ami a legmegtévesztőbb volt, hogy mutatta a térerőt, mintha minden okés lenne. Aztán kezdett feltűnni, hogy nem csörgött egész nap a a telefon...
Egyébként vagyula kolléga most írta, hogy a Note frissítésnél is ez a gond volt ami nekem...
-
nfsu17
veterán
válasz
Rotate #39924 üzenetére
Rotate
Megnéztem a pr. code-om a *#272....-vel (ha már mindenki azt nézegeti) és hülyeséget írtam anno (vagyis pontosan a másik megnézési módszer nem működik jól minden esetben, ezért írtam azt a hülye kinézetű pr. code-ot) és most végülis ez már megmondta a frankót és XEH a kódom. MM-ben vett független.
Szóval minden oké, csak a másik módszer nem 100%-os. -
Arcanis
aktív tag
válasz
Rotate #46321 üzenetére
Én is egyre vonzóbbnak találom a Nexus sorozatot.
Egyszerűen akkora adu ász az a tény, hogy egyből kapod a friss, gyári módosítatlan rendszert, hogy nem is lehet szavakkal leírni.
Meg amúgy is, milyen paradox helyzet ez, hogy arra kell hónapokat várni, hogy a szép és jó gyári rendszert összecsúnyítsa és telenyomja mindenféle bloatware-rel a Samsung (), majd kiadja, és fagyaszthatom be a gyári appok négyötödét root freezer-rel... jajdejó
Ezzel szemben Google szépen lassan rájön arra, hogy mik azok az apróságok amik hiányoznak a gyári Androidból, majd pótolja azokat (pl. 4.2-ben quick settings), így feleslegessé téve a gyártói módosítások java részét.
Remélem lesz idehaza jóárasított Nexus 4 és már szaladok is a boltbaEttől függetlenül nagyon szeretem az S2-t, elégedett vagyok a gyári frissítések menetével is, de komolyan úgy érzem, hogy nincs szükségem a Samsung féle szoftveres módosítások 90%-ára, így szinte felesleges a várakozás. CM10-zel nagyon impresszív a masina, ha minden jól megy és az akkuidő beáll elfogadható szintre, marad ez. Persze Samu féle JB-nek adok egy esélyt, de gyanítom, hogy a Samsung féle hwcomposer (butter projekt motorja) nagyot fog dobni az S2-re való CM10-en is.
-
C.Brigante
veterán
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Rotate #45186 üzenetére
Egyebkent kulon kellene szerintem valasztani ezt a topicot ha lenne ra mod. Lenne egy alap ahova az "ujjoncok" es "erdeklodok" mehetnenek es ott kiveseznek az alapfogalmakat, rom, root,kernel, cwm, odin.....stb. es lenne egy masik forumresz ahol pedig a "haladobb" userek irhatnanak. Termeszetesen a halado resznel egy olyasmi beiras,hogy "hogy kell rootolni a telom","hogy kell hasznalni az odin.t?" es hasonlo beszolasokert ideiglenes ban jarna.Ezzel kicsit kordaban tartva a kulonbozo szinten levo userek kozti "surlodast".
Magyaran huzni egy vonalat mert igy foleg telefonrol nezve a forumot csak ugy gorget az ember akar percegig es lehet 2 egyszeru hozzaszolas kozt egy hasznosabb szoveget ugrik at az ember.
Ez aztan offtopicra sikeredett abba is hagyom. -
Gloob
addikt
válasz
Rotate #44618 üzenetére
Rotate
Lehet nem jól értettem valamit, de ezt Neked is meg kellett kapnod a Twitteren. Én a Face-n kaptam.
Erről beszéltem Esetleg nem jól értettem? -
zack
nagyúr
válasz
Rotate #44543 üzenetére
Biztos jobb a gyári letisztult Android ROM, de a gyári LPX-es Samu romra sem lehet panasza senkinek.
Gyors, bug és lag mentes, 90db telepített programmal is.
Eddig ez nem volt jellemző a Samu féle gyári romokra, de ezzel az LPX rommal szerintem nagyot "durrantottak".(#44544) Gloob
Igazából nem bánom hogy ennyi főzeléket kipróbáltam eddig. Ahhoz hogy a megfelelő konklúziót le tudjam vonni, mindkét oldalt ismerni kell. Valahogy a régi főzelékek stabilabbak, jobbak voltak. Az elmúlt hónapokra visszagondolva, alig volt olyan főzött, ami 2 napnál tovább volt fent, és be is laktam. Egy részük belakás után kezdte az anomáliákat produkálni, de volt olyan, amit be sem kellett lakni.
Régen közelebb álltak a főzöttek a gyári romokhoz, de az utóbbi időben, gondolom a rommerek elvándorlásának köszönhetően a szakadék sokat mélyült. -
Arcanis
aktív tag
válasz
Rotate #44429 üzenetére
Addig is, ha gondolod a data/app-ból a com.velis.auto.brightness-1.apk-t apktool-lal szétszeded, majd a res/values/strings.xml-t lehet fordítani. (Vagy itt van az ami az XDA-ról letölthető apk-ban van)
-
Gloob
addikt
válasz
Rotate #44391 üzenetére
Sziasztok
Rotate
Nálam tökéletesen működik stock LPX NEE verzió alatt dorimanx kernel alat. Valóban jobb, mint a Lux, és még warezolni sem kellett. Köszi, hogy szóltál. Esetleg a magyarítását nem küldenéd el, ha kérnélek?
Más: A samfirmware.com valóban nem működik, de sammobile.com az igen. Onnan is el lehet érni a romokat. Ez természetesen nem Neked szólt. -
zack
nagyúr
válasz
Rotate #44365 üzenetére
Lehet Nexus-on jól müxik, S2-ön szar.
Egész addig jó, amíg nincs alvó üzemmódban. Ahogy felébresztem, baszik működni, és a gyári minimum fényerőn megy a kijelző, fényforrástól függetlenül.
Ha ezek után megnyitom a progit, után magához tér,de kérem szépen...Pont az lenne a lényege, hogy 1x beállítom, és utána nem kell hozzányúlni.
Használhatatlan vacak. -
vfeco
aktív tag
válasz
Rotate #44218 üzenetére
Ha abbahagyja a villogást és kikapcsolom a telót azonnal újraindul.
Ha villogó akku ikon mellett kapcsolom ki, akkor állandóan felvillan a fekete képernyőn a nagy akk középen, mintha töltőre tenném...
Itt a videó a villogó akkuról: [link]Akkor ez USB lesz (hardver) és nem akksi hiba?
-
Gloob
addikt
válasz
Rotate #44052 üzenetére
Ok. Csak kíváncsi voltam, milyen lehet olyannak aki megrögzött hívő volt
Használd egészséggel.
A dorinmax-os kernel kérdésemre nem tudod a válasz? Hol találom a kernel beállításait, ha egyáltalán van ilyen? Nem akarom állítgatni, csak megnézni. Csak a kíváncsiság, semmi más. -
bpmcwap
senior tag
válasz
Rotate #43639 üzenetére
végre épp ideje volt, tiszta gáz hogy mindent lehet nagyítani csak a maileket nem....
Más: Jelentem eddig tartott a kamerámon az új optika, már meg is rendeltem a következőt, pedig még tokom is van ilyen szilikonos keret, de semmit nem értem vele....
megrendeltem egy ilyen börös becsukhatost de azzal rászedtek és benyelték az árát, most rendeltem egy másikkat máshonnan az optika mellé... Erről a batteryről tudna valaki feltenni képeket??? Ha jól olvastam jobban védi az optikát, de nem találtam róla képet.... ha azt veszem 3 optika csere az ára...... simán megéri, bár azt is olvastam hogy nem árt élőben is megnézni fogdosni mert egyedi hogy bejön e vagy sem... ennyivel bumszlibb lesz???
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Rotate #43417 üzenetére
a lényeg annyi lenne,hogy ez root,vagy garanciavesztés nélkül sikerüljön... erre így van lehetőség? egyébként remélem a 4.1ben már kilehet majd kapcsolni ezt a késleltetést is...romcsere nélkül...
nfsu17:
-hát engem nagyon tud zavarni... egyébként ha megnézel pl egy másik telóval sebességtesztes videót,na vajon melyik lép ki gyorsabban a főképernyőre? hát persze hogy az egymagos,512mega ramos telefon,nem az s2... meg azért vettem ezt a telót,mert ez a piacon a "legjobb,leggyorsabb" és még tetszik is.erre tessék,itt ez a frusztráció...most nem versengésből,de tényleg,más telók mellett elég zavaró tud lenni..főleg ha ilyet telót veszek,elvárom,hogy kifogastalanul működjön,de ha már nem is teljesen,akkor legalábbis
próbálnám kihozni a maximumot,stb -
zack
nagyúr
válasz
Rotate #43330 üzenetére
A gyári szóba se került.
Konkrétan arra lettem volna kíváncsi, hogy ki milyen minőségbeli különbséget vélt felfedezni a két progi között,.Mindkettőt megvettem, mi több a Camera zoom FX-et is, de nem akarok fényképezésre ennyi progit használni egyszerre. Tesztelni nincs időm.
Azt tudom, hogy a Camera ICS+ zseniális, ezt használtam elég sokat, de a többi progi nem tudom hol helyezkedik el minőségileg hozzá képest. -
HardRic
addikt
-
zack
nagyúr
válasz
Rotate #42944 üzenetére
Azért a jelenlegi Galaxy Nexus...Hát. Szerintem visszalépés S2 után. S2 helyett i4-et leváltva majdnem ez lett. Több dolog is visszatartott anno (december vége-január eleje). Az egyik a fizikai gomb hiánya, ami nagyon zavarna. A másik a bővíthetetlenség és a fix 16Gb méret.
Könnyen kevés lehet a 16Gb, aztán lehet vakarni a kobakot.Az ideális az 32Gb, az i4-em is ekkora volt, és bizony sokszor volt csak 6-7Gb szabad hely.
Tehát ha rám hallgatsz nem ugrasz bele egy Galaxy Nexus-ba.
A legokosabban akkor csinálod, ha vársz december elejéig az új vétellel, és addig átmeneti telefont használsz.Nagyobb lesz a választék, és akár még ki is tudnád egészíteni anyagilag egy S2-nél jobb 4 magos telefonra.
Bár messze nem az S3 a csúcs hardveresen, én most mégis abba nyúlnék bele a jelenlegiek közül, a többi az ingoványos talaj...A Samsung legalább support terén stabil, Nexus-ok után elsőként kapja meg az új Androidos verziókat, és jó a garanciájuk. Nem mellékesen sok a változatos főzött rom, és sok a fejlesztő ill. rommer is.
Ezek mind olyan "apróságok" amik nyugodtá tennének az elkövetkező 1 évre (engem).
Rövidesen belecsorog az S3 a "must have" kategóriába ami az árát illeti. Part Nero-nál 127k, igaz bolti garival, de ez még esni fog év végéig, és ezzel együtt a magyar garis ár is csökkenni fog.
Szerintem ha pénzt kapsz vissza, ne kapkodj, és légy türelmes év végéig! -
Arcanis
aktív tag
válasz
Rotate #42944 üzenetére
Azért ha nem is éri utol, eléggé megközelíti (és ne feledjük el, hogy a google féle buildekben is fordult elő bug - wifi hibák, sticky scrolling). Sokkal komolyabb felhasználói élményt produkál egy CM10 mint egy gyári samsung rom...
Azt szeretném megélni, hogy mikor kijön egy új Android verzió, a gyártók kiadnak egy natúr (nem táccswizelt) aosp verziót, aztán majd pár hónap múlva jön az átszabott verzió.(#42945) Picco: Nem a sima nightlykat, hanem a vsync patched build sorozatot, (igen, azt amiben 60FPS-sel rajzolja a GPU a felhasználói felületet)
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Rotate #42934 üzenetére
Hogy érted, hogy rendszerben?
Most, hogy egy hete már CM10-zel "nyomulok", kijelenthetem, hogy: a rádió kivételével teljes értékű 60FPS-ses JB van S2-re. Semmi leállás, FC, vagy komoly bug nem fordult még elő, az alábbi apróságokon kívül:1) Ha a wifi ki van kapcsolva, nem mindig jön be a crt off animáció (30% hogy beadja), egyébként wifivel mindig látszik
2) Az Apollo zenelejátszóban túl lassú az animáció sebessége, (vagy túl gyors a rendszer) és ha mondjuk a vissza gombot nyomogatva a tracklist-től (albumon és előadón keresztül) kilépsz az appból, nincs idő az átvezető animációkra és furcsán villan a kijelző.
3) A logcat és az usb mass storage mód alapból ki van kapcsolva, de mindkettő bekapcsolható permanensen pár sornyi shell paranccsal (terminal emulatoron keresztül) -
bpmcwap
senior tag
válasz
Rotate #42631 üzenetére
az ebayyel nekem is kezd teli lenni a hócipőm... már vagy 6-8éve rendelek onnan de újabban- olyan 6-8hónapja iszonyú sok bajom van... vagy meg se kapom, vagy nem olyan, vagy valami hulladék vacak ami használhatatlan.... ráadásul már nem csak ilyen pár tízezres tranzakciósok.... nem rég húzott le egy 198756 tranzakciós eladó..... megnéztem az értékeléseit erre két hónapja teli van negatívval...
Amazonnal még nem volt dolgom, nem ismerem és nem rosszindulatú akartam lenni, csak felhívni a figyelmet hogy nem euro hanem font... -
bpmcwap
senior tag
válasz
Rotate #42572 üzenetére
nem úgy van hogy hungary 25font?? 38+25=63 és ez még mindig font, euroban ez kb 80eur hufban 22450kb ami viszont több mint itthon... http://www.argep.hu/product_2051352.html
Ha mégis 50euroból(~14500) kijönne valahogy akkor sincs annyival olcsóbb szerintem hogy kockáztass és a 64gb-os karit 4-5ezer forintért cserében megkockáztass hogy műanyag lapot kapsz kártya helyett vagy nem is akkora, vagy ki tudja hogy vernek át és akkor még arról nem is beszéltem ha garira kerülne a sor 2év múlva.... de nem akartam ünneprontó lenni, csak szerintem fontold meg
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Rotate #42150 üzenetére
Átjött a kollégám a telefonjával, hátha valami még menthető. Ő már felrakott egy 3 file-ost ugye, de onnan tovább nem ment. Mivel T-s szolgáltatós, gondoltam nagy vesztenivalónk nincs, feltettünk egy 1 file-os T-Mobile-os LP7-et. Feltelepült rendben, és láss csodát, elindult, frissen települt rendszer fogadott, és az sd kártyán is megvannak az adatok, éljen.
Ki érti ezt?! -
Oldman2
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged