Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
peterson79 #1699 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
peterson79 #1697 üzenetére
2.Lehet rejtett fájl
1.Settings-》Load when computer starts ott a kockából vedd ki a jelölést -
peterson79
őstag
válasz
Gubu0101 #1695 üzenetére
Hali,
Éppen ilyesmi kérdésem lenne:
1.) Hogy lehet bekapcsolni, hogy a háttérben induljon csak a Launher? most mindig a képernyő közepére kirakja a kis ablakot, de engem zavar, majd ha akarom indítom és játszok.
2.) Miért írja ki, hogy ismeretlen fájlok vannak a játék könyvtárában és ha csalok akkor nemtom mi lesz, tönkre megy a játék vagy mittomén. Semmit sem raktam fel, semmi mod nincs, még a cheat kódokat sem tudom és sosem csalok játékban, inkább szenvedek -
Gubu0101
veterán
Akinek nem megy vagy szaggat mint nekem a városokban pl.Az próbálja meg a Launcher-Settings-ben a Launcher hibernációt bekapcsolni + a Launcheren belül a játékfülnél a felhőbe mentést(Enable Cloud Saves) kikapcsolni.Nekem azóta egyszer se akadt meg a játék a városban,de máshol se
-
negyven2
veterán
válasz
mrgregoryan #1675 üzenetére
Kimaradt de ide írom inkább.
Ha eléred, eléritek a 4-es Trader Rankot akkor lehetőség nyílik, hogy részt vegyetek a Trade Route nevű Free Roam Eventen (ez jelenleg minden nap magyar idő szerint 5:52, 13:22 és 20:52-kor indul). Itt egy mozgó vonatott kell közösen megvédeni az NPC-k támadástól 3 körön keresztül. Ha sikerül mind a 3 kör akkor mindenki maximum 18 kész árut kap a táborába. A támadok ezeket az árukat próbálják meg megsemmisíteni, tehát érdemes összedolgozni a védelmük érdekében.
Amúgy itt van egy lista, hogy mikor indulnak a Free Roam Event-ek
-
NagyonTitok
tag
válasz
NagyonTitok #1690 üzenetére
...jó példa erre, hogy én is megvettem az RDR2 Ultimate Editiont.
-
negyven2
veterán
válasz
Triathlete #1664 üzenetére
Én mivel alapvetően egy pacifista, defensive játékosnak tartom magam így ha nem muszáj, akkor nem mentem PvP-re (technikailag ha első vagy mindig, akkor jól fizet és jól is lehetett vele fejlődni, és még most is jól add mindent). Így viszonylag későn lettek meg nekem is a kártyák (legalábbis az award amihez 16 kártya kell 3-as szinten az csak augusztusra lett meg). PvE-re akkoriban tökre elég volt 4-5 kártya (igazából most is). Persze a szeptemberi "nyári" update után hamar meglett az összes kártya. Igazából, ha megvan a ásó+fémdetektor akkor ha összeszeded az összes kollekciós tárgyat egy nap alatt (max. ilyen 5-6 óra a github-os térképpel) és eladod akkor 4 kártyát simán fel tudsz húzni 0-ról 3-as szintre és még marad is pénzed. Mivel minden megtalált tárgy add XP-t és 20-as Collector szintig collector XP-t, valamint mind a 14 kollekció eladása után kapsz összesen 21 000 XP-t és 4000$-t, így ezekből simán megvan 4 kártya (+ maxos lesz a collector Role), és még másikba is bele tudsz kezdeni.
-
NagyonTitok
tag
válasz
peterson79 #1689 üzenetére
Amióta plasztik kártyák vannak, költenek is az emberek ész nélkül.
-
NagyonTitok
tag
Bounty Hunter-kedés csapatban az igazi, de akkor is inkább az élvezeti faktor a nagyobb, mint a rövid távú haszon.
-
Mike
veterán
válasz
NagyonTitok #1686 üzenetére
a drágább dolgok megvásárlásához nyomva kell tartani a gombot (nálam x-et)
az más kérdés, hogy akinek 58 dolcsija van, egy 50 dolláros cucc drága -
NagyonTitok
tag
válasz
peterson79 #1684 üzenetére
Instant vásárlásba én is belefutottam, de még a story mode-ban, de ott kisebb gond a lóvé.
Ez is vmi elcseszett programozás. Más játékokban megszoktuk, hogy sima rákattintásnál csak megmutatja vagy legalább megkérdezi a szerencsétlen, valóban el akarja-e költeni a pénze 99%-át. -
Mike
veterán
válasz
mrgregoryan #1682 üzenetére
3 napos ciklus van
amit mondjuk ma day1-nél felvettél, legközelebb day1-nél lesz azon a helyen újra
másnap a day2 helyén lesz
éppen ezért szopás az olyan bug, amikor nem csinál semmit amikor megnyomod hogy ásson, de úgy veszi, hogy felvetted
várhatsz vele holnapig
szerencsére ez ritkán fordul előén szeptemberig online elég csóró voltam, 2-3k-t ritkán láttam egyben, mert én nem pvp/pve-ztem.
ehhez képest most 25 ezrem van, és 10 lovam (jó mondjuk előtte is volt 5), plusz minden role 20-as, összes vagon, minden szir-szar megvan
régen nagy szám volt egy 3* elejtett puma, vittem is egyből a henteshez, hiszen 13,50-et adott
most le se hajolok érte (tradert elengedtem, mert egy kínlódás a bugok miatt) -
peterson79
őstag
Azt akartam megvenni, csak nem volt elég lóvé rá, aztán megcsináltam egy küldit, kaptam érte 600 dollárt, aminek először nagyon megörültem, hipergazdag vagyok érzés töltött el, de rájöttem, hogy abból csak 100 dollár a részem
Mindegy, elég lett volna, de akkor meg elmentem Hosea küldetésére és vettem egy lovat 150 dollárért és még pár hülyeséget, mert nem tudtam, hogy egyből megveszi a nyerget, pl. színt akartam nézegetni és helyette vételt nyomtam, szóval megint nincs pénz
De majd összekaparom valahogy azt a pár dolcsit ami hiányzik -
Carlytoo
senior tag
válasz
peterson79 #1667 üzenetére
Nem hiszem, hogy HDD/SSD hiba. Talán proci. Mid van?
-
mrgregoryan
tag
-
Mike
veterán
válasz
mrgregoryan #1679 üzenetére
annyira csalás, hogy te magad is meg tudod ezt csinálni, max lényegesen lassabban.
ugyanis ahogy veszed a térképeket, az összes hely neked is meglesz, csak be kell jelölgetned egy kinyomtatott térképen.
most ezt lespórolod
de nem kötelező használni, szóval csinálhatod hagyományos módon isha nem lenne github, tuti ezt csináltam volna a coinnal, ugyanis az ad a legtöbbet (540)
szerintem igazából túlzottan sokat is ad. a trader is
elértéktelenedett tőle a pénz
elég lett volna max 100 dolcsi, tradernél is. -
NagyonTitok
tag
válasz
mrgregoryan #1679 üzenetére
Vedd úgy, hogy lefizettél vagy épp' megfélemlítettél vkit, aki elárulta hol van a cucc. Ill. csak akkor kell használni, ha az ember nagyon elakadt, s nem akar napokig tökölni egyetlen dolgon.
Szerencsére milliónyi felfedezhető érdekességet tartogat még a játék. -
Mike
veterán
válasz
peterson79 #1676 üzenetére
varminttal lődd a nyulat
a nyuszik az úton szoktak szaladgálni, de csak ha nincs fegyver a kezedben -
Mike
veterán
válasz
mrgregoryan #1675 üzenetére
hivatalosan úgy csinálod, hogy cigánycsajtól megveszed a térképet, elmész arra a 3 helyszínre amit kijelöl. aztán így tovább
a githubos térképen van opció, ki be lehet kapcsolni mi jelenjen meg, akár tételesen, amit megtaláltál be lehet jelölni hogy megvan (halvány lesz)a collector bag-et nézd, az ott van a második lapon a keréken, ahol a távcső vagy az óra, illetve a fémkereső, abban be van jelölve mi van meg és mi nincs a kollekcióból
-
peterson79
őstag
Tegnap főleg a vadászatot próbálgattam miután elmentünk Hosea-val és megmutatta hogy kell
Az elég vicces volt amikor nyulakat akartam leszedni, de sehogy sem jöttek elém azon a részen ahol elvileg többet fordulnak elő. Meguntam, mondom megyek, eladom a medve irháját, erre az út közepén fut előttem a nyuszi, reflexből Dead eye vagyis amit a vadászatnál használsz, és csípőből szétlöttem a nyuszika 2 centis fejecskéjét, lóról...kicsit sem röhögtem
Oké, a célzás segítő be van kapcsolva, de gamepaddal nem tudok célozni rendesen.
Már csak annyit kell tennem, hogy perfect nyulat találjak -
mrgregoryan
tag
Erre tud nekem valaki valami okosat?
Elkezdtem a Kollektoros gyűjtögetést, de ez igy képtelenség. Szerintem térkép nélkül ezt soha nem találom meg. Amúgy boltban kell megvenni hozzá a térképet vagy a nénitől? mert nem adott semmit, csak hogy tessék ezek a collection ök, ezeket hozzam.
Ja és amiket felvettem az annyi, vagy még1x fel lehet majd venni? mert akkor kellene egy opció hogy kipipálni, amit már megszereztem, hogy ne keveredjen össze az a baromi sok ikon az online térképen. -
marcarc
senior tag
válasz
Milyen procid van? Ha nem HT-es akkor van ez a probléma.
-
rup1u5
nagyúr
Vulkan vs DX12 Red Dead Redemption 2 PC Performance Analysis
Kár hogy 10-es NV-ket nem dobtak a be a tesztbe. Érdekes, hogy nálam Vulcanon sokkal jobban fut.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #1608 üzenetére
Csináld a BH -kat Etta Doyle -a végén ha 5 csillagos akkor 220 dollárt 0.48 aranyat és 1000+ XP-t ad ha belejössz 20 perc max 1 kör és 45 percenként kb csinálható...
El lehet bújni a tetőn és onnan ki is lehet lőni az összes guardot simán utána már ED -t csak 2 védi akiket távolról le lehet szedni és ED -t csak meg kell kötözni és bevinni -
tray86
tag
válasz
nem tapasztaltam ilyet
de ja, érdemes a beállításokkal a grafikon alapján játszadozni, rászánni azt az 5-10percet -
Mike
veterán
válasz
peterson79 #1665 üzenetére
Hp: horgászat, íjjal fejlövés
Stamina: futkosás
Dead eye: állatok nyúzásahentes nálam mindig az aki a településen van, nem a táborbeli
a táborit Mr. Pearson-nak hívják.bounty hunterkedni storyban lehet, de előtte nem árt picit gyakorolni a lasszózást, én pl. mindig elengedtem a foglyot. aztán malacokon gyakoroltam hogy kell
storyban inkább a rablóbandák keserítik meg az életed amíg nincs elég hp-d, jó fegyvered hogy elkend a szájukat, pl. amikor kiállnak eléd kocsival, ott az elején elég sokszor meghaltam
másik: az online teljesen más mint a story
sok mindent nem engedhet meg magának Arthur, amit az online kari igen
pl nem lehet lopkodni. a bounty összegek úgy röpködnek, hogy csak nézel
felvettem egy szívart, egyből 35 dollár és wanted
összeütköztem útközben valakivel, 50
lelőttem az utánam küldött lawmeneket, 300
ehhez képest online pár dollárt kapsz max
lopásért semmit
másik amikor online karival lazán begyalogolok nagy magabiztosan, mondjuk egy hide-outba, fedezék nélkül,
ilyet storyban ne csinálj, mert meghalsz -
tray86
tag
válasz
Prosector #1662 üzenetére
Azt az irányvonalat követve a beállításokban, ami a képen van (napokban linkelte valaki, köszi) 1070-en is jól fut a játék ,nagyon szép képpel (40 alá sehol, többnyire 50-60 fps között).
MSAA off, reflection-water quality-volumetric medium; többi ultrán.
Nyilván, ha vki stabilan 60 fps felett akar játszani, a fenti beállításokkal, az nem fog menni 1070-el...
-
peterson79
őstag
Kezdőként nem állnál neki a Bounty Hunter-nek.
Ez a Story vagy Online módra értendő?Ezen felül a Dead eye, életerő, stamina úgy fejlődik ahogy használom? Például sok Dead eye harc közben repíti, mint a rakéta?
Melyik hentesre gondolsz? A táborunkban vagy például Valentine városában lévő árus?
-
Triathlete
senior tag
Mondom én csöves vagyok, a második kártya is felért egy foghúzással. 50$-t kértek érte, nekem volt 58
Köszi az infót, nekem a paint in black van meg valami amire nem is emlékszem. Este szétguberálom a mapot. Du. átkerül a játék SSD-re mert mikor nagyobb településen forog a kamera beakad pár másodpercre,szerintem,remélem, hogy a HDD miatt van. -
Th3Ac3
tag
válasz
hcsaba89 #1658 üzenetére
Igen igen tegnap elég sok alaplaphoz jött ki az 1.0.0.4 beta de csak B450-ig bezárólag. Szerintem a következő körben mi jövünk, de lehet lesz még az egy hét is. RDR2 miatt ráfekszenek a lapgyártók is a kiadásra, egyébként lehet még egy hónap is lett volna mire jön alapesetben.
-
Prosector
addikt
válasz
mrgregoryan #1660 üzenetére
Azert is reagaltam a kolleganak azt, amit, mert 1080pben tok jol fut a jatek a 1080Ti-jal, nalam.
Biztos van ellenpelda is, gondolom nem veletlenul irta azt, amit, en csak leirtam pozitiv peldanak a sajat tapasztalataim, azzal szemben, amit o mondott.
-
Mike
veterán
válasz
Triathlete #1659 üzenetére
és pár ability kártya sem árt a BH-hez
dead eye-ból a slow and steady (nem tudsz szaladni, de jobban bírod a találatokat, ezt mozgó lovon is lehet használni, kivéve az arab lovakon mert azon bugos)
akkor van egy zöld kártya ami minden általad bevitt sebzéssel gyógyít téged, este megnézem a nevét
a kártyákkal egy baj van, eszik a pénzt, egy fullos 3-as szintű kártya 900 dolcsi (50, 350, 500 a szintek, illetve 10000, 15000 xp is kell hozzá.) -
hcsaba89
csendes tag
Ugyanez van nálam is, csak MSI X370 Gaming Plusszal. Én már írtam az MSI-nek is, elméletileg hamarosan kiadják az én lapomra is az új BIOS-t.
"Ticket:
471749Motherboard bios issue - causing Red Dead Redemption 2 crash
Content:
Dear Csaba Hornyák,
Thanks for contacting MSI technical support.
Regarding your concern, we will release a new BIOS with AMD ComboPI1.0.0.4 Patch B for this MB soon. You can flash it to check if it helps. But we cannot guarantee it will help since the issue should be related to the game itself. You can also contact the game vendor for further help. Thanks!
https://www.msi.com/Motherboard/support/X370-GAMING-PLUS#down-bios
Thanks for your cooperation in advance!
Best Regards,
MSI Technical Support Team" -
ForRedGlory
félisten
Nem tudom mi van ma, de vagy 6x fagyott ki ez a rakás szar. Előtte összesen 2x a megjelenés óta.
-
Prosector
addikt
válasz
mrgregoryan #1655 üzenetére
Olvasd el a legelso, idezett mondatot. Legalabb a veget.
-
Prosector
addikt
válasz
Fitzgerald #1609 üzenetére
"Akinek az van, az most alaposan szopóágra került a Big Black Redemption 2-vel, legalább is 1080p-ben mindenképpen."
Ezzel azert vitatkoznek.
En 1080Ti-jal hajtom a gamet, FHD-ben, minden ultan es highon, csak a far shadow van mediumon, TAA high, FXAA on, MSAA off, DX12.
Igaz meg csak a havas reszen vagyok(most vittem a campbe a meglasszozott driscollt), ugyhogy nem tudom mennyire mervado, de mondhatom, hogy a legdurvabb hoesesben minimum 60 fps, amugy 80-90. Egy roccenes nincs. Monitorozva van a jatek AB-rel(frametime graph is), semmi spike, erzesre/szemre es grafikonra sem.
Eddig 3x fagyott ki, 2x mikor a rest kihoztuk az ego hazbol, 1x pedig amikor MSAA-t allitottam offrol 2x-re, ezektol eltekintve semmi gond.
Amiket itt olvasok, ahhoz kepest ebben semmi szopas nincs sztem a 1080Ti-jal.
Nem tudom a beallitasokhoz kepest ezek mennyire szep v csunya kepek, nekem igy nez ki a havas resz, ennyi fpssel:
-
Mike
veterán
A kártyák, régi piák, tojás, ékszerek (de csak a family heirlooms) mind olyan amihez nem kell ásni. A collector tatyót azonban meg kell venni a cigánycsajtól. A kollekciókat fel lehet adni a postán is, nem kell a cigánycsajhoz elmenni.
Online ha egyedül vagy collectorozni érdemes, ha többen játszotok akkor inkább trader.
Traderrel egy baj van, a bugok miatt nagyon kiszolgáltatott vagy. Bármikor jöhet dc, elveszi a camp-et. Termék leszállításnál a többi játékos kirabolhat (hosszabb útnál) lelőhetik a vevőt, stb. Collectornál ilyen nincs. Amit zsebre raksz az a tied. Kezdőként én nem állnék neki a bounty hunternek, előbb legyen meg a full hp/stamina/dead eye, jobb ló.
Storyban ha pénz kell aranyrúd, illetve horgászás. Jobban fizet érte a hentes mint a vadakért.
Strawberrytől északnyugatra van egy fehér legendary szarvas, azt érdemes minél előbb elejteni, mivel az érte kapott talizmán feljavítja az elejtett vad minőségét. (vagyis többször lövöd 3*-ra) -
Carlytoo
senior tag
Természetesen lesz optimalizálás ,mert telesírják a rockstar oldalát. 2 hónapon belül sokat fog javulni. Ráadásul nagyon sokan refundoltak (olvastam valahol) és ezzel sürgősen fognak valamit kezdeni. A legrosszabb esetben így hagyják és ráfekszenek a GTA 6-ra.
-
tray86
tag
válasz
NagyonTitok #1637 üzenetére
Nekem a release napja óta gond nélkül fut a launcher és a játék is.
Teljesen up-to-date Win10 home (eredeti); az új 441.12 nvidia driver; legújabb mb bios; legújabb intel chipset driver; telepítetlen vírusírtó (csak a win10-es alapvédelem megy, a tűzfalon engedélyezni kellett az RDR2-t).GB Z370P-D3, i5-8400, gtx 1070
-
válasz
GegeWarrior #1639 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy akinek teljesítménybeli problémája van gtx 10xx-el annak kell elfogadnia, nem annak, akinek el sem indul.
-
marcarc
senior tag
Nekem a release napjátótl a tegnap esti launcher update-ig ment a játék rendesen. A tegnapi launcher update után csak akkor indul el a játék ha hibernáltatom a launchert indítás után, viszont így meg a textúrák valamiért nem töltenek be. Találkozott valaki hasonló problémával?
Akinek nem HT-es a procija sok jóra ne számítson.
-
Th3Ac3
tag
válasz
mrgregoryan #1636 üzenetére
BIOS frissítést leszámítva minden megvolt már. Az a baj MSI még nem adta ki az 1.0.0.4-es BIOS-t X370 Gaming Pro Carbon lapomhoz pedig arra várok már egy ideje. Visszafelé nem tudok régebbit flashelni, mert akkor nem tudom használni a 3700X-em.
-
Flexio
csendes tag
Sziasztok. Véleményt szeretnék kérni. Van egy Lenovo Y500 as laptopom I7 3630hq 2 db gt 750m 2x2 GB SLI ben 16 GB rammal. Lowon elfutna e a RDR2?
-
mrgregoryan
tag
válasz
GegeWarrior #1639 üzenetére
Ugyanaz a kérdés mint fentebb:
windows 10 1903 megvolt?
Defender kivételek közé rakás megvolt?
Driver frissités?
Esetleg Bios ha AMD lapod van?Ja még1
Admin jogod van a gépen?
UAC kikapcsolva? -
GegeWarrior
senior tag
Nekem sem megy, fogy a türelem
Arra gondoltam amúgy, hogy a amikor bejelentették a gépigényt akkor 150 Gb helyet írtak. De pl nekem még "csak" 120 Gbnál jár
Lehet most fejezik be a játékot? Lehet ha meglesz az a 30 Gb akkor minden jó lesz? Reménykedem.
Create.: Akkor elfogadom, de refund.
-
válasz
mrgregoryan #1634 üzenetére
szerintem el kell fogadni és tovább lépni. De majd kiderül, hogy lesz-e valami optimalizálás, de szerintem ez így marad.
-
Th3Ac3
tag
Van még akinek nem fut a játék rajtam kívül? Mert úgy látom a többség problémája megoldódott, de nekem ugyanúgy Launcher Error van mint eddig, és kezdek belefáradni a várakozásba...
-
Carlytoo
senior tag
válasz
NagyonTitok #1622 üzenetére
Akik meg akarják vásárolni a játékot, azok sok esetben ide fognak jönni tájékozódni a futásteljesítményről. Nézegethetsz más oldalakat is, de sokan PH-n ebben bíznak a legjobban. Ugyanis itt objektíven sokan leírják, hogy mi is a helyzet. Tehát nem off az, ha a játékkal kapcsolatban írjuk meg a hardware-es tapasztalatokat. A lótenyésztés meg nem ide való. Esetleg a "Hogyan bánjunk a legjobban a lovunkkal" történet már megállhatja itt is a helyét.
-
morfondőr
addikt
válasz
m0h0senator #1625 üzenetére
Akkor miért virít minden Pascal kártya dobozán a Dx12 felirat?
-
csabi0805
senior tag
Tegnap olvastam egy tesztet és abba írták hogy a grafikai beállításokat úgy kell nézni hogy ennél a játéknál a low az más játéknál a médiumot a médium az a high beállítást a high az pedig az ultrát jelenti az ultra pedig a maximumot.
Ezt az optimalizálatlanságra írták a sok panasz miatt. -
Lord Myn
senior tag
válasz
abridabri #1613 üzenetére
Láttunk már ilyet... 2015, Witcher 3, GTX 960 lelépi a 780-at nem kevéssel. Ilyen ez a popszakma...
Egyébként a game-debate táblázat szerinti 3 legerőforrászabálóbb opciót levettem 'High'-ra a többi Ultrán + TAA High és f*szán fixen megvan a 60 fps RTX 2070-nel és gyönyörűen néz ki.
-
válasz
mrgregoryan #1626 üzenetére
mert akkoriban nem volt aszinkron architektúra nv-nél. Most meg már az rtx-ek azok, így ezért szerepelnek sokkal jobban az új kártyák dx12-ben, mint a régiek.
-
korte019
tag
Újfent próbálgattam a DX és Vulcan kombót, hátha.
DX stabilabb és nem nagyon vettem észre bug-ot, de nálam még mindig összeomlik ha több ember közelébe megyek.
Vulcan stabil, de bugol, az okozza nálam a menü, feliratok, kép alja stb villódzását is mint kiderült. -
mrgregoryan
tag
válasz
m0h0senator #1625 üzenetére
miért lenne DX11 es favorit CSAK a 1080TI? ezt nem teljesen értem.
DX12-n hasitanija kellene, és a 2080 mindig is szarabb volt. -
válasz
NagyonTitok #1622 üzenetére
Szóval gyakorlatilag munkát csinálsz a játékból is, hogy 2cent miatt kérdezösködsz, mint hogy csak szimplán játszanál és élveznéd. èrtem.
-
NagyonTitok
tag
válasz
Create. #1621 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, hogy minden alap dolgot megkérdeznék, inkább csak olyanokat, amit pl. azóta is látok, hogy többen megkérdeztek, mert nem találták a sok videokártya bizgerálás között. (Volt amire én válaszoltam vkinek.)
Nem nézek streamet, mert 1. nem érdekelnek a majomkodások 2. sok egyéb spoilerbe is belefuthatok 3. munka közben kis olvasgatást megengedek magamnak, de videók kukkolását nem.
Nem a játék világa az életem, s nincs időm napokig próbálgatni, hogy pl. melyik állat hoz 2 centtel többet, hanem megkérdezem, melyek a legjövedelmezőbbek, s csak azokra megyek rá.
Az Nv Exp. nekem beállított mindent, s jónak tűnik, úgyhogy 10 másodpercnél többet nem pazaroltam rá az életemből. Vkinek a menü beállítgatása adja a játékélményt, vkinek nem. -
válasz
NagyonTitok #1616 üzenetére
Az se jobb, amit te csinálsz, hogy gyakorlatilag mindent kérdezel és magadtól semmit se fedezel fel a játékból. Ennyi erövel nézhetnél streamet is.
-
szTotyy
őstag
válasz
szTotyy #1617 üzenetére
Ja, kimaradt: a halakat még elég jó áron el lehet adni más nagyobb állatok árához képest és viszonylag gyorsan is gyűlnek egy jó pecahelyen.
(#1619) Triathlete: ha nem enged, akkor van ott még supply, csak a materials hiánya miatt áll a termelés.
Igen, az ásó miatt én is megszívtam (de már beszereztem, meg a fémkeresőt is). A kártyás kollekciók mind a föld felett vannak
Játékon belül egyébként nem mindig látszik a térképen a cigányasszonny, de ott van az valóban, ahol a linkelt térképen is mutatja.
-
Triathlete
senior tag
-
szTotyy
őstag
válasz
Cactus linkelt egy baromi hasznos interaktív térképet a collectors szakmához. Ha egyfajta kollekción végigmész a térképen az jó kereset így az elején. Javaslom a kártyás kollekciókat, mert azokhoz még nincs szükség ásóra meg fémkeresőre. Teljes kollekció leadása a cigánycsajnak jobban fizet, mintha külön-külön adnád le a cuccokat.
A traderrel nekem is meggyűlt a bajom, mert a materials-ok adományozását igen hamar elhasználta az öreg, meg nekem is keveset töltött. Jó minőségű (2-3 csillagos) tetemeket donételj neki. Lasszóval befogott és leszúrt nagytestű, vagy nyíllal fejbelőtt állatoknál nem esik vissza a tetem minősége.
Talán hasznos, ha a táborod jó helyen van vadászat szempontjából, és nem kell messzire menni nagy vadakért. Nekem a kevés fás, nyílt terep jött be, messziről ki lehet szúrni a nagy vadakat, és üldözéskor nem akadok el fákban, szakadékokban.Horgászbotot a katalógusban is tudsz venni, ami nálad van ("J").
-
NagyonTitok
tag
válasz
Na igen, jó volna, ha minden hardware-es kukiméregetésnél bepipálnák az "off topik" négyzetet.
Ennyi erővel a lótenyésztéssel is teleírogathatnánk a fórumot. -
Dlite
tag
válasz
peterson79 #1607 üzenetére
Ez engem is érdekel. Ma lőttem egy hegyi kecskét, megnyúztam, bevittem a táborba de semmi. Igaz a nyúzásnál kaptam 5 húst azt elfogadta.
-
válasz
jelen
Hat igen, az NV nerfelte a 1080TI-t az uj driverrel ,hogy kenytelenek legyunk RTX re valtani ,valami ilyesmi lehet a hatterben. -
Gubu0101
veterán
válasz
Jajj szegények,akkor én mit szóljak az 1060/3Gb-al
(megérett már a cserére).Remélem mikor hazajövök ~1 hónap múlva már optimalizálják,ha nem,akkor veszek új karit
Lehet egy 5700-ba én is befektetek
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Walter_White #1598 üzenetére
Én is 5700 (@XT) -al fogom nyomni 1440p-ben, a procim is hasonló teljesítményű (i7-8700), NVMe SSD-ről megy majd.
Azért remélem ultra textúrák/high minden más beállításokkal meglesz a 60 körüli fps.
Bár ha nem, akkor sem lóg majd az orrom, legalább már nem 1080 Ti-m van.
Akinek az van, az most alaposan szopóágra került a Big Black Redemption 2-vel, legalább is 1080p-ben mindenképpen. -
Triathlete
senior tag
válasz
negyven2 #1521 üzenetére
Eddig csak egy supply missiont engedett csinálni többet nem, az is alig töltött valamit. Tegnap is szürke volt ez az a mező! Ha donate-elek neki az meg alig ér valmit. Ez miért van?
Amúgy mivel éri meg az elején még csövesként foglalkozni? Kb 80$-om van, és ami nagyobb kiadásom volt eddig egy nyereg meg az íj. Keveslem, vagy ebben a játékban tényleg ilyen k* drága minden? Nem baj ha igen.
Valamint a cigángárétól minden térképet vegyek meg, keressem meg neki a növényeket meg a különleges üvegek aztán adjam el neki? Az a k* ásó is 350$.
Amúgy nagyon bejön a játék főleg mikor este a semmiből egy puma rámugrik lovaglás közben, vagy mikor 6 farkas vesz körbe, vagy az aligátor egyszercsak leránt a víz alá!
Horgászbotot hol lehet megvenni, a hallal mit tudok csinálni, csak craftolni?
Köszi a választ előre is, bocs ha már írtátok elveszik a sok hardware-es között.
-
peterson79
őstag
Sziasztok.
Olvasgatom a fórumot és egy dolgot tisztázzunk már: ha visszaviszek a táborba egy elejtett állatot, akkor azt mindegy hol rakom le vagy mindenképpen oda kell adni a hentesünknek? Story módról van szó.
Csináltam már többféleképpen is egyébként és azt írta ki mindig, hogy a tábor területén lerakott cuccok mennek a közösbe.
Pl. ha majd elejtek egy 3 csillagos állatot ami kell valami fejlesztéshez, azt hova tegyem, hogy tudjak építeni? -
Én fhd-ban szinte mindent ultrára raktam, talán vagy 5 dolog van csak highon. 60fps körül meg van. Benchmarkban meg 71 jött ki átlagnak.
-
KRoy19
őstag
Egy kis hasznos infó a grafikai finomhangoláshoz a lehető legjobb látvány/tejesítmény elérése érdekében.
-
korte019
tag
Na, az új patch rendberakta az online-t nálam, remélem segített másoknak is!
-
Motoxxx
tag
A BH szakma PC-n még ingyenesen elérhető, ha összekapcsolom a fiükunkat a Twich primmal, vagy csak szeptember 9 ig volt ingyenes?
-
negyven2
veterán
Bár itt már sok embernek megvan a játék, de a spanyolországi GAME állítása szerint a fizikai kiadás december 5-én érkezik, viszont letöltökód formájában. Azt nem részletezi, hogy csak egy karton lap lesz a játék, vagy normális fizikai kiadás csak kóddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest