Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

N€T0X|N: Kva jó lett az autófestésed :R . Egyszerű de nagyszerű :) .

Ted-Mosby: Én már előre bejelentem, hogy ha indulok a bajnokságban akkor természetesen a rizsrakétámmal megyek (Honda Accord Euro R), szóval nekem ezt kéretik előjegyeztetni :) .

Oschersleben: Kipróbáltam, mentem pár kört rajta és naaagyon finom pálya. Főleg az a 2 v. 3 sikán benne, na azok nagyon tetszetősek :D (Először nem ugrott be melyik ez a pálya, de mikor mentem rajta pár kört leesett, hogy ez volt az ahol - emlékeim szerint - Zanardi a súlyos balesete után a BMW_vel megnyerte élete első futamát. Láttam élőben - TV - és nagyon nagy élmény volt :) ).

dzsavermadar: Muchas gracias a Valencia-s videót :) . Élmény volt megsasolni :) .

Más: Este reményeim szerint jövök uraim egy kis közös csapatásra :R (hétvégén szarul voltam szinte be sem kapcsoltam a gépet, ezért nem vettem részt egy teszten sem.)

Ui: Ez az autófestegetős dolog nekem az istennek sem megy, szóval aki ért hozzá jelezze már nekem és ha van egy kis ideje/kedve alkothatna nekem valamit (megadnám a paramétereket :D ) :R .

Új hozzászólás Aktív témák