- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
Noobstyl3 #12716 üzenetére
Ugyanígy jártam az olasz tengernél a P9-esemmel. Rokonokkal mentük, ilyen motorcsónakos ejtőernyős felhúzós mókára, és gondoltam elrakom a telefont, hogy videózzak a motorcsónakból. Séta közben az egyik rokon odaszólt, hogy felcsaptam magam, saras, homokos lett a hátam. Gyorsan bementem a tengerbe lemosni, bementem térdig a vízbe, majd legugoltam, hogy lemossam magam. 2-3 másodpercnél nem voltam tovább vízben. Közben estébe is jutott, hogy a telefon a zsebemben volt. Akkor meg normálisan működött, de utána újraindult, majd egy ablak jött be, factory reset, reboot és hasonlókkal. Később még tudtam használni, viszont a bekapcs gomb, és a hangerő gomb nem működött. Nem is tudtam kikapcsolni közvetlenül az eset után. A szervizben azt mondták, hogy ha valami károsodott a telefon belsejében, akkor az alaplacserét jelent, ami olyan 30-40 k-t jelent... Elvittem egy mobiloshoz ultrahangos tisztításra, hátha megoldja a problémát, 4k-t megért. Esetleg próbáld meg elvinni valahova szétszedetni, kitisztíttatni, ultrahangos tisztítást kérni, mert a só roncsolhatja az elektronikát, állítólag használhat, legalábbis ezt mondták nekem a telefonom topikjában. Először voltam tengernél, igy még emlékezetesebb lett...
Remélem mindketten megússzuk a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest