Hirdetés
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
Üdv,
Látom a GTA online-ból sokatok jön ide is
rupu, PlataC, Mike, Cactus, Szabi/kiskoko, vgyugyo, ...van infó előzetes letöltésről esetleg, mikortól lehet majd letölteni, illetve nov5-én mikor jelenik meg?
Csak hogy érdemes e 5-ére szabit kivenni... -
Mike
veterán
válasz
Triathlete #174 üzenetére
nem rátok értettem, csak a hozzáállásomra világítottam rá :)
-
gyimger
őstag
válasz
gyugyo79 #191 üzenetére
A bejelentés hírében írták, de alatta a kommentben negyven2 kolléga is:
Ezen felül minden Rockstar Games Launcher-es előrendeléshez járnak:
-Outlaw Survival Kit for Story Mode
-War Horse for Story Mode
-Treasure Map for Story Mode
-Cash Bonus for Story Mode
-50 Gold Bars for Red Dead Online- ingyen frissítési lehetőség az újonnan érkező Premium kiadásra
-20$-al olcsóbban vehetjük meg a játék Special és Ultimate kiadását -
gyugyo79
addikt
Én is így jártam
Ki kellet jelentkezni és vissza. Itt találtam meg a megoldást.Csak én ezt még a konzolosoknál írtam
Más.
Ugye úgy van, hogy egyszer van az, hogy most így olcsóbb picit ez a 2 kiadás és ha előrendelésbe meg van véve még adnak + dolgokat is (nem csak 2 választható játékot) -
KRoy19
őstag
Nem bírtam ki én sem és meg vettem a Special Editiont. Mondtam az asszonynak, hogy ha kell a véremet adom, de megveszem ezt a játékot.(Elmegyek 4 szer vérplazmát adni és meg is van az ára
)
-
Makola
kezdő
válasz
ForRedGlory #184 üzenetére
tehát akkor már automatikusan rendelkezem ultimate-el ennyit akartam volna megtudni
-
negyven2
veterán
Mert Rockstar logika. Ugyanis a Free Upgrade-et ez esetben már tartalmazza a játék. Vagyis azért 19 999 a Special Edition mert az valójában csak egy Standard kiadás, amin vagy egy free Upgrade a Special kiadás-ra. Ugyan ez vonatkozik a 24 999-es Ultimate-re.
Külön Upgrade nem lesz később se. Csak a jelenlegi kettő és a Standard kiadás.
-
ForRedGlory
félisten
A koncepciót nem érted.
Jelenleg a Special Edition a normál verzió árán , míg az Ultimate a Special árán kapható. Miután lejár az akció, akkor az Ultimate ára szépen felugrik, a Special Edition a jelenlegi Ultimate árára és bejön alulra a normál kiadás a jelenlegi Special Edition árára.
Ez a free upgrade pont azt jelenti, hogy MOST ingyen kapod meg a Special áráért az Ultimate verziót, ha 10.22-ig előrendeled.
10.22-ig az ár:
Special: A
Ultimate: AA10.22 után:
Normál: A
Special: AA
Ultimate: AAA -
Meg akartam venni a játékot RSCn, de vagy 2 napja The Store is currently unavailable. Please try again later. #7000.64 hibát dob. Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
Makola
kezdő
ez nagyon érdekes most írtak a supportól hogy nincs rá mód hogy ingyen felfrissítsed ult.ed-re de akkor miért írják a honlapon és a launcherben h free?
-
Makola
kezdő
Srácok a megjelenés napján lehet majd ingyen upgradelni ultimate ed-re az se-t vagy most is lehet ha igen hogy?
-
negyven2
veterán
Ezzel tisztában vagyok. Ma is belefutottam kettő 30-as szint körülibe akik John (nem Rambo) Wayne-nek képzelték magukat. Defenssiv-ben gyűjtöm a cuccokat erre odajön és tüzes shoutgun-nal lelő. Persze miután zsinórban negyedik alkalommal durrantottam le, akkor lelépet. A másik meg robbanólöszeres Bolt-al megint rámlőtt, és az le is lépet utána egyből... volna ha nem mentem volna utána a másik lobby-ba
(ugyanis ahogy írtam azért ha valaki PvP-zni akar free roam-ban akkor állok elébe
).
De igen alapvetően a kezdők az agresszívebbek, viszont jó pár nagyon magas szintű agresszív játékossal is összefutottam már. Van akik mindenkire lőnek, viszont a múlthéten volt olyan, hogy egy olyan csapattal találkoztam akik kimondottan banditák voltak, de defenzív játékosra nem lőttek. Sőt az egyik írt is, hogy nem muszáj elmennem innen, és előre elnézést ha véletlenül eltalálnak. Ők bár minden offensive játékosba belekötnek, de csak arra mennek rá aki vissza is lő.
-
negyven2
veterán
válasz
Triathlete #168 üzenetére
Ebben azért nem lennek biztos, mert konzolon is vannak akik assisted aim nélkül rohangálnak sniperrel és lőnek le egyből. EWO meg kicsit bonyolult mert vagy dinamit van de az se azonnal robban (kb. GTA-s gránát), vagy van az öngyilkosság, de az meg el van dugva a free roam menüben, és ahhoz is nyomva kell tartani 3mp-ig a gombot. viszont nincs is értelme nagyon, mert a játékban nincs K/D
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #168 üzenetére
Egy lovon lévő de a kézben lévő olaj lámpa is jó célpont és gonolom szépen leég a környék is találatnál :)
-
Mike
veterán
válasz
Triathlete #165 üzenetére
Ha nincs beborulva, tök világos van. De ha tűz mellé állsz akkor nem látsz messzire
Pvp nincs éjszaka
Plusz free roamban annyira nem kultiválja a többség a pvp-t, kivéve akik nem bírnak magukkal -
Plata
félisten
Úgy döntöttem nem várok dobozosra.
Megvettem launcherben én is. -
negyven2
veterán
válasz
Triathlete #165 üzenetére
Hát igen, módjuk ha fent van a hold akkor az azért add valamekkora fényerőt. Illetve alapból van nálad lámpás, de az csak a közvetlen környezetedet világítja meg. Valamint Online-ban később lehet majd a lóra venni lámpást, de az is csak közelre jó.
-
negyven2
veterán
válasz
Triathlete #163 üzenetére
Igen, ugyan annyi. Ez a 48 perc/nap, már elég régóta standard a Rockstar Open wold játékainál.
Amúgy mini fun fact: a RDO helyi ideje megegyezik a GTAO helyi idejével (vagyis mindkettő játékban ugyan akkor van pl. 14:06) -
Mike
veterán
válasz
Triathlete #160 üzenetére
Igen, fent eszakon a hegyekben
-
negyven2
veterán
válasz
Triathlete #160 üzenetére
Van, nem is kicsi területről van szó. Bár a nagy része a hegyvidék, és igazából nincs ott szinte semmi élet (legalábbis emberi). Viszont Online-ban nincs havazás még itt se, mivel az Online úgy néz ki, hogy nem kezeli a regionális időjárást (még?). Vagyis a havas terülteken a -21°C-ban is esik az eső (és mindenhol máshol a térképen).
Amúgy pár hete volt egy legendary Bounty, aminek a 4 és 5-ös nehézségi szintjén havazott folyamatosan. De nem csak a havas hegyekben, hanem még a sivatagi pusztában a 30+ °C-ban.Sztoriban persze van regionális időjárás, vagyis a magas hegyekben havazik, a mocsárban ködös fülledt az idő, a az erdőkben és a prérin, esik az eső, a sivatagban meg dúl a homokvihar.
-
Triathlete
senior tag
Lehet már volt téma máshol, de az online részben van olyan része a térképnek, helyszínnek ahol folyamatosan téli időjárás van, vagy legalábbis hó?
-
Redneck
nagyúr
válasz
gyugyo79 #157 üzenetére
Ebben igazad van, de ettől még fontos hogy stabil legyen a kiszolgáló ahonnan szedi a kliens, különben megette a fene. Egy új játéknál ez különösen fontos, az elején általában sok a nagyobb javítás és bugfix, és Steamen ezzel nem szokott gond lenni. Lehet megvárom akkor a Steamest inkább, addigra biztos javítanak is pár dolgot.
Mike:
Azért az remélem megvan hogy területenként változó lehet a szolgáltatás színvonala. Nekem volt UPC-m, és állandóan megszakadt (XI. ker), többször napokig nem volt net. Mióta DIGI van nincs ilyen gondom, de lehet más velük szív. -
gyugyo79
addikt
Ez az egész "szerver" /hol lett megvéve kérdés amúgy csak az első letöltést és a frissítéseket érinti.
Magában a játékot már nem érinti.
Tehát hiába van Steamen a játék ha az RS nél van gubanc ami a loadert érinti pld. akkor ugyan úgy nem fog a Steames sem elindulni mert a Steam is a loadert hívja meg....
Nagyon remélem lesz elő töltés és ezért csak kis szívás lesz az indulás. De 1 hónap csúszás biztosan nem lesz (Steam megjelenés).
-
Plata
félisten
Még a múltkori frissítés is ilyen volt.
Másik ilyen gáz banda a WG.
WG játékainak a frissítése kész rémálom.
Tegnap jött frissítés WoWs-hoz,de valami kis lófing,az is félóráig szarakodott.
Talán 178 mega volt.
Sajna launcher magától frissít,így mikor bekapcsoltam gépet elkezdte a frissítést,nem mertem megszakítani mert a WG frissítését ha megszakítod lehet hogy rakhatod újra a játékot is. -
Plata
félisten
Nekem csak GTA V-ös tapasztalataim vannak,de szerintem oltári cumi lesz a social clubos RDR2 letöltése.
Imádom amikor GTA V frissítése olyan 8-9 kb-al csöpög.
Vagy az is buli amikor két másodpercenként elveszti a kapcsolatot a szerverrel.
Steamről hamarabb lejön a TESO 101 gigája mint a GTA V frissítése. -
törölt tag
Ezen a Rockstar kliensen milyen a letöltési sebesség, stabil kihasználja a gyorsabb sávszélt ?
-
Redneck
nagyúr
Eredetileg Steamre akartam megvenni a játékot, és lehet meg is várom azt a verziót, de egy L.A. Noire és a Max Payne 3 is jól jönne, ezért és az RDR extrák miatt elgondolkodtam a Rockstaroson. Milyenek mostanában a szerverek? Tényleg problémás a Social Club?
Haverom utálta mert állandóan kiléptette, és írhatta be újra a kódját.Nincs vele tapasztalatom, Steames GTA V-öm van, 1 másodpercre szokott felvillanni a Social Club ha elindítom.
Más:
Tudom hogy a fórumon belül a PC játékok között van ez a topik, de a topik nevébe is elférne a PC szerintem, mivel így két egyforma nevű van. -
negyven2
veterán
Az a poén, hogy igen, sok embernek el kell magyarázni sokaknak, azt, hogy a trailer nem biztos, hogy tükrözi a valós végeredményt.
CactuS: szinthez vannak kötve a fegyverek Online. Sztoriban meg a történethez. De sztoriban sok fegyvert lehet random is találni (mind egyedi, és van amit csak egy bizonyos mellékküldetés után veheted fel)
-
Online a fegyverek szinthez vannak kötve vagy meg kell őket találni? Ha meg kell, akkor fix helyen vannak vagy random?
-
negyven2
veterán
Ezt már a hír alatt írtam, hogy valószínűleg ez a videó a játék maximális grafikai beállítások mellet készült 4K/60fps-el (legalábbis így lenn értelme). Illetve azért a Rockstar szereti úgy megcsinálni ezeket a videókat, hogy (ez most furcsán lesz fogalmazva), jobban néz ki mint amit valójában tudd (manuális kamera és fény beállítások).
A félreértések elkerülése véget baromi jól fog kinézni így is (és a videó alapján is), de pl. a konzolos hivatalos videók is jobban néztek ki a legtöbb esetben, mint magában a játékban (persze aztán voltak olyan helyzetek is amikor nemcsak hozták, de meg is haladták azt a látványvilágot. Ugyanis azt nagyon észre lehet venni a játékban (One X-en), hogy számít, hogy éppen milyen a környezeti bevilágítás. Voltak olyan pl. hogy egy adott helyen egy adott napszakban, fények mellett olyan volt a játék mint valami középszerű prevGen játék, (jó, ez azért túlzás) pár órával később meg az államat kerestem a látványtól ugyan ott (de ez már GTA V-nél is így volt).
Illetve a nekem One X után olyan ez a videó mintha PC-n a medium/high után mindent maxra húztam volna mind a játékban mind a driverben.De mint mondtam, ez saját tapasztalat. Majd a nextGen-en ugyis hozza ezt a szintet (ha nem többet), az meg kb. egy év (már ha premierben elérhető lesz rá)
-
negyven2
veterán
-
rup1u5
nagyúr
Most már kivárom a megjelenést és megnézem hogyan fut nálam a 1070-esen 2560*1080-on és ha elbírja a konfig akkor váltok 3440*1440-re.
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Elvileg ezen tweet alapján Google Stadia-án 4K/60fps-el fog futni a RDR2.
Ez a Stadia hardveres felépítése:
-Custom x86 processor clocked at 2.7GHz w/ AVX2 SIMD and 9.5MB of L2+L3 cache
-Custom AMD GPU w/ HBM2 memory, 56 compute units, and 10.7TFLOPs
-16GB of RAM (shared between CPU and GPU), up to 484GB/s of bandwidth
-SSD cloud storageElvileg ezen a egyedi hardveren Vulcan alatt képes 4K/60fps-re a játék.
Annyit azért még érdemes tudni hogy a fenti hardver az egy Stadia egységet jelent, de a játékok használhatnak több ilyen egységet is egy időben.
-
Triathlete
senior tag
"Morricone válogatás volt az első CD amit vettem" -Mai napig ott van a kocsiban a 2007-es plantinum lemez, és ez pörög a legtöbbet!
Én 100%, hogy női karaktert fogok csinálni, szerintem próbálj rá te is, biztosan nem fogod megbánni. Youtube-on van rengeteg videó, igényesen megkreált női karakterekről. Más mint a többségben lévő férfi, és esztétikusabb. Persze Bambinoval is poén lenne igazságot osztani
#122 +1 -
negyven2
veterán
Utólag lehet szerkeszteni a karaktert, de a nemét nem lehet megváltoztatni. Maximum ha töröld a karaktered (az el nem költött pénz és arany megmarad karakter törlés után is).
Amúgy ha végig viszed a sztorit, akkor meglátod, hogy azért a vadnyugaton is létezhet jól működő badass női karakter (Sadie).
-
rup1u5
nagyúr
válasz
negyven2 #115 üzenetére
Van lehetőség később teljesen átszabni az online karakterem vagy GTA5-höz hasonlóan amit egyszer létrehoztál az marad veled örökre?
Gondolkozom, hogy esetleg venném a bátorságot, hogy egy csajt készítek de azt hiszem hamar megbánnám.
Én aki spagetti western-eken nőtt fel és Morricone válogatás volt az első CD amit vettem 92-ben, az autentikus western feelingre fogok rámenni. Nem hiszem hogy ehhez egy női karakter passzolna számomra. -
negyven2
veterán
Arthur, bár egy törvényen kívül bandita, azért elég erős erkölcsi kódex szerint él. Alantas dolgoknak tartja a prostitúciót, ahogy a rasszizmust is (ettől függetlenül le lehetett lőni mindenkit nemtől és bőrszinttől függetlenül). Vagyis k*rvázni nem lehet (Online se).
Amúgy van egy jó kis társ lalkalmazás a játékhoz, amiben a statisztikák megnézésén felül bent van a Story/Online katalógus. Van benne térkép is ami valós időben szinkronizál a játékkal (vagyis pl. telefonon, tablet-en keresztül is látható valós időben a játékbeli térképen történő dolgok. Illetve ezen keresztül megvehetjük a játék elég részletes bemutatóját (Official Guide).
-
Kiskokó
veterán
Adott a kérdés, mit kell csinálni ahhoz hogy a k.vák-at a Campbe lehessen hívni ?
Sok bundát kell adni a nőknek a kocsmában ? -
Plata
félisten
Rdr online kari készítője milyen?
Olyan vacak mint Gta?
Vagy jobb? -
negyven2
veterán
Ennyire azért nem. Én azt vettem észre, hogy a lobby létszáma 14-16 fölé emelkedik akkor kezdi el leginkább ezt a bugot, meg ekkor tűnnek el az állatok online. A Camp dolog mögött valószínűleg valami helykeresési algoritmus bug van. Mert minél távolabbi területre rakod le magadhoz képest annál valószínűbb a gyors lerakás.
-
negyven2
veterán
Igen a Yacht az alapja működik. Kiválasztod az adott régiót hogy hol legyen és azon belül a több elérhető hely közül megpróbálja a hozzád legközelebbibe letenni azt. Vagyis egy kiválasztott területen több helyszín is van külön a kicsit tábornak és külön a nagy tábornak. Alapvetően ha belépsz az online-ban és az adott régióban van szabad táborhely akkor lerakja. Ha az adott régióban nincs, akkor viszont nem rakja át máshová hanem neked kell lerakatni azt. Mondjuk ez a camp lerakási rendszer a szeptemberi update óta nagyon bugos.
Viszont megjegyzem, hogy a játékban jelenleg még nem lehet konkrét adott helyen (így a Camp-ben sem) ébredni. Vagy oda kb. ahonnan kiléptél Online, vagy pedig az 5 fő terület közül választva, azon belül valahova lerak.
-
negyven2
veterán
Ezt most hogy érted? Ha GTA-ban megcsináltad akkor automatikusan hozzáadódik a SC Account-hoz és mindegyik platformon megkapod (már ha GTA-ban nem volt időhöz kötve, hogy meddig lehet megcsinálni).
Red Dead Redemption 2 - How to Unlock the Stone Hatchet and Double-Action Revolver
-
negyven2
veterán
Egyből tudsz Online menni nem kell Stoty-t indítani se. A játék indításnál ugyanis egy választó felölet jön be, hogy mit szeretnél indítani. (vagyis itt nem gombnyomással működik mint GTA V-nél). Ha elszáll az online (vagyis kidob) akkor is ebbe a menübe tesz vissza.
Ráadásul homár RDO. Itt szerencsére már jobb már a hálózati része a játéknak, mert a P2P alapú Social Clubb szerverek elé berakták az Akamai edge szervereit. Aminek köszönhetően az onilne-on belüli csatlakozások piszok gyorsak, sőt van amikor nem is látható. Ha fent írt menübe belépve váltasz lobby-t akkor újratölt mindent a játék (ez One X-en olyan standard másfél perc). Ha viszont online-on belül csatlakozol másik loobby-ban lévő barátra, posse tagra akkor max. 10-15mp a töltés (kb mint egy gyors utazás miatti textúrabetöltés). Sőt arra is képes, hogy ha kevesen vannak egy lobby-ban akkor a háttérben minden töltés, látható jel nélkül összerak több lobby-t egybe (ami látható, az az maximum, hogy a táborod más helyre, felszedésre kerül)
-
válasz
Triathlete #67 üzenetére
Nem kéne ezen rugóznod, de látom maradt bent egy kis tüske. Pedig látod, azóta pörög a GTA V tartalom a topikban.
Az megvan amúgy, hogy lehet rendezni a könyvjelzőket? De ettől még nem lesz látható, hogy melyik melyik és vizuálisan zavaró.
Nem ezt mondtam, de az is érdekes, hogy rajtad kívül más értette, hogy mire gondoltam...
Mike #62: Rossz embernek címezted, soha nem mondtam, hogy kell neki külön topik, már csak azért sem, mert sok év után a GTA Vnél is mindig van valaki, aki felhozza, hogy anno az volt a konzolos topik (más kérdés, hogy szerintem joggal, mert akkor kellett volna új GTA V PC topikot létrehozni). Viszont azt is megértem, hogy a konzolosok, akik nem szívnak a 450 féle különböző hardver miatti inkompatibilitással, azok nem akarják azokat a siralmakat hallgatni. Részemről nincs konzol sértődés, gyerekek miatt egyszer biztos lesz és szívni is fogok vele, mint a torkos borz, mert kontrollerrel teljesen béna vagyok. GTAban is ha lövöldözni kell, akkor egyből váltok egérre és billentyűzetre.
Plata #75: Arra elég sokáig kell majd akkor várnod. Ha belegondolsz, akkor ebben a játékban is rengeteg tartalom lesz, talán bőven több az online lehetőség, mint a GTA Vben, szóval minden rétegnek lesz bőven mit csinálnia. Sokáig, nagyon sokáig.
___
On: Az online rész hogy működik? Az SP részt el kell vinni egy darabig, hogy tudj online játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Mozgáskorlátozozz gyermek számára PS4 kormány
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest