Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni!
Vettem a feleségemnek egy Mi8 SE-t, melyen a 9.5-ös Miui volt többek között magyar nyelvvel. Előző (Redmi 4X) telefonja firssült a Miui 10-re, mely nagyon tesztett neki is. Az új Mi 8 SE viszont nem dobta a frissítést, gondoltam feltesztek rá a xiaomi.eu-ról egy 10-es stable romot.
Twrp, minden megvolt, wipe, stb, betallóztam a zip-et, fel is ment a telepítés, viszont bootloop-os lett a telefon, 25 percig nem indult az új rendszer, utána feladtam.
Végső kétségbeesésemben feltettem a MiFlash-t, és azzal felraktam egy a xiaomifirmware.com-ról letöltött
(V.10 )fastboot romot, ami fel is ment, el is indult, viszont szép kínai az egész, és itt el is akadtam.Fogad egy ablak ahol van egy szép nagy lakat (meg sok kína írás), és két lehetőség közül lehet választani, az egyikbe lehet írni (csak nem tudom mit), a másik egy WIFI valami. Ha a WIFI-re megyek, akkor meg is találja a wifi jeleket, kiválasztom az otthonit, viszont amikor a kódot kéne írni, nem ugrik fel a billentyűzet...
Sajnos ennyi, még a pin-kódig sem jutok el...
Ha van valakinek tippje erre a helyzetre, azt nagyon szépen megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest