- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
3d panoráma eltűnt az EU dev rombol?
Mint ha a globalban lett volna 3d panoráma. Ha nincs mit ajánlanátok?
-
DanielK
addikt
Ez a tok ma megjött. Nekem nagyon tetszik. Szerintem ajánlott. Jó a fogása és nem túl vastag.
link -
juve600
nagyúr
RR 7.0-ás romról nincs valakinek infója ? official verzióról
-
Babss
csendes tag
Akit zavart a szarvas minta:
https://s.click.aliexpress.com/e/Dvcw1pq
Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb...
-
-
Bali222
tag
Sokan nagyon jókat mondtok a Gcam éjszakai módjáról. Alapvetően szerintem is majdnem mindenben jobb a gyári kameránál, kivéve az éjszakai módot. Vagy csak nálam van ekkora élvezhetőségi különbség a gyári éjszakai módjának javára?
Az én gyors tesztem:
[link]Az egyik gcames kép kicsit bemozdult, de ott is látszik, főleg a fényekben lévő különbség.
Elég könnyen megkülönböztethetőek, hogy melyik, melyikkel készült, de az ISO érték árulkodó. A gyári lő magas ISO-val éjszakai módban.A gcamnek főleg az éjszakai fényekkel gyűlik meg a baja, de alapvetően ugyanolyan mértékű élesség érzet sincs meg mint a gyári éjszakai módjával.
Persze a gyárinak van egy mesterkélt, festmény érzete, de nálam még a belefér kategória, ha ilyen az eredmény. Persze, ha belenagyítok a képekbe, akkor jobban kilóg a lóláb, de ez meg nem tudom másnál mennyire jellemző mondjuk nyaralási fotók esetén. Nálam semennyire.[ Szerkesztve ]
-
Pter_
tag
Sziasztok! Waze-t használok navigálásra, viszonylag elfogadhatóan teszi a dolgát, de azt vettem észre, hogy ha átváltok másik alkalmazásra, pl. piros lámpánál ránézek a leveleimre, akkor visszaváltás után újra keresni kezdi a műholdat és kb. 10 másodperc is eltelik, mire újra megtalálja őket. Korábbi telefonjaimnál nem vettem észre ilyen jelenséget. Találkozott már más is ezzel a hibával(?) vagy ezt valami beállítással orvosolni lehet?
-
tibi020
tag
válasz juve600 #7974 üzenetére
Szia!
Most valami alap.
3.2.3.08.
Vissza tettem a globál dev. 9.1.16 ost és ráfrissítettem a 9.1.24 et, de ez is alig sikerült mert a hotelben nem igazán lehet letölteni közel 2 GB adatot.
Amúgy elszúrtam, még a bootloadert is vissza zártam. És tompán akarom vissza rakni a twrp-t és hibára fut mindig, mire rájöttem hogy baszki valahogy vissza zártam a bootloadert.
Nyithattam újra
Mondjuk legalább most már ezt is tudom, hogy simán lehet nyitni csukni. -
Kleroo
veterán
tegnap próbálgattam a nemrég linkelt legújabb gcam-et. Kb visítva fostam be h mit művel a nigth üzemmód. Konkrétan nem értem hogyan műveli ezt. ISO-záridők csekkolásával is csak fejet tudtam vakarni. Egész hasonló ISO-kra és záridőkre kényszerítve is undorítóan zajmentes, részletgazdag és világos képek születtek. A tipikusan nehéz terep, amikor a végtelenül árnyékos egysíkú kontrasztszegény tárgyakat próbálgattam. A gyári szoftver nagyon jó. nem lesz lilás szivárványmintás borzalom a kép, csak erősen pacás, részlettelen. De a night mode kb KATT mintha egy 1" érzékelőre lenne hirtelen kicserélve. Alig van zaj, és olyan részletek jelennek meg amit sehogysem bírnék belelátni a gyári app által készítettbe.
KB CSI effekt. "élesítést kolléga"Amúgy feltűnt hogy a tele kamera egy borzalom gyengébb fényben, és a nagylátóból kicroppolva fényévekkel jobb a végeredmény. mint ahogy azis, hogy már a gyári szoft is tudja ezt, és adott fény mellett át sem vált telére. smart. Viszont kicsit értelmetlennek érzem így a tele kamerát. ha ekv 100m lenne (4x zoom) akkor azt mondom ok, azt már nem nagyon lehetne croppal megközelíteni, és protrézni is jó lenne ténylegesen. De így szinte nincs értelme. Majd szikrázó napsütésben ki kell próbálni, lehet a voodoo képességű gcam többet tud kipréselni nappal is a nagylátóból.
Szóval számomra egyértelműen zsákutca ez a duplakamerás trend ebben a formában. és 3-4év múlva csak röhögünk rajta h milyen hülyeség ennyi HW-t bepakolni ami kb végül ugyanazt tudja.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
micro
addikt
válasz HUTCHDB #7962 üzenetére
Én használok Wear OS-t.
A telefon csak egy hete van meg, de az óra régebbi.Mi8-cal sokszor megszakad a BT kapcsolat. Próbáltam a telefonon Wear OS enegriagazdálkodását korlátozás nélkülire kapcsolni és még más fórumok tanácsára BT tetheringet is bekapcsoltam, de nem látok változást.
Sokszor látom az "áthúzott felhő" ikont az órán, és az értesítések is sokszor késnek.Az előző telefonommal nem volt ilyen probléma ugyanezzel az órával.
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
juve600
nagyúr
válasz FrankMonzano #7969 üzenetére
melyik rom ?
-
Digger
senior tag
Az megvan, hogy a Kernel verzió információs soron sűrűn kattintgatva a CIT hardverteszt alkalmazásba lehet jutni?
Innen meg a három pötty ikonnal meg egy csomó hw teszt tools indítható? -
Lacerta
aktív tag
Hát ez az. Alapból beállítja a MIUI akku kímélőt, de ez a loggert kiüti. Külön ki kell kapcsolni rá, úgy viszont szívja az akkut. Ha lesz egy kis időm, megnézem, hogy mennyire app specifikus. Az is lehet, hogy a következő ROM vagy app frissítés megoldja.
Egyébként a Mendhak-féle GPSLogger-ről van szó, vagy 7 éve használom, és sosem volt vele gond. Folyamatosan fejlesztik, kicsi, ügyes, kis erőforrásigényű. Volt, eddig, minden más telón.
-
Karavik
veterán
válasz HUNited #7955 üzenetére
TWRP recoevry-t TWRP recovery-ből is simán lehet frissíteni, nem kell hozzá külön app:
Letöltöd vagy felmásolod telóra a telepítendő TWRP.img fájlt > Reboot to TWRP Recovery > Install > Install Image > Select TWRP.img > Select Recovery partition > Swipe right to Install > Reboot to system
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
FrankMonzano
őstag
Egyébként volt valakinek már szervizes gondja a készülékkel, esetleg van
vaalami típushibája? -
HUTCHDB
nagyúr
Van, aki android wear os-es okosoraval hasznalja a telefont?
Ha igen, nincs bluetooth kapcsolati problemaja?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zsocy
őstag
válasz enginev3.0 #7954 üzenetére
Feleségemnek ilyen tokja van Note 5-re, tényleg minőségi darab, jó a fogása is. Csak az a szarvas...
Én pont ezért nem vettem meg az én telómra, mert nem tetszik a szarvas rajta. Asszony meg pont ezért rendelte.[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
TWRP-t hogy kell frissíteni?
TWRP alól simán be kell linkelni, mint egy ROM-ot? (ha jól értem, ezt írja a hivatalos TWRP oldal) -
-
Leon77
őstag
válasz enginev3.0 #7950 üzenetére
Ennek bőr a hátulja és most csak 740 forint, teljesen feszes, passzos, semmije sem lóg, pont védi a kamerát.
Elegáns. Gyorsan rendeltem egy barnát, meg egy szürkét is.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
szente
addikt
Google Camera-ban fènykèp módban a baloldali csúszkával pontosan mit állítok?
Nekem nemrég jött meg az összefoglalóban lévő MOFI tok, az is nagyon jó minőségű!
[ Szerkesztve ]
-
-
Leon77
őstag
Vettem egy ilyen tokot. Zseniális. Gyönyörű, tökéletes kivitelezés a gomboknál, nem csúszik.
A baseust dobtam is...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Leon77
őstag
válasz Lacerta #7937 üzenetére
Nekem Locus-on is alapból volt akku kímélő üzemmód (pro-t használok főleg túrához és terepfutáshoz) . De én amúgy pont ezt szeretem a MIUI-ban, hogy az égvilágon mindent be tudok rajta állítani. Főleg az applikációk működését, hozzáférési jogait, stb...
Nálam mindenesetre az aksi felülmúlta minden várakozásomat. Ez előtt egy Mi5s volt. Imádtam, főleg a mérete miatt, de az aksi... ki is cseréltem, de nem lett jobb.
-
-
.Farkas.
tag
Hello,
Valamitol nem tudok custom rom-ot telepiteni.
Eddig toketelesen ment, twrpben wipe data cache system utana zip be install es ment. Most meg 1 eselyt akartam adni a custom romoknak de ha felrakom miutan vegzett ujraindulasnal csak a twrp jon be. Visszarakom a sima xiaomi.eu-s romot az megy. Mitol lehet ez? -
-
Leon77
őstag
válasz Lacerta #7935 üzenetére
A gps a legnagyobb pontossagra van állítva a telefonon és ezt használja az applikacio. Nincs semmilyen akku korlátozás.
-
Danex
addikt
válasz enginev3.0 #7933 üzenetére
Valami nekem is meg volt kattanva az elmúlt 1-2napban és zuhant az akksi eu romon
-
-
Cabrio
aktív tag
válasz noorbertt #7928 üzenetére
Nem akartam romolni, de kezdek nagyon hajlani rá. Ha még valami meglepetés előjön legközelebb, akkor muszáj leszek. Vagy nem tudom... Ahogy olvasom, mindegyik romban van valami kis apró nyűg.
Miui nekem sem jön be, próbáltam ráerőszakolni magam, aztán pár nap múlva Nova Launchert feltettem erre is, mint mindegyik telefonomra -
huliganboy
addikt
válasz Karavik #7906 üzenetére
Tudsz javasolni valamit, hol érdemes kopogtatni?
Szerintem ez nem nagy kunszt, az összes más mobil tudja a közelemben, csak a Xiaomi-k nem.....
(#7844) DanielK
EU DEV magyar régió...(#7845) morfeus08
Gyári és a Chrome is ezt csinálja. Mobil és wifi hálózaton is..
Más mobilokról (iphone 6, Redmi note 3 SE, lenovo tab)
[ Szerkesztve ]
-
Cabrio
aktív tag
Nem először fordul elő velem, azaz a telefonnal az, hogy újra indítom és kikapcsol. Aztán annyi. Bekapcsolni nem lehet. Recovery menüben lehet csak rebootot csinálni és úgy indul el újra.
Ez mi?
Globál stabil. Nagyon stabil -
Leon77
őstag
válasz Lacerta #7921 üzenetére
Térképet logol sebességgel, magassági adatokkal, mindennel, számolja, hol van felvonó (az emelkedésből).
Az így kapott file-t le is lehet szedni és akár google térképre rátenni, de ő maga is kirajzolja a térképet domborzattal együtt.
Waze-val 1 óra navigáció kb 10% mínusz, pedig ott megy a kijelző is.
-
Lacerta
aktív tag
Nem biztos, hogy ugyanúgy van beállítva a két logger app.
Én térképrajzoláshoz használom, folyamatosan menti a pontokat.
A régi telóimmal tudom összemérni, azokhoz képest azonos logger beállítással kb. 2x olyan gyorsan szívja az akkut. Ami azért zavar, mert én pont kisebb, de minimum nem nagyobb fogyasztásra számítottam. -
Leon77
őstag
A gyári böngészőben és chrome-ban is, ha van beágyazott FB videó akkor az indulás után visszadobj a böngészőt, magyarán nem tudom megnézni a videót.
Globál stabilon vagyok, de ez már frissítésekkel ezelőtt is így volt. (lehet kezdettől is).
Erre tud valaki valami megoldást?
-
Leon77
őstag
válasz Lacerta #7895 üzenetére
Reggel 9-kor elmentem síelni minden nap a múlt héten. Ski track progival logoltam a gps-t. 5 kor végeztem a síeléssel és 100%- ról 70-ig se ment le az akku, pedig a hüttében még böngésztem is.
Nálad valami nem kerek szvsz.
-
buc01
tag
válasz FrankMonzano #7907 üzenetére
Ünnep van Kínában (Új Év) 02.11-ig, utána pénteken...
Mint már mindenki tudja, hogy hamarosan kezdődik a kínai új év, 2019. február 5-től egészen február 11-ig. Ennek fényében a következő képpen alakul a heti béta romok frissítése:
2019. január 25. MIUI V10 9.1.24 volt az utolsó publikus heti béta frissítés az új év előtt
2019. január 28. az utolsó zárt heti béta frissítés a béta csapatnak
2019. február 2-től a zárt és publikus heti béta frissítések felfüggesztésre kerülnek
2019. február 11-től minden heti béta frissítés visszaáll a megszokott menetrendreTehát! Mostantól kezdve legközelebb publikus heti béta rom 2019. február 15-én érkezik! Addig semmilyen béta frissítést ne várj!!! Ez érvényes:
Kínai
Global
MIUIHU
xiaomi.eu
Globe[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
Nem, nem maradt el.
Kína új év miatti menetrend -
juve600
nagyúr
jövő hét pénteken,a kinai újév miatt
-
FrankMonzano
őstag
Mikor lesz global dev frissítés? Megint elmaradt...
-
Karavik
veterán
válasz huliganboy #7899 üzenetére
Pár MIUI verzióval ezelőtt volt hívásvárakoztatás értesítés nagy örömömre (itt írtam róla), aztán kivették ismeretlen okok miatt...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EA Sports WRC '23
- Rám jár a rúd :S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...