Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyonTitok
tag
Ebbe a topic-ba tölthettek fel jól sikerült RDR2-es képeket.
ism.: van saját kis fényképeződ is.
Never ever drink and drive!
-
Plata
félisten
válasz NagyonTitok #3395 üzenetére
Na ezt jó tudni,már szarrá nyomkodtam az F6-ot.
-
szTotyy
őstag
válasz Mr.Franczy #3396 üzenetére
Az F1 alatt az nVidiás képkészítésre gondolsz? Mert az Alt+F1.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz NagyonTitok #3395 üzenetére
Köszönöm, ezt is jó tudni! Ettől függetlenül, az F1 nekem nem megy, se online-ban, sem offline-ban!
Gazember
-
NagyonTitok
tag
válasz Mr.Franczy #3394 üzenetére
Online-ban nem használható az F6-os fotómóka.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Mr.Franczy #3392 üzenetére
Nem történik semmi F6-al.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz nepszter1 #3386 üzenetére
Online-ban, nem lehet vadon élő lovat megszerezni! Offline-ban meg, lehet tele van már az istállód, azt hiszem, csak öt lolvad lehet!
Plata.
Fotót, az F6 lenyomásával tudsz készíteni, komplett fotómód, ha esetleg erre gondoltál!A játék életartalmával kapcsolatban pedig az a saját véleményem, hogy az sem mindegy, egyedül játszol e, vagy van hozzá esetleg baráti társaság! Hiszen ha van társaság, akkor megy a móka is!
Néha nekem túl lassúnak tűnik, persze az elején vagyok, csak néha jó lenne egy kicsit több a profit!
A térkép meg nem rossz dolog, persze ritkán élek vele, ez idegállapot függő!Gazember
-
m0h0senator
őstag
válasz Kiskokó #3376 üzenetére
Heists are now available for free inside Grand Theft Auto Online for PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One (PC players will also get Heists as part of their GTA Online experience when GTAV launches for PC on April 14th). To get it, just start up GTAV from your online-connected console and follow the update prompts on screen.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Puma K
nagyúr
válasz mrgregoryan #3382 üzenetére
Szintén elővételben vettem meg 2015. február 28-án. A játék meg 2015 április 14-én jelent meg.
A bejelentés, hogy elérhető a hesit 2015. március 9-én történt.
De valamiért nem emlékszem, hogy mentem volna-mentünk volna heist-re már akkor mikor azonnal elérhető is volt... hazamegyek megnézem a képernyőmentéseket
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
szTotyy
őstag
Még egy rövid szösszenet a játék jövőjéhez. Az is sokat fog dönteni a tartalom mellett, hogy kinek mennyire jön be maga a környezet.
A GTAO nekem nagy szerelem és marad is, de a VADON vs Amcsi nagyváros és agglomerációja: tükörsima 1:0. Ha valaki kicsit is szeret a természetben kóborolni, felmászni egy hegyre, az nem fogja megunni egyhamar ezt a játékot ilyen szép grafika mellett.#3388) mrgregoryan :" Ezt nézd Apa ÁGYTÁÁL.." +1
[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
válasz nepszter1 #3386 üzenetére
ha megvan, szerintem vagy lovagolsz vele míg 1-es bound szinted lesz, vagy beviszed az első " kereskedésbe" ahol veszel rá biztosítást, meg Stable helyet.. valami ilyesmire emlékszem. single-ből... mindenesetre vidd be egy istálóba megmutatni, hogy nézzétek mit találtam..
Aki elég idős, és látta az Európai vakációt Chevy Chase-sel, talán emlékszik, mikor épp fogat mos egy tállal, majd bejön a fia:
" Ezt nézd Apa ÁGYTÁÁL.."
[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
Valaki nem tud egy nyomtatható A3 as térképet b az állatok lelőhelyét illető térképet linkelni?
nem értem, hogy Onlineban ha felfedezem, hogy hol él a folyami rák, és a poszáta, akkor miért nem marad meg a mapon, miért kell midnen egyes session-ben rá eszmélnem, hogy Jéé a táboromtól balra megint Buck-ot lehet vadászni,.
viszont ahol 1x jártam csak de láttam, hogy ott vannak görbehátú macskafélék Napszemüvegben, és 2 hét múlva pont olyanra lesz szükésgem, miért nem jegyezte fel a map.. ez Single-ben működik..ezer köszönet.
-
nepszter1
addikt
válasz mrgregoryan #3364 üzenetére
valaki tud ebben segíteni ?
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #3383 üzenetére
Azért az RS a sok rossz mellet ilyet nem szokott csinálni max aki lusta annak ad lehetőséget, hogy vegyen aranyat ha éppen akar, de nem kötelező és kell semmihez + tartalmat venni vagyis ha itt is követik a GTA -s gyakorlatot.
link -
NagyonTitok
tag
válasz Triathlete #3368 üzenetére
Alapból, ha gyorsan 2-szer megnyomod a TAB-ot, akkor elteszi, mint Terence Hill.
Ha extrább, hosszabb trükköket akarsz, akkor azt a Bounty Hunter 5. és 12. szintjén kapod meg.(#3367) Plata:
Pdl. Nvidia Experience. 1 gombnyomásra optimalizálja az adott játék graf. beállításai, ALT+F2-vel készít neked képet.
Az RDR2-ben van saját kis fényképeződ is.Never ever drink and drive!
-
mrgregoryan
tag
PREORDER-eltem a gamet.. annál előbbi időszak nem létezettt
de most ahogy látom, 2015 március a HEIST.
na pont akkor jelent meg a GTA next genre
de akkor a helyzet ugynaaz mint itt..
előtte értelme sem lett volna játszai vele, mint ahogy RDR el sem, mivel nem volt benne érdemleges tartalom idén nyárig.
[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
válasz m0h0senator #3371 üzenetére
Azt hittem a " Story" missionök lesznek a Hesit jelleg itt, de ez kicsit más. és sokkal rövidebb.
Mindenesetre biztos fel futtatják, mert látod a Summer updatere is kellett várniuk a konzolosoknak 3/4 évet, de sztem szépen lassan lecseng a GTA és jön a RDR tartalom.. bár most dec lesz még 1 kövér update GTA ba. a Rendőr/rabló küldetéses elvileg.
Utána meg valamikor GTA 6.. bár nekem kicsit hama jön, hogy a RDR csak most jött PC re, és PS-re is mindössze 1 éve. -
gyugyo79
addikt
válasz Triathlete #3350 üzenetére
+
Azt tudjátok, hogy konzolom volt egy Outlaw pass ami 17 -én (dátumba lehet 1-2 napot tévedek) ért véget és mi már nem kaptunk meg. Tippem, hogy túl sokan nem álltak volna még úgy, hogy érdemben élvezzék esetleg ....
De a következő hasonlót már valószínűleg mi is megkapjuk.
+
Vannak a térképen nem jelölt stranger mission -k amik egy házba belépve indulnak (ha valaki már a többit meg is csinálta) pld.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz mrgregoryan #3377 üzenetére
Mert abban az időszakban vásároltad meg mikor már volt heist. De az csak hónapokkal a játék megjelenés után jött egy-egy frissítés keretén belül.
-
Kiskokó
veterán
válasz mrgregoryan #3370 üzenetére
+ Bale
Én a trader előtt is vadászgattam mert élvezetes. De ja
Viszont GTA Online se volt Heist rögtön... meg nem mondom pontosan de kb 3-6 hónap múlva jött pluszba a Heist ha valaki utána néz azt megköszönöm érdekességként kíváncsi lennék rá.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #3374 üzenetére
Nem,100 gold.
-
peterson79
őstag
válasz mrgregoryan #3364 üzenetére
Azt, hogy kell?
Én eddig sima lovat vagy kettőt fogtam be, de mivel elég gyengék voltak a jelenlegihez képest 3 dollárért eladtam őket.
-
Plata
félisten
Nekem volna egy kérdésem.
Miért írta ki azt a játék hogy kaptam egy öcsit hogy 100 arany jutalmat szedtem össze.
Nincs is 100 aranyam,asszem talán 26 van.Vagy 24.
De kiírta a játék és ott van az öcsik közt is hogy 100 aranyat összeszedtem.
De akkor hol az aranyam?Jah még egy kérdés,hogy a rák némi szervébe lehet ebben a játékban képet csinálni?
Print screen fekete képet csinál.[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz Kiskokó #3369 üzenetére
Szerintem sem említhető külön. Hiszen ahhoz, hogy legyen mit eladnod vadászni kell a szőrme miatt. Viszont az az 5 HEIST adott annyi tartalmat, hogy ne érezzem üresnek a várost. És mire már untuk a heisteket szépen jöttek a tartalmak.
Itt is számítottam valami HEIST szintű misszióra ahol fontos a csapatjáték de egyelőre nem nagyon találtam meg.An odyssey through the realm of consciousness.
-
mrgregoryan
tag
válasz Kiskokó #3369 üzenetére
Heistek??
az vitte a hátán...mi CSAK azt toltuk.
vadászat pedig nem külön említendő, mert az egész Trader role egy NAGY vadászat!!
most hogy van kocsi amin szállíthatom a vadakat, még jobb , mert nem kell mindig 1-2 elejtett állat esetén visszalovagolni a táborba.
mondjuk igy sem túl sok az 5 álat, de mégis valami
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz m0h0senator #3356 üzenetére
Ebben nem értek egyet.
GTA Onlineban is a kezdetekkor alig volt valami. Semmi melós cucc nem volt benne csak a versenyek , contact misssziók aztán ennyi.Ugyan annyi tartalom az RDR-ben is van.
Itt is vannak indítható játékmenetek (igaz még én se próbáltam őket) ezen felül a 3 farmolás amit írsz.
Vadászat , horgászat külön említendő.Az tény hogy tényleg sokkal lassabb , szüttyögősebb az egész de ez nem baj. Először fura volt de van amikor még jobb is.
PUMA
Tudom hogy van GTA-d játszottunk is együtt. Csak azt hittem nem vetted elő egy ideje.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3362 üzenetére
Én sem erőltetem még, jobban leköt egyelőre minden más a játékban. Treasure map, gazolás, kraftolás. Ha belémkötnek akkor visszalövök, ha én vagyok a jobb ő lép le, ha ő a jobb akkor én váltok sessiont. De már nem élem meg úgy mint a GTA-ban, ebben biztos szerepet játszik az is, hogy nincs K/D arány.
Egyébként az olyan trükköket mint a fegyver forgatás melyik billentyű csinálja?
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Plata
félisten
válasz VágniValó #3342 üzenetére
Nekem mindent lowra vagy ultrára rakott.
Én már nem szarakodok vele,az ultrát levettem highra a többire meg tojtam magasról.Jó így is.
Fps nem tudom mennyi.(#3355) rup1u5
Bakker,nekem is megtetszett az ötlet hogy vonatozzak.
Vadászat közben meg láttam hogy áll vonat állomáson,hát fel mentem rá és elraboltam.
Na egyből 50 cent bounty.
Nagyon bele éltem magam a vonatozásba és Saint denis-be is be mentem vele,de hiába dudáltam hülye NPC-k nem mentek le a sinekről,erre gyilkos lettem.
Még több bounty.Közben gyökér Crisp elhúzott a táborommal valahova máshova,így a vonattal még egy jó ideig el mentem,egész közel a táboromig tudtam menni vele.
Sajnos nem tudom a váltókat lehet-e használni,de jó lenne.Mindenesetre én online ki vonatoztam magam,de hogy az NPC-k milyen barmok,ha dudálok meg csöngetek sem tépnek le a sínről és én vagyok a hibás ha kinyiffan.[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Ne legyetek ennyire zoknik mááár.. Parley.. azt kész.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
NagyonTitok
tag
IDE tölthettek fel jól sikerült RDR2-es képeket.
-
nepszter1
addikt
Sikeresen befogtam a legendás lovat , utána elmentettem a játékot majd vissza léptem és a régi lovammal vissza mentem küldizni , azt hittem az istállóba majd ott lesz hát nem... valaki tud erre megoldást?
azt meg hogy kell?
[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
válasz Triathlete #3361 üzenetére
Én meg hanyagolom a PVP-t, ha lehet, ki nem állhattam GTA ban sem, a sok cheaterrel.
Itt pedig vicc, hogy megtámadnak engem, piros lesz a gyerek ikonja a minimapon, és ha megvédem magamat, és 4x lelövöm, hogy észrevegye magát, én leszek Dishonored.
Ha piros, akkor miért is nem lőhetem halomra büntetlenül?
Ráadászul tegnap rátaláltak arra a jópofa játékra, hogy kilövik a lovamat, és amíg megpróbálom feléleszteni, addig 5x lelőnek. mert ugye akor tehetetlen az ember. -
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3354 üzenetére
Ismerős igen! Főleg mikor valami kiégett fatörzs aljában van egy sűrű erdő közepén.
Az, hogy a mikor merül ki a tartalom 80%-ban rajtunk múlik, úgy gondolom, mivel a célt mi határozzuk meg magunknak. Én úgy érzem rengeteg tartalom van a játékban, és még nem is kezdtem bele igazán a PVP-be, egyelőre csak akkor állok bele ha engem támadnak.
-
NagyonTitok
tag
-
mrgregoryan
tag
Illetve még 1 észrevétel..
Sajnos kinyírtak egy csomó dolgotami a Single-ben megvan alapból, hogy pl csak úgy barangolok, oda megyek egy házhoz, és ne tudok menni (szinte bármelyikbe) lootolni, felfedezni, titkos dolgokat találni.
Mintha lezárták volna aházak zömét, a lakosságot meg kitelepítették volna, akik pedig ugyanúgy Stranger missionként működnek Single-ben.
Továbbá bemegyek az olajtársaság telepére amit singleben 30 őr védett, és jó kis tűzharc volt bejutni, most simán begyalogolok, be az irodába, egyenesen fel, mert ott egy collectible.
Miért kellett ennyire különválasztani a világot a Single-től? -
Puma K
nagyúr
válasz Kiskokó #3352 üzenetére
Tudom mivel meg van a GTA V ha nem lett volna egyértelmű.
Így nálam is lefrissült az RSC az újabb verzióra mikor megjelent az új felülettel.A GTA V első indításnál nekem is be kellett regisztrálnom az addig számomra ismeretlen RSC-re... de szerencsére nem sok beleszólása van a frissítések menetébe... amit nagyon remélek, hogy meghagytak a RDR2-nél is majd ha megjelenik a Valve kliensében...
[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
ott a pont...
-
m0h0senator
őstag
válasz mrgregoryan #3353 üzenetére
Így van. Azért a GTAO megjelenéskor több lehetőséget tartogatott. Három "féle" farmolási lehetőség van aztán ennyi. Igen tudom mehetsz pókerezni stb de nem ez a fő húzó tartalom az online-ban. Szóval igen hosszú távon kíváncsi leszek mivel tartják majd életben....
És ez nem azt jelenti, hogy most ki nincs el a játékban és ki keressen más játékot hanem mondjuk 2-3 hónap múlva is ez a 3 lehetősége lesz a playernek fejlődni az baromi repetitív lesz.An odyssey through the realm of consciousness.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Methionyl #3319 üzenetére
Pont ezt tettem én is reflexből Ment a min 8GB max 16GB page file SSD-re.
(#3317) Plata
Én is meglepődtem. Lovagolok szép nyugisan cinematic-ban erre látom, hogy csak ott áll a vonat a sinen. Közelebb mentem és tök üres volt az egész. Beszálltam és elvittem. El is határoztam, hogy körbevonatozom az egész térképet erre nem elszáll ez a fos...és persze hiába mentenék a vonaton mert betöltésnél ugysem oda rakna vissza.
Ezek a dolgok elég idegesítőek. PL elhatároztam hogy tábort verek egy tűzrakóhelynél éjszakára. Levettem a nyerget a lovamról és lekeféltem, aztán TAB - tábortűz és lerak vagy kétszáz méterrel arrébb a szomszédos hegygerinc tetejére......mehettem vissza a nyeregért...[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
mrgregoryan
tag
válasz Triathlete #3350 üzenetére
Igen, kaptam, megnéztem, köszönöm szépen..
Én sem csalok Collectorral, mert úgy nem látom értelmét.
Néha Treasure mapnál anyázok, hogy olyan helyekre teszi, ahol még csak a Dead Eye sem látja feltétlen, csak közelről, és néha 3/4 órán át keresem -
mrgregoryan
tag
válasz NagyonTitok #3351 üzenetére
én is.. nincs evvel baj, de nem is ezt írtam.. minden tisztelettel...
Hanem hogy nehogy kimerüljön.
Amúgy mint mondtam, a játék szippant befele. terveztem, hogy megveszem majd a Fallen Order-t, de egyszerűen nem vitt rá a lélek még.. legalább lejjebb megy az ára, mert bármikor leülök játszani, ezt inditom, mert érzem ha mást nyomnék, erre gondolnék..Csak remélem ez így marad, vagy én látom rosszul, és ahogy az ember fejlődik, változik majd a jelleg.. pl lást Bounty hunternél, több célpont stb.
-
NagyonTitok
tag
válasz mrgregoryan #3349 üzenetére
Nekem8.
Én remekül szórakozok.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3347 üzenetére
Nekem is megfordult már a fejemben ez, és ilyenkor egyátalán nem bánom, hogy a BH és a trader lassan fejlődik. De vannak napi feladatok, kincses térképek, ahol vagy csalsz megint vagy nekiállsz keresgélni. Tegnap volt nálam kb. 10-12 térkép, végignyomtam mind olyan 1200$ körül kaszáltam vele, de ráment a délutánom, terveztem még mást is amiből nem lett semmi. De hova kell sietni kérdem én!
Véleményem szerint ezt megint a felhasználó baxxa el, azzal amire neveli ez a mai köcsög világ, hogy neked minden jár, most azonnal! Van térkép mindenre már vagy youtube videó -én is használtam már, viszont megfosztod magad rengeteg spontán élménytől ezáltal, nincs olyan, hogy keresel indian tobacco-t vagy mentát a mezőn, a craftolással is sokaknak baja, hogy lassú. Miért milyen legyen? Így is 4mp alatt megsüti a húst, meg felforr a kávé. Hova kell rohanni? Ha mindent el akar fogyasztani a felhasználó a legrövidebb idő alatt akkor persze, hogy elfogy a tartalom.
Ötlet biztosan van a R*--nál, hogy lehetne még bővíteni, ahogy láttuk a GTA-nál is a példát, de egy hónapja sincs, hogy kijött a játék!A BH-s küldik alatt én is sokat anyázok mert nekimegy a ló az egyetlen fának, vagy elszalad a világ végére, vagy nem jön mert olyan helyen vagyok, ha meg jön oda mellém és céloznám az ellent akkor a lovat nézi stb... De összességében még mindig szórakoztató, és betudom ezeket az én bénázásomnak pláne, mikor látom, hogy a jobbak, hogy csinálják!
(#3345) mrgregoryan: Kaptál választ, remélem láttad!
[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
válasz NagyonTitok #3348 üzenetére
személyes véleményem szerint nem látod jól a helyzete..
-
NagyonTitok
tag
válasz mrgregoryan #3347 üzenetére
Személyes véleményem:
Ha ilyen problémáid vannak, akkor ez a játék nem neked való!
Csupán az idődet pazarolod és még csak nem is igazán élvezed. Szerencsére sokféle stílusú játék van a piacon. Találd meg a számodra megfelelőt!Never ever drink and drive!
-
mrgregoryan
tag
Iletve, nem tudom mi fogja ezt az online részt életben tartani hónapokra.
Én meglátásom:Collector rész uncsi, vagy csal az ember vagy egy vagyonba kerül mire megleled a cuccokat 1 hónap alatt.
Bounty hunter: jópofa, de hamar egyhangú lesz ha csak ez marad.Trader: jól hoz a konyhára, bár állandóan vadászni, és utána 25 percet szekéren utazni a világ másik végére szintén idegölő.
Remélem hamarosan lesz DLC az onlinehoz, bár el sem tudom képzelni, mit csináltak az emberek konzolon a nyári update előtt.. halpmra ölték egymást az eventeken mielőtt nem voltak Roll-ok?
Vagy én látom rosszul? mert a világ vonzó, szó se róla, és imádom, csak nem szeretném hogy hamar belefásuljak.
Vélemények pls..
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3335 üzenetére
Szia!
Tábor bugra ami nekem működik, hogy story elindít, majd vissza online.
A nyergeknél nyomj egy TAB-ot és akkor látod a nyergek statjait.
Ezen a linken megtalálhatod a lovak és a fegyverek statjait. Ízlés és játékstílus kérdése mi fekszik neked fegyverből. Nemrég volt szó a Carcano vs Rolling Block tulajdonságairól és ott többen a lassabb mellett tettük le a voksunkat, holott sokan PVP-sek a Carcanot használják. Lovaknál Negyven2 említette, hogy a role-ok (bounty hunter, collector, trader) legmagasabb szinten feloldhatói lovai a legjobbak jelenleg.
-
mrgregoryan
tag
válasz mrgregoryan #3335 üzenetére
-
NagyonTitok
tag
Mint ahogy már szTotyy kollégai is említette, a 2-szer megjelenő strainger küldi teljesen normális aZ RDRO világában. 2-szeres zsákmány. Jó az.
Az pedig a játék része, hogy az npc-k (is) megtámadják a táborodat. Volt már napi feladat, hogy meg kell védeni a táborodat.
St. Denis a bűn melegágya. Tábort Lemoyne-ban a legkockázatosabb lerakni.
Tegnap valószínűleg a napi feladatként kiadott 20 kizsebelendő npc miatt gyilkolásztak. Vagy csak simán unatkoztak.Never ever drink and drive!
-
Puma K
nagyúr
válasz baracsi #3280 üzenetére
Pont az ilyen és ehhez hasonló jelenségek miatt várom a Steam-es verziót...
Alkalomadtán ugyan ilyen szarakodás ment ismerősöknek is akik RSC-n keresztül tudták csak indítani a GTA V-Online-t mert dobozosan vagy neten keresztül vették a Rockstar-tól a játékot...
A GTA V-öt esetemben Steam-en megvéve és értelemszerűen onnan indítva semmi ilyen frissítéssel-letöltéssel klienssel kapcsolatos gondom nem volt... mert mindent a Steam végzett el a Rockstar kliense meg csak játékindításkor indult el.
Ez elég szégyen, hogy 2015. óta nem tudtak egy épkézláb klienst összehozni Rockstar-ék...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A legutóbbi patch-el ellentétben a mostani nem low-ra, hanem mindent high-ra vett, visszakapcsolta a Vsnyc-et és a Triple bufferinget. Egy ideig maunálisan próbálgattam, de amint közel azonos látványt értem el, beestem 50 fps alá terepen is, nemhogy városban. Egyszer áttettem kíváncsiságból DX12-re, a látvány ugyanaz lett az fps-em is, de olyan "töredezettebbnek" tűnt a grafika és néha a távolban lévő víz bevillogott, mint egy izzó. Váltottam is vissza szépen Vulkan-ra, ez csak egy ilyen kétségbeesett próbálkozás volt.
Ragequit, nvidia experience -->játék optimalizálás. A látvány máris szebb lett, fps 50 felé szökött és innen finomhangoltam, egyelőre jó eredménnyel. Pár értéken még tuti húzok jobbra-balra, de a tököm televan a Rockstar-al. Egyéni szoc problem, de tegnap lett volna másfél-két órám játszani, de végül semmit nem játszottam idő és idegrendszer hiányában.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
szTotyy
őstag
Én is kétszer belefutottam már ilyenbe, hogy rögtön generálja a stranger-es küldiket abban a pillanatban, mikor végzek vele.
Az egyik ilyen az volt, amikor egy lenyilazott haldokló farkast kellett átsegíteni a túlvilágra. Pont mikor leszúrtam, mintha csak a szelleme lépett volna ki a testéből, egy pillanatra felállt, aztán újra lefeküdt haldoklani a másik test mellé. De legalább a jutalmat is kétszer kaptam meg.A tegnapi "patch" tapasztalatim. A beállításimat teljesen összekuszálta, egy csomó dolgot felrakott ultrára, mást meg low-ra. Nagyjából visszaállítottam a korábbi beállításokat. Összességében a játékot most olyan szépnek látom, mint megjelenéskor, viszont 10 FPS-sel kevesebb van. Szóval még nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Tegnap este jó sokáig fent voltam,viszont kétszer ledobott online.
Amit eddig nem csinált,azzal hogy a rockstar szerverrel valami szar van.
Viszont elvesztek a dolgaim a lovamról,az egy kicsit zavart.Másik belefutottam egy bugba,vagy nem tudom hogy az-e.
A táborom mellett vadásztam volna mikor egy nő megszólított az úton,sárga pöttyel jelezte hogy stranger,sikoltozott és segítséget kért.Gondoltam segítek neki,erre fegyvert húzott elő és kénytelen voltam lelőni,mire jöttek a haverjai mert ez egy ambush vagy mi a rák,nem volt könnyű de leszedtem egy rahedli banditát.Gondoltam sokk hullából összeszedem a cuccot,de nem volt rá időm megint fut sikoltozva a nő az úton és kezdődik elölről az egész.Jó kifogytam lőszerből és már morcos voltam de túléltem,erre az úton újra jön a nő.
Na gondoltam hagyjon engem a büdös francba és elhúztam onnan gyorsan,ott hagyva a rengeteg lootot.
Az normális hogy egyből újra generálja az ilyeneket a játék?
Másik hogy a tábor másik oldalán meg közvetlen a táborból kilépve szintén megtámadtak.
Kb olyan 10 katonaruhás rosszarc esett nekem,majd miután jól felhúztak és kinyírtam őket a táborukban találtam egy kikötözött foglyot akitől kaptam 10 dolcsit amiért kiszabadítottam.
De közvetlen az én táborom mellett rohadtak ezek is,ahogy kiléptem a táborból és elindultam volna vadászni már jöttek a lövések.Először gőzöm sem volt honnan.
Mellesleg tegnap Sain denis-ben marha nagy banzáj volt.
Egy rakás játékos ölte az NPC-ket ha jól láttam,volt ott jó pár játékos meg rengeteg hulla és ment a lövöldözés ész nélkül.Valami idióta nekem is pofázott voice chaten hogy adjam oda pénzt,de le sem tojtam a fejét,mentem a küldi helyszínre.De irtó nagy lövöldözés volt.[ Szerkesztve ]
-
Leavemealone
tag
Az új nvidia hotfix driver segített az FPS számaimon Vulkan alatt, gyorsabb lett, viszont BSOD-t kaptam mellé Továbbra is szemcsés a kép, főleg a zöld növényzeteknél, és villódzik a víz textúrája, meg néha a fényekkel is gond van. Türelmes vagyok...majd csak megcsinálják, sztem még max 1 hónap és jó lesz Nem idegelem már magam ezen, addig elvagyok a Jedi Fallen Orderrel
[ Szerkesztve ]
PC: ASUS ROG Strix-H Z790; Intel i7 14700k+Be Quiet Silent Loop2 360mm; 2x16 GB G.Skill Trident Z 6000 Mhz, Samsung 990 Pro, Be Quiet Straight Power 11 1000W, XFX Merc 310 Black Edition 7900XTX , Phanteks NV7, WD Red 4TB, Windows 11 Pro 23H2
-
ron8
senior tag
válasz Lacko777 #3331 üzenetére
Amikor először próbáltam nekem az jött le hogy nem annyira árkádos és a gta 5 számomra túlzottan az lett. Örülök hogy itt kicsit lassabb minden meg jobban kell figyelni a közeledésre is. Az egész jobban illik ehhez a szettinghez véleményem szerint.
Anno a gta 4 fizikája is azért jött be jobban mert nem volt annyira könnyű, nem tudtál 250el bevenni egy kanyart stb stb...[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
Sziasztok!
Lehet, sőt valószínű. hogy már volt, de kérdés:
Tábor BUG gal lehet valamit kezdeni? mikor nem képes letenni a tábort, csak szüttyög vele,? kb 30x kell rányomni, hogy hajlanbdó legyen, vagy session váltás, de az sem oldja meg mindig.
2, Nyergek:
A lófelszerelésnél, mint nyereg és lábtartó, CSAK a lábtartó írja ki, hogy jobb lesz a stat tőle a lónak. Nem tudjátok, miért? mert így semmi értelme új nyerget venni/cserélni, hisz nem látom, hogy jobb lesz e és elég szép áruk van . De nem hiszem el, hogy mindössze a lábtartó adna extrát.3, A statok úgy ahogy vannak számomra full bénák. Fegyvereknél is, az ingyen puskának elvileg jobb statja van mint a 300*-400$ osnak, meg lónál is, aztán ha megveszem, kiderül, hogy a drágább sokkal jobb.
Hogy van ez? Valaki tud tájékoztatást adni?
THXAmúgy vettem végül egy 2080 Supert és eltűnt a fátyolosság (nem tudom miért) + gyönyörűen fut a game magasabb beálításokkal mint a 1080 TI-n 3440x1440 ben.
-
gyimger
őstag
Tényleg elég zavaros a gombkiosztás, különböző tevékenységekre a fél billentyűzet ki van osztva, de nem gond, eléggé testreszabható.
Ha már irányítás, a tegnapi patch óta (ez lehetne valami szállóige) nem üt a bal egérgombbal közelharcban. F-fel tudtam ütni. Csak ne érjen olyan meglepetés, mint engem :D
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz NagyonTitok #3327 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nagy baromságnak tartom, hogy így van, hisz offline-ban, meg működött, na de annyi baj legyen! Így már, ezzel nem kell foglalkoznom.Gazember
-
Prosector
addikt
válasz Kiskokó #3325 üzenetére
Az uj build 1207.73
A micro stutteringre gondolsz? Nezz 1 frametime grafikont afterburnerrel.
Ami sokat segitHET a stutteringen , az a HPET kikapcsolasa v bekapcsolasa, attol fuggoen, h jelenleg off v on beallitason van. Defaulton enabled.
Erdemes kiprobalni, elrontani nem lehet semmit, reboot-tal egyutt 1 perc az egesz.
-
NagyonTitok
tag
válasz Mr.Franczy #3326 üzenetére
Online:
Csak lovagolni lehet rajtuk. Megtartani, eladni nem.Never ever drink and drive!
-
Mr.Franczy
aktív tag
Online:
A szabadon kóborló lovakat, istállóba lehet rakni? Már kettőt betörtem, de azt írta, hogy vadlovak, ezért nem tudom felnyergelni s kötődés sem lesz! Ez igaz az összesre, vagy ez random dolog! Mert ha nem lehet használni őket, akkor nem kisérletezek tovább velük![ Szerkesztve ]
Gazember
-
Kiskokó
veterán
Hát nekem nem tudom akkor végül lejött e a patch, de ma először volt rossz a játék "gyorsasága" ami érdekes, mert Fix 60 FPS-t mutatott és mégis olyan húzott volt a kép vagy nem is tudom. Érdekes
Beállításokban nekem nem állítódott el semmi| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Lacko777
csendes tag
Az ócska, konzolos irányítás teljesen elszúrja az egészet... Bárcsak először pcre fejlesztenének... Ha nem a 2. fejezetnél járnék, úgy menne a refund mint a huzat.
-
negyven2
veterán
válasz gyugyo79 #3321 üzenetére
Bár, nem célpont, de le lehet lőni a Marshall-t is. Igazából nem baj, ha meghal, vagy él. Ez csak ilyen minimális lelkiismereti kérdés.
Én azért arra megyek, hogy túlélje mindkettő, de sajnos nagyon nehéz megoldani. Hiába lövöm meg a kezét, és a fegyvert, ha sokszor magától meghal a túsz. Először azt hittem, hogy rosszul csinálom, de megnéztem egy videót és ott is így csinálják. Vagyis ésszerűen nem igazán jó a hitbox, meg van hogy közbeszól a script“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
sixpak
nagyúr
Az 5. fejezet helyszínére vissza lehet térni a játék befejezése után vagy most nézzek jól körül?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Methionyl
senior tag
válasz szTotyy #3315 üzenetére
Vegyes. Van amit levett van amit meg fel (később tudok írni melyik melyik).
De vissza vettem amit levett és meghagytam amit felvitt. Tehát most magasabb a graf mint előzőleg (amivel már 60 alá esett) de most még egyelőre nem csinálja. Lehet placebo de még szebb is lett. Most kivételesen eddig nekem ez a patch pozitív.
(#3316) rup1u5
Nekem is ezt dobálta folyton. Adtam neki min 8GB max 16GB lapozófájt és elmúlt. Chrome se omlik össze már játék mellet.They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Methionyl
senior tag
válasz manning75 #3309 üzenetére
Lehet hogy csak úgy tűnik. Én kimentettem előre a system.xml fájlt és volt változás. Nem minden, és nem is sok és elsőre fel se tünt. De volt
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
gyimger
őstag
válasz Prosector #3305 üzenetére
Jó olvasmány volt, remélem legalább a fele igaz. A fullscreen állandó állítgatása unalmas volt, meg mintha alapértelmezetté tettêk volna a múltkori CPU tweaket. Meg elvileg észlelnie kellene a teljes elérhető VRAM-ot.
Ja, november 13-a
Akkor minden rendben, minden a régi.[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
pilipi
aktív tag
válasz Prosector #3305 üzenetére
Semmi gond, így volt ez a Division 2 és a Breakpoint esetében is [Atlantisz link]
-
manning75
csendes tag
Szerintem sem nyultak bele nagyon mert nekem legalább is minden beállításom megmaradt.
-
Prosector
addikt
válasz NagyonTitok #3306 üzenetére
-
Prosector
addikt
A mai patchben elvileg semmifele javitas nem volt csak content:
Szal ez nem is volt patch igazabol.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz NagyonTitok #3256 üzenetére
Single modehoz nincs ilyen? 35%-nál járok, 20 óra alatt és még semmit nem craft-oltam vagy ilyesmi. Kicsit itt megállnék és szeretném begyűjteni a kincseket, vadászni meg egyéb random bullshit-be keveredni.
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest