- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
Próbáld meg kinyitni a bl-t a programmal aztán ha még nem telt le az idő akkor ki írja, hogy hány óra van hátra. Az OEM csúszkát kapcsold be nyitás előtt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
szente
addikt
Sziasztok!
A Bootloader nyitásig hátralévő várakozási időt hol tudom megnézni pontosan? Miután engedélyeztem a nyitást és összekapcsoltam a Mi fiókot az OEM feloldás csúszkája kikapcsolódott magától. Ez így ok?
-
Cabrio
aktív tag
válasz enginev3.0 #6587 üzenetére
Köszi, az fogta meg. AdGuard
Amúgy nem használom a gyárit, csak idegesítő volt, hogy értesítést dobált és semmi sem történt. -
vamosip
tag
Ki milyen BT fülest használ, ami bevált a készülékhez? Sima kábeles amúgy működik az átalakítóval?
llyet néztem [link] nem tudom megér-e ennyit, illetve van-e jobb ajánlat? EP-52-t néztem még.
-
Karavik
veterán
válasz huliganboy #6584 üzenetére
De. Amíg 720h binding time telik, addig is simán át tudsz váltani System updater-ből Global stabilról > Global developer kiadásra BL nyitás nélkül.
Először is frissítened kell Oreo alapú stabil kiadásról (ami van most neked) > Oreo alapú Global developer kiadásra és utána lehet csak frissíteni Pie alapú Global developer kiadásra
MIUI-n minden egyszerűen megoldható...mind a két rom.zip-et egymás után tedd fel system updater-ből először az oreót és utána a pitét
System updaterből nem lehet upgradelni Stabilról Developer kiadásra, ha közben az Android főverzió változik jelen esetben 8.1-ről 9.0-ra!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
-
g_g_g
Topikgazda
válasz huliganboy #6578 üzenetére
Valószínű azért nem tudjátok feltenni, mert a stabil 8.1 alapú a dev pedig már 9-es alapú.
Mi8-on korábban az volt erre a megoldás, hogy az utolsó 8.1 alapú dev rom-ot fel lehetett tenni és utána OTA-n frissült a legfrissebbre.
Próbáld kikeresni az utolsó 8.1 alapú dev rom-ot és azt telepíteni. -
Ó basszus
Boldog Új évet!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #6576 üzenetére
18, nem 19
Megelőztek(#6577) retesz147: Az neked jó, ha beteszi?
[ Szerkesztve ]
havri
-
huliganboy
addikt
válasz enginev3.0 #6576 üzenetére
Lehet félreolvastad! 2018 negyedik negyedévre igérték, de még sehol!
A DEV: Version: 9.1.10 (MIUI10)
A STABEL: V10.0.1.0.OECMIFH (MIUI10)De nekem és egy kollégának sem tud DEV-re "frissülni! Hibát dob!
-
válasz huliganboy #6575 üzenetére
Ha olyan későn kapnátok android 9-et
Egyik dev rom sem 9 alapú?
-
huliganboy
addikt
válasz enginev3.0 #6549 üzenetére
Mármint?
-
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz DanielK #6565 üzenetére
Napi szinten használom ezeket, soha semmi gond, ADB 15 sec telepítés is mindig hiba nélkül lefut a driver telepítéssel bezárólag...bár nekem otthon is és cégnél is Win10 Pro x64 oprendszer van...
Szerk:
Most olvasom hogy sikerült megoldani...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz DanielK #6558 üzenetére
Nem, simán rendszeren kell maradni
Előtte természetesen fel kell tenni PC-re ADB, fastboot és device drivereket (ADB 15 seconds 1.4.3) > Telón fejlesztői beállításokban USB debugging opciót bekapcsolni > telót csatlakoztatni PC-hez> adb mappából parancsablak (powershell) nyitás >
adb devices
parancs kiadása > Telón felugró ADB engedélyt állandóra elfogadni aztán mehet a többi parancs amit itt írtam.Zárt bootloader mellett is működik simán
(#6562) DanielK:
PC-n rendszergazda fiókkal kell bejelentkezni és rendszergazdaként kell futtatni ADB 15 seconds
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz randras_83 #6559 üzenetére
Nekem ez a gyors adb telepítő nem tette fel az adb fájlokat. 0 copied, azt írja. Mind a sístem wide-ra, mind a user onlyra.
Rendszergazdaként futtatom.
Mi lehet a gond? Hogyan tudom megtenni, hogy lefusson normálisan?
Win 10 Home 1803 -
natë
nagyúr
-
havri1
félisten
válasz randras_83 #6553 üzenetére
Egy videónál nagyon sokat számít, hogyha szemből nézed.
Ha zenét hallgat az ember (amire szerintem nem sok esély van) simán, az asztalra letéve, akkor tényleg mindegy.[ Szerkesztve ]
havri
-
törölt tag
válasz randras_83 #6553 üzenetére
Rengeteget szoktam youtube-ozni, mivel a számítógépet lusta vagyok bekapcsolni. Ezért jegyeztem meg ezt a dolgot.. Ez csak szubjektív vélemény, nem kell leharapni az ember fejét!
-
ShadowLac
addikt
válasz #12681728 #6552 üzenetére
Hát nem is tudom i8 plusszal össze néztem a hangját. YouTube ua zene. Nem volt hangosabb nem szólt szebben. Lehet messzebb ről ha hallgattuk volna másabb lett volna . De ott egymas mellet a két teló kb ua.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
randras_83
addikt
válasz #12681728 #6552 üzenetére
Sosem értettem miért jó a sztereo hangszóró, zenét úgysem hallgat vele az ember így, mert erre alkalmatlan, arra meg pont elég egy is, hogy csörögjön. Persze megértem, hogy valami jobbat megszoksz, akkor abból "fáj" leadni, csak nem látom az érdemi hasznát.
#mono4ever #notch4ever #stabil4ever
Bocs kicsit túlpörögtem
https://www.flickr.com/randras83/
-
törölt tag
Sajnálom hogy az mi 8 nem kapott sztereó hangszórót, miközben a poco-ba meg belefért. Iphone 8 után kissé kellemetlen a fülnek. Viszont sok minden másban meg jobb.
-
randras_83
addikt
válasz huliganboy #6547 üzenetére
Utoljára annyit olvastam hogy hopefully in januar.
Jó hát mondjuk global stabilon szép az élethttps://www.flickr.com/randras83/
-
-
válasz huliganboy #6547 üzenetére
Azért az extrém durva lenne
-
.Farkas.
tag
Sziasztok,
Eddig nagyon tetszik a telo.
Lenne egy olyan kerdesem, hogy Nokia 8-nal ha kezdokepernyon balrol jobbra huztam bejott egy ilyen hirek szeruseg ez gondolom valami googles cucc. Be lehet azt Mi8-on allitani?
-
huliganboy
addikt
válasz randras_83 #6546 üzenetére
Egyelőre semmi, és mindenhol csak annyit látbi, hogy 2018 negyedik negyedévre tervezték a Pie-t..
-
CactuS
Arcképgyáros
Tesómnak vettem egyet anno, miután magamnak egy Mi8-at. Nekem jobban tetszik a hátlapja, mint a Mi8 üvege és a kamera is jobb helyen van középen szvsz. Az is veszett gyors, lehet nem amoled, de nem rossz, a kávák viszont picit bumfordiak ehhez képest. De taperolni nagyon jó azt a telefont.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Istuu15
senior tag
-
Karavik
veterán
válasz HUNited #6532 üzenetére
MicroG telepítése opcionális, én pl nem használom, ettől még YouTube Vanced-et teljes értékűen lehet használni.
Egyébként kipróbáltam MicroG-vel is, telepítés után ezzel semmi teendő nincs, csak bejelentkezni YouTube Vanced-be és kész...Nekem pedig a root nem szimpi, de szerencsére van opció mindkettőnk számára
[ Szerkesztve ]
-
Digger
senior tag
Rövidesen nyitni fogok! Az előző telefonom nyitását nem én csináltam, most én próbálkozok vele!
Idézet az összefoglalóból:
"Mielőtt elkezded a frissítést, érdemes kilépni a hozzá rendelt Mi és Google fiókokból, illetve a Mi fiók beállításaiban a "Készülékkeresés" opciót is ki kell kapcsolni.
Ha ezt nem teszed meg, a telepítés utáni első induláskor kérni fogja a korábban beállított zárolási jelszót (PIN kód), ha ezt nem tudod, nem tudsz belépni, kizárod magad a telefonból."A Mi fiókból való kilépés és a készülékkeresés kikapcsolása oké, azt tudom hol kell kikapcsolni a telefonon, de a Google fiókból fogalmam sincs, hol lehet kilépni!
A másik dolog, amiben bizonytalan vagyok, az a fentebb említett zárolási jelszó, amit ha nem ismerek, akkor kizárhatom magam a telefonból.
Itt arról a képernyőzárról van szó, ami beállítástól függően lehet képernyőminta, vagy PIN kód? -
ShadowLac
addikt
Nem ,tényleg nem. De nem is fogom ,utána csak idegelném magam.
Egyébként szerintem a Mi 8 nem fog beégni. Takarékosabban bánik a fényerővel mint a samsungok. A samuk sokszor indokolatlanul túl nagy fényt használnak.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
HUNited
őstag
válasz Karavik #6529 üzenetére
Nem én bonyolítom, így működik a magisk verzió. A systembe írja magát az eredeti helyére. Persze ez a letöltésnél nincs odaírva, ahogy az sem hogy töröld a frissítéseket ha használni akarod :S Győztem angol fórumokat böngészni, és az angol nem az erősségem.
És pont az egyszerűség miatt akarom ezt: a miniG vagy mi a nyavaja a neve annak a google acc bejelentkeztető kiegészítőnek nekem nem szimpi a nem root verzión. -
natë
nagyúr
válasz ShadowLac #6527 üzenetére
Mert nem használtál Oled Tools
Viccet és pánikot félretéve : ha letöltitek a Display Testert vagy a Screen Test-et a Playeről és a legalacsonyabb mauális fényerőnél elindítjátok, látni fogjátok senkinek semmi baja a kijelzőjével. Ha ott előjön, defektes a panel.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz HUNited #6522 üzenetére
Nálam YouTube és YouTube Vanced (root nélküli verzió) két külön app. Egyrészt YouTube Vanced-re nem jön frissítés Play Store-ból, másrészt, ha van YouTube Vanced, akkor normál YouTube appra nincs szükség.
Minek bonyolítani ami egyszerű...
-
.Farkas.
tag
válasz juve600 #6526 üzenetére
Kollégámtól vettem át.
Nokia 8-rol váltottam. Hát eléggé új minden azon nem volt semmi cfw.
Regebben volt Redmi note 3am azon volt csak igy hogy nem én csináltam eléggé furcsa
Mi fit be véletlenül új fiokra mentem elméletileg teljes képernyős módban jobbról balra húzom az a back ugye?
Viszont nem megy vissza és nem találom a futó alkalmazásokat hogy kilojem
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
S9 már nincs. Igen azon se vettem észre ilyet. Sőt S2 óta az összes S szériás Samsung megvolt de nem vettem észre ezeket a kijelző jelenségeket. Ezért is kár ezt tovább gondolni.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
siskad
őstag
-
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a Mi8 tulajokhoz.
Nyitott bootloaderrel és miui 10.3 by xiaomi.eu 9.1.3 rommal.
Ahhoz hogy atterjek xiaomi.eu developerre akkor elég simán a xiaomi.eu-n lévő tutorialt vegigcsinaljam?
És még egy kérdés a futó alkalmazásokat hogy tudom bezárni?
-
-
NemMo
őstag
válasz juve600 #6519 üzenetére
Nem feltétlenül, mert mi 8-ról váltottam. Amúgy az üzemideje egészen parádés a sot 4h34m és még 73% van az akksiban igaz végig wifin voltam. Ha bárkinek a lelkébe gázoltam, akkor ezer bocsánat érte. Amúgy kiváló telefonon volt a mi 8 is, csak az a fránya amoled és a beégéstől való félelem megfeküdte a gyomromat.
-
Gusztáv
addikt
válasz DanielK #6389 üzenetére
Szia, sajnos ez ilyen. Gondolom a Xiaomi szoftvere nem 100%-támogatja a munka profilt. Az Android One-os A2 Lite-on nincs ez a hiba. Anno a Huawei-nél is ez volt Android 6 alatt, de aztán javították.
Nálunk a Tárcsázóból nincs munkaprofilos app, csak a Névjegyzékből.Laci
-
ShadowLac
addikt
Szürkével megnéztem .Ok. Most írjátok a zöldet.
Nem nézem meg ,nem keresem amit normál használat mellett egyszer majd lehet talán látok. De lehet soha.!!Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
pergabb
senior tag
yep, olyan 12-es érték a legjobb erre a célra és hirtelen lesz mindenkinek
vki írta feljebb, hogy youtube alatt dark modnál is látja, szerintem az már garis ügy, ha zavaró, ha nem annyira, akkor meg szarni bele. Amit nálam látni, azt csak oled tools appal tudom elővarázsolni, más esetben nem látom, hiába töltök le sötétzöld és sötétszürke képeket. No de az a 12-es érték oled tools-ban, az alacsonyabb, mint a gyári fényerő minimuma.
Moz ne mond, hogy neked semmi sincs, vmi tuti van biztos korom sötét helyen voltál?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- BestBuy topik
- További aktív témák...