Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SOAD19

addikt

válasz Noobstyl3 #12716 üzenetére

Ugyanígy jártam az olasz tengernél a P9-esemmel. Rokonokkal mentük, ilyen motorcsónakos ejtőernyős felhúzós mókára, és gondoltam elrakom a telefont, hogy videózzak a motorcsónakból. Séta közben az egyik rokon odaszólt, hogy felcsaptam magam, saras, homokos lett a hátam. Gyorsan bementem a tengerbe lemosni, bementem térdig a vízbe, majd legugoltam, hogy lemossam magam. 2-3 másodpercnél nem voltam tovább vízben. Közben estébe is jutott, hogy a telefon a zsebemben volt. Akkor meg normálisan működött, de utána újraindult, majd egy ablak jött be, factory reset, reboot és hasonlókkal. Később még tudtam használni, viszont a bekapcs gomb, és a hangerő gomb nem működött. Nem is tudtam kikapcsolni közvetlenül az eset után. A szervizben azt mondták, hogy ha valami károsodott a telefon belsejében, akkor az alaplacserét jelent, ami olyan 30-40 k-t jelent... Elvittem egy mobiloshoz ultrahangos tisztításra, hátha megoldja a problémát, 4k-t megért. Esetleg próbáld meg elvinni valahova szétszedetni, kitisztíttatni, ultrahangos tisztítást kérni, mert a só roncsolhatja az elektronikát, állítólag használhat, legalábbis ezt mondták nekem a telefonom topikjában. Először voltam tengernél, igy még emlékezetesebb lett... :U Remélem mindketten megússzuk a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák