- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz Vencel88 #6492 üzenetére
Ez szerintem ragasztó folt lehet. Samsung időkben volt ilyen wc-s teszt, akkor azt mondták, ezek ragasztó foltok (tmx szerviz). Garanciális hibának minősült akkor, de a szerelő srác azt mondta, akárhányszor cserélheti, mind ilyen. Van ami kevésbé, van ami jobban.
havri
-
Vencel88
csendes tag
Sziasztok
Én is kipróbáltam ezt az OLED tools dolgot, hát meglepődtem, sajnos az enyémen is van a jobb és bal alsó, közel a sarkaihoz egy kis folt. Jobbon || ilyesmi alakzat, balon pedig valami síp oldalnézetből. Eddig nem vettem észre, de most YouTube-ot sötét módban használva is látható, persze csak alacsony fényerőn. Ez a jelenség így marad, esetleg rosszabb is lehet? Kicsit bosszantó azért, de erről azért jó tudni. -
Corsa02
őstag
Délután jelezte az új frissítést, de nem volt időm vele foglalkozni. Most, hogy hazaértem, gondoltam elindítom, de eltűnt és nem is találja meg többé... Van ötletetek, hogyan lehetne visszahozni?
The Truth Is Out There --->
-
DanielK
addikt
Itt a ménesi úton nekem is most 4G+ ír a voda
-
Danex
addikt
Megjöttek az Ugreen mágneses kábelek, de eddig nagy csalódás, szoftveres mérés alapján minimum felé olyan gyorsan tölt csak... QC-t nem kapcsol.
-
-
juve600
nagyúr
EU-s rom üzemideje jobb mint a glob stab,dev ????
-
Smiro
senior tag
Frissítés után pár órás bt zenehallgatás úgy lekapott 60 százalékot, hogy rossz nézni
-
FJC
aktív tag
Jött egy frissítés Glob. Stabra.
10.2.1.0"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
pergabb
senior tag
-
morfeus08
tag
-
Istuu15
senior tag
válasz morfeus08 #6455 üzenetére
Stabilon nekem olyan volty hogy néhány appnál nem jött lockscreen notification, van olyan app ahol hang nem volt vagy értesítési led. Na meg floating értesítés sem jött néhány appnál. Eu deven megjön minden rendesen csak itt meg a UI animációk elég darabosak szaggatósak. Global stabilon az animációk nagyon simák voltak.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
morfeus08
tag
válasz Sundesz #6419 üzenetére
Szia!
-Az audio minőség sztem javult, nekem jónak tűnik videók alatt.
-Kamera zajosságát én nem vettem észre, szerintem kimondottan jó képeket készít.
-Még mindig valamivel az átlag 845 alatt van, de nem sokkal. Használat közben nem fog feltűnni
-Widevine L1 kapcsolatban semmi se biztos, jelenleg a Pocco F1-re koncentrálnak ezzel kapcsolatbanEgyetlen negatívum ami nekem van az a notification kezelés, pl nálam gmail és hangouts esetében is hiába van bekapcsolva az értesítési led ha érkezik e-mail vagy üzenet, nem hajlandó azt is bekapcsolni.(Miui 10.2 Global Stabil, lehet Eu-n megy probléma nélkül )
[ Szerkesztve ]
-
-
adambox
tag
hali, global stabilról dev-re váltás esetén törlődnek az adatok képek alkalmazások stb? köszi a segítőkész választ 🤗
-
-
Karavik
veterán
válasz HUNited #6443 üzenetére
Xiaomi.eu-n nincs előtelepítve YouTube app, itt csak simán app uninstall
Global ROM-on is el lehet távolítani YouTube appot, kicsit problémásabb, de még ez is gyerekjáték. USB debugging bekapcsolása után, parancsablakból egyesével az alábbi ADB parancsok:
adb devices
adb shell
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtubeÍgy nem fog jönni YouTube appra frissítés biztosan
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
DanielK
addikt
Miui fórumon ezt írták a kamerára a mai frissítésről
- Google Camera (GCam) libraries updated. (Night Sight is working now.) -
HUNited
őstag
Hogy lehet kikapcsolni egy rendszer alkalmazás frissítését a Google Play-ben? (Youtube)
-
Karavik
veterán
válasz HUNited #6436 üzenetére
YouTube Vanced-hez nem kell root, csak innen simán feltelepíteni az APK-t
Ha be is szerénél jelentkezni Googel fiókkal, akkor még fel kell telepíteni hozzá ugyanarról a linkről MicroG Vanced APK-t és kész
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
pergabb
senior tag
na, akkor még várhatok, itt p*csölök már 1 órája, hogy próbálgassam az alkalmazásokat.
Lassítás sem mindig zökkenőmentes, 960fps-nél olyan laggok tudnak lenni, hogy csak na.
Autóban tesztelik a panelt, akkor 100%-os lesz Nem hiszem éjszakai sötétséget tud csinálni, még is, akkor nem kapod meg a telefonod soha[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
válasz enginev3.0 #6372 üzenetére
Magiskal feltelepítettem a Youtube Vancedet, de nem jelenik meg az indító ikonja. Hogyan tudom elindítani? (magisk kezelőben látom hogy sikeresen fent van, a telefon volt újraindítva)
-
juve600
nagyúr
valaki kinyithatná a BL-m,még 1 hetet kell várnom
-
pergabb
senior tag
60fps-re rá lehet venni a kamerát bármilyen egyéb appal?
-
-
NemMo
őstag
Hiába az amoled kijelző, miután lecseréltem a fekete témát világosra és a hátteret is szép színesre nem volt érzékelhető csökkenés az üzemidőben, szóval túl van egy kicsit lihegve, mert az appok 90% fehér illetve a böngésző is, ami az én használatom nagy részét tette ki.
-
ShadowLac
addikt
válasz Istuu15 #6421 üzenetére
Még nem teszem fel. Üzleti úton vagyok nem szeretném ha valami bonyolódna.
Moz neked ma megjön a kék, és te nagyon szereted a globált, a stabilt meg pláne. Szóval írd már meg H milyen. Meg H ebbe a kamerába benne van e a többféle hdr?
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Sundesz
őstag
Sziasztok. Sok teszt és külföldi fórum szemrevétele után lenne pár kérdésem a ti tapasztalatokról.
- A hangfelvétel (pl. video alatt) gyatra még mindig, vagy tényleg javult a MIUI 10-el?
- A kamera tényleg zajos fotókat csinál, vagy ez is javult már?
- A GSM Arena tesztjében rendesen throttlingolt a telefon (SD 835 szint lett), ez már megoldódott?
- A Widevine L1 bekerült vagy fog?Hörcsög Powa'
-
ShadowLac
addikt
Gollobal stabilra jött frissítés.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #6414 üzenetére
Ez valami pro betegség, mert nekem sem ment fel.
(még 219 óra)»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
natë
nagyúr
válasz morfeus08 #6409 üzenetére
Nem függ össze. Felrakod, ha gariztatni kell, flasheled a fastboot global stabilt, bootloadert zárod. Viszed gyógyításra.
(#6410) juve600 : Telefon csörög. - Igen főnök? -Gyere be az irodámba kérlek. -Már futok is.
- Na lássuk csak...ugye STABIL rom van a mobilodon?!?![ Szerkesztve ]
-
morfeus08
tag
Gmail esetében az automatikus indítást hogy tudom bekapcsolni? Mert az Engedélyek -> Automatikus indítás alatt nem listázza. Illetve az Alkalmazások kezelése alatt bizonyos appok mellett van egy ilyen zöld karika, az mit szeretne reprezentálni?
-
Karavik
veterán
válasz Istuu15 #6401 üzenetére
Persze, tudsz helyette LTE, 3G, 2G vagy repülőgépet kitenni, de utóbbi esetben nem tudsz hívásokat fogadni se kezdeményezni
4G kijelzésnek semmi köze se a WiFi, se az adatforgalom bekapcsolt/kikapcsolt állapotához. Ez a létrejött, aktuális mobilhálózat kapcsolat típusát mutatja. Adatforgalomat a 4G mellett lévő fel/le nyíl jelzi.
-
Istuu15
senior tag
Eu dev romon el lehet tűntetni a 4G ikont a státusz bárról amikor nincs bekapcsolva a wifi és a mobilnet?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim