Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
borsodika
őstag
De sokáig tart feltölteni azt a Jb gyári romot
Már tűkön ülök és nyomom egyfolytába az F5-öt.
-
kungzi
veterán
Köszönöm mindenkinek
Majd hétvégén bulizok
-
pzstm
titán
SamMobile @SamMobiles
Latest I9100 = I9100XXLSI (almost ready) Latest N7000 = N7000XXLS7 (not ready) #JellyBean
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Tudnátok abban segíteni hogy kell a gyári kernelt visszatenni?XWLPY rom van fent Siyah kernellel és szeretném visszatenni a gyárit
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #46383 üzenetére
Hát nem tudom......mire hazaér a cucc lehet h közzel lesz az egy gombóchoz....
Meglásssssssuk.... -
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #46367 üzenetére
remélem leszünk ott páran a régiek közül! (feltéve ha tényleg nem 1 millió forimntba fog kerülni
)
-
randras
veterán
Részemről meg pont nem érdekel, mikor jön, vagy jön-e frissítés, mert az XDA eddig sosem hagyott cserben.
A Nexus 4 meg lehet akármilyen jó papíron, akkoris csak egy tipikus csúnya LG.
-
nfsu17
veterán
A Google a szememben ott cseszte el a GNexust, hogy:
-kamera 5MP (oké, nem a rosszabbik fajta, na de...)
-videófelvétel gyenge
-FM rádió hiánya
-nagy kijelző (ez csak nekem baj, vagyis anno nekem volt baj, lehet mára már megtudnám szokni)
-forma (anno nem nagyon tetszett, azóta ez is változott, de inkább az S2)
-microsd hiánya
-ára (akárhol néztem anno, mindenhol drágább volt, mint az S2)Nem sorolnám fel a GN előnyeit, van ott is bőven.
-kijelző
-swMivel anno még nem érdekelt, hogy milyen szoftver, mikor frissít, csak működjön, ezért lett az S2.
Nem vitt rá a lélek, hogy papíron egy gyengébb hardware-t vegyek drágábban. A SW-ért meg nem fizetek annyival többet.Az S2 "lejárta" után sokkal megfontoltabb leszek és a nexus termékek elsőséget fognak élvezni a listán.
-
borsodika
őstag
válasz
Arcanis #46375 üzenetére
Én sokáig használtam cm9-et és 1 hétig cm10-et. Azt kell, hogy mondjam most már inkább csak gyári romot fogok használni mint most az LPX-et. A cm-ekben ugyebár az fm rádió csak cm7-ben ment ettől felfele már nem (Spirit fm-et használni nem fogok). Cm-be képtelenek voltak eddig kijavítani az usb-n keresztüli iszonyat lassú fájlátvitelt is. Ha megkapjuk az s3 szoftverével egyenértékű tudású gyári jb-t akkor azt kell, hogy mondjam hibátlan gyári rom lesz ráadásul beletették s3-nál azt amit eddig hiányoltam (Noti bar-ba pl hosszan nyomod a wifit és feldobja rá a beállításokat).
-
Varszegig
veterán
-
edgelaszlo
senior tag
De nem képes szvsz....
Jó hosszú ideig használtam főzött romokat és -hozzá teszem, hogy sajnos- mindnek előbb utóbb kijöttek a nyavalyái...Most gyárin vagyok rootolva, de ez meg kinézetre egy hányás, unalmas. De stabil.....
Ráadásul a cm olyan romokkal operál, ami nem úgy kezeli a külső sd-t ahogyan én szeretném, tehát nekem kuka az is...Persze lehet hogy volt már változás, vagy egyszerűen meg lehetne oldani, nem tudom. Szóval ami biztos, hogy semmi nem az -
TOZ
addikt
válasz
edgelaszlo #46367 üzenetére
Hozza kell tennem, hogy a tegnapi cm10 build igen közel van smoothsagban a Nexus 7em gyári rendszeréhez. Ha a Cyanogenmod csapat képes lenne a 4.2et normálisan kihozni SGS2re lehet kihuzom a következő generácioig. (Losz@rt, hajt a verünk, geekek :-D)
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #46341 üzenetére
+1
Akkor sok ismerős ugyan oda portolja magát a fórumban.... -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Olyan működő hívásblokkoló progit tudnátok ajánlani, ami a rejtett számokat is blokkolja?
-
zoleeno1
veterán
Frissült ma a Spitya féle CM10:
I9100-CM10-121104-NIGHTLY+GAPPS+TW5Theme-SpityaMod -
kungzi
veterán
Note-ra már ilyen is van
-
Linkin
senior tag
Beledzólva a témába nekem a Nexus 4 nem jön be. garanciában A Samsung verhetetlen. Nekem az S2 elég mindenre nem kell másik telefon. Én inkább tabletta veszek abból is Nexus 7-et jó is olcsó is erős és kap update elég sokáig
-
GrooveHero
addikt
válasz
C.Brigante #46348 üzenetére
Miért is?
Mi baj az S3-mal? Azh oké, hogy gugli telefon, meg az android is gugli és sokáig kap majd támogatást, na de akkor is. Mi a nem jó az s3-ban? Életemben nem volt a kezemben szóval nem tudok ítélkezni, ezért kérdezlek. Mert megfordult a fejemben az ötlet. Pláne, ha a nexus 4 ilyen áron lesz, mint amit itt írnak, több mint 500 ojró -
Szelley
senior tag
válasz
S3-mat hardverben is kettépisálja
S2 vs GNexus esetén volt másabb, mert ott az S2 procija erősebb mint a Nexusé. De b*szhatjuk mivel szoftverikusan megeszi reggelire
@(#46352) GrooveHero Ha 200ért adnák is megérné... több évig nem kellene telefont venned, mert 100%os rendszert, leghamarabb, 100%osan optimizálva megkapnál! Én 4 db S3-mat próbáltam eddig, mindegyiken gyári rendszer futott, mindegyik laggolt...az enyémet mellétéve csak csodálkoztak hogy mennyivel smoothabb mindenA jóhoz könnyű hozzászokni, gyári rendszert én csak kipucolva használnék már
-
bajusz66
aktív tag
válasz
Hát nem tudom:
Nexus 4 /549EU -
Arcanis
aktív tag
válasz
Rotate #46321 üzenetére
Én is egyre vonzóbbnak találom a Nexus sorozatot.
Egyszerűen akkora adu ász az a tény, hogy egyből kapod a friss, gyári módosítatlan rendszert, hogy nem is lehet szavakkal leírni.
Meg amúgy is, milyen paradox helyzet ez, hogy arra kell hónapokat várni, hogy a szép és jó gyári rendszert összecsúnyítsa és telenyomja mindenféle bloatware-rel a Samsung (), majd kiadja, és fagyaszthatom be a gyári appok négyötödét root freezer-rel... jajdejó
Ezzel szemben Google szépen lassan rájön arra, hogy mik azok az apróságok amik hiányoznak a gyári Androidból, majd pótolja azokat (pl. 4.2-ben quick settings), így feleslegessé téve a gyártói módosítások java részét.
Remélem lesz idehaza jóárasított Nexus 4 és már szaladok is a boltbaEttől függetlenül nagyon szeretem az S2-t, elégedett vagyok a gyári frissítések menetével is, de komolyan úgy érzem, hogy nincs szükségem a Samsung féle szoftveres módosítások 90%-ára, így szinte felesleges a várakozás. CM10-zel nagyon impresszív a masina, ha minden jól megy és az akkuidő beáll elfogadható szintre, marad ez. Persze Samu féle JB-nek adok egy esélyt, de gyanítom, hogy a Samsung féle hwcomposer (butter projekt motorja) nagyot fog dobni az S2-re való CM10-en is.
-
C.Brigante
veterán
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #46344 üzenetére
azért abba a jó árazásba annyira ne éljétek bele magatokat
-
GrooveHero
addikt
válasz
C.Brigante #46344 üzenetére
Köszi. Az a gond, hogy a 4.8 sztem már nagyon nagy. Mondjuk tuti hozzá lehet szokni. Ha olyan 100k körül lesz, akkor még ott van az s3 mint alternatíva, bár 30k-val többért.
-
C.Brigante
veterán
válasz
GrooveHero #46342 üzenetére
egyelőre nem tudni biztosat. nov. 13 yenki megjelenés de 100k alá árazzák itthon. Ami keményen ki fogja nyírni a felsőkategóriát! htc one x et már jó lesz ha most elkezdi árulni aki elakarja adni!
-
Szelley
senior tag
+1...beállok a sorba!
itt 350 eurót írnak...ha annyi lesz, karácsonyra tuti meglepem vele magam. Egyszerűen hányingert kapok a gyártói UI-tól. A gyári Holo brutális. Ami nem tetszik hogy LG, mivel a samsung házhozmegyünk szervize csillagos 5ös szolgáltatás! Viszont azt hiszem elég szépen közel vagyunk a mobiltelefon hardver csúcsához, a cortex-a15 bevezetése lesz még érdekes, de így véleményem szerint már több mint 2 év frissítést is kaphat a Nexus 4!
-
GrooveHero
addikt
válasz
C.Brigante #46341 üzenetére
Oszt hogyé adják azt az új Nexust?
-
mgyalu
csendes tag
Üdv
Tudnátok nekem segíteni abban, honnan tudom letölteni a legfrissebb cyanogen mondot?
Előre is köszi -
-
Rotate
veterán
válasz
GrooveHero #46331 üzenetére
az legalább annyira el fog terjedni, mint a Galaxy R
-
TOZ
addikt
De hogy ON is legyek.
A legutobbi vsync CM10 build, ha lehet még vajabb. -
nagyj74
senior tag
válasz
GrooveHero #46298 üzenetére
nincs mit. én nagyon meg vagyok vele elégedve. föleg a teljesitménye miatt.
-
Rotate
veterán
válasz
GrooveHero #46323 üzenetére
a Nexus S egy évvel idősebb mint az mint a GNexus és szinte egy időben kapták meg az ICS-t, sőt a JB-t is...
első Nexus-t felesleges emlegetni, hol van annak a hardvere a mai gépekhez... totál kicsi volt ott a data és a rendszerpartíció is... de most ilyen gondok már nincsenek, ezért az újabb Nexus-ok 3-4 ugrás is meg tudnak élni... nem Nexus-oknál a 2 már nagy szó... szal még mindig a Nexus-szal jársz jobban
-
Rotate
veterán
látszik, hogy sok zászlóshajót hozott már ki az S2 óta a samu... elkezdték nyilvánosan leszarni... jó persze, jön a JB, de érdekes módon szinte utoljára jön az S2-re...
mindegy, szerencsére nekem időben elromlott, de ezzel a brick buggal is már magukra haragítottak...
én biztos, hogy már csak Nexus-t fogok venni, bármi is lesz...
-
kungzi
veterán
Samsung is currently testing Android 4.1.1 but they might update it to Android 4.1.2 before rolling out Jelly Bean to the Galaxy Note and the Galaxy S II. According to our insider is Samsung already working on Android 4.1.2 for the Galaxy S III. Android 4.2 updates are planned in Q1 2013 and Samsung will give this update to the Galaxy S III and Galaxy Note II first.
Ha jól értelmezem, akkor a 4.1.2-t még megkapjuk, de már a 4.2-t nem?
-
randras
veterán
válasz
klevente #46312 üzenetére
Nem, ez az. Stabilt, jól bejáratott ROM-mal akartam kezdeni, és ez jónak tűnt.
JB-vel meg úgy vagyok, hogy gondolom vannak benne hibák, meg ezt a brick bug-ot is olvastam itt, bár nem tudom mi, szóval így került fel ez.
Eszméletlen gyors, és minden működik (eddig), szóval tetszik.
-
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
Szerintem a Samsung a note-n teszteli a jb-t, mivel ugyanaz a proci van benne, mint az s2-ben, mi már csak a hivatalos frissítést kapjuk meg. A note-n tudnak így plusz cuccokat is tesztelni, ami s2-n nincs. Vagyis remélem...
-
Szelley
senior tag
válasz
GrooveHero #46301 üzenetére
"szerencsés helyzetben"
nem sokat ér a samsung szava már nálam...
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest