Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
Tegnap rekeszizomgörcsöt kaptam. Volt egy orosz csávó, aki lőtt egy ajtót egy ranch-nál és közben voice chaten izomból üvöltötte, hogy "CYKA BLYAT".
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Carlytoo
senior tag
Újkeletű bug: (Legalábbis nekem) Discord-ra, ha belép valaki, akkor nekem fagyasztja a játékot és sok esetben le is dobál. Ilyet eddig nem tapasztaltam. Ha alt+ tab- olok, akkor instant kidob a szerver.
-
Carlytoo
senior tag
Bojargenyo01 <---- Akinek este lesz kedve sírva röhögőset játszani, addoljon. A héten nagyon ki vagyok pihenve.
-
Carlytoo
senior tag
A Cyberbullying ellen mi jól fellépünk. Amikor többen posse-ban vagyunk, akkor ha valaki piszkálja az egyik tagunkat, akkor addig öljük még ki nem lép. Nekem amúgy is nagyon megy valamiért a harc a játékban és nem nagyon tudnak ellenem fellépni (Nagyon sokat gyakorlunk egymás ellen). Viszont mást piszkálni nem szoktunk. Majd csatlakozok a discord közösséghez, aztán vállalok ilyen őrző-védő szerepet.
-
Carlytoo
senior tag
válasz mrgregoryan #3709 üzenetére
Mi a különbség ha te keféled a lovat, vagy ha én?
Ha én, akkor a bundája lesz fényes. Ha te, akkor a szeme.
Nem megsértődni.
-
Carlytoo
senior tag
Halihó,
Előre is bocsika a "hirdetésért", de hátha valakinek kapóra jön. Lett egy felesleges RDR2 kulcsom. Rockstartól van közvetlen. Ha esetleg kell valakinek, akkor viheti. Annyi a "turpisság" benne, hogy legalább tag fokozatú kollégának több éves reggel az általa talált legalacsonyabb ár alatt odaadom.
Sőőt. A közelgő Karácsonyra, Mikulásra való tekintettel, odaadom egy tízesért. (Úgy is szoktam egy kicsit kedveskedni minden nagyobb ünnepen valamit). Viszont csak olyannak, aki tényleg beaktiválja és játszik vele. Nem pedig továbbértékesíti. sajnos egyszer belefutottam egy ilyenbe is.
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Nagyon jó a community eddigi tapasztalataim szerint. Volt egy összetűzésem egy játékossal és egy darabig pazaroltuk egy másra a lőszert. Utána mondtam neki, hogy mi lenne ha ezt most szüneteltetnénk. Mondta, hogy egyetért és elváltak az útjaink. A másik esetben odajött hozzánk egy srác, hogy szeretné ha egy magas szikláról megkötözve lehajítanánk. Mondom neki, hogy ha ez teszi boldoggá, akkor semmi akadálya. ezt a beszélgetést kb. 10 játékos hallotta, akik ott portyáztak a környéken és mindenki velünk együtt feljött a sziklára. Majd megkötöztem a srácot és kigyalogoltam vele a szikla peremére. "Any last words?" - "Goodbye cruel world". Aztán lehajítottam onnan. Még mindig röhögök, ha felidézem a sikítását, amit leművelt esés közben. Mellesleg mindenki szakadt a nevetéstől.
-
Carlytoo
senior tag
Halihó,
Lenne egy érdekes kérdésem. Csináljuk haverokkal az Online küldetéseket. Elég vegyes, tehát ebben van Bounty Hunter, story stb. A furcsa az, hogy nagyon eltérő díjazásban részesülünk a küldetés befejezését követően. Az egyik haverom 150 dodót kapott, addig a másik csak 5-öt. Az egyikünk ez miatt abba is akarja hagyni a játékot, mert borzasztó kevés pénzt kap a küldikből ugyanazon posse-n belül. Esetleg van rá valami ötletetek?
-
Carlytoo
senior tag
Húha. Egy 3-4 napja nem voltam fent, de láttam egy 3 gigás patchet. Azóta a játék +20 FPS-t produkál. Mondtam én ,hogy csinálják.
-
Carlytoo
senior tag
válasz peterson79 #1667 üzenetére
Nem hiszem, hogy HDD/SSD hiba. Talán proci. Mid van?
-
Carlytoo
senior tag
Természetesen lesz optimalizálás ,mert telesírják a rockstar oldalát. 2 hónapon belül sokat fog javulni. Ráadásul nagyon sokan refundoltak (olvastam valahol) és ezzel sürgősen fognak valamit kezdeni. A legrosszabb esetben így hagyják és ráfekszenek a GTA 6-ra.
-
Carlytoo
senior tag
válasz NagyonTitok #1622 üzenetére
Akik meg akarják vásárolni a játékot, azok sok esetben ide fognak jönni tájékozódni a futásteljesítményről. Nézegethetsz más oldalakat is, de sokan PH-n ebben bíznak a legjobban. Ugyanis itt objektíven sokan leírják, hogy mi is a helyzet. Tehát nem off az, ha a játékkal kapcsolatban írjuk meg a hardware-es tapasztalatokat. A lótenyésztés meg nem ide való. Esetleg a "Hogyan bánjunk a legjobban a lovunkkal" történet már megállhatja itt is a helyét.
-
Carlytoo
senior tag
Update:
Haveromnak beszereztünk egy i7 3770-et. Van mellette neki egy GTX 1050Ti, illetve 16 giga RAM. 1080P-ben 60 fps. Mostmár vége mehet a multi. Persze ez online-ban. Természetesen a beálltásokkal variáltunk, de az ő állítása szerint így is gyönyörű.
-
Carlytoo
senior tag
Sikerült orvosolnom a hibát #1401 Carlytoo
Nekem DX12 alatt kidobál a játék online-ban. Csak Vulkan-ban stabil (érthetetlen). Legalább van rá megoldás. Egyedi grafikai beállítás mellett ultra-high-med keveréken 80-90 FPS-em van 1440P-s felbontáson. A 8/8-as procit viszont eszi rendesen még ilyen felbontás mellett is.
Note: Ilyen optimalizálatlanság mellett jelenleg senki ne akarjon 4/4-es procikon online játszani. 2 haverom is megvette, akiknek i5 (4/4) van és játszhatatlan az online része jelenleg. Ezt igazán megcsinálhatnák.
Note2.: Aki esetleg jönne msot Online hülyéskedni, akkor egy nicket dobjon nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Sziasztok,
Csatlakoznék. Én a játékot kizárólag az online része miatt vettem meg. Nagyon tetszik, de sajnos nekem is van vele problémám. Valamikor akár egy- másfél órát is eljátszadozok probléma nélkül, valamikor pedig 10 perc után crashel "exited unexpectedly" történettel.
Amiket próbáltam:
- Töröltem a a helyi profilt a launcher-ben.
- Nvidia driver letörlése DDU-val, majd újra feltelepítése.
- Adminisztrátorként indítás ( launcher + játék).
- Kiiktattam a WIN 10 vírusirtóját
- Letöröltem, majd ismét feltelepítettem a játékot.
- Átmásoltam HDD-ről SSD-re.Rig:
CPU: I7 9700K
GPU: RTX 2070 Super
RAM: 16GB 3600MhzMaga a játék nekem nagyon szépen fut. Viszont ezek a crash-ek nagyon tönkre teszik a játékélményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest