Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
90-es években valóban nem játszottam, de kicsit lemaradva ugyanúgy megvolt a NES, SNES, Commodore, Amiga stb időszak. Szóval tudom régen hogy néztek ki a játékok, de a ahogy haladunk a korral, úgy nő meg a fogyasztó (vagyis mi, gamerek) inger küszöbe is. PS-en alapvetően szerintem sem csúnya a játék, csak borzalmasan homályos és nem értem ezt miért nem voltak képesek megcsinálni legalább PS5-re. Steam Deck-en sem játszom szebb grafikán, csak maga a kép jóval tisztább és az is sokat dob rajta.
"Amúgy meg ha szar, minek játszol vele?"
Nem a játékot tartom szarnak, a játék rohadt jó. Ott arra tértem ki hogy Steam Deck-en összességében jobb játékélményt kapok a RDR 2 esetében, mint PS-en. Ha legalább a lock-ot kivennék, más lenne a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
Plata
félisten
Szerintem nem ugyanarról van szó,valami élő műsorban adták le.
Valami idióta indiai filmben meg a GTA V térképe szerepelt.#17794Mike
Nekem nem jött be,mást sem csinálsz csak hadonászol a kardoddal,félóra cséplésre jut öt perc duma. Na és mindegyik részben idiótábbnál idiótább szörnyek vannak.
Nekem teljesen olyan volt mintha diabloval játszottam volna,csak nem felülnézetes módban.#17794Mike
Nekem meg 5 év.Mert Artúr irritált.
Bezzeg a vége meg rövid amikor végre jó lesz a játék.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Ahogy olvastam igen... de van másik bug is, mert ha pl. veszel valakitől, vagy felveszel egy fára tűzött, vagy egy találsz valakinél egy kincsestérképet, akkor kapsz egy csomót (elvileg az össze helyre egyet)...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Én úgy tudom semmi gond vele,a játéknak nincs online része így lehet modolni,de nekem nincs meg.
De nagyon szép reshade modok vannak,sokkal szebb lesz a játék.
A performance fix is nagyon jó.
Ráadásul működnek egymással a modok,ha jól válogatod össze,egészen Rdr2 szintűre lehet változtatni a vizet,füvet lovakat és egyebeket.
Plusz kamera és fényképező modok is vannak,vagy olyan ami mindent unlockol.
Vagy olyan ami a sok fölös unalmas videót skppeli.
Az Overhaul project is szinte mindent megszépít.
Az időjárás is jobb és szebb,a városok,npc-k,gyakorlatilag az egész játékot feljavítottak. -
Plata
félisten
Hát az NPC-ket sajnálnám bántani, kivéve ha rossz NPC, mint orvvadász vagy hasonló.
Játékosokkal sem szoktam, mert minek.
GTA Online-ban sem szoktam.
Kivétel ha hülye van a sessionban.
Azt lehet vegzálni, főleg ha eszetlen és passzívban lehet szívatni.
Az olyan állatokat akik észnélkül lövöldöznek mindenre jó poén felhúzni.
Egyébként néha eszetlenül toxikus tudok lenni egyik másik játékban.
Főleg ha tudom hogy nem büntetnek érte.
Néha jó poén kicsit rosszalkodni. -
.LnB
titán
A téli időt vágom. Akkor kezdtem az online-t legutóbb. Első amit vennem kellett, egy kabát, mert állandóan megfagyott a karim.
Ez a játék telis-tele van olyan dolgokkal, amit más játékban még nem láttunk.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Plata
félisten
Mostanában gondoltam rá hogy újra felteszem.
Ha igaz hogy kevesebb a csaló.
Viszont csak két ssd-m van, hely meg kevés rajtuk.
Két tera már kevés.
Hdd-n lenne vagy 500 giga, de nem tudom azt bírná-e.
Az a baj ssd-n olyan van amit nem akarok le törölni, hdd is jó lenne neki, de vagy 30 giga modom van hozzá, sok macera lenne újra telepíteni. -
-
30z.Samu
félisten
Igen, idő közben már megcsináltam, köszönöm. Számomra ez csak azért fura, mert anno megjelenéskor egyszer nekifutottam ennek a játéknak és emlékszem hogy azért egy darabig eljutottam. Szóval erre valószínűleg rájöttem Magamtól hogy ott kell átmenni, de most valahogy ez nem esett le. Bár valahol ott a környékén egyszer próbálkoztam csak meg akart fulladni a ló.
Sic Parvis Magna
-
RetepNyaraB
veterán
A fő szálon igen. Illetve, újra kellett húzni a játékot már fene tudja miért, talán a launcher lefosta magát és nagyon érdekes volt, hogy az előző monitoromra beégett beállítások mennyire nem engedték magukat megváltoztatni. Nem is értem. Reinstall után teljesen máshogy nézett ki a játék, javára (fhd vs. uhd).
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Plata
félisten
-
negyven2
veterán
A hányós trükkel már nem lehet odajutni, tehát marad a régebbi megoldás...
---
RDR1
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Diablo és a World of warcraft megtanított káromkodni és kereskedni.
Plusz mióta van magyar nyelv a World of warcrafthoz azt is tudom hogy a törpék tök parasztok.
Plusz a gépi magyarítások sok hülyeséget és félrefordítást tartalmaznak.
Az egyik játékhoz tavaly először csak gépi jött,csodálkoztam hogy a játékban egyes párbeszédekben miért használnak az NPC-k ilyen durva szavakat,olyan szavakat használtak amit itt nem írnék le,aztán ki jött a rendes fordítók által készített és a szövegekből meg könyvekből eltűntek a durva szavak.[ Szerkesztve ]
-
-
arcitec
addikt
Látod látod, nem figyelsz, vagy ez nem a PC-s topik? Egyébiránt abban igazad lehet, hogy több mint 3 év után ezt hogy-hogy nem tudom. Pedig ez van. Most ismét előveszegetem és hát kiderülnek dolgok amiket korábban rosszul, vagy nem használtam.
PC-n a "C" betű lenyomásával fordul hátra a lovon, miközben halad előre.
- Alant is írtam - Pl a távcsövessel profi vagyok. kb nincs nálam jobb. És hát ott a többi fegyver is és most kezdem használgatni a közelharcokra is a kést, baltát,
pisztolyokat stb ... Egyébként tök jó, hogy szinte teljesen újnak hatnak a küldetések (online), mert már rég nyomtam és a moonshine küldetések is..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Azé mert TE sem érted mit kérdeztem. Hát pont azt amit te is írtál. Most ezt bizton komolyan gondolod, hogy nem tudtam, hogy hátra kell fordítani a kamerát? A kérdés arról szólt, hogyan is. És látod TE sem azt írtad, hogy kell!
Azé nehogy már az óvodába legyünk! Vagy má ott is ezzel játszanak?[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Konzolon lehet hogy nem de pc-n ha egéren van irányítás igen.
Tegnap leporoltam a régi gépem és pár órára beüzemeltem,
időnként kitisztítom bár bezsákolva nem sokat koszolódik,van fent rajta pár olyan játék ami a mostani gépre nem került fel,köztük RDR2,online felmentem de kb 10 perc után meg is untam. -
RetepNyaraB
veterán
Dead eye+fire
Engem inkább az érdekel így 30 óra játék után, hogy ez a sztori tényleg ilyen diffúz? Időnként csevegek valamelyik bandataggal és csinálunk ezt-azt, amitől néha történik valami és odébb költözik mindenki egy várossal. Közben meg bóklászom a vadonban és nézelődöm. Nem látok olyat, hogy kimondott fő szál. Nem baj, csak nem egészen értem a sztorivezetést. Vagy valamit végletesen elrontok?
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
negyven2
veterán
-
arcitec
addikt
-
BogyóBP
addikt
Igen amúgy online on geci idegesítő volt hogy ahogy beléptél már lőttek is robbanó tölténnyel meg lasszóztak és húztak a fél térképen keresztül.. Amúgy van valami a játékban egy opció hogy ne tudjanak szivatni 15 percig kb ha legalább 3x meghalsz/megölnek egymás után. Sajnos rengeteg a troll és igazából az értelmét se látom annak a résznek mert ha megszerzel mindent akkor utánna merre? Illetve legendás állatból se találtam soha egyet sem hiába voltam a megfelelő helyen a megfelelő időben.. Írták hogy ilyenkor szervert kell váltani meg egyéb trükkök de az sem vált be, merthogy kivadászták az összes legendás állatot. Nekem mondjuk kicsit már akkor elvette a kedvem mikor frissként belépve a városba valaki épp elém spawnolt le vagy dobott le egy legendás macit meg egy láda pénzt minden szarral tele, valaki pedig épp a város összes zsaruját kaszabolta.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Plata
félisten
Konzolon nem játszom.
Egy játék miatt váltottam volna,az a KOTOR,de már az sem jön így már a konzol sem izgat.
De eredetileg be igérték a remake-t PS5-re,azért váltottam volna.
Ha Star Trek Online-ban az accomat át vihetném konzolra,talán,de újra kezdeni nem.Ott van majdnem 12 évnyi fullos gyűjtemény meg a sok ezer dollárnyi dlc.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Úgy kell elképzelni kb. mint a Sony esetében a belső stúdiók. A játék IP jogaik igazából a Take Two-nál vannak, de a kiadási jogok a Rockstar-nál (ezért jöhetnek ezek a fajta remaster játékok). De a Rockstar maga dönti el, hogy mit csinálnak. Ezért se jönnek évente a GTA/RDR részek pl. (pontosabban ezért jönnek lassan 10+ évenként, mert addig csinálják ameddig kell).
-
MolGabi
aktív tag
Nem mindenkinek való ez a játék, illetve azok a játékok, amik sokkal mélyebb üzenetet akarnak közvetíteni a történetükkel. Nincs azzal gond, ha valami nem tetszik, de akiknek tetszik, nem érdekli őket az ilyen értelmetlen szidás és szándékos, rosszindulatú spoilerezés. Lehet valaki még csak most akadt rá a játékra és szeretné átélni a történetét...
Nem értem, ha zsigerből utál valaki egy programot, miért kell mindig beírni a játék saját topikjában?
Értelmes kritikát, más szemszögből látva egy adott dolgot mindig szívesen meghallgat az ember, de az értelmetlen felszínességnek nem látom értelmét. Ha meg nem tudja értelmezni a látottakat különböző egyéni okokból, azzal meg nem lehet mit kezdeni.A lényeg, hogy (szerencsére) nem vagyunk egyformák.
-
negyven2
veterán
De akkor kérdésként teszem fel. Egy ilyen port, fejlesztői szempontból, miként veszi el az időt az RDR2-től és az RDO-tól? Válaszolok rá én, semminyire, mert ki van szervezve egy külsős csapatnak. Vagyis ha sosem készül el ez a port, akkor is ugyan itt tartanánk RDR2/RDO ügyben.
homerhamm: Majd kiderül, hogy milyen minőségű lesz ez a port, de elviekben akinek megvan a BC-s kiadás Xbox-on azokat nem igazán éri hátrány, hogy nem kapják meg (illetve többet is kapnak, mert itt Xbox-on van multi). De majd meglátjuk 17-én.
MolGabi: itt valószínűleg az X360-as kiadást vették alapul, mert az sok tekintettben fejletteb volt a PS3-as kiadásnál (nem csak a 640p/720p vonzatában). Hasonló amúgy a GTA Trilogy esetében is megtehettek volna... és itt nem csak a mostani, hanem eleve a régi PC-s kiadás esetében is. Ugyanis, az anno az első Xbox-ra megjelenő GTA III, VC és SA sokkal jobb volt grafikailag mint a PS2-es kiadás. És ugye mind a PC-s kiadás, mind a későbbi port-ok a PS2-es kiadáson alapultak (ahogy a def. kiadás is).
Amúgy a Xbox-os 4K-s kiadás, kb. hasonló elven működik mint a PC-s emulatoros 4K. Vagyis maga az emulátor rendszer az ami 4K-vá teszi a játékot, mert magához a jatékfileokhoz nem nyúltak hozzá
Plata: One X/Series X-en eddig is 4K volt a játék, Series S-en 1440p, míg One-on (és X360-on 720p).
-
negyven2
veterán
Nem hinném, mert sok köze nincs ahhoz, ami az RDO-val történt.
Amúgy érdekes, látni, hogy elég sok külföldi netes újságnál, valamiért ismért kezdik felfedezni azt, hogy mennyire egy monumentális lett nem csak 2018*ban de még mai is. Sőt! Bár ez ugye a játékosok szembotjából alapvetően szubjektív, de sok olyanba is belefutottam, hogy igazából kicsit szomorú, hogy a nagy játék fődíjakat 2018-ban a God of War vitte el, és nem a Red Dead Redemption 2, pedig így 5 év után tisztán látszik számukra, hogy ez jobban megérdemelte volna (ami nem azt jelenti, hogy bármi bajuk lenne a GoW-val).
-
Plata
félisten
Nem,mert így is tele van egy szekrény régi vackokkal és minden nagyobb takarításnál megkapom hogy mért nem dobom ki.
Volt eszement sok képregényem 70-es évek végétől 90-es évek közepéig.Még az első pókember is megvolt,de mind ki lett selejtezve festésnél.
Na persze utólag tudtam meg.Mikor lett vissza pakolva feltűnt hogy mind eltűnt.
Legjobban a nagyon régi horror meg sci-fi képregényeimet hiányolom.
Peca ujsággyűjteményemről nem is beszélve.
Két horgász magazin járt nekem én meg szépen eltettem őket bedobozolva.De aztán sok év múlva túl sok helyet foglaltak és meg kellett tőlük szabadulnom.
Egyébként a kedvenc Gamestar játékom a Gothic volt,a kedvenc Pc Guru meg a Patrician 3.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Szerintem ott kezdődött a gémsztár halála is.
Régen azért az jó újság volt.
Sajnos nekem 99 előtti számok oda lettek az akkori festés miatt.De azutániak nagyrésze megvan.
Kivéve ami elveszett vagy esetleg gyerekek elintézték.
Vagy 25 éve még modi is voltam gémsztár fórumban. -
bepken
veterán
ugyan már...jelen állás szerint még azt se kell kivárniuk, hogy pelyhesedni kezdjenek!...szerintem az a másfél - két év belátható időn belül eltelik
én azt mondom, inkább üljenek rajta (meg minden más nagyszabású játékon) annyit, amennyit kell - és szerencsére a Rockstar pont egy olyan kiadó, aki ezt megteheti - mintsem még egy olyan kerüljön ki a kezeik közül, mint a GTA Trilogy...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MolGabi
aktív tag
Teljes mértékben egyetértek veled. Számomra a RDR2 (illetve az RDR1 és előzőleg ami ezt a komolyabb, felnőttebb sztorit elkezdte a GTA4) az etalon a Rockstar játékai közül. Nekem a GTA5 az újdonság érzése után csalódás volt több szempontból is.
Szerintem nagyon bugyuta és túlkönnyített játék lett még GTA mércében is mérve. Saját vélemény, de többet vettek el a korábbi játékaikhoz képest, mint amit hozzáadtak.
Ha nagyon lesarkítanám, akkor úgy tudnám talán megfogalmazni, hogy a GTA4 és a RDR1/RDR2 egy komoly történet mondanivalóval, a GTA5 meg egy (ön)paródia semmitmondó unalmas sztorival. Az Online részét pedig nekem ott ölték meg, amikor behozták az Oppressor repülő baromságokat.
Érdekességképpen, a RDR2-ben jó pár mellékszereplő szinkronhangja, küldetés felépítése látható/hallható volt már a GTA4-ben is.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Ez már számtalanszor ki lett tárgyalva, hogy a RDO, az a next GTA és a COVID közös áldozata lett sajnos. Nem pénz kérdése, hanem humán erőforrás. És nem csak ez, hanem a többi is (RDR/GTA IV/MC L.A.) remaster/remake.
-
arcitec
addikt
A '"lecke megírásra került" vagy a "lecke meg lett írva". Ezek nem zavarnak. Meg az alszok sem, mert valahogy az jobban is jön a nyelvre, mint az alszom. Ezek fura szabályok, ellenben a helyesírási szabályzat szerint még nem elfogadott.
Azonban az olyan mint a "be jött" a bejött helyett nagyon zavaró. A magyar ahogy ejted úgy írod (többnyire). Szóval a kiejtés hangzásában nem jön be.De ezt a Mexikóba átúszást azt jó lenne pontosítani.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
De ez csak PC-n lett javítva, és azóta Reddit-en írták, hogy azért még jelen van pár embernél, de nem olyan mértékben... bár ilyenek mindig is voltak ott, mert pl. van akinek még mindig bugos a metal detector
-
arcitec
addikt
Nem nem, ez sajna most így működik. A szekér sem jön le mindig, és a stable sem jó,
nekem még nem sikerült a lovat szervizelni mostanában.Apropó, az hogy is kell csinálni, amikor dead eye használatakor több x-et ki lehet rakni az ellenfelekre és majd autó leszedni őket? Mi a bill. kombináció?
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Colter, Emerald Ranch, Rhodes és Hanging Dog Ranch volt tavaly (ez utóbbira onnan emlékszem, hogy a sűrű ködben egyszer csak eltalált egy ágyúgolyó... az épületen keresztül (pontosabban a házban azt a falat lőtte meg ahol én voltam )
Az új 3, az a Adler Ranch, Annesburg és a Saint Denis Manor (polgármester birtoka).
Illetve ezeknek az új pályákon (lehet a régieken is) van 3 speciális target,( 🎯 ), amiket ha megtaláltok, akkor kaptok egy kis vizuális jutalmat...“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Holnaptól lesznek elérhetőek...
A tartalomra meg annyit, hogy a hivatalos kommunikáció nem az, hogy nem lesz hozzá új, hanem az, hogy jelenleg a GTA VI fejlesztése miatt kisebb volumenű update-ek lesznek. Mint pl. QoL és kisebb tartalmi dolgok, mint pl. új telegram küldetések, esetleg új CTA vagy más PVP jellegű pályák.
-
-
negyven2
veterán
Eddig lehetett, mert mintha úgy rémlene, hogy hasonlóan a Legendary Bounty-hoz hasonlóan, ha posse-ban vagytok akkor mindenkire vonatkozik a cooldown... de én talán posse-ban vagy kettő-három CtA-ot csináltam, a többi solo vagy random emberekkel (amikből a végére mindig solo lett ). Amúgy még pár honapja mikor még volt gold-om akkor megcsináltam free aim-ben az Armadillo-s pályát... és igazából nem volt nehéz (na jó v égén felmentem azért a tetőre, de csak a célkövetős-tomahawk-os NPC-k miatt. Amúgy a legnagyobb gond, hogy ez max. kihívásnak jó így csinálni, mert a bonusz 20XP-t maximum a második hullámig kapod, utána csak a kill/headshot/dead eye -ért jár.
Amúgy nem igazán tudom, hogy mi van most, de ismerős szerint most már neki sehogy se működik a ló/vagon dolog (még a korábban leírt trükkel se). SteamDB alapján meg nem igazán van mozgolódás patch szinten (pontosabban egyáltalán nincs).
szerk:
Ja és ugye 13-tól tripla pénz és XP add CtA (az ha jól emlékszem akkor az olyan $2400/18000 XP?)
[ Szerkesztve ]
-
Kylesa
aktív tag
Pontatlanul fogalmaztam, nem arra gondoltam, hogy minden jött-ment cowboy arab telivérrel rohangált, de nem is voltak elvileg akkora lovak, amilyen pl. Billnek van.
Az butaság egyébként, hogy nincs a lovak között számottevő különbség. Amint írtam, sokáig a fehér (szürke?) arabot használtam, amit egyszer úgy kilőttek alólam, hogy köpni-nyelni nem tudtam, azonnal visszatöltöttem, de már csak a puszta nyereg feküdt az út közepén ló nélkül. Ezután egy rövid ideig kényszerűen egy Appaloosa-t használtam, ugyanazzal a nyereggel-kengyellel, level 4-es bonding-gal, de kb. megőszültem, mire odaértem vele valahova, ezért gyűjtöttem pénzt és vettem meg helyette inkább a fekete arabot, ami jóval gyorsabbnak bizonyult.
it's a danger pretty here in Night City
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest