Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz mrgregoryan #4938 üzenetére
Mert mit szeretnél látni, ott a fotó. És íme a részletek: [kép] [kép] és ez ismétlődik belépéskor,kilépéskor szintén.Zavaró nagyon, hogy nem tud vele mit kezdene és ezzel húzza az időt.Kitöröltem c ről mindent, induláskor létrehozza, mindent a nulláról kezd. De minden induláskor látja , hogy nem egyforma próbálkozik is a felhővel,de az nem sikerül neki.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
r3ccardo
tag
válasz mrgregoryan #4889 üzenetére
Más játék nem csinálja, és ez is csak pár napja kezdte. Annyit vettem még észre, hogy függ a játékban eltöltött időtől. Ha gyors dailyre logolok be és negyed óra után kilépek akkor oké minden. Ha több mint egy órát tolom, akkor viszont restartól a gép miután kilépek a játékból.
-
törölt tag
válasz mrgregoryan #4888 üzenetére
Mert játékból indítsd a showdownt, ne online menüből. Azaz Quick joinnal próbáld. Ugyan ez volt nekem is. Viszont én nem tudtam játszani mert mindig egyedül dobott be.
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #4904 üzenetére
Másik játékossal pld pofozni, lökdösni, ölelgetni egymást részegen a kocsmában
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mrgregoryan #4890 üzenetére
Ez online vagy story?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #4898 üzenetére
Mobilról vagyok ezért nem írok hosszan. Negyven2 hozzászólásaira itt ha rákeresel elvileg lenni kellene egy képnek a jutalomról az utolsó pár hozzászólásában valahol, mert emlékszek, hogy rakott be. Nem is kell keresni link
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #4896 üzenetére
Követni kell a nyomokat. Bár ez lehet nem jó megfogalmazása, lehet a bele kell botlani a jobb kifejezés. Ha ritkán játszol már mint én akkor kb. marad amit a végén javaslok
. A végén ott megkapod a navi revolvert azt használod ami után megkapod ott a pénz jutalmat meg feloldod a rdr2 ben a revolver keresését. Vagy egy YT videó vagy leírás alapján
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #4894 üzenetére
Csak akkor olvasd el akkor ha nem zavar a spoiler.
A navi revolvert ha ott megszerzed akkor ahhoz fog itt kötődni ez a hely. A felfedezés öröme még remélem ennyitől is megmarad. [ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Ez GTA5 el is rendelkezőknek egy apróság. -
addikt
Az egyetlen ijesztő számomra, hogy telefonnal fotóztad a képernyőt
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Kiskokó
veterán
válasz mrgregoryan #4767 üzenetére
Nekem 8, felőlem egymás szemét is kilövöldözhetitek!
Na de OFF vége!Szotyiii !!!!
A pofonpárbajt mindenképp ki kell próbálni!!!!
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #4751 üzenetére
Egyszerűsítsük. Az, hogy te szóvá teszed, hogy nem tetszik neked, ha Plata ki van javítva miben tesz különbé attól aki kijavítja?
Légyszíves, írd le mi bántót, valótlant írtam neki szerinted ?
Indokold meg szerinted, kinek a hozzászólása az akinél nem lehet jelezni ha az nem úgy van, és miért.?
Egyszerre hány ember írhat? Ha valaki már leírta, hogy szerinte máshogy van valami azt más már nem jelezheti?
Ha előző nap már jelezve lett valakinek valami vagy volt hozzászólás váltás akkor hány napig tart a hozzászólás tilalom, felmentés?[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #4743 üzenetére
Nem a regisztráció időpontja volt a lényeg, hanem, hogy nem használod.
Segalnak írt hozzászólásod megvan?
Mert az egyszerre mond ellent több állításodnak, megnyilvánulásodnak. -
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #4732 üzenetére
A sport szeletes csávó az megvan ugye? Teljesen olyan mint a "kolléga". Segíteni akar de semmit sem ér, ha a szakadékba lök, de legalábbis előrébb biztosan nem vagy vele. Nem ugrik rá senki, de mikor sorra telefossa a hülyeségével ezt a felületet, amin osztozunk, az jogosan veri ki a biztosítékot pár embernél. Nyitott és kötetlen bizonyos mértékig ahogy írod, 90%-nak sikerül tartani a mértéket csak neki nem. Ha meg realizálni kell egy harminc, negyven plusszos embernek az általános viselkedésbeli szabályokat (értsd: mikor vagy túl sok) mert nem tudja betartani, vagy kellő önmérséklet hiányában erre képtelen és látszólag ezt élvezi az orvosi eset.
(#4733) mrgregoryan: Ez tudod hova vezetne? Hogy semmi kérdésre nem kapna soha senki valid választ, megoldást, csak megalapozatlan téziseket teóriákat, mert a normális többség megunja ezt.
Nincs semmi probléma azzal amit csinál! Csinálja, egy blog keretében az tökéletes keretet ad ehhez, és ott lehet is vele beszélgetni amit láthatóan mindennél jobban élvez.(#4740) Kiskokó: Miben adsz neki igazat? A játék egy program, ami adatokon alapul, nem teóriákon, lustaságon, nihilségen, mással való összehasonlításon. Gyugyo levezette, és megint a félreinformálás az eredmény részéről!
Nem tudom miért, de Gyugyo és 42 válaszaival, hozzászólásaival , információival valahogy sokkal előrébb vagyok... ez miért lehet?
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #4738 üzenetére
Mivel a tag szinted van elhiszem ha téged nem zavar ha szeméttel van tele egy egy topik. Lehet azt se tudod, hogy van kereső amit használni is szokott a közösség. De én se örülnék ha infó-t keresve valakinek a hülyeségét olvasnám és abból, hogy utána mindenki szerint az renben van azt gondolnám, hogy az jó. Tudom nehéz ezt megértened elsőre, úgy, hogy lehet ezért a játékért kezdted használni a topikot és a fórumot. De pont ezért kérlek lás egy kicsit tovább az orrodnál.
Tehát ha nem tetszik, hogy ki van javítva az ha valaki szerint valaki valótlant állít és utána ütközötetve vannak az érvek esetleg többen jelzik ha valami hülyeség ez nem a te fórumod.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Az a baj, hogy te meg már túl tolod a fogadatlan prókátor szerepét.
Normálisan lett neki jelezve, hogy amit írt nem valós, nem úgy van.Ha megnézed a végén már a semmiről beszélt megint.
A segítség az az ha nem hülyeséget írunk. De javíts ki ha tévedek és elég csak írogatni bármit.De ha ez nem érdekel, hogy valaki valótlan dolgokat hadovál kérlek azt is ilyen nagyvonalúan hagyd figyelmen kívül ha valaki kijavítja.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Az este is bölénnyel töltöttem meg tábort,négy háromcsillagost sikerült meg két két csilagost,utána nem is foglalkoztam a táborral,mentem csónakra vadászni.
Jó sok időt el tököltem csónakázással.
Egyébként újabb bugba futottam.
Fast travellel utaztam a mocsárba,odaérve hívom a lovam erre kiírja hogy a lovam megdöglött.
De a ló meg fut felém.
Ezután mindig mikor magamhoz hívtam kiírta hogy döglött.
Bár lehet hogy tényleg döglött csak zombi,mert elég dinnye ló.
Na meg egy másik szöveg is feljön most már mindig,valami horse bonding mittomén micsoda.Tegnap míg fent voltam nem múlt el,minden ló hívásnál előjött fast travel után.Ugyanúgy mint az hogy döglött a lovam.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz mrgregoryan #4733 üzenetére
Friss furcsaságok: Vasárnap kb 3 órát, tegnap másfelet játszottam, íme amit észrevettem és nem értek (single player):
kb 15-20 percenként szakadni kezd az eső, nem viccelek és nem túlzom el, olyan gyakorisággal jön, mint egy a háttérben 2 perc alatt összerakott script + fényes nappal (vagy esős nappal) nem működnek a Fence-ek. Nem, nem üldöznek, nem vagyok küldetésben, ne nézzetek madárnak. Csak az oldotta meg, ha kiléptem és ujra be, akkor működik, csak az asztal (pult) tűnik el a hapsi elöl valami bug miatt.
Másnak is vannak ilyenek, vagy szerencsés kiválasztott vagyok? Továbbá, bár ez más: St Denis-ben éjszakánként (és csak akkor) olyan fps droppot kapok, hogy csak sziszegek.
mrgregoryan:
Nem neked akart válasz lenni, mea culpa.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #4684 üzenetére
A hajón voltak emberek.
Volt egy kósza ötletem hogy kilövöm őket és be úszom.
De szerintem akkor sem állt volna meg.
Végülis vonatot is lehet rabolni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mrgregoryan #4674 üzenetére
Te itt valami főnök vagy?
-
Triathlete
senior tag
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #4642 üzenetére
Van új kabát?
-
Prosector
addikt
válasz mrgregoryan #4357 üzenetére
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mrgregoryan #4239 üzenetére
Jogos, biztosra fogok menni, s inkább kipusztítom az egész szervert! 😁
Kiskokó.
Nem lenne rossz, csak rohadtul nem értek ehhez a discord nevű csodához! 😁[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Kiskokó
veterán
válasz mrgregoryan #4239 üzenetére
Ti nem akartok feljönni a PH-s discorda? Ha úgy van csinálok külön szobát a társaságotoknak.
-
Kiskokó
veterán
válasz mrgregoryan #4221 üzenetére
Most komolyan ilyenen kell felakadni, valakinek csalás e vagy sem ?
KK :
Nekem úgy volt, de nézd meg.A Fast travel kijelzés a mapon még mindig bugos nálam, meg a voice chat is.
Nem jársz Discordra...[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mrgregoryan #4104 üzenetére
Már ne is haragudj, szép, szőrös ruhájú kovboj, de ez badarság! Nincs szükségem fegyverre! Hisz, én magam vagyok a FEGYVER! 😁
Gazember
-
Prosector
addikt
válasz mrgregoryan #4107 üzenetére
Akkor en jatszom lassan...bar voltak ilyenek, h 4 oran at kerestem 1 borzot, meg masfel-2 orat horgasztam az egyik legendary halra varva, de nem jott.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mrgregoryan #4100 üzenetére
Jah, nekem is megcsinálta az estémet, mert utána szerencsétlen Sándorral kellett bohóckodnom! Okés, mindenki hozzon még egy embert! 😁
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mrgregoryan #4077 üzenetére
Na de kérlek! Izabella mondta, hogy meg akarja nézni a vizet, annyira tetszett neki a csillogása, hogy teljesen belefeledkezett! 😁
Gazember
-
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #4094 üzenetére
Az előző rész arról szól, hogy az akkor már FBI-nál dolgoz Edgar Ross ügynök rátalál John-ra (ez a második rész stáblistája alatt is látható). Hogy mikor fogják el őket az nem tudni (1907-ben ér véget a játék a z RDR1 pedig 1911-ben kezdődik), de az előző rész már azzal kezd, hogy a családja börtönben van, és ha nem keríti elő Bill Williamson-ot, Javier Escuella-át és természetesen Dutch-ot, akkor a családját és őt is kivégzik. Miután végeztünk mindhármukkal akkor visszakapjuk a családunkat, de sajnos egy Van der Linde bandatag még életbe maradt. John.
Ezért a játék végén lényegében John-ékra küldik az FBI-t és hadsereget, hogy végleg felszámolják a z Old West-et. John ugye feláldozza magát azért, hogy így mentse meg Abigail-ét és Jack-et. Abigail 1914-ben távozik el, Jack pedig az apja számára véglegesen beteljesíti a játék címében foglat Redemption-t, azzal, hogy horgászás közben megöli Ross-t (bekeretezve azt, hogy mikor először találkozott Jack és Ross akkor az előbbit éppen horgászni tanította Arthur .“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
sixpak
nagyúr
válasz mrgregoryan #4094 üzenetére
Passzolom, fogalmam sincs az első részről, pc-s paraszt vagyok, nem volt konzolom soha.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
gyugyo79
addikt
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #4081 üzenetére
Itt is van egy és ha a 2 -t össze hasonlítom sem teljesen jön ki a matek. Meg amennyi videó ...
SD<->Tumbleweed távon:
14min10 sec - 14min 26 sec - 14min 42 sec növekvő sorrendben. Míg a fenti videó alapján nagyobbnak kellene lenni a különbségnek.Ráadásul pont a szubjektív tulajdonságok miatt millió ilyen olyan videó is van, hogy melyik a legjobb ló ...
Mert míg a GT5-ben ugye elég pontosan tudnak ugyan azon az útvonalon és körülmények közt menni 2 kocsival itt ezeknél 100%, hogy 2 szer nem mennek ugyan úgy 2 lóval. + A legtöbb okoskodós videó ráadásul még a Role lovak bekerülése előtti.
De amúgy az a 0.x% / bar nekem hihetőnek tűnik és szerintem a magasabb szintű (drágább) lovak közt komolyabb különbség nincs és ami van az is a statisztikákból nem látszó tulajdonságaikban van. (Tehát stat minimális meg tulajdonság minimális különbség miatt nekem az egyik tetszik még másnak a másik még ha ez nem is annyira egy mérhető dolog)
Számomra amúgy kicsit zavaró is, hogy pld egy fajtából miért van színre megkülönböztetve pld.: 3 szint és mindből 2 választható színű. Simán lehetne jobb vérvonal alapján 3 különböző tudású és ezért árú de mindből akár 6 színű is.
A nyergek is egy külön misét megérnének ilyen szinten.
De én pld. ezért tudtam 100% elfogadni amit negyven2 is írt amikor kérdeztem tőle ezeket, hogy kb annyira kicsi a különbség, hogy nem számít igazán.De a fentieket remélem mindenki helyén kezeli és nem az ajándék kezdő lovat vagy a 0$ -ért vehetőt kell a 950$ -ért vagy 42 aranyért vehetővel hasonlítgatni. Mint ahogy a nyergekből is a kb azonos kategóriájúakból nem érdemes a statok miatt olyat venni ami nem tetszik amúgy de 5%-al jobb a ráírt stat.
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #4081 üzenetére
Király! Akkor jól írtam, hogy nem számottevő különbségek. Már cska a handling érdekelne, hogy az mit takar.
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #4068 üzenetére
Mindkét online elérhető arabiannak a sebessége 60 alapból. A Criollionak és a Foxtrotternek 70. Ha neked a sebesség fontos ne vedd meg.
Számomra érezhető volt a sebesség növekedés az ultimate kiadáshoz járó lóhoz képest, bár tény, hogy nem kiugró a különbség, de az biztos, hogy gyorsabb.
Ha jól emlékszem van olyan, hogy igazodik a sebesség, de nem tudom most hogy a küldetést adó NPC-hez vagy a posse leaderhez...Először is fontos lenne tudni, hogy új ló vásárlásánál mi is a fő szempont, elvárás.
(#4067) sixpak: még a régi kor gyermeke vagyok, csak nem fogom elpityeregni magam, de értem köszi!
(#4066) NagyonTitok : Story mode-ról beszéltem ezesetben.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mrgregoryan #4073 üzenetére
Nagy kocsit, ugyan már kérlek, piti dolog! 😁
Komplett kamiont vettem, és még maradt pénzem szép szoknyára s kalapra is, a többit meg, elittam! 😁[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mrgregoryan #4070 üzenetére
Ne légy türelmetlen, csak gyűjtögess! 😁
Este pedig, vedd fel a szép szőrös ruhádat, mert indul a mutatvány! 😁Gazember
-
Tibro5
senior tag
válasz mrgregoryan #4069 üzenetére
Nem haragszom, de én meg ezen röhögök, hogy "jól kihagytok 1 hónapot", mit hagyok ki? Rosszabb lesz a játékélmény ha nem launchkor kezdek játszani vele?
Azt meg nem szeretném, hogy itt is van 1-2 játék meg ott is, meg amott is, steamen meg ott van a gyűjtemény nagy része, akkor már legyen 1 helyen, ennyi. -
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #4044 üzenetére
Ugyan nem régebbi játékos vagyok, de ezen már végigrágtam magam. Ha csak szimplán a statokat nézem, teljesen ugyanaz a két ló. Gondolom a változatosság miatt hozták be a játékba később a collectoros lovat, illetve, hogy a level20 elérése után valami nagyobb kiváltható jutalom legyen.
Nekem ami inkább megfordult a fejemben még, a sebességet szem előtt tartva, az a Brindle Thoroughbred és a Reverse Dapple Roan Nokota, mert mindkettőnek egyaránt 60-as a kezelése (handling), szemben a collectoros ló és a Foxtrotterrel. Ennek az előnynek viszont az az ára, hogy a health és stamina mindkettőnél 30-30, tehát kevesebbet bírnak. A stamina lehet nem is gond egy jobb nyereg esetén, ami viszont kérdés, hogy a 60 as kezelés, miben más a 40-hez képest!? 18 aranyért megvehető, kipróbálható.Egyébként a többi role lovairól csak ennyi infót találtam a statokon felül, ha kérdés lenne (nekem az volt)
Breton Horses: This breed is strong and muscular.
Kladruber Horses: Distinctive, strong and steady horses.
Criollo Horses: Known for their hardiness and stamina, they're fast and agile.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #4043 üzenetére
Nem becsülöm le,de nem értek a szekér logikáját.
Valamelyik nap a napi feladat volt lövöldözni madarakra.
Feltettem a szekérre őket,gondoltam kicsi állat több fér majd a szekérre,hát nem.
Megszívtam mert kilőttem több szarvast mint ami felfért.
Pedig lóra is több madarat lehet fel aggatni,mind két oldalára. -
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #4041 üzenetére
Hát én már rég voltam miden,mostanában aram-ot játszom.
Shimano váltó meg nem tom hogy jön ide,nekem csak Shimano orsóm van.
Nekem csak 4-4 állat kellett,de csak úgy fogadta el ha gyalog vittem be,szekéren nem fogadta el.Alapból szekérrel szoktam vadászni,mert ráfér 5 nagy állat is.Kevesebbet kell hazamenni.Lóval max kettőt tudok haza vinni.Mondjuk a szekér is furán működik.Kis állatból is annyi fér rá mint nagyból.Pedig szerintem szarvas és mondjuk kacsa közt van egy kis méret különbség. -
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3996 üzenetére
Carcano nem rossz, de nekem az RBR ritmusa jobban fekszik. Ez adottság, ízlés kérdése.
Yankeest nagyon nem szeretem. Két évvel a születésem előtt nyert utoljára bajnokságot az a csapat amelyiket én szeretem. Mostanában rendre utolsó az AL Easetben :)
(#3997) Plata: Én csak soroltam alternatív célokat, nem kell megfogadni, különben sem neked lett címezve. Olvasd el a válaszaidat az érveléseket is mögötte. Ja, hogy az nincs. Oké!
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3990 üzenetére
Rajtad múlik. Cuccok feloldva igen, viszont akad itt még pár dolog látatlanban:
1. Van 425 feltétel 12 kategóriában aminek megfelelhetsz, bizonyos övcsatokért.
2. Vagy ha ez annyira nem vonzó akkor az összes legendary bounty 5-csillagos teljesítése.
3. Ha az megvan akkor ha jól emlkészem van egy hat fős fejvadászat, az is biztosan jó kihívás lehet még!
4. Eladni messzire teli lovaskocsival?
5. Másoktól megpróbálni elvenni, PVP-zni?
6. Ha honored vagy akkor elmenni a dishonored irányba.
7. Free roam eventek? Eddig egyet csináltam a daily miatt de jópofa volt.Már jóval 100-as szint felett járok, van pénz, arany, de még mindig leülök elé és inkább az online-t indítom mint a storyt. Ha akarok vadászok, íjjal, ha akarok készítek valamit a tábortűznél, vagy megnézem a robbanó lőszer hogyan is működik. Elgondolkozok, hogy megvegyem-e a BH vagy traderes lovat, esetleg valami új brosúra amit még nem ismerek. Tegnap is tudott számomra újat mutatni a játék mikor is célzás közben egy pillanatra kiírta a játék a madár nevét mikor elrepült előttem, ami a kedvenc baseball csapatomé.
A trader-role szerintem elég sokáig ki tud tartani és kihívást adni, hogy 3-csillagos állatokat adományozzak, és a resupply missionök is változatosak, eladni fullos kocsit messzire pedig egyátalán nem unalmas.Egyébként többben vannak így a játékkal ahogy te is írod, ezt a kijelentésemet arra alapozom, hogy megszaporodott a PVP-zés a héten. Ami gyorsan elérhető volt azt bedarálta mindenki -gondolok itt elsősorban a lvl15-ön megszerezhető RBR-ra- ami meg magas szinthez kötött arra meg legyintenek. Így lehetséges, hogy a lvl25-ös leáll velem mesterlövészpuskával 1v1-ezni. Csak most nem Del Perro beach-en
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #3990 üzenetére
Ne aggódj jön az első DLC,lesz mire grindolni.
Jönnek a saját kecók is tán.
Bár én még csak 20+ szinten vagyok,de nem sok érdemleges dolgot találok a játékban.
Fegyverek nem érdekelnek,vettem egy lefűrészelt csövű sörétest meg RBR-t oszt elég.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #3932 üzenetére
Bár én nem nézek ilyen videókat, de a "Heist-ek" és az hogy lesszenek új Role-ok, az kb. egy augusztusi cikkben már beszélgettek róla a fejlesztőkkel. Sőt, eleve úgy lettek bejelentve a mostani Role-ok (Trader, Collector, Bounty Hunter), hogy ezek az első ilyen tartalmak, és érkeznek majd még újak is, de ezek is fognak még változni (trader esetébe írtak olyat is,hogy "elképzelhető az is a jövőben, hogy akár saját vasúttársaságunk lehet majd).
Ráadásul a PC-s verzió kijövetelével sokkal könnyebb a file-okban való turkálás mint előtte.
Ezekben találtak rá múltkor arra, hogy a Mexikói területeknek is vannak térképhivatkozásai, de itt simán benne van, hogy bent maradt az első részből.Olyan is kiderült, hogy vagy tervbe volt, vagy lesznek valamikor Private lobby-k.
Ugyan így találtak benne olyan hivatkozásokat, hogy lehet majd vásárolható, saját épületünk, ahová megszabhatjuk, hogy ki mehet be.De ahogy írtam ezek csak jelenleg szöveg kiírások, és simán benne van, hogy lustaságból maradt bent és nem lesz belőle semmi. GTA V-nél is rengeteg ilyen dolgok vannak bent a játékfileok-ban.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gyimger
őstag
válasz mrgregoryan #3932 üzenetére
Olyan nincs, hogy ne legyen benne bankrablás előbb-utóbb.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3931 üzenetére
Nekem is gázos volt, sőt este még a gép is elszállt!
(#3932) mrgregoryan: de még milyenek!
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #3869 üzenetére
Szerintem így akarják kompenzálni, hogy ha könnyű valami.
Akár azért mert már fejlesztetted a fegyvereid, lovad, HP d stb ezért gyorsabban végzel nem is szenvedsz meg úgy vele ...
pld ED 5* eleinte nem volt kérdéses, hogy 25 perc + viszem be. Most meg 5 perc + netezés és megnéztem most, hogy 22x max helyett 33x at fizet ha beviszem 20 perc alatt 24x körül amit mérlegelni lehet, hogy 5-6 percet csinálok irl mást + 70$ ért a játékba vagy játszom és esetleg megkeresem ott mással.Bár pld egy másik síma BH shoz ennyit kell csak lovagolni....
Ráadásul az aranyat nem is írtam amit még ad de arányaiban ugyan ez -
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3869 üzenetére
Teljesen egyetértek veled!
A traderes kiszállítás engem is érdekelne.Továbbá az itteni nagy vadászok használnak csalit a vadakhoz vagy lóhátról már messziről RBR-al lövik fejen a vadat? A csali garantálja, hogy három csillagos állat érkezik?
Illetve ha szarkát vagy rigót lövök azt csak táborban leadni vagy eladni tudom? Semmi díszítésnek nem lehet használni? Na majd ha lehet venni valamelyik városban ingatlant és be lehet rendezni vadászháznak a trófeákkal[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #3875 üzenetére
Vajon karácsonyra milyen ajándék lesz?
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #3873 üzenetére
Énsem toltam sokat.
Csak akkor mentem rá amikor még más nem volt.
De Gta topicban sokszor volt téma hogy x ideig afkolni kell bennük a több lóvéért.
És volt aki rakott is be táblázatot róla.[ Szerkesztve ]
-
Max_218
tag
válasz mrgregoryan #3865 üzenetére
A storyval nagyon elvagyok,meg magával a világgal. Gondoltam rá hogy 100%-ot akarok csinálni és addig rá sem nézek az online-ra.Csak ezért kérdeztem. Hogy azért próbáljam ki és gyűjtsem be a dolgokat,vagy rá ér majd egyszer.
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #3868 üzenetére
A régi contact vagy milyen küldik ilyenek.
Van róla táblázat is hány percért mennyi lóvé jár.
De én most mobilról meg nem keresem.
De ha 15 percig elhúzod akkor fizet legtöbbet.
Ha bemész és pár perc alatt letolod kevesebbet. -
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3864 üzenetére
Valamelyik szinténl feloldod azt a képességet, hogy vágtatás vagy futás közben is aktív a hunter vision.
A BH idő dologra meg képzeld el a fordítottját, hogy hőbörgnének az emberek A jelenlegi megoldás tovább tartja a játékban őket! Tisztára mint a kaszinók!
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #3864 üzenetére
Figy ez GTA-ban is így volt.
A küldiket ha gyorsan csináltad meg kevesebb pénz járt,de ha 15 percig elhúztad akkor több pénz járt érte.
Vagy is most is így van,de ki a fene akar már ilyen küldiket csinálni,nem kapsz annyit ami megérné a 15 perc afkolást.Ha ugyanannyi idő alatt többszörösét keresheted értelmesebb dolgokkal.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mrgregoryan #3845 üzenetére
Frankiee_HUN
27-es szinten vagyok! Nah igen, a kommunikáció nehézkes lesz, esetleg in game funkció? Vagy skype-viber?
Nem nagyon ismerem a többi lehetőségt sajnos!Gazember
-
addikt
válasz mrgregoryan #3840 üzenetére
Majd frissítésben megvehetünk néhány házat, talán, meg hajót, meg páncélos vonatot
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3835 üzenetére
Vagyon, de annyira azért mégsem. Veszel egy lovat 900, veszel egy nyerget 500, veszed valamelyik role szettjét 250-500, vagy ha saját outfitet akarsz összetenni akkor egy jobb kalap 150$, kabát is biztosan van 150-200-ért, feloldható megint pár phamplet aminek darabja átlagban legyen 600-800, közben a bounty wagon is elérhető ezer körüli áron stb... Elszalad pikk-pakk a lé. nekem 877$ van most de úgy becsülöm akár 15k$ is lehetne. És csak két lovam van amiből egy aktív.
Inkább az lesz az érdekes, hogy idővel mire lehet majd költeni ha kifutnak azok a dolgok amik ranghoz vannak kötve.Nekem fekszik a kollektoros ló, egyszer sem lőtték még ki alólam.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #3800 üzenetére
-
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #3824 üzenetére
Véletlenszerűen választja ki a célt eladáskor, vagyis igazából nincs ilyen útvonal.
Ami figyelembe lehet venni, hogy az eladás megkezdésekor gyorsan ránézel a térképre, hogy milyen útvonalon szeretne vinni, és az alapján, ha ismered már a térképet, az útvonal környékét, akkor ott lerövidíted az útvonalt.
Pl. le lehet valamennyire csípni az útvonalból, ha a vasúti sínen közlekedsz. Persze ez esetben érdemes tudni, hogy az adott szakaszon milyen menetirányba közlekedik a vonat. Általában mindig egyfajta irányba megy a legtöbb helyen. Illetve a vonatokat alapvetően mindig állomások közelébe jeleníti meg a játék, ha nem vezeti senki, vagy nincs más játékos a közelbe. Ugye ha szembejön egy hosszú hídon, akkor megszívtuk, de ha mögöttünk van akkor nincs gond, mert még a Large Wagon is gyorsabb a vonatnál hogy, ha csak a sínen közlekedünk. Illetve vasúti síneken még figyelni kell a hidakra, és magasításokra épített részre, mert ott könnyen le lehet esni.A másik a sík terepek en való közlekedés ahol még le lehet vágni a dolgokat nagyobb probléma nélkül, de itt is figyelni kell a meredek sziklaszirtekkel, hasadékokkal. Illetve lehetőleg arra is érdemes figyelni, hogy a WesternGPS alapvetően mindig biztonságos útvonalat mutat, de ugye ezt áttervezheti amiatt, mert mindig az aktuális pozíciódból tervezi meg az útvonalat. Ritkán, de már előfordult, hogy olyan útvonalat ajánlott fel, ahol még lóval is vigyázni kell arra, nehogy leesen az ember. Illetve lassítani kell az éles, emelkedős, akadályokkal rendelkező kanyaroknál, mert szintén szereti a szekér azt csinálni, hogy kanyar közben felszalad egy sziklára, vagy simán nekimegy a híd oldalának (vagy éppen mellé megy ).
De igazából nem éri meg az időspórolás, mert az kiszállításra adott idő bőven elég, normál tempóba egy oda-vissza útra is.
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3823 üzenetére
Felfedezed mert megismered a helyszíneket és pár ilyen kör után lesznek ismerős helyszínek, főleg a jellegzetesebbek. Nagyjából el fogod tudni helyezni magad, hogy merre is jársz. Persze ahhoz, hogy minden fűszál előre köszönjön neked ahhoz ez még kevés, de talán 5-6áv múlva sem lesz ez így. De fogod tudni, várhatóan hol fog a puma a nyakadba ugrani, és hol kerget meg a farkasfalka.
Csalásnak csalás, de nem venném egy kalap alá a pénzesővel, vagy a más trainer által generált dologgal ami szintén előnyhöz juttat a játékban. Viszont ez a nagyjából 3500$ 5-6óra alatt csak akkor igaz, ha megvan az ásó meg a fémdetektor. Addig amit érdemes gyűjteni a kártya, mert az csak fel kell venni. De azzal is lehet számottevő összeget keresni, egy jobb lóra, nyeregre, fegyverre, ruhára, ami mind szerves része a játékban való szórakozásodnak.
Trader jó. A BH is. A collector is, még úgy is ha én már csináltam több ilyen kört, és fogok is. Ha nagyon keresgélni támad kedvem arra meg ott van a treasure map, az is tud gyűlni szépen. Ha nem jönne semmi fejlesztés semmi mini kiegészítő idén vagy január végéig engem az sem zavarna.
-
LP700-4
tag
válasz mrgregoryan #3812 üzenetére
Köszi a segítséget, szerintem akkor a Collectorral kezdem, mert ezzel akkor lehet elég pénzt szerezni és felfedezem vele a pályát.
Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ
-
gyimger
őstag
Ad valamennyi aranyat a hozzá rendelt bounty daily-n kívül is.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Segal
veterán
Itt is farmolni kell?
Jó ötlet volt a cod-ot venni ehelyett "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
gyimger
őstag
válasz mrgregoryan #3802 üzenetére
Ha többen csináljuk, hogyan osztja meg a kifizetést? Eddig egymagam csinálgattam, de vevő lennék egy több fős lövöldére is.
-
szTotyy
őstag
válasz mrgregoryan #3773 üzenetére
Arról még nincs hír
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3754 üzenetére
Igen van olyan, de ha több virág van egy helyen akkor érdemesebb leszállni mert mire bemanőverezed a lovad, hogy beadja a lehetőséget, hogy az R-gombbal leszedd, addigra pár káromkodás elhangzik.
Szerintem csak optikai.
Igen, a kengyelnek van hatása a sebességre. Vannak a speciális besorolású nyergek amelyeknél viszont ez nem állítható ha jól emlékszem. Ami a legjobb szerintem az a nacogdoches nyereg, és itt még a kengyelből is hozzá veheted a legjobbat. Egy 7/10-es sebességű lovat így 10-re tudsz felhúzni. Ezért felesleges a kollektoros ló mellett más számomra, mert nekem a prio1 a sebesség.
A nyereg tulajdonságai meg a ló életére és állóképességére hatnak, aképpen, hogy milyen gyorsan fogyasszák és töltődnek vissza.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
szTotyy
őstag
válasz mrgregoryan #3755 üzenetére
Alapból nem tudod. BH valamelyik szintje oldja fel ezt. Mint ahogy a növények felszedését a lóval. Az valamelyik collectoros szintlépés jutalma.
(#3756) Đusty: vannak azért még bugok. Amikor az volt a napi feladat, hogy Cripps-nek le kell adni tökéletes tetemet, beleszámolta az egy és két csillagosat is. Bár ez kellemesebb bug, mint a tiéd.
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3752 üzenetére
A lovon mivel lehet egyik vagy másik oldalra lehajolni? (duck a neve angolul)
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #3720 üzenetére
Online:
Ahogy nő a szinted úgy oldja majd fel a "pamphlet" -eket. Azt az ESC menüben a haladásnál meg is tudod nézni, hogy melyik szinten mit ha érdekel.Amit utána ugyan úgy a Fence -t felkeresve tudsz megvenni (kártyák után ez amire még szép összeget el lehet költeni ha mindet meg akarod tanulni, úgy hogy tudod, hogy sose használod majd ) . Nem vagyok biztos de talán a craft menuben egy gombra megmutatja lehet ezeket is akkor is ha nincs meg a recept és nem csak ha a hozzávaló hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz mrgregoryan #3715 üzenetére
Nem kell hozza recept, csak a hozzavalok kell meglegyenek.
-
Carlytoo
senior tag
válasz mrgregoryan #3709 üzenetére
Mi a különbség ha te keféled a lovat, vagy ha én?
Ha én, akkor a bundája lesz fényes. Ha te, akkor a szeme.
Nem megsértődni.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #3687 üzenetére
Majd lesz az a szint amikor már 200$ mit sem számít. Nézz be a konzolos topikba és majd látod ott kinek mennyi van azok közül akik még játszanak.
Nekem 99. szinten megvolt véve minden amit fontosnak tartottam + amit n2m de a napikhoz kellet és volt 100 aranyam meg 2000$ + om. (96-7 en volt valahol a kígyóbőr nyereg az utolsó ami igazán izgatott )
Rá is hagytam az onlinet most kicsit nehogy ráunjak...[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mrgregoryan #3680 üzenetére
A fix possekból nem lehetsz benne akármennyiben. Talán 5 a limit. Mi 5-7 fővel toljuk, így amikor mennénk át a másikhoz segíteni, akkor mindig újra meg kell hívni a másikat, mert nem tudsz 7 posset elmenteni. 2-3 főnél is van, mert napiban adhat posse versus-t, amit temp posseban nem tudsz indítani.
Nagytitok: Igen, ezt írtam én is, hogy a temp csak 4 fős.Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mrgregoryan #3675 üzenetére
Temp posse csak 4 személyes és nincs posse versus. Engem inkább az zavar, hogy limitálva van a Perma possek száma, folyamatosan törölgetni kell, ha többen vagytok.
Kiskokó: Nem némítottad le magad discordon? Bal alul látszik a kis ikon.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #3502 üzenetére
Annyira ezért nem beteg, bár lehet benne valami amiatt, hogy nekem volt egy hosszú szünetem december és május között, mert ekkor olyan 1 szintet fejlődtem (50-röl 51-re). Május óta meg 270-et . Bár ez se kiugróan irreális konzolosok között mert, itt, Xbox-on sokszor találkozok már 7-800 szint felettiekkel, meg eddig három 1000-es szintűvel is összefutottam (ennyi jelenleg a maximálisan elérhető szint). Amúgy jelenleg az 500+-os játékosok döntő többsége szinte csak PvP-zik. Én ha lehet akkor csak a Daily-k miatt megyek be Showdawn-ra, ugyhogy nekem a legtöbb fejlődést Free Roam-ban meg Online Story küldetések alatt szereztem.
Amúgy GTAO-ban 6 év alatt, jeleng 790-es az egyik karakterem, az évek óta nem használt másik pedig talán 256, De ezzel se játszok már egy jó ideje csak nagy ritkán (én a GTAO-t még 360-on kezdtem el).
-
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #3500 üzenetére
Egy ciklus alatt egy heti kollekciót biztosan össze tudsz szedni!
Nekem meg úgy jött ki a három kollekció, hogy volt korábbról is sok nyílhegyem, plusz a kopt/random hely (321-es szinten, ~1010 arannyal és ~52000$-al a zsebemben nekem legtöbb ilyen már csak mellékes időtöltés).
-
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #3492 üzenetére
Most nyílhegyeket kell keresni, ezeknek egy fix helye van a napi ciklusokban. De ugye nem fix helyen is rá lehet találni. Én pl. úgy szedtem fel tegnap 3 kollekciót a hetiből, hogy jó ha talán egyet vettem fel a fixen levőkből. A többi random helyre jött, és loot közben találtam.
Amúgy a térképen zöld bár egy helyszínt jelöl, de előfordulhat, hogy több is van belőle. Bár ez csak akkor igaz, ha növények vannak (meg tojások esetén van pár amiből több van fix helyen). Vagyis a zöld jelölés csak arra vonatkozik, hogy egy heti kollekció egy elem hol van, de ettől még lehet belőle több is. Ez egy tervezett hiba a térképen, mert ha bekapcsolod az útvonalat akkor megnehezit azt, ha pl. mind a 17 Chocolate Daisy-t jelöli. Ezért jelöl belőlük egyet, és a másik 16 meg útvonal nélkül jelöli. Ezért érdemes a nevüket is tudni a heti kollekcióban lévő dolgoknak.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
szTotyy
őstag
A térkép csak ráhúz egy zöld színt a heti kollekciós cuccok jelölésére. Ha ez épp virág, akkor a három közül véletlenszerűen az egyik zöld lesz. Én így vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
De nem csak a zöldek azok. Tehát a térképen nincs zöldell bejelölve mind. Kattints a közelbe lévőkre és látod a nevüket.
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #3488 üzenetére
Többször el lehet bármelyiket (hetit is). Én pld a hetit szoktam többször leadni és nem a kollekciót abból ami aktuális éppen.
-
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #3480 üzenetére
Minden Legendary Bounty vagy Online Story Mission esetén, a küldetésben eltöltött nettó idő (tehát ha újrakezded halál miatt akkor nem) szerint történik meg a kifizetés. Ez az összeg/XP/arany,30 perc után már nem nő tovább.
Legendary Bounty Hunter esetén még azért rájön a nehézség is, de nem nagy mértékben.
Persze itt a csillagok számának növekedésével együtt nő a nehézség is. 4 és 5 csillag esetén, nincs lehetőség halálra, mert akkor bukód a küldetést, plusz ilyenkor már kettő lövés is halálos tudd lenni (az ellenfelek meg átmennek bullet sponge-ba, ha nem fejbe lövöd őket.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz mrgregoryan #3461 üzenetére
Online-ban nem lehet kirabolni őket (maximum ha lelövöd, majd ki loot-olod az NPC-ket). Sztoriban meg rájuk kell célozni fegyver nélkül, és akkor megjelenik egy Rob felirat). De persze megvan a lehetősége, hogy rád lőnek egyből akkor is, vagy csak simán elfutnak, elhajtanak a kocsival.
-
nepszter1
addikt
válasz mrgregoryan #3388 üzenetére
Vissza mentem a helyre 1.5 órán át kerestem de nem találtam , szóval ezt buktam teljesen ?
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mrgregoryan #3461 üzenetére
Ha egyedül van a kocsin, akkor lasszó, megktözöd, kirabolod, azt tipli! Ha már többen vannak, akkor már tré a helyzet, de nincs igazi elegáns megoldás!
Gazember
-
Puma K
nagyúr
válasz mrgregoryan #3382 üzenetére
Szintén elővételben vettem meg 2015. február 28-án. A játék meg 2015 április 14-én jelent meg.
A bejelentés, hogy elérhető a hesit 2015. március 9-én történt.
De valamiért nem emlékszem, hogy mentem volna-mentünk volna heist-re már akkor mikor azonnal elérhető is volt... hazamegyek megnézem a képernyőmentéseket
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
nepszter1
addikt
válasz mrgregoryan #3364 üzenetére
valaki tud ebben segíteni ?
-
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #3383 üzenetére
Azért az RS a sok rossz mellet ilyet nem szokott csinálni max aki lusta annak ad lehetőséget, hogy vegyen aranyat ha éppen akar, de nem kötelező és kell semmihez + tartalmat venni vagyis ha itt is követik a GTA -s gyakorlatot.
link -
Puma K
nagyúr
válasz mrgregoryan #3377 üzenetére
Mert abban az időszakban vásároltad meg mikor már volt heist. De az csak hónapokkal a játék megjelenés után jött egy-egy frissítés keretén belül.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Kiskokó
veterán
válasz mrgregoryan #3370 üzenetére
+ Bale
Én a trader előtt is vadászgattam mert élvezetes. De ja
Viszont GTA Online se volt Heist rögtön... meg nem mondom pontosan de kb 3-6 hónap múlva jött pluszba a Heist ha valaki utána néz azt megköszönöm érdekességként kíváncsi lennék rá.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #3374 üzenetére
Nem,100 gold.
-
peterson79
őstag
válasz mrgregoryan #3364 üzenetére
Azt, hogy kell?
Én eddig sima lovat vagy kettőt fogtam be, de mivel elég gyengék voltak a jelenlegihez képest 3 dollárért eladtam őket.
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3362 üzenetére
Én sem erőltetem még, jobban leköt egyelőre minden más a játékban. Treasure map, gazolás, kraftolás. Ha belémkötnek akkor visszalövök, ha én vagyok a jobb ő lép le, ha ő a jobb akkor én váltok sessiont. De már nem élem meg úgy mint a GTA-ban, ebben biztos szerepet játszik az is, hogy nincs K/D arány.
Egyébként az olyan trükköket mint a fegyver forgatás melyik billentyű csinálja?
-
Triathlete
senior tag
válasz mrgregoryan #3354 üzenetére
Ismerős igen! Főleg mikor valami kiégett fatörzs aljában van egy sűrű erdő közepén.
Az, hogy a mikor merül ki a tartalom 80%-ban rajtunk múlik, úgy gondolom, mivel a célt mi határozzuk meg magunknak. Én úgy érzem rengeteg tartalom van a játékban, és még nem is kezdtem bele igazán a PVP-be, egyelőre csak akkor állok bele ha engem támadnak.
-
m0h0senator
őstag
válasz mrgregoryan #3353 üzenetére
Így van. Azért a GTAO megjelenéskor több lehetőséget tartogatott. Három "féle" farmolási lehetőség van aztán ennyi. Igen tudom mehetsz pókerezni stb de nem ez a fő húzó tartalom az online-ban. Szóval igen hosszú távon kíváncsi leszek mivel tartják majd életben....
És ez nem azt jelenti, hogy most ki nincs el a játékban és ki keressen más játékot hanem mondjuk 2-3 hónap múlva is ez a 3 lehetősége lesz a playernek fejlődni az baromi repetitív lesz.An odyssey through the realm of consciousness.
-
NagyonTitok
tag
válasz mrgregoryan #3349 üzenetére
Nekem8.
Én remekül szórakozok.[ Szerkesztve ]
Never ever drink and drive!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest