Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kungzi
veterán
használ valaki mhl adaptert 4.0.3 alatt? nekem a sima filmeknél elmegy a kép, zajos, a HD-ról ne is beszéljek
azt csinálja, hogy egyszer megy 10 percig aztán elkezdi a hülyeségét, utána megint megy 5 percet és így továbbnagyon idegesítő, 4.0.4 alatt vajon milyen lenne? ja és gyári samsung mhl adapter
-
pavika
tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy gyári 4.0.3 LP7-es romból 4.0.4 LPX romba át lehet-e rakni phone.apk-t? Ha igen, akkor mi a menete. Kicsit jobban tetszett, mint a mostani.
-
pavika
tag
válasz
Nando36 #44277 üzenetére
Variálni akartam én is a gyorskapcsolókat. Nekem most gyári 4.0.4 LPX rom van fent siyah kernellel. Az XDA-n találtam egy zip fáljt, amit CWM-ből kellett feltenni. Nagyon jó! 15 kapcsolóm lett. Variálhatom, hogy mi az amit szeretnék a gyorskapcsolók közt elérni és azt is, hogy milyen sorrendben.
-
Weeman1
veterán
Estére ha valaki unatkozik:
[XWLPY][ICS][4.0.4][Unbranded] Odexed & Deodexed Stock RomsÉs frissült a JellyBam is.
-
Kerio
őstag
Köszönöm hr2, nfsu17!
Sikerült.
-
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket. És valamiért kikapcsolgat a Wifi-je. Mit állítsak be? 4.0.4 van rajta.
Előre is köszönöm -
Nando36
tag
Sziasztok!
Gyári, független verzión, hogyan lehet az értesítési sorban (fent, ahol a wifi, bluetooth, stb. vannak) testreszabni a gyorskapcsolókat?
Menüpontokban nem látom. Esetleg launcherrel kell megoldani vagy mindenképp kell a root jog? -
Rotate
veterán
azért az S2 aksiideje kicsit hiányzik
-
milanmylo
aktív tag
Tudom, hogy most tilosban járkálok, de kint élek 1 hónapja németországban és PÜ-ben tudna valaki segíteni akinek van tapasztalata sim unlock/és visszazárással kapcsolatban? Nagyon köszönöm! Életbevágó!
-
Feenyx
aktív tag
válasz
nfsu17 #44272 üzenetére
És ennél a better battery statnál mit is kell pontosan figyelni?
(bár van egy érzésem hogy nem az egyik appom lesz a ludas, mert művelt olyat hogy nem volt töltőn mégis elkezdett visszatöltődni egy újraindítás után például, de ezt megoldott úgy látszik a battery calibration)
-
nfsu17
veterán
Én csak arról tudok nyilatkozni, amit használok. Ha újat akarsz, akkor amit mondtak, LPX.
De az LP7 is betonstabil nálam (tudom, tudom, régi, de mégiscsak a legutolsó magyar hivatalos, a nem rommereknek ez a legújabb, no offense), nem volt hálóeldobás, nem volt telefonálás közben kilépés, újraindulás, csontrafagyás, semmi, 1x fagyott be a wifi. Én az akkuidőre sem panaszkodom. Nem túl smooth az az igazság, de valamit valamiért.
Feenyx
Pont délután néztem meg az akkustatom, 1 óra 58 perc kijelző után 58%-on volt az akkum.
-
-
Varszegig
veterán
válasz
Feenyx #44264 üzenetére
Igen, egyrészt abban a menüben érdemes a grafikont megnézni, hogy sokszor van-e eltérés az ébrenlét, és a tényleges használat közt. Ha igen, akkor Better Battery Stat segthet felkutatni a vétkest. Ha meg nem, akkor sajna akksi lesz. Egy 2000-es akksi amúgy is jó vétel.
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Varszegig #44243 üzenetére
Az ébrenléti statok alatt, a beállítások-akkumulátor menüpontot érted? Vagy van rá valami progi? Pont te írtál nekem a múltkor is mikor megkaptam szervízből a telefont, bekapcsoltam, alig volt benne szufla, megnéztem fél óra múlva és fel volt töltődve 30%-ra, és ezt csinálta is addig amíg nem csináltam egy akksi kalibrációt, utána eltűnt ez az akkumulátor visszatöltögetés, anélkül hogy rádugtam volna töltőre. (többször ki be kapcsoltam, akksi kivétellel is több percre, újraindítással is és úgy tűnt hogy megoldódott a dolog, mert nem töltögetett aztán csak úgy magától). Most meg sajnos pikk pakk lemerül átlagos használati szokásaim mellett. Sajnos az akksi már nem garanciális mert elmúlt 1 éves, úgy hogy benevezek egy 2000mah gyárira.
Jah amúgy ma mikor már csak 5% volt az akksiból, olyat csinált, hogy lelépett a hálózatról, elkezdett belassulni, meg a kijelző enyhén elkezdett vibrálni. Úgyhogy ki is kapcsoltam. Most feldugtam töltőre és nem produkálja ezeket a dolgokat. Ez az akksitól lehet, hogy nagyon lemerült?
-
Muffi
aktív tag
Még annyit kérdeznék hogy láttam h van már XWLPY stock rom is sammobilon. De pl Austrianal ott van h (O2) akkor az nálam nem működne? vagy a United Kingdom-os sem működne? :$
Köszi a segítséget előre is!
-
HXY
addikt
- WIUI (based on MiuiAndroid 4.0.3 (ICS) 2.9.7)
Ja és végtelen számú téma van rá.
És van hozzá téma szerkesztő, amivel könnyedén lehet saját témát csinálni.
Én majd fogok is.Két napja én ezt használom, és eddig hibátlan.
Előtte egy évig mindig a Litening-et használtam.Valaki nem tud arra megoldást, hogy tudnám felrakni egyszerre a 2 ROM-ot?
És mindig a boot-nál kiválasztani, hogy éppen melyiket szeretném? -
Muffi
aktív tag
válasz
Weeman1 #44253 üzenetére
Szia!
Hallod tököm kivan már az összes rommal... -.- Feltettem a CM 10 Officialt és ujraindúl a telo beszélgetés közben. meg ma már 2x random újraindúlt. Nincs valami rohadt stabil rom? azt mondod h WIUI a legjobb? de annál meg az a baj h a fehér háttér szívja nagyon az aksit..:/ te mit ajánlanál?
-
Sziasztok!
A kezemben tartom a Galaxy S2-m!
A kérdésem az lenne, hogy melyik ROM-ot érdemes felrakni?
Elsősorban jó akkuidő és a stabilitás a fontos!
Jelenleg:
Android 4.0.3
I9100XXLPSIlletve, hogy mit érdemes megcsinálni, felrakni, bekapcsolni, kikapcsolni!
Tudom, illik visszaolvasni, de közel 45.000 hozzászólást átnyálazni...
Aki esetleg segítene, az írjon PM-ben...Kezdő andoridos vagyokKöszönöm
-
Muffi
aktív tag
Megtudja valaki mondani hogy CM 10-ben hol találom a RAM törlést/ ürítést?
-
Linkin
senior tag
A samsung azt mondta hogy kapunk JB-t de a 4.2 is nagy valószínűséggel JB lesz
-
kungzi
veterán
ha ezt az xwlpy romot felrakom az xwlp7-re minden wipe nélkül, akkor megmarad minden beállítás, csak a rom változik?
-
Szelley
senior tag
Mint írtam, kiszedtem tbp-vel, és nem szedi le igyse playről! Szedtem le maps apk-t de se telepíteni nem lehet, valamint ha bemasolom /system/app-ba, restart után sem jelenik meg. –. –
-
Szelley
senior tag
Kezd a f*szom tele lenni mostmár ezzel a szutyok szarral
Tegnap nem frissített google+t, mert tanusítvány baja volt...TBP-vel kipucoltam G+t, restart után szépen települt Playből! Most a Térkép nem akart frissülni ugyanúgy tanusítvány hibával, TBP-vel kipucoltam, erre ezt a hibaüzit dobja:
"Összeegyezhetetlen más, ugyanazon megosztott felhasználói azonosítót használó alkalmazással/alkalmazásokkal" DAFUQ??!!! -
Varszegig
veterán
válasz
Feenyx #44242 üzenetére
Bármi lehet, meg kell nézni az ébrenléti statokat is, de lehet az akksi is, feleségem Galaxy W-jében most volt akksicsere, 10 hónapos akksi, előbb csak hamar erült, aztán már 70%-nál kikapcsolt, visszakapcoslva 20%-on volt, majd megint ki. Pár nap után (hétvége volt, hívtunk futárt), mire megjött a futár már púpos volt az akksi. Kuka, csere gariban, még a töltőt is kicserélték.
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezek a li-ion akkumulatorok (ami S2ben is van) a kapacitásukat szépen egyenletesen veszítik el idővel, vagy pedig észrevehetően drasztikusan csökken viszonylag rövid idő alatt a kapacitásuk? Mert azt vettem eszre, hogy szokásos hasznalat mellett ( pl .reggel 10 perc wifis netezéssel kb 9%ot csökkent a töltöttségem) eléggé beleharap az akksimba. Ma is reggel 7kor vettem le a löről és kb 1 óra netezéssel meg persze készenlétttel 23% ra esett a töltöttségem. (wifin és mobilnettel felváltva neteztem.) A telefon tavaly szeptemberi, én idén augusztusban vettem, szóval nem tudom mennyire gyilkolta le az akksit az előző tulaj. Vagy esetleg a cf-root kernel miatt merülhet jobban? Kb egy hete vettem észre ezt az egészet.
-
kungzi
veterán
válasz
doongoo #44240 üzenetére
erre a frissítésre gondolt:
Hungary 14 Sep 2012 I9100XWLPW 83.8 MB
GT-I9100_I9100XWLPW-OTA_XEH_87833413.zip
De ez nem jött ki a magyar készülékekre, ez valami elírás lehetett, vagy végül mégse küldte ki a Samsung a frissítést. Szerintem a hibás kernel miatt nem küldték ki.
-
kungzi
veterán
ezt próbálta már valaki?
GT-I9100 - United Kingdom (H3G)
PDA: I9100XWLPY
CSC: I9100H3GLP7
Version: 4.0.3 <--------------- ez 4.0.4 csak el van írva az oldalon
Date: 2012-10-05
szerintetek ebbe van XEH product code? szerintem nincs, de megkérdem azért
-
kungzi
veterán
főleg, hogy a Sammobile is bedöglött
502 Bad Gateway
-
Varszegig
veterán
Ha azt ondják, hogy november, azt nem úgy kell elképzelni, hogy november 1-én reggel 6-kor ott villog az OTA frissítés a notibaron, előtte 2 héttel meg részleges changelog lesz a neten.
A november azt jelenti, hogy majd valamikor novemberben elkezdenek jönni a romok. Hogy hova, mikor azt nem tudjuk. Lehet hogy november 28-án kijön 2-3 országra, és a magyar verzió majd csak dec. 15. Szóval azt hogy 2 hét múlvára várod a JB azt értékeld át -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!4.0.4 telepítése után factory resetet lehet csinálni?Gyári beállítások viszaállítása is árthat a telefonnak?Azt tudom hogy wipolni azt tilos de ezeket is célszerű inkább elkerűlni?
-
kungzi
veterán
használ valaki mhl adaptert? szokott úgy nézni filmet tv-n?
-
kungzi
veterán
válasz
tronik #44225 üzenetére
na most még egyszer.
lengyel rom van fent és ahhoz jött magyar frissítés? azt hogy hoztad össze?
egyébként a magyar legutolsó gyári rom az XWLP7 volt és erre nem jött még OTA frissítés
neked akkor lengyel rom van fent, lengyel product code van beállítva a telódon, ezért van OTA frissítés, de ez nem magyar frissítés, hanem lengyel
más:
HDR fotózást milyen progival érdemes csinálni?
-
gpek
tag
Sziasztok
Lehet valamit hallani a gyári JB-ről? Elvben ugye november és az 2 hét múlva itt van, van valami új infó?
Köszi előre is... -
tronik
csendes tag
Ha látom sammobile-on, h magyar ota frissítés érkezett, azt, h tudom felrakni ?!
Jelenleg egy ilyen XWLPW lengyel gyári t-s romot használok és ehhez jött ki magyar frissítés? Ezzel érdemes foglalkozni egyáltalán? -
vfeco
aktív tag
válasz
Rotate #44218 üzenetére
Ha abbahagyja a villogást és kikapcsolom a telót azonnal újraindul.
Ha villogó akku ikon mellett kapcsolom ki, akkor állandóan felvillan a fekete képernyőn a nagy akk középen, mintha töltőre tenném...
Itt a videó a villogó akkuról: [link]Akkor ez USB lesz (hardver) és nem akksi hiba?
-
hdekakas
senior tag
Üdv!
Nem tudok Bluetooth-tal fájlokat küldeni, mi lehet a gond? Elkezdi küldeni, aztán mindig azt írja ki hogy nem sikerült a fájlküldés. Próbáltam újra és újra, meg más-más dolgokat, de semmi... -
kano
nagyúr
Zack
Neked deodexed LPX van most fent vagy odexed gyári LPX?
Köszi -
vfeco
aktív tag
Sajnos továbbra is szenvedek a villogó akku ikonnal.
Nem értem mi ez. Usb csatit megtisztítottam, néha azt hiszi töltőn van (hang + fehér kis villám az akkuban) majd elkezd villogni az ikon... Órákig villog, majd abbahagyja.
Nem tudom hogy ez akksi hiba, vagy hardver...
Találkozott már ezzel valaki?
Videó a jelenségről: -
-
doongoo
addikt
válasz
proly01 #44196 üzenetére
Nálam fent volt, de már levettem, mert az aksit nálam szerette enni...
Nem sötétül egyből, ha nem nézed a kijelzőt. Úgy működik, hogy a beállított képernyő kikapcsolási idő előtt (mielőtt kikapcsolna) megnézi az előoldali kamerával, hogy ott vagy-e (beállítható hogy 1 vagy 2 ellenőrzés után kapcsoljon ki) és ha nem, akkor az idő leteltével kikapcsol.
Lezárt képernyőt kioldani nem tud és szerintem egyik app sem, mert ez azt feltételezné, hogy folymatosan mennie kéne az előoldali kamerának, ami rendesen szívná az akksit -
Weeman1
veterán
-
zack
nagyúr
Srácok!
Hétvégén elmennék egy teljesítmény túrára. Szerintetek egy 30km távot (séta) kibírna a teló GPS használattal lekapcsolt kijelzővel (Endomondo Pro)? 5km/h átlaggal az 6 óra...
-
kungzi
veterán
-
daninet
veterán
Egy kérdés felmerült bennem.
MIUI után tennék vissza stock romot, de nemtom, lehet-e repart nélkül, mert tudtommal a MIUI és CM romok más filerendszert használnak?
Én is becoptam a cMIUI-val 2.10.xeltűnik a notif bar, sytem ui FC szóval egy bughalmaz.
-
seger
addikt
miui-hoz milyen modemet javasoltó?
-
Varszegig
veterán
válasz
TheBomberman #44195 üzenetére
Igen, akkor ez a proxy. Akkor a telefonos böngészőben be tudod adni a username, pw. Sajna ezzel erősen tudják korlátozni, mire tudod használni a netet
Lehet hogy a mailjedet sem éred el, ha rosszul van beállítva.
-
Rotate
veterán
vettem a Nexus mellé a fiókba pót telefonnak egy LG Optimus One-t is 11k-ért
kissé kopottas, de megteszi
most megy fel a CM7.2
kellett valami, ha megint bebaszna a helyzet, és telefon nélkül maradnék
-
Feenyx
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire normális az hogy 14 óra 5 perc akkuhasználattal, 2 óra kijelző használat mellett - a statisztikája szerint - (ebbe volt kb 1 óra rádió hallgatás, kb. másfél óra netezés wifivel és mobilnettel összesen, meg kisebb piszkálások a maradék kb 20 perc kijlezőhasználattal) reggel 7től este 9ig teljesen lemerül az akksi?
Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest