Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgregoryan
tag
Recepteket hol lehet vásárolni, a fence-en kivól? mert pl ahogy látom, a Dobókés Improved version t is kraftolni kel, de nem értem hol vehetek hozzá recptet, vagy nem kell? mert ilyetmég nem láttam játékon belül.
THX -
Kiskokó
veterán
válasz #81556480 #3697 üzenetére
Nem frissült.
Azt nem tudom hogy amikor működött akkor nem voltam még a beállításokban.
Viszont tegnap amikor ellenőriztem minden jó volt de az Inputnál az amúgy megfelelő unput volt kiválasztva de szürke volt.
Átraktam hangérzékelésre de akkor se ment. Na majd még ránézek valamikor nem sokszor kell csak na.
Köszi| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Discord jó. a Játékon belüli Voice Chat nem megy aminek a gyári Push to talk N betűn a beállítása. Párszor használtam is így tuti hogy működött. De 2 napja valamiért nem akar menni.
Mindenki aki írt a témához : tegnap megnéztem a beállításokat és minden rendben volt. Érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
addikt
válasz csabi0805 #3690 üzenetére
Tekerj vissza, írták kollégák akiknél szintén bugos a mission, hogy a gépen az egyik mappádból kell kitörölni az összes Black Belle fotót. Sajnálom, nagyon zavaró lehet ilyen bugot beszopni.
Ez a Rockstar válasz meg...ha egy vicces mémet küldenek az is többet ért volna.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Carlytoo
senior tag
Halihó,
Előre is bocsika a "hirdetésért", de hátha valakinek kapóra jön. Lett egy felesleges RDR2 kulcsom. Rockstartól van közvetlen. Ha esetleg kell valakinek, akkor viheti. Annyi a "turpisság" benne, hogy legalább tag fokozatú kollégának több éves reggel az általa talált legalacsonyabb ár alatt odaadom.
Sőőt. A közelgő Karácsonyra, Mikulásra való tekintettel, odaadom egy tízesért. (Úgy is szoktam egy kicsit kedveskedni minden nagyobb ünnepen valamit). Viszont csak olyannak, aki tényleg beaktiválja és játszik vele. Nem pedig továbbértékesíti. sajnos egyszer belefutottam egy ilyenbe is.
[ Szerkesztve ]
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
csabi0805
senior tag
Írt a support a Balck Belles jelentésemre:
Hello onmytippytoes,
Thank you for contacting Rockstar Support.
We can understand the inconvenience that you are facing, but we request to go through these workarounds as these might help in resolving the concern that you are facing.
Verifying game file integrity can resolve several different types of issues as well as making sure the game and supporting files are up to date. You can verify the files using the following steps:
• Sign in to the Rockstar Games Launcher
• Navigate to Settings
• Select the game you wish to verify from the list under My installed games on the left
• Select Verify Integrity under Verify game file integrity from the options on the right
Upon completion, a pop-up message will appear above the system tray stating that your game is verified and ready to play.
If you ever need assistance in the future, please feel free to contact us.
Best regards,
Open S.
Rockstar Support -
gyugyo79
addikt
válasz mrgregoryan #3687 üzenetére
Majd lesz az a szint amikor már 200$ mit sem számít. Nézz be a konzolos topikba és majd látod ott kinek mennyi van azok közül akik még játszanak.
Nekem 99. szinten megvolt véve minden amit fontosnak tartottam + amit n2m de a napikhoz kellet és volt 100 aranyam meg 2000$ + om. (96-7 en volt valahol a kígyóbőr nyereg az utolsó ami igazán izgatott )
Rá is hagytam az onlinet most kicsit nehogy ráunjak...[ Szerkesztve ]
-
mrgregoryan
tag
jó én még kicscsirke vagyok ehhez sztem a magam 42 es szintjével.
Én csak haverokkal megyek be temporary posse-ba egyenlőre..
Ha van ilyen posse ahol hasonló szintű emberek vannak, viszont akkor mondjátok ha jó a társaság
de úgy látom nem ér meg akkor egyenlőre nekem 200 $t
azt sem tudom jó e az az outfit amit kapsz ilyenkor[ Szerkesztve ]
-
NagyonTitok
tag
Van egy glitch amivel megoldható, hogy Cripps letegye a tábort, ill. ismét rengeteg állat legyen a térképen:
Egyszerűen el kell indítani egy Bounty Huntot.
Ilyenkor a rendszer külön sessionbe tesz. Egyszerűen csak nem kell a célpont közelébe menni. A tábor simán lekérhető, s kb. 20 percig (további trükközéssel meghosszabítható) nyugodtan lehet vadászni és a készleteket feltölteni. Sajna, kiszállítást nem lehet indítani, de legalább utána is megmarad a tábor.Never ever drink and drive!
-
gyimger
őstag
válasz kulfoldi #3672 üzenetére
Ez válasz a #3632-es hozzászólásodra is. Beleolvastam a játék kézikönyvébe és elvileg ezeket az extrákat adja a Special/Ultimate kiadás pluszban:
Iguana Scale trinket, Eagle Talon talisman, companion activity (bank robbery with Charles), Le Tresor Des Morts kincsestérkép, 2 hideout (Thieves Landing, Fort Mercer).Ezek máshogy be nem szerezhető extrák. Neten nem sok infót találtam, de a kézikönyv ezeket adta ki.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mrgregoryan #3680 üzenetére
A fix possekból nem lehetsz benne akármennyiben. Talán 5 a limit. Mi 5-7 fővel toljuk, így amikor mennénk át a másikhoz segíteni, akkor mindig újra meg kell hívni a másikat, mert nem tudsz 7 posset elmenteni. 2-3 főnél is van, mert napiban adhat posse versus-t, amit temp posseban nem tudsz indítani.
Nagytitok: Igen, ezt írtam én is, hogy a temp csak 4 fős.Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
szTotyy
őstag
válasz Kiskokó #3676 üzenetére
Lehet, hogy csak van egy játékon belüli limit a kimondott szó/hónapra és már elhasználtad!
Nincs olyan a hang- vagy gombkiosztás menüben, hogy visszaállítás alapértelmezettre? Lehet csak elállítottál valamit, és észre se vetted.
Vagy amit Titok is Ír, hogy a Windows állítgatott el valamit. -
mrgregoryan
tag
válasz NagyonTitok #3678 üzenetére
ráadásul ő belsp Voice-ről beszél, N betűvel.
Szerintem inkább Kiskoko nézd meg, az audió beállítást, hogy nincs e kikapcsolva a voice a JÁTÉKON belül.Akkor gyakorlatilag ha 2-3 an játszunk mindössze, semi értelme?
Ezt a törölgetést nem értem CatcuS.. mi az hogy törölgetni kell a Perm posse-kat?? -
NagyonTitok
tag
A Perma posse-t 7 főig fel lehet bővíteni. Csak nagyobb tábor kell (2$/nap).
Biztos, hogy nem némította le magát Discordon, mert tegnap szórta az igét. Talán csak pl. az RDR2-ben némította le a hangvezérlő.
A megoldást nem tudom, de nekem működött a játékon belüli kiabálás.Never ever drink and drive!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mrgregoryan #3675 üzenetére
Temp posse csak 4 személyes és nincs posse versus. Engem inkább az zavar, hogy limitálva van a Perma possek száma, folyamatosan törölgetni kell, ha többen vagytok.
Kiskokó: Nem némítottad le magad discordon? Bal alul látszik a kis ikon.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
mrgregoryan
tag
Sziasztok!
Aki jártas benne, meg tudná mondani, hogy az extra Outfiten kivül ami elvileg jár a Permanent Posse-hoz, mi másra jó 200Dodóért?
mert gonolom sem a sátor bugot nem olja meg, sem pedig nem látom át, miért kellene 200$-t költeni erre, vagy h miért is kerül pénzb.THx.
ha megtámadnak, ez a ló kilövés nagy görénység ám..
tegnap havernak az árúját vittü ki, mikor jött egy 2 személyes posse, illetve csak 1 ember, mert valsz szét voltak szakadva.. egy ideig üldözött minket, majd kilőttem a lovát illetve még 2x a srácot, amíg a haver elhúzott a szekérrel.. utána már feladta -
kulfoldi
aktív tag
Hello! A Special es Ultimate edition bonuszok nem valtoztatjak a jatekot kisebb kihivassa? Bonusz lo, fegyverek, talizmanok, tobb penz ugy hangzik mint egy cheat. Nem jatszottam meg sosem a jatekkal, csak baromi tetszik es megvennem, de nem tudom melyik verziot valasszam. Bocs ha hulyeseget kerdezek, de miert erdemes a standardnel jobb kiadast venni? Latom a felsorolast, hogy milyen dolgokat kapok cserebe csak nem latom at, hogy mire lesznek azok jok. Nem talalok errol semmi infot, csak a listat hogy mi a kulonbseg, de sehol sem magyarazzak el, hogy az mire jo. Van ahol, ugy fogalmaznak, hogy jo headstartot ad, szoval az alapjan a jatek elejet konnyiti meg, de ennyi az ossz info amit talaltam. Tudnatok egy hsz-t, vagy cikket/videot linkelni? Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
2 napja nem megy a voice chat Push to talk N betűre a játékban.
Semmi se változott, a beállításokban is az a bill van... és egyszerűen nem megy 2 napja... ritkán de jól jönneHELP!!!!!!
-
gabo91
aktív tag
Kért már valaki (pre orderes) refundot?
Meguntam ezt a talicska szart, 1 hete megint játszhatatlan, storyban nem tudok tovább menni, mert fél óránként kidobál, Rhodes városánál folyamat összeomlik a játék.... -
gyimger
őstag
Több helyen olvastam, hogy a Vulkannal jobb a teljesítmény.
DX12-vel max 60, átlag 50, Vulkannal max 65, átlag 52 lett az FPS ugyanazokkal a beállításokkal. De Vulkan alatt a monitor jobb oldalán állandóan ott volt az egér (Fullscreen beállítással is), és először láttam olyat, hogy egy ló önállóan húzott egy kocsit maga után
Szóval emiatt kár volt váltani. Volt pár nap kihagyásom, szerintem újrakezdem a sztorit, mert ez a hivatalos Guide nagyon hasznos."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Đusty
addikt
végre nyertem 3 dominot egymás után ki is írta a gambler 9-et vagy 3-szor, felálltam az asztaltól és a progressbe nem mentette el kezdhetem előlről. Ezt a bugos egy szart. Vagy valamit még tenni kéne?
-
Prosector
addikt
Nincs olyan maszk, amit akkor is fel tudok venni, ha nincs mellettem a lo?
-
negyven2
veterán
válasz gyugyo79 #3635 üzenetére
Én azt tapasztalatom, hogy (konzolon legalábbis), a gyűjthető dolgok, pár eset kivételével, mindig ott vannak, és egymás után gond nélkül fel lehet venni, azonnal (vág akár egyszerre is). Néha előfordulhat, hogy valakinek nincs, ott de egy lobby váltás megoldja ezt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Stormrider
tag
Online lovat hogy lehet szerezni?A elsö kapott lovat lecserélni?Csak venni lehet?Vagy vadlóvat befogni?Vagy npc-től elszedni?
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #3650 üzenetére
Egyszer le dobott,de amikor megsimogattam már nem.
Legelőször még meg is rúgott,de utána haverkodtam vele és nem dobott le.(#3651) myckey
Nekem még a print screen sem megy rendesen.
Nyomok print screent erre csinál egy képet félórával korábbról.Vagy nem csinál képet.
Tele a hócipőm a képkészítéssel.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Szeretitek a fotózást.
A játék is adja magát....zseniális a látvány.Photomode enhancements
Bele lehet nyúlni pár dologba, ezáltal ...
Twitter...Az illető Reshadet is alkalmazottVan képes topic, de hátha itt többen érdeklődnek.
Lehet nem is mondtam újat.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Kiskokó
veterán
Van azokról is kép Meg a Megcsonkított hulládról is.
Crips meg magának köszönheti minek lövöldözik rám
Ja igen jó hogy mondod, ezt akartam is kérdezni..
Online ha elviszi más a saját lovad olyankor mivan?
Én úgy gondolnám logikusnak hogy ha hívom füttyel, akkor szépen ledobja azt aki rajta van és odajön hozzám.
Mintha elsőre így is működött volna és talán láttam is Platát leesni a lóról, de félig láttam lehet épp szállt volna fel és akkor hívtam.
De amikor már rajta volt és össze vissza ment, hiába fütyültem bárhogy is se nem dobta le és rohadtul nem jött oda hozzám... ez így mondjuk elég gáz mert kibaszásból ha elviszem más lovát és fél óráig nem szállok le róla akkor addig "a nyuszika baszhatja"
??| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
gyugyo79
addikt
válasz csabi0805 #3639 üzenetére
Én elsőnek mentem hozzá amikor nem jött össze, utána megnéztem 2. nak is meg utána a végén. Ráadásul a másik 2-nél amúgy írja is ha nem látszik jól a képen, hogy próbáld meg közelebbről ...
Miután láttam, hogy a képek törölhetőek egybe manuálisan (köszi Mr.Franczy ) a
C:\Users\<USER>\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\<PROFIL_Azonosito>
mappából még olyat is csináltam, hogy kép -> nem jó -> ALT+TAB ->kép töröl -> próba más szögből beállítással -> ismétel amíg rá nem untam .Aki törölné az azért óvatosan van más is a könyvtárban amit nem biztos, hogy jó ha töröltök és a képeknek meg még 1-2 fájlnak kiterjesztése sincs. De egyértelmű ha van sok kép, hogy melyikek azok.
Kontrollert majd bekapcsolom a próbához ha jön javítás, köszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #3646 üzenetére
Ahaa,hapsikám arról is rakj képet mikor a saját lovaddal húztalak.
Jah és jössz 8 dolcsival,annyiba került Crisp gyógykezelése.
El kellett küldenem gyógykezelésre.Még pszihomókushoz is el kellett küldeni,annyira megviselte a dolog.
Jut eszembe,arról is kéne kép amikor a hulládat felraktam a lovadra.
Egyszerre két Sabee ült a lovon.[ Szerkesztve ]
-
-
jossua
tag
Srácok..a föld és a sziklák texturáját hogy lehet állítani ? melyik opció az ? nálam valami undoritó mint a minecraft !
Alias : Magyarbetyar
-
csabi0805
senior tag
Visszaolvastam és láttam, hogy a Black Belles küldetés nem megy másnak sem.
Én szívtam vele.Már azt hittem,hogy én vagyok béna és egy képet nem tudok csinálni vele,csak az volt furcsa hogy a többi sikerült.
Amik nem oldották meg:
Régebbi mentésből betöltés.
Játék újratelepítése.
Kb. 100 150 kép készítése.
Zoomolás nem zoomolás stb.Kontrollerrel kilehet lépni a menübe nem kell leállítani a játékot.
Szóval ez a küldetés bugos valószínűleg,reméljük javítják.
Írtam a supportnak is még nem válaszoltak.
Annyit megehetne még próbálni hogy mondjuk először megcsinálni Black Bellet és utánna a többit,mert én utoljára hagytam hátha úgy jó.Ha valaki megpróbálja az írjon már majd légyszi hogy úgy sikerül e neki.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz r3ccardo #3630 üzenetére
Beszerezhető olcsóbban is
Ma kivételesen nem leszek g*ci az elérhetőséget is posztolom.
kuponkód az: rdr2"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz gyugyo79 #3635 üzenetére
Ha viszont ott vagy amikor kiássa a dobozt, akkor te is ki tudod venni. Hasonlóan hibás picit az éjszakai növény is, ha ott állsz mikor este lesz, akkor nem lesz ott, kell egy karikát menni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
gyugyo79
addikt
válasz negyven2 #3634 üzenetére
+ nem tudom konzolon, hogy van én azt vettem észre, hogyha másvalaki éppen előtted ásta ki pld. a detektoros cuccot akkor egy darabig neked nem fogja beadni -> tehát csipog mintha ott lenne de nem fogja az ásást felajánlani.
Virág nem tudom hogy így működik e és lehet ez az oka ha valaki után érkezett mindig szerencsétlenül mert azzal még nincs tapasztalatom. A kártya az nem sokkal rá biztos ott volt miután más után érkeztem.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Mr.Franczy #3633 üzenetére
A térképen nézd meg, hogy megfelelő ciklusban vagy-e.
A ciklusok (napok) így alakulnak minden héten.Kedd, Csütörtök, Szombat első ciklus (day 1)
Szerda, Vasárnap második ciklus (day 2)
Hétfő, Péntek harmadik ciklus (Day 3)Ciklusváltás magyar idő szerint (téli időszámításban) hajnali 1-kor van (GMT 0).
Előfordulhat, hogy a térkép valamiért nem vált automatikusan, ilyenkor manuálisan add meg az aktuális napot a beállítások-ban.
A érmékhez, és a nyílhegyek döntő többségéhez kell a fémdetektor. De ha az adott jelre klikkelsz, akkor jelzi, hogy mi kell hozzá.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mr.Franczy
aktív tag
Online, gyűjtögetés.
1. Lehet ugye gyűjteni italos üvegeket, kilenc darabot pontosan!
Na, nekem ebből megvolt már öt, mondom összeszedem a maradék négyet, de három üveg, nincs a helyén! Pedig az itt párszor linkelt térképet használom! Ez valami bug, vagy rosszul csinálok valamit?2. Megvettem az ásót, de rájöttem, hogy a hajamba kenhetem, mert hiába megyek oda, ahol a cucc van, (ugye jött levél, hogy három darab nyílhegyet kell osszeszedni) nem ad opciót, hogy ássak! Ki kell még nyitni hozzá valami képességet, vagy kell a fémdetektor? Kettes szintű vagyok még csak collectorsban!
3. Van az agrita vagy argita nevezetű növény (valami ilyesmi a neve) ami csak este tíz és hajnal öt között szedhető, nos, ezt sem tudom összeszedni! Felkerestem mind a három helyet, a megfelelő időben, de nem jelent meg a növény, hiába kerestem eagle eye-ban! Ez megint valami bug, vagy esetleg ide is kellene még valami spéci képesség?
Gazember
-
kulfoldi
aktív tag
Hali! Az editionok kozotti kulonbseg a story mission-t leszamitva csak a jatek elejen juttat elonyhoz, vagy pl a standard edition szamara a specialban szereplo lo, talizman es egyeb bonuszok, fegyverek stb soha nem lesznek elerhetoek?
Amugy Voidun -20% lejon az ICYGAMES koddal, igy a standard 33 font Special 38.68 font ultimate 46.42 font
-
r3ccardo
tag
GTAVben megcsináltam a bounty hunteres küldiket, aminek a végén kapok egy "macsetét" amit az rdr2-ben tudok beváltani. Ezt hogyan tudom megtenni?
-
Plata
félisten
válasz Attila 1984 #3627 üzenetére
Rockstar szerver.
Nekem ezt GTA-val csinálta.RDR2 gyorsan lejött,igaz csak 11mb sebességgel de akkor is.Viszont annó a GTA-nál ugyan ez volt nekem is.
A 17 óra nem is rossz,nekem az 5 gigás GTA patch 20 óra alatt jött le. -
Attila 1984
tag
üdv abban tudna nekem valaki segíteni, én megvettem a red dead 2-t pc-re de a letöltés 3 percenként errort ír...majd ha "retry" re megyek folytatja de csak további pár percre. ami azért is tré mert 17 óra mire levánszorog a gépre, de basszus így még az sincs hogy éjszakára bekapcsolva hagyom hagy szedje....mert itt kéne vele csőszködnöm hogy 3 percenként méltóztasson folytatni amire meg lett kérve... hát mi a tököm lehet ez??? ötlet?
-
NagyonTitok
tag
válasz Kiskokó #3623 üzenetére
Ha vki megcsinálta a 2 lépcsős azonosítást, akkor annak +10 arany ütötte a markát.
Ill. aki rendelkezik Twith Prime-mal és összekötötte a soci klubbal, akkor annak a Bounty Hunter engedély ingyen volt (kvázi +15 arany).
Nekem nem ér annyit, hogy megadjam mindenféle adatomat, de vkinek ez belefér.Ha vki rendesen csinálja a napi küldiket és 1 napot sem hagy ki (hetente nő a szorzó), akkor az egyébként is csordogáló arany mennyisége könnyedén növelhető. Sőt, ha még kincsestérképeket is gyűjt (x szintlépés után jár és a pályán is található itt-ott), akkor már belátható időn belül Dagobert bácsinak érezheti magát.
[ Szerkesztve ]
Never ever drink and drive!
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #3620 üzenetére
50 arany az olyan mintha a GTA Online kaptál volna kb 20 Milliót...
Rohadtul alig ad aranyat, és keveset is.
A 3 "munkához" meg kapásból kell 45aranyEnélkül szerintem nekem jó fél év lenne mire egyáltalán a 3 melót megtudnám venni vagy több...
-
szTotyy
őstag
Ebből a két levélből úgy tűnik, Marie R. jól reagált. Te írtad, hogy eltűnt a játék, Ő meg írta, hogy kell telepíteni újra.
..ha jól értem erre írtad, hogy nem tudod telepíteni, mert a program az újbóli vásárlásra biztat. Erre mit válaszolt Marie? Vagy erre még válasz se jött? Csak kíváncsi vagyok, ők tudják-e, hogy mi történt, vagy hogy melyik orosz kisfiú játszik a te játékoddal?[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Aki most a megvételen gondolkodik: véleményem szerint a nagyobb csomagok nyújtotta ajándékok közül egyik sem nélkülözhetetlen.. Egyedül az előrendelésért kapott 50 arany ért valamit (mondjuk az tényleg sokat).
-
ÁdiBá
veterán
AdiBa2012
Nov 17, 05:43 EST
From the aforementioned date I have played the game without any problems, but today I was unable to launch the game because it has completely dissapeared from my game library. The game code was bought from G2A and was activated without problems.
The game code is: DH46-96HU-6Q9R-5TPH
Attachment(s)
00.jpg
g2a.jpg
g2a1.jpgMarie R. (Rockstar Support)
Nov 21, 15:07 EST
Hello AdiBa2012,Thank you for contacting Rockstar Support. Due to the additional volume, our response regarding your request has been delayed. Kindly accept our sincere apologies for the delay in our response.
You have mentioned that your concern is regarding the game. In order to assist you further, I want to inform you that please perform the steps mentioned below.
1. Open the installation folder of the old GTAV, RDR2 or any other Rockstar Games files in a tab.
2. Then click on "Install game" from your Rockstar Games Launcher and select a new path.
3. Now pause the installation, go to the new path where you're installing the GTAV, RDR2 or any Rockstar games copying the old files and then paste it in the new path.
4. Resume the installation and the Launcher should be good to detect the old game files.
If the issue still persists please do let us know.Best regards,
Marie R.
Rockstar SupportHát a fiúk sincsenek ott a toppon..
Erre irtam annyit, hogy nem tudom telepiteni mert annyit ir a program, hogy vegyem meg ujra...Az egyszerű mellett döntöttem, megvettem újból.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
gyugyo79
addikt
válasz Prosector #3604 üzenetére
Az a trükk hogy ha ráfeszülsz akkor nem lesz 3 csillagos. Én ahogy ráhagytam 20 percen belül meg lett még 3 + is és az egyik úgy hogy kb kijöttem a táborból, puska úgyis ott a lovon simán belefér a fegyver csere/elővétel (Lehet mert online-al kezdtem így a sztoriba a DE -vel meg a TAB -ra belassuló idővel nagyon sima minden szerintem)....
Előtte meg majd egy órát jártam a 3 helyszínt amiről tudtam, hogy van és mindig volt is 1-2* -os a végén lelőttem azokat is hátha cserélődnek jobban és 15+ volt a táskámban ....[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
juhasz406
tag
Hali! Eddig csak ONLINE játszottam ultra és high beállításokkal de nem dobtam hanyatt magam. Most beléptem STORY módba és hát leesett az állam hihetetlenül más a kép, egyszerűen gyönyörű ugyanazokkal a beállításokkal.
Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
-
szTotyy
őstag
válasz Prosector #3604 üzenetére
Csalival is próbáltad?
(#3605) ForRedGlory: szerintem csak nem tudja az előzményeket, nem tűnt kötekedésnek. Amúgy jogos a mértékegység hiányolása. Emlékszem suliban a fizikatanár akkora fülest adott annak, aki lehagyta a mértékegységet, hogy 3 hétig csengett a füle. Meg is tanulta egy életre.
-
Prosector
addikt
Badger huntingnak van vmi trukkje, amit nem tudok?
4 egesz oran at kommandoztam az erdoben, olyan helyen, ahol lennie kene es osszesen 1 db 1csillagosat lattam. A vegen mar a squirrelt is badgernek neztem, de nem akart az lenni.
(#3603) arcitec: 32000 huf volt, de nem ismered az elozmenyeket.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Az a 32 az mi. A mértékegység mindig kiírandó. Mert ha forint akkor az sok pénz vót.
Ha eujó, akkor meg túl olcsó. Szóval akkor mennyi és mi mi? Mert ha ennyi eujó akkor már veszem . De ott azon az oldalon nem ennyi.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
r3ccardo
tag
Hello,
GMG-ről kódot kapsz, amit rockstaron tudsz aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest