Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
válasz
Triathlete #1608 üzenetére
Cactus linkelt egy baromi hasznos interaktív térképet a collectors szakmához. Ha egyfajta kollekción végigmész a térképen az jó kereset így az elején. Javaslom a kártyás kollekciókat, mert azokhoz még nincs szükség ásóra meg fémkeresőre. Teljes kollekció leadása a cigánycsajnak jobban fizet, mintha külön-külön adnád le a cuccokat.
A traderrel nekem is meggyűlt a bajom, mert a materials-ok adományozását igen hamar elhasználta az öreg, meg nekem is keveset töltött. Jó minőségű (2-3 csillagos) tetemeket donételj neki. Lasszóval befogott és leszúrt nagytestű, vagy nyíllal fejbelőtt állatoknál nem esik vissza a tetem minősége.
Talán hasznos, ha a táborod jó helyen van vadászat szempontjából, és nem kell messzire menni nagy vadakért. Nekem a kevés fás, nyílt terep jött be, messziről ki lehet szúrni a nagy vadakat, és üldözéskor nem akadok el fákban, szakadékokban.Horgászbotot a katalógusban is tudsz venni, ami nálad van ("J").
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Cyberpunk 2077
- OpenWRT topic
- Le Mans Ultimate
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ATK Blazing Sky X1 Metallic Purple - Új, Bontatlan
- Mozgáskorlátozozz gyermek számára PS4 kormány
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest