Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • negyven2

  veterán

  válasz szTotyy #1514 üzenetére

  Vigyél be neki 3*-os nem megnyuzott állatokat. Lehetőség szerint nem ragadozót. Itt egy táblázat hozzá, bár csak kb. 95%-ban teljes. Halat nem fogad el, ahogy megnyuzot állatot se.

  A Trader működése amúgy úgy van, hogy kettő Material (ez a leadott állatok) és egy Supply (erre van a külön miniküldetés) add ki egy árút. Egy supply feltöltés 25 egységnyi árura elég (vagyis a maxos 100-as eladáshoz 4db ilyet kell megcsinálni. Egy ilyen feltöltés zsák esetén emberenként 5, kocsi esetén meg kocsinként 20 állati materlait add. Ha Posse-ban csináljátok a feltöltést akkor mindenki megkapja az összes zsákért járó XP-t és Role XP-t (max 4 főig), már ha van Trader-e. Eladás esetén pedig minden bent lévő tag a eladási végösszeg 50%-at kapja meg.

  Arra azért figyelni kell, hogy számít a birtokunkban lévő kiszállító szekér mérete, vagyis ha csak a kis szekérrel rendelkezünk (ez automatikusan jár a Trader Role-al) akkor lehet bent 100 árú, de csak 25-öt, ha közepes akkor max 50-et tudunk eladni belőle. Nagy esetén pedig ugye 100-at. Illetve ha már birtokoljuk az összes szekeret akkor mindig az eladott árú menyiségének megfelelő szekeret add a játék. vagyis ha 1-25 között van a bent lévő árú akkor kicsit, ha 26-50 közt van akkor a közepes, 51-töl meg a nagyot adja be (már ha megvannak véve ezek). A nagyobb szekereket 5 illetve 10-es szintöl vehetjük meg Crips-nél. A nagy megvételéhez kell a közepes is.

Hozzászólok Aktív témák