Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gyugyo79
addikt
Az Outlaw Pass -t (Online) meg tudta már venni valaki?
Hogy kell? Vagy szinthez vagy esetleg valami máshoz kötött? Esetleg PC -re nincs is még ? -
pandras83
őstag
az egyik GS szerző egy friss, 20 gb-os patch-et említett, amitől látványosan javult a teljesítmény. valaki kapott 48 órán belül ilyen nagy foltot?
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Játszik itt bárki valamilyen Logitech gamepaddal?
Az a vicces hogy felismeri a játék, minden gomb működik, de ha az analóg karokat akarom használni a karakter elkezd egyhelybe pörögni
Valaki találkozott ezzel?Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
rup1u5
nagyúr
válasz NagyonTitok #1806 üzenetére
"- zene hangereje külön nem változtatható"
Ne bénáskodj már!(#1887) gabo91
Én most gyorsan kifizettem azt a $100 bounty-t mielőtt tovább hízott volna és megpróbálom elkerülni a bajt...csak hát túl nagy a kísértés! Mindenhova be akarok menni és mindenkivel beszélni szeretnék.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
jossua
tag
A kifagyásra még senki nem tudja mi lehetne a megoldás ??? Nem tudok játszani (
Alias : Magyarbetyar
-
gabo91
aktív tag
ugyan ez a szitu nálam is :/
(#1881) rup1u5 : dettó így érzek....Ez a Law rendszernél kb úgy érzem, mint mikor "az új fiú besétál a börtönbe, majd mindenki keresi az okot hogy bele állhasson...." na kb itt is bárki bármit csinálhat, levegőt veszel már ugranak rád.... :/
[#1861) Mike] köszi a nem úton közlekedés jó tipp. Halál után viszont továbbra is eltűnnek a szőrmék a lovamról, sehol sem találni őket.valaki visszább írta, hogy a trapperhez kerül a legendary szőrme ha elhagyjuk, a normál 3 csillagos is oda kerül ilyenkor?
miből lehetne könnyen pénzt csinálni? vadázsat így hogy bukom mindig a szőrméket nem jó, viszont kellene 500$ a bountykat kifizetni
-
Headers
tag
válasz #81556480 #1819 üzenetére
Nekem is i5 6600-om van RX 480 8GB-tal és ugyanez volt nálam is.
Én nagyjából megtaláltam az ellenszert. Azért nagyjából, mert még így is előfordul, de csak nagyon ritkán és jóval kevesebb időre.
Az a lényege, hogy a Process Lasso prgrammal beállítod az RDR2.exe-re, hogy ha a CPU 98%-nál jobban terhelődik, akkor kapcsoljon le egy magot egy másodpercre. És tényleg működik.
Redditen találtam: linkA nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
addikt
Üdv, a companion app csak konzolokkal működik?
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
rup1u5
nagyúr
válasz NagyonTitok #1883 üzenetére
Még el is fogadnám hogy akkor abszolut gonosz leszek de az a helyzet, hogy esélyem sincs. Az elején vagyok, irányítást is még csak szokom, kettőt pislantok és már meg is döglöttem.
(#1883) NagyonTitok
Online-ban nincs rendőrség?
Előbb mindenképp szeretném kiismerni a játékot single-ben.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz NagyonTitok #1880 üzenetére
Ajjaj! Attól tartok, hogy ezek nálam ki fogják nyírni a játékot.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
NagyonTitok
tag
Helyenként kicsit túltolták. Meglöksz vkit, aki erre egyből pisztolyt ránt, ...
Egyszer megálltam egy nőnek, aki kérte, hogy vigyem haza , s mikor futottam a lovam felé, véletlenül elsodortam. Máris nem akarta, hogy haza vigyem, s csak kiabálva futott a város felé.Never ever drink and drive!
-
rup1u5
nagyúr
Nekem is ez a problémám.
Tegnap végre eljutottam Chapter 2 ig és gondoltam jófiú leszek, elindultam a városba szépen nyugisan erre két arc beszólt, hát muszáj voltam pofán lőni őket. Rögtön kaptam 70 dolcsi wanted-et a nyakamba és ki is nyírtak. Beértem a városba, nekem esik egy tag az utcán (beszóltam neki), visszaütök, egy másik hátba lő és megint én kapok körözést. 100 dolcsi van már a fejemen de esküszöm félek elindítani a játékot!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, a Collections-t melyik menüből tudom előhozni? (Amikor felveszel valamit, akkor F1-et kell nyomni, hogy felhozza ezt a menüt)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
addikt
Ha valakinek van olyan, hogy a kurzor a monitor jobb szélén egy sávban megjelenik, akkor azt a windows game mode okozza.
ja és nálam dx12-ben kifagy, vulkanon stabil.
[ Szerkesztve ]
-
NagyonTitok
tag
válasz peterson79 #1868 üzenetére
Jobb, ha a katalógusban csak a kurzorbillentyűkkel lépdelsz, s csak akkor kattintasz oda, ha tényleg meg akarod venni!
Never ever drink and drive!
-
peterson79
őstag
válasz ForRedGlory #1866 üzenetére
Nem lehet, hogy valami beállítás van ehhez is? Találtam olyat ami gombhoz ad delay-t, bár azt nem értem mire jó, mert a véletlen táskavásárt nem akadályozza meg
-
peterson79
őstag
Nekem Story-ban az egyik küldetés végén a többiek elmentek haza, mondván majd Én kifosztom a vadászlakot. Bal felső sarokban megjelent egy csík, hogy kiderült a balhé..valakit keresnek, de nem tudják ki a tettes...a "nyomozók" elindultak a tett helyszínére...végül rájöttem, hogy ezek most idejönnek ahol Én még mindig fosztogatok, de mire kiléptem az ajtón már ott is volt a 3 Bíró vagy minek hívják őket, Én meg a nyakamba vágtam a lábam és ickiri, mire a "zsaru" azt mondja: -Álljon már meg egy pillanatra, nem tudja mi történt itt?
Mondom..nem...
- És nem látta ki volt?...Én ugyan nem...
- Akkor jó napot..és elsétáltam büntetlenül ezen azért a pofám leszakadt, de jót röhögtem végül
-
Beckett
tag
Sziasztok!
Tegnap elkezdtem online ezt a collector role-t. Megvettem a táskát a nőcitől s szépen el is kezdtem gyűjtögetni a cuccokat.
Ma hiába megyek gyűjtögetni a githu-s map meg vidik alapján semmi item nem jelenik meg ott ahol lennie kéne egyszerűen nem spawnolnak oda. Pedig a tegnap összeszedettek megvannak. Mi lehet a gond, valamivel újra triggerelni kéne a role-t?
előre is köszi ha tud vki segíteni -
negyven2
veterán
Miért lenne furcsa? A közeli "biztonságos" kiszállítás, csak annyiban véd, hogy csinálhatod defensive módban, nem jelzi a térképen, hogy mit csinálsz, a játékot is csak nagyon közel jelzi csak a térképen (szinte majdnem mellette kell lenni) és nem tudják ellopni/megsemmisíteni az árut. Viszont nem leszel, láthatatlan. Vagyis látják, hogy nem NPC áruszállító járművel van ott.
Vagyis maximum trollkodni tudnak veled.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
Mike
veterán
válasz ForRedGlory #1850 üzenetére
tekered a jobb gombát
-
Mike
veterán
válasz peterson79 #1849 üzenetére
a big game meat alatt vannak csoportosítva
-
Redcaster
őstag
-
szTotyy
őstag
Online traderes közeli eladásnál hogy van pontosan a "biztonságos" leszállítás?
Elkezdem egy eladást, erre két hülyegyerek kilőtt a kocsiról, majd fel is robbantotta azt. Nem vitték el a cuccot, csak lekempelték és vagy 6-7-szer kinyítrtak egy lövéssel. Az áru ott maradt kocsi nélkül, az óra meg ketyegett. Új free roam sessionbe léptem, hátha visszakapom az árut, mint GTA-ben, de nem.
Szóval a közeli eladásnál is levadászhatnak, csak nem látszom a térképen? -
gabo91
aktív tag
Hát.... anno RDR1 miatt vettem csak ps3-at
GTA-k nagy kedvencek, ezt is rohadtul vártam.... de valahogy
konzolon célzásrásegítéssel nyílván más, de "ez így nem túl finom"Elhalálozás hogy van? küldetés közben van check point az oké, viszont koborlás közben ha meghalok folyton bukom a vadakat amik a lovon vannak, levon rengeteg pénzt.
chapter 2-ben vagyok, küldetések miatt 2 területen van rajtam körözés 280-300dollár mindegyik helyen. Jönnek rám a bountyhunterek, így konkrétan hogy alig van nyílt terepen fedezék, és mivel körbekerítenek (kajára van gyors gomb??? ) folyton darabokra lőnek, pénz fogy cuccokat bukom esély sincs kifizetni a rohadt bountyt.
Ez is mi???? nem lehet valahogy bounyt leszedni, csak ha kifizetem?
Kezd így elég unalmassá válni ez, hogy félpercenként nyakamban vannak semmit se tudok tenni.
Az meg hogy városban valakik összeszólalkoztak, egyik a másikat lelőtte az utcán fényes nappal.... pár óra múlva este odamegyek kifosztom a hullát.... azért meg elkezdenek körözni, de a gyilkosság senkit se érdekelt (bezzeg ha én csinálnám..... )
story amúgy jó, meg van hangulata a játéknak él a táj, ezt nem lehet megunni (ellenben pl az új AC-kkel)célzásresegítés/autócélzás létezik PC-n is?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz peterson79 #1852 üzenetére
Na jóvan. Ha mondod hogy kontrollered van, mondtam volna a D padot, mert én a PC irányítást nem vágom ( pc-n is kontrollerrel tolom )
-
törölt tag
válasz peterson79 #1849 üzenetére
Az egyik húsra ha ramesz ,azon belül lesznek a főtt változatai, mert 4 felé is lehet.
-
ForRedGlory
félisten
Hogy a bánatba kell horgászni? Küldetésben most vittem el a kiscsákót, nagyban húznám ki a halat, de egyszerűen olyan tetű lassan tekeri fel a damilt, hogy 10 perc után meguntam. Ez is valami frankó bug?
Oké, kontrollerrel (Xbox Elite 2) képtelenség halat fogni, billentyűzettel simán ment.
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
-
arcitec
addikt
Hát igen, volt opció az 580 is egyébként, de pl a gyártó már 600W tápot emleget neki, pedig csak 10W az amivel többet fogyaszt mint a 7870. Nekem meg 500W a táp. Gondolom terhelve többet kérhet. Igen egyébként a 7870 is épp pont befért, a HDD kivétele ott a környékén már, nem annyira kényelmes... Egyszóval jó lehet, bármelyik Radeon vagy Nvidia ,mindkét gyártó fej fej mellett halad ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Th3Ac3
tag
válasz arcitec #1845 üzenetére
A kártyahossz gyártónként eltérő szokott lenni. Nyilván ha kicsi helyed van jobb a rövidebb, egyébként annyira nem, mert jobban össze kell zsúfolni az alkatrészeknek a helyet. 1660 esetén valóban picit jobb a fogyasztás nem mintha az a 40-50w bárhol egetrengető különbséget okozna. RDR2-ben pariban van az 580-al egyébként picit gyorsabb szokott lenni.
-
arcitec
addikt
Ne is haragudj de a 120 W meg a 185W az ugyan az? A méretek az most zavarba ejtő, 229 / 240 NEM sokkal hosszabbak ,de akkor is ...Az 5700 meg már nem játszik nálam(Ár). Nem általánosságban írtam az amit, hanem a 7870/ 580 / nvidia 1660 eseteire de a 2060 sem fogyaszt sokkal többet. Azért azt látni kell a Radeonok többet fogyasztanak. Nem bántás, hiszen nekem is az van és tökéletes már 7 éve.
Volt Nvidia, lett Radeon, most Nvidia az amire azt gondolom NEKEM az lesz a jó , úgy összességében.[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Ezt most talaltam:
Fallout 76: I am the worst game launch ever
RDR2: hold my horse's testicles
-
Th3Ac3
tag
-
arcitec
addikt
Igen, teljesen jókat írsz. Radeonoknak 1 bajuk van, nagyobb a fogyasztásuk a táp 500W ha minden igaz a RX580-hoz a gyártó már 600W körüli tápokat ajánl, bár a 7080 is kb annyit fogyaszt , ahhoz az 500W gyártó szerint elég. Az nvidia meg 120W és kevesebb helyet is foglal. A proci Intel Core i5 3.2 GHz Socket 1155 i5-3470. Ez a proci egy nagyon bevált-időtálló termék, maga a sorozat is az. Tehát akkor a 1660S bőven elég lehet így akkor egy darabig ,igaz? Nem érdemes feljebb menni.
[ Szerkesztve ]
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már az ultimate-ért kapott lovat kihozni az istállóból? Mert hiába dobtam az előző lovam, nem tudom levenni róla a nyerget, addig viszont nem tudom kihozni a másikat. Vagy csak úgy lehet, ha veszek másik nyerget??
Videókon azt láttam, hogy vad ló befogásánál le lehet venni a nyerget az aktuális lovadról... -
NagyonTitok
tag
Némelyik játékban a hardcore mode olyan. Ha meghalsz kezdheted elölről az egészet. Csak ott ugyebár számít erre az ember.
A GTA alkotóitól (tudom, ez tök más játék) meglepett (a kommenteket olvasva, nem csak engem), ennyi az egész.
...szerintem nem ez volt az utolsó.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Váó. Köszi szépen. Az alaplap :GA-H77-D3H , a proci Core i5 3.2 . Nagyon úgy tűnik még mindig ütőképes a hardware. De azon a beállításon nagyon-nagyon low minőség látvány.
Ahogy nézem fejlettebb videó kártyák is kompatibilisek ezzel a vassal. [link] .
Meddig lenne értelmes felmenni, ehhez a játékhoz. Hogy ne kelljen a komplett gépet cserélni.
Nvidiában gondolkodom. 1660s került képbe. Vagy több kellene? Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #1832 üzenetére
olyan játék is kéne, ha meghalsz, vége a játéknak
-
Mike
veterán
válasz negyven2 #1787 üzenetére
hát lehet hogy csodálatosszép a grafika de ezért nem fogok pc-t fejleszteni, programot újra megvenni, aztán az installálással kínlodni
nekem igy is tetszik a grafika, a táj egyszerűen fantasztikus
ugyanakkor a grafika sem minden
régen a doboz Larával is tudtunk játszani és milyen jó volt.
részemről a pc megmarad a stratégiai játékoknak -
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #1797 üzenetére
anno leirták hogy vigyázni kell a lóra mert meghal storyban
én is leírtam ide már párszor -
Mike
veterán
válasz Triathlete #1803 üzenetére
igen
-
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #1806 üzenetére
pc-n nem lehet állítani a zene hangerejét? ez azért elég meglepő
-
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #1812 üzenetére
lóval is ki tudod hajtani őket vagy pisztollyal. minek ezt patchelni? teljesen jó így
-
törölt tag
válasz NagyonTitok #1818 üzenetére
Miről van szó pontosan?
én a 4 másodperces beakadásokra keresem az ellenszert
-
NagyonTitok
tag
Nálam a kezdeti, vírusvédős apróság óta remekül fut.
(Online-t még nem próbáltam.)[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Gondoltam ha már megjelent a játék, akkor fontolóra veszem hogy megveszem és adok neki egy második esélyt. De ahogy elnézem a hozzászólásokat a PC játékosokból ismét béta tesztelőket csináltak... Ilyen állapotban kár volt kiadni szerintem.
Sic Parvis Magna
-
RoMix85
aktív tag
válasz NagyonTitok #1812 üzenetére
De hát engem nem a kézzel való halfogás érdekel
-
juhasz406
tag
Már már elindul online 5-20 percekre de utána kifagy....
Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
-
NagyonTitok
tag
válasz RoMix85 #1810 üzenetére
Olyanról hallottam, hogy ha pár cm-es vízbe dobsz egy tetemet, akkor a halak oda úsznak, de félig szárazra kerülve megdöglenek, s kézzel fel lehet őket szedni.
Vki szerint már patchelték, vki szerint nem. Majd csak ma du. merészkedek online-ra, úgyhogy nem tudom.Never ever drink and drive!
-
RoMix85
aktív tag
Pecás tippek vannak online ?! Gondolok itt az alacsony szintre, hol érdemes,milyen csalival (eddig ami elérhető az a giliszta) de loot-ból van kenyér,sajt,kukorica.
Még valami: Ha billentyűzeten horgászok, ugye az "R" betű lenyomása után gyorsabban tekeri az orsót, miután kapás van.De mindez gamepadon (xbox one) hogyan?Nem írja sehol, és ha csak RS körkörös mozgatása van baromi lassan tekeri kifelé. Ötlet? -
NagyonTitok
tag
Pár helyen úgy tűnik nekem, mintha a 20 évvel ezelőtti hangulatot akarták volna visszahozni:
- mentés/betöltés csak almenükből érhető el
- zene hangereje külön nem változtatható
- szövegelős átvezetők (többnyire) nem átugorhatók
- stb.
(még csak pár órát játszottam)Never ever drink and drive!
-
Kiskokó
veterán
Nálam tökéletes. Mit akarsz akkor ma játszani ha nem is megy ?
Ma nem leszek egyáltalán amúgy Holnap este 7-8 tól az tuti viszont!ON :
Srácok!
Ez a 3. Játék amit a Rockstar adott ki és olyan problémám van vele hogy a játék HALK.Ugyan ez volt a GTA V-el is... sokkal jobban fel kell vennem a hangerőt hogy normálisan halljam.
az RDR2 Dettó... olyan halk hogy szegény erősítőt 50% ra kell tekernem hogy normál hangerőn szóljon.
RDR2 mellé adtak ingyen játékot, Bully-t választottam.
Az is halk!Ez mi a franc?
Minden más hangja renden van és volt!Ti nem tapasztaltatok ilyet?
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Triathlete
senior tag
Ezeket a több kilós, nagy halakat csak eladni lehet?
KovacsK85 / Kovács Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest