-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
-
st6969
őstag
-
Steve1207
veterán
válasz juve600 #11592 üzenetére
PE build-ek amúgy se a sebességükről voltak híresek. Bármilyen telóm volt, a kezdeti 1-2 hetes frissítések után volt egy havi nagy frissítés és kész kb. Ami amúgy nem rossz szerintem, ha minden működik, azért hetente frissíteni, nekem már nem pálya ennyire szöszölni
Más: felkerült a hivatalos oldalra a stabil, akinek nem jött frissítés most bökjön rá a keresésre.
.
-
juve600
nagyúr
nem értem ezt a brazil gyereket aki a PE-t fejleszti............
összegyűjtik neki a teló árát,nagy nehezen megérkezik neki,eltelik egy hét hogy nála van és még nincs új rom..
persze írni nem lehet neki sem XDA-n,sem telegram-on hogy mikor lesz rom mert kiírta hogy ne is kérdezze tőle senki ,majd lesz valamikorazért aki pénzt küldött neki annak tartozik valamilyen szinten szerintem
EU-st használom most de lehet felrakom a P3-at mert nem tudom meddig kell várni a PE-re
-
-
Leon77
őstag
Global stabil. Tegnap simán felhivott egy blokkolt telefonszam. Ez mi? A legutóbbi frissítés okozta vajon? Ez előtt soha nem volt még ilyen.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
CoolBoy323
nagyúr
-
válasz CoolBoy323 #11581 üzenetére
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz enginev3.0 #11580 üzenetére
Nem ez a megoldás sajnos. Ez van alapból beállítva nekem is.
-
válasz CoolBoy323 #11579 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Szerintem itt olvastam, hogy hogyan lehet beállítani hogy a chromeban youtube linkre bökve a chrome nyissa meg, gmailben a linkre kattintva a chrome stb.
Nem találom gugli barátommal sem hogy hol állítottam be Pocon anno, Mi9SEn idegesít.
-
Karavik
veterán
válasz tojaaji #11573 üzenetére
Mai hivatalos 9.5.22 China closed beta changelog alapján igen, Mi8-ra és MIX3-ra egyaránt (Google fordítóval fordítottam kínairól > angolra)
"Settings:
Added anti-blink mode, overall DC dimming, go to Settings -> Display -> Anti-blink mode (Millet 8, millet MIX3)"
Itt a link is de ezt szerintem Ti nem tudjátok megnyitni Read Permission miatt: [link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Fateys #11558 üzenetére
Próbáld meg manuálisan telepíteni Global Stable 10.3.2.0 -t system updater-ből:
https://bigota.d.miui.com/V10.3.2.0.PEAMIXM/miui_MI8Global_V10.3.2.0.PEAMIXM_d9cf6c80bf_9.0.zip
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
ElGatto
aktív tag
hi!
Az új fícsör, hogy újraindítás után a home gomb megkérdezi idegen launchert vagy a mi verziót használja?
-
Fateys
tag
Sziasztok. Mi lehet az oka,hogy nem talál frissítést a telóm? Mi 8 global 10.2.3 még mindig. Másnál már global 10.3.2
Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
havri1
félisten
Pár hibába beleszaladtam a napokban:
Újra 2 simmel használom amitől baromra merül. Lehet nem attól, de most jött elő.
1 simen van a net, 2esen beszélek. Ha bejön a 2-esre hívás, megszakad a net, ez ok. De utána pár app nem képes helyreállni, nem látják a netet, csak restart után.
1 sim, főkártyán, indítok egy hívást, indítok rá egy másikat, majd összekapcsolás, sikertelen.
Régebben jó volt..havri
-
morfeus08
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy BSG féle GCam-ot használva hogy tudok váltani a hátsó fő kamera és a telefotó lencse között?
-
K82
őstag
válasz juve600 #11550 üzenetére
Olvasom folyamatosan az xda-t; mondanám h jó munkához idő kell, látod mi lett a májusi frissítés sorsa is... Inkább várok egy stabil romra többet minthogy egy hetente frissülő bughalmazt (hello Havoc!) használjak. P2XL óta nagyon kényelmes volt várni minden hónap első hétfőjén az új buildet, aztán egy hónapig el lehetett felejteni az egészet.
Most amúgy is kezd teleszaladni a zsákom azzal h hol működik az NFC-s fizetés hol nem (mármint melyik rom melyik heti frissítésén megy/ment és melyiken nem), P3 romon pedig nem is próbáltam: nem működik a helymegosztás, így a Simple-t be sem állítottam rajta. Lehet felszívom magam aztán egy OP7 lesz a Mi8 helyett. Semmi bajom nem lenne a telóval, csak a MIUI nem volt és nem is lesz a barátom, custom romból meg nincs olyan amin minden egyszerre működne hiba nélkül.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Leon77
őstag
Az vajon miért van, hogy teljesen random, nem nyitja fel a telefon se ujjlenyomatra, se arcfelismerésre a képernyőt, mindenképpen a biztonsági mintát kell lerajzolnom.
nem jöttem rá miért csinálja.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
DanielK
addikt
válasz sanyika987 #11543 üzenetére
A helymeghatározás nem megy magyar régióban. Tedd át hongkongira, mand úgy nyisd meg. Célszerű manuálisan hozzáadni a helyet amit szeretnél a helymeghatározást kivenni. Visszarakod magyar régióra és menni fog ezután
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
Mi 8 időjárás widget leáll mi lehet a gond?
Globál deviphone 14
-
Karavik
veterán
Fyi:
Simple általános felhasználási feltételek megváltoztak, célszerű használat előtt elfogadni, máskülönben érintéses fizetésnél probléma adódhat
-
st6969
őstag
válasz CoolBoy323 #11531 üzenetére
Igen (ha sötét van).
-
Karavik
veterán
Fyi:
Kint az új Magisk 19.2 és Magisk manager 7.2.0
...lehet ez megoldás lehet a 19.1-nél tapasztalt problémákra
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Fb-n nincs még sötét téma ugye? Már csak az világos..
havri
-
siskad
őstag
válasz Steelheart2 #11532 üzenetére
Nekem még frissítés előtt csinálta, úgyhogy nem hiszem hogy azzal kapcsolatos. Fura, azt hittem hogy csak egyéni probléma, nem gondoltam, hogy ilyen sok mindenkinél jelentkezett.
-
CoolBoy323
nagyúr
Az AOD ezen a telón is kikapcsol kb 1 óra tétlenség után? Mi9SE ezt csinálja valamiért
-
havri1
félisten
Hát gyerekek, tegnap berepedt a BASEUS üveg. Rendeltem 2 hasonló üveget, olcsóért, mondom jóaz tartalékba.
Hát.... Csak BASEUS vagy hasonló minőségi! Ezek a pár dolláros szarok semmit se érnek. Vág, pontatlan, és ami a durva, a színek is csúnyák vele.havri
-
K82
őstag
válasz siskad #11524 üzenetére
Ezzel én is így jártam ma, délután egy körül. Azt tudom h az épület egy része ahol voltam digitális fekete lyuk, az viszont már gyanús volt h az udvaron sem volt semmi. Gondoltam majd magához tér, de kellett neki is a repülő mód be- és kikapcsolása. Külön izgalmas h a MIUI-t kerülöm mint egyszeri közmédiás az igazmondást és Syberia rom van rajta jelenleg...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
siskad
őstag
Ma olyat csinált a telefonom, hogy magától eldobta a hálózatot. Végig a zsebemben volt, csak otthon vettem észre. Magától nem is akart visszajönni, repülőgép mód be-ki kapcsolása megoldotta. Eddig nem csinált sosem ilyet, azóta rendben van. Szerintetek ez hardveres vagy szoftveres hiba lehet?
-
bullw
tag
Kis problémám lenne. Stabil 10.3.2.0-ra frissült két napja a rendszer, és az addig jól működő IGOt haza is vágta. Nem tölt be, sötét képernyő.
Valakinek esetleg ötlet, megoldás?
Köszi! -
xhege
veterán
válasz oOKitsuneOo #11519 üzenetére
Köszönöm! Remélem mihamarabb beintegrálják, mert nekem Visa a hitelkártyám, amit többnyire használok.
-
xhege
veterán
válasz oOKitsuneOo #11516 üzenetére
Hát továbbra sem sikerült...
-
xedos
addikt
Vasárnap reggel megérkezett nekem a 10.3.2 !
Nálam mára az akksi idő eléggé megnőtt! Idáig 65% körül voltam délutánra, most 75%. Dark mode bekapcsolva. Viszont az aktív kijelzőn megjelenő óra nem állítható, mint a Mi9-en... -
xhege
veterán
válasz oOKitsuneOo #11512 üzenetére
Sajna nem látom a csatolmányt vagy linket ha volt...
-
xhege
veterán
válasz oOKitsuneOo #11509 üzenetére
Nem tudjátok Erste Paybe mikor lesz digitalizálható a Visa kártya?
-
w333
félisten
Nekem is megjött a Global Dev 9.5.17 frissítés
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Steve1207
veterán
Na megerősítem a felvetésem, most került fel a miui honlapra a dev build és egyből adja, hogy frissíthetem. Akinek stabillal van hasonló, hogy nem kapott frissítést, szerintem onnan nézi nekik is a rendszer.
.
-
-
juve600
nagyúr
válasz enginev3.0 #11503 üzenetére
Ebből nekem egyik sem értelmes
számodra
valakinek meg lehet hogy pont ez kell -
válasz juve600 #11502 üzenetére
De igen értem
Leírtam hogy semmi értelmes újítást nem tartalmaz
Ő leírta hogy ezeket tartalmazza- Gallery fotók estén van lehetőség utólag felhő lecserélésére (Mi9 feature). Itt írtam róla képernyőmentésekkel: [link]
- Swipe up-ra előhozható MIUI rendszer kereső esetén a keresősáv már nem ér bele a Notch-ba
- Ujjlenyomat beolvasás sebesség optimalizálás (hivatalos Xiaomi változás Mi8Pro és Mi9-hez)
- Automatikus fényerőszabályzás optimalizálás (hivatalos Xiaomi változás 9.5.16-tól):Ebből nekem egyik sem értelmes
Most azon kívül hogy ezeken felül milyen "rejtett" javításokat tartalmaz valljuk be hogy soha nem fogjuk észrevenni, de azt észreveszem ha felrakom és megint 2 órával kevesebbet bír az akksi, egy hiba miattA fontos és látható újítást mindig be írják changelogba, ami meg a motorháztető alatt van az valószínűleg annyira láthatatlan hogy észre sem veszem tehát számomra semmi pozitívumot nem hoz.
Majd a héten vagy jövő héten talán felrakom a hetit, és nem fogok lecsúszni semmiről, Max 1-2 új hibáról amit most fognak javítaniÉs az emberek 99%a nem a háttérben láthatatlan módon történő javítások miatt használnak heti frissítést hanem mert pl 1 hónappal előbb volt éjszakai mint a stabilban
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz enginev3.0 #11499 üzenetére
szerintem még mindig nem érted......................
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982