- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Az egyik simen le akarom tiltani a számomat, vagyis hogy ne küldje el amikor telefonálok. Erre hol van lehetőség? Nem találom.
havri
-
-
juve600
nagyúr
válasz tojaaji #11295 üzenetére
igen pontosan,de ehhez elég egyszer felrakni ezt a romot és utána miui-n is azt írja
illetve az AndroidAuto is alapból benne van a romba,és ha utána miui-t raksz fel akkor arra is fel tudod tenni
mindentől függetlenül a PE nekem jobban bejön,ma vagy holnap végre megkapja a fejlesztő a sajátját és jönnek a jobbnál jobb buildok
-
havri1
félisten
válasz FrankMonzano #11292 üzenetére
Az sms csak akkor jön, ha nem elérhető simet hívnak.
DE mondom, ez egy szolgáltatás, kérdezd meg az összekötőt.havri
-
juve600
nagyúr
válasz FrankMonzano #11289 üzenetére
hívásbeállítások-hívásvárakoztatás
ott tudod beállítani de ha a VoLTE aktív akkor nem működik a dolog -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Az miért van,hogy ha az 1-es simen beszélek és közben a kettesen hívnak, akkor azt nem jelzi, se hívás formájában, se sms értesítést nem kapok róla. Többször jelezték, hogy hívtak, de én erről nem is tudtam.
-
Kleroo
veterán
Első telefonom 2004es kezdésem óta, amit nem unok. Nincs vele bajom, nem vágyok több/jobb/nagyobb gyorsabb újra. Ez a csomag így tökéletes és kész. Kb el is felejtetttem a specifikációit. Jó és kész, mindennapi darában társ.
Egyedül a waze bug zavaró néha.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
zsocy
őstag
válasz novakalex #11279 üzenetére
Persze hogy megéri még MI8-at venni, a hardver szinte csúcs még mindig, a kijelző is az, jön rá gyári szofter update, a kamerája még az aktuális csúcsmezőnyben is jó... Ez nem párizsi, nem romlik meg X idő után
Ha jó az ár, és rendben van az adott darab, akkor megéri megvenni idén is.
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni. Videófelvételt csináltam a telóval.A teló fektetve volt és úgy készült a felvétel. Visszanéztem fektetve szintén a teló autómatikusan forgatja a videót(szóval így nem ér semmit). Utána állósan vettem a videót és azt visszanéztem úgy már ok. Van valami beállítási lehetőség hogy fektetve is élvezhető legyen a videó? Sőt ha pc-re átviszem van amit meg sem jelenít(videófelvételt). Válaszokat utólag is köszi!SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
Most váltanék Mi 8-ra, most 2019-ben érdemes még beszerezni? 2 év garival venném.
Köszi! -
juve600
nagyúr
válasz enginev3.0 #11272 üzenetére
felraktam
eddig jó
működik minden -
-
juve600
nagyúr
kint az új Pixel3 build
-
ZlochG
csendes tag
Most láttam hogy használjátok a google pay szolgáltatást. Nekem nem engedi letölteni, mondván nem kompatibilis a készülékem vele.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Hogy lehet letiltani a Chrome-ot ?
"disabling chrome (in the app settings, where you can uninstall apps)"
Az oké, hogy itt a chrome, de nincs ilyen lehetőség.
Illetve az Android System WebView-t is szeretném pillanatnyilag letiltani.
Természetesen root nélkül.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Steve1207
veterán
Csak egy gyors magánvélemény. Kipróbáltam a Global Dev-et, annyira mondogatja mindenki, hogy jobb.
Nem vagyok elájulva tőle, egyelőre akkuban ugyanazt hozza, szokásos 4-5 óra kijelzőidőt, ahogy nézem.
AOD jópofa dolog, viszont a fő kíváncsiság a sötét mód volt, szerintem ez élőben még ocsmányabb, mint videókon. Lehet, hogy sokat számít amoled-en, de még a gyári miui alkalmazásokban se illenek teljesen össze a színek, nem még külső progikban.De legfőképp a betűtípusok zavarnak, főleg a menü elemeknél (pl tárcsázó tetején, galéria tetején), ezek a nagyobb betűtípusok. Egyrészt maga a betűtípus nem illene ide, másrészt ékezetes karaktereknél nagyobb a térköz. Ez jelen van már induláskor setup-ban is. Hasonló, mint a legújabb MiFit-ben a karakterkezelés.
(Alapból grafikai vonalon mozgok, így ezek az apróságok eléggé rosszul érintenek )Stabilitásban és működésben én nem érzek különbséget, egyből talál mindent, csatlakozik eszközökhöz, Chromecastot is tolja, semmi gond. Viszont a kamerát én nem érzem annyira acélosnak benne, mint a "visszavont" stabilban. Fényre rosszabbul reagál és tényleg nagyobbak a vibrálások, már jobban elhiszem a tegnapi kamera problémát (bár ott nem tudom dev-rom volt-e).
Összességében többet vártam, régebben jobban össze voltak rakva a dev build-ek, úgyhogy a következő stabilnál megyek is majd vissza.
[ Szerkesztve ]
.
-
tojaaji
aktív tag
AOSiP locksreen
Későbbiekben teljesen le tudom majd fordítani.[ Szerkesztve ]
-
Y72
aktív tag
Kihagytam pár generációt, Galaxy S5-ről váltottam, ott volt minden ill biztonság az nem. De ez engem nem is érdekel, elég sok telefont hagytam már el, igyekszem nem túl sok személyes dolgot tartani rajta.
Azóta írtam már, hogy a Development rom a fő problémákat megoldotta. És teszteltem a GPS-t is egy rövid szakaszon: pontosabb lett egy kicsivel, de még mindig nem az 1m-es tartomány. -
K82
őstag
Az általad leírt "hibák nagy része custom rom alatt is meg fog maradni.
A bekapcsolás utáni jelszó/minta/pin kérés minden telefonnál így van, csak ezután fog működni az ujjlenyomat. Nem véletlenül jelent meg a "lockdown" opció sem az Android 9-ben: lezárhatod úgy a telefont h csak és kizárólag a jelszó/minta/pin oldja fel. Morbid példa, de ha pl. leütnek, arcfelismeréssel/ujjlenyomattal simán megszerzik az adataid. Néhány custom romnál kikapcsolható a kezdeti azonosítás és mehet rögtön az ujjlenyomat, de egyrészt rögtön figyelmeztetnek h csak saját felelősségre, másrészt a stock/AOSP androidon gyárilag nincs ilyen opció.
A gyári billentyűzet a Google billentyűzet, nem a MIUI sajátja. Nyilván aki Swiftkey-t vagy TouchPal-t használ, annak kínszenvedés - mindenki másnak viszont az előzőek azok.
A beállítási menüben melyik telefonban tudod rendezni a beállítások sorrendjét? Nem láttam még erre példát.
Az USB-s adatkapcsolat szintén biztonsági megfontolásokból ilyen, megint csak nem a MIUI hülyesége.
Galileo van, max. rossz programmal tesztelted.Annyiban igazad van, h a GPS bőven lehetne jobb is, ha már dual-band; itt egyértelműen a szoftveren csúszik el a dolog.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Danex
addikt
válasz hroberto #11252 üzenetére
Hát nekem a 9-es biztos kimarad, annyit nem ad pluszba.
Addig megjelenik majd már a Xiaomi turbo charge-ja, meg alap lesz a vezetéknélküli töltés is.
Az a baj, hogy számomra egy Mi9 kijelző + kamera + NFC, vezetéknélküli töltés kéne, a RedmiNote7 akksijával és procijával...
-
Y72
aktív tag
A developer ROM-al minden jól működik...
Miért nem ezzel adják ill. miért létezik a "normál" ROM?
Most csinálhatok új GPS tesztet. -
Dimond G
senior tag
Köszönet W333-nak!
Dev Rom-al jobban muzsikál az Mi8-am!Már nem is hiányzik az Mate 10 Pro-m!
-
w333
félisten
válasz havri1 #11246 üzenetére
Hasonló hw magasabb support-al 2x ennyi.
Magasabb support ? melyik az a telefongyártó ...
Én pont hogy a support miatt szeretem a MiUi -t mert hetente jönnek a frissítések !
Ha váltani fogok valamikor akkor is Xiaomi csúcs lesz pont a support miatt !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Y72
aktív tag
Az volt a tervem, hogy egyből rootol-om, de ezt nem lehet 1 hónapig még, amiről nem tudtam előre. Ennyit pedig nem tudok várni.
Megpróbálom a dev.ROM-ot, azt hittem ahhoz is kell root, na mind1.De:
Annyira nem olcsó ez a telefon sem, hogy a hozzá kapott szoftver ne legyen használható. Az emberek nagy része pedig nem akar szoftverekkel bajlódni - és már én sem nagyon. Használni szeretném, ez olyan nagy elvárás? -
Norbi.
őstag
Van baj.
Egy része nem igy van:
* Van n NFC gyorskapcsoló.
* Bekapcsolás / újraindítás után mindenképp be kell írni a jelszót, hiába van ujjlenyomat beállítva, azt nem fogadja el. - Ez tudtommal igy van máshol is.
* MIUI launcher-nek nincsenek beállításai, az ikonszám fix, csak az animáció választható. Ezt egy perc lecserélni.
*Reklámok, személyes adatok felhasználása. - Kikapcsolható minden reklám.
*A rendszeralkalmazások nem a legjobbak (bill., kamera, böngésző, fájlkezelő, galéria, számológép stb.) mindet le kell cserélni a hétköznapi használathoz. - A számológéppel pl. mi a baj? Vagy, a fájlkezelővel?
* - Nincsenek témák, minden vakító fehér. - de vannak.
* - Bonyolult beállítási menü, amiben nem lehet rendezni az elemeket, nincsenek kedvencek és a home-screen-re sem lehet kirakni linkeket a rendszeresen használt dolgokhoz. - megszokás kérdése.
* Nem lehet rootolni sem, csak ha letelik a várakozási idő - ezt tudhattad volna előre is, de a felette levő pontban meg úgy jönne le, mintha nem akarnád rootolni.Nem kritikus és bosszantó hibának nevezném ezt, hanem inkább te másképp szoktad meg. De, ezeknek utána nézhettél volna te is és nem lenne gond.
A sorrendért sorry, csak átfutottam gyorsan a listát.[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
A fele olyan hiba ami igy helyes és a többi gyártó csinálja hanyagul és szimplán ahhoz szokik hozzá az ember.
Másik harmada kb olyan "hiba" amihez 1 hét alatt hozzászokik az ember.
És talán van 1-2 valós gond is ami "elfogadható".
De nyilván te pénzed, te választásod. De sajnos hasonló tudáshoz dobd hozzá a készülék árának a felét és talán néhány hiba eltűnik, de helyette meg jön más ami azon készülékekre jellemző.
-
Y72
aktív tag
Néhány napja van csak meg ez a telefon, de valószínű visszaküldöm.
Az alábbi hibalistát sikerült összeszednem, ami miatt nem vagyok elégedett. Nyilván ezek egy része javítható lenne custom rommal, de még garanciális, új telefonról van szó és emiatt nem tudok még mókolni:MIUI 10.2.3 hibák
(Lehet ez volt a legnagyobb hiba, hogy a szűz telefont egyből frissíttetem a legújabb ROM-ra, gondolván csak jó lehet.)Kritikus hibák:
- Nincsenek Bluetooth beállítások, nem tud kapcsolódni több eszközhöz sem, pl a pulzusmérőmhöz, autó-hifihez, ami az 5 éves telefonomnak nem volt probléma. Ezek ráadásul olyan eszközök amit minden lát (látnia kéne), mert nem lehet elrejteni.
- Bekapcsolás / újraindítás után mindenképp be kell írni a jelszót, hiába van ujjlenyomat beállítva, azt nem fogadja el. Ilyenkor a gyári bill-en jön fel, ami kriminálisan rossz, hiába van telepítve és beállítva másik.
- Értesítési panelen a gyorskapcsolók csak egyesével kapcsolhatók, minden gombnyomás után a menü automatikusan becsukódik. Nincs erre vonatkozó beállítás.
- NFC-nek nincs gyorskapcsolója.
- USB kábeles adatkapcsolatnál mindig külön váltani kell a telefonon, hogy legyen-e adatkapcsolat és nem lehet fix-en beállítani, hogy mindig legyen, hiszen ezért kötöm össze.
- Nem lehet törölni a felesleges előre telepített rendszeralkalmazásokat, csak root-al és egyéb körülményes megoldással.
- Nem lehet rootolni sem, csak ha letelik a várakozási idő.
- GPS: nincs Galileo, pedig hivatalosan támogatja, specifikációban is szerepel. ( A GPS semmivel nem jobb a többi telefonnál, sőt, inkább rosszabb, erről csináltam összehasonlító tesztet).Bosszantó hibák:
- A rendszeralkalmazások nem a legjobbak (bill., kamera, böngésző, fájlkezelő, galéria, számológép stb.) mindet le kell cserélni a hétköznapi használathoz.
- MIUI launcher-nek nincsenek beállításai, az ikonszám fix, csak az animáció választható.
- Notch-ot nem lehet elrejteni.
- Csúszkák: érintés helyére nem állítja be, csak tologatni lehet.
- Bonyolult beállítási menü, amiben nem lehet rendezni az elemeket, nincsenek kedvencek és a home-screen-re sem lehet kirakni linkeket a rendszeresen használt dolgokhoz.
- Akkumulátor menü csak úgy érhető el gyorsan, ha lefuttatom a tisztítást, egyébként csak a beállításokból almenükön keresztül.
- Nincsenek témák, minden vakító fehér.
- Értesítési kártyák csak egy irányban tüntethetők el, bal kezesekre nem gondoltak ???
- A virtuális vezérlőgombok háttere néha alkalmazkodik az aktuális programhoz, néha nem. Ha egy sötét színű appnál fehér hátteret kapnak a gombok az nagyon zavaró és rosszul is néz ki.
- Gesztus vezérlések nem működnek jól, mert nem érzékeli rendesen a szélétől a mozdulatot, a nagy képernyőméret miatt pedig amúgy is kényelmetlen ezt használni, kicsit beljebbről simítva nem lehet vezérelni.
- A főképernyőn az oldalak között az ikonokat nagyon nehéz mozgatni, mert nem érzékeli jól a széleket és nem vált a következő oldalra.
- Reklámok, személyes adatok felhasználása.Az pozitív, hogy a képernyő nagyon jó minőségű és jól össze van rakva a telefon, de mit ér ez ha nincs hozzá megfelelő tartalom?
-
Steelheart2
őstag
válasz havri1 #11222 üzenetére
Én google fotokba mentek automatikusan mindent már vagy 5 éve és egyszer sem jelzett hogy megtelt volna.Ugy tudom hogy oda korlátlanul ment képeket.Automatikusra van állitva,igy az összes készitett képet oda rakja.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
havri1
félisten
válasz Peter.70 #11231 üzenetére
Diákoknak ingyenes az Office 365, amihez jár 1TB tárhely is, pro vagy mi
Gyerekeket beregisztráltam. 1 reggel 5 gépen lehet használni ingyenesen.Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanulója és tanára, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói.
Mobilra OneDrive, ugyanúgy tolja felhőbe. Marha jó, mert doksikat meg mindent elérek, bárhol, bármikor.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #11229 üzenetére
Nekem 1 TB ingyenes van (onedrive) a képeknek, ezzel semmi gond. Csak a beépített galéria állandóan ide tolja fel a képeket, ezzel hamar megtelik, és üzenget, hogy megtelt..megtelt..
Hiába kapcsolom ki, valami algoritmus visszakapcsolja, és jön a megtelt..megtelt..havri
-
-
Lackki
őstag
-
havri1
félisten
Ingyenesen az alap 5GB-os Mi Cloud tárhelyet nem lehet növelni ugye?
havri
-
Digger
senior tag
Félig OFF!
Az előd Xiaomi Redmi Notes 3 telefonomat megörökli a gyerekem, amin Global Dev van jelenleg.
Az alaphelyzetbe állítást meg szeretném csinálni, hogy szűz telefont kapjon kézbe.
Mivel neki is szeretnék egy MI fiókot létrehozni, jól tudom, hogy előtte célszerű az én MI fiókból kilépnem?
Van még valami más, amit a visszaállítás előtt célszerű elvégezni?[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Na, kipróbáltam az NFC-s fizetést a MI8-cal, remélem elfér még ilyen poszt. Raiffeisen-es vagyok, így közvetlenül nem tudok fizetni, csak Simple-n keresztül. Gyorsan megvolt a bankkártya digitalizálás (az is részben NFC-vel amúgy: odaérintettem a bankkártyámat a telefonom hátuljához, és a néven kívül beolvasta az adatait). Majd simple kártya igénylés is pillanatok alatt kész. Feltöltöttem a simple kártyát (az előzőleg digitalizált bankkártyáról, így ez kártyás vásárlás, tehát az egyenleg azonnal használható). Így jöhetett a próba (NFC kapcsoló értelemszerűen ON állapotban):
Fizetés ebédnél éttermi kasszánál: odatartom, megvárom, még csipog, utána elveszem. A hölgy szól, nem jó, tegyem vissza. Megint várok csipogásig, és kéri, hogy még egy kicsit tartsam ott. Szólt, hogy most jó, elvehetem. Nézem a kijelzőt, zöld pipa, hogy OK, plusz egy szöveg, hogy NFC chip nincs bekapcsolva, akarom-e bekapcsolni Visszakérdeztem, de sikeres volt a vásárlás, és később ellenőriztem a vásárlás történetben, nem is vonta le 2x.
Következő, még aznap: Pennyben vásároltam kerek 1000Ft-ért. Odatartom (csipogást megvárva, rutinosként még nem veszem el, mire rámszólnak, hogy már jó, el lehet venni...), ezúttal nem volt hibaüzenet, rendben ment.
Mindkét esetben a bankkártyás vásárlásokhoz képest hosszabb ideig kell ott tartani, miközben már kezdődik az aggodalom, hogy na most ez vajon besül-e, de eddig 2/2 nagyjából OK...
Viszont van igaza annak, aki azt mondja, hogy kicsit bénázni kell vele. Remélem, csak kezdetben.
(ja, simple alkalmazásban sehol nem találom az aktuális egyenleget, csak a vásárlás történetet...)[ Szerkesztve ]
-
-
Steelers
senior tag
Eu dev fastboot rom létezik? Vagy globalt kell feltenni és onnan az eu?
-
sellas
tag
válasz Steve1207 #11213 üzenetére
Köszi! Napfényél, épületeken, fákon, oszlopokon is jelentkezik. Valóban igazad lehet, hogy nem a teló hibája, valami kódolásé lehet (minden appal jelentkezik, gcam, más appok is). Mert nem tudok olyan frame-et prezentálni képként, ahol ez látszana, a frame-ek közötti átmenetben jelentkezik, hogy pl. egy oszlop csík alatti fele néhány pixellel balra lesz. Ugyanakkor videót sem tudok mutatni, mert miután feltöltöttem bárhova (youtube, Google Drive, Dropbox) már nem jelentkezett, a tömörítés megoldja ezt, tehát végülis akkor szinte a probléma megoldva. A keret átlagára átállítom, köszi!
Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
Steve1207
veterán
válasz sellas #11212 üzenetére
Szétesés? Prezentálnád jobban ezt a részt?
Ha nagyobb fényerőváltozásra "ugrál" a világosság-sötétség az rendben van, elvégre automatán úgy állítja. Régi telóhoz viszonyítva, nekem az f2.2-es nem engedett ugye sok fényt, cserébe sötétebb volt a kép. Itt látszanak a részletek, de világosabb lesz a kép egyből, ha sötétebb témára mozgatod a kamerát (vagy világosra, akkor meg sötétebb gyorsabban).
Beállításokban "Keret-átlagra" állítsd a fénymérést, akkor finomabban váltogatja. Ha "Pontszerűn" vagy véletlen, az bevillan és idegesítő videónál, mert nagyon érzékenyen reagál.Az 50-60 Hz dolog akkor lehet hasznos, ha képernyő vagy bizonyos fényforrás van a kép egy részén, mert megzavarhatja az érzékelőt erősen és fátyolosan nyomja a vonalkákat. Már olvastam fórumon sima beltéri izzótól is ilyet, különböző led-es izzóktól is, olyanoktól, amiktől nem kellene ilyet csinálnia.
Ilyenkor vízszintes vonalak vibrálnak a kijelzőn keresztbe, de nem esik szét a kép, csak folyamatosan jelen van a jelenség, amíg a fényforrás felé néz a kamera.Ha viszont szétesik a kép, az tömörítési probléma. H.264-be veszel fel? Milyen beállításokat használsz, nem lett valami elállítva? Másik progival is csinálja vagy csak a gyári kamerával a jelenséget?
.
-
sellas
tag
Kösz, átállítottam automatikusra 50 vagy 60 Hz-ről, nem tudom, hol volt, de sajnos nem segített Gyönyörű csíkok - szétesés van a videón középen-fenn ha mozgatom.
Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
tojaaji
aktív tag
-
tojaaji
aktív tag
-
sellas
tag
Sziasztok!
Videózásnál a villódzást a felvételen más is tapasztalta? Értem én, hogy mobilszenzor, és így reagál a fény változásaira néha, ha mozog a kamera / arrébb megyek, de jóval olcsóbb / régebbi telefonnál ezt nem tapaszaltam. Így használhatatlan sajnos néhány nyersanyag, pedig egész jó videókat készít.
[ Szerkesztve ]
-
enemi
senior tag
válasz Dimond G #11195 üzenetére
Semmit. Évek óta nem működik... Telepíts a MyPhone Explorer-t (vagy ne(portable)) évek óta ezt használom minden telefonhoz (Samsung,Honor,Sony,Xiaomi)... Sznikron,mentés,böngészés,és vezérelheted is a telefont vele.
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
leslien
nagyúr
üdv urak, használ vki Mi9 et? azért itt kérdezem mert még nem találtam saját topikot.. mielőtt vki kérdezné..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
havri1
félisten
Igen, tisztában vagyok ezzel, ezért sem szoktam sosem úgy tölteni/használni.
Mi5 akksija napokban volt 5 éves, most érett meg, mert már fele annyit bír csak kb. Eszméletlen, mit kapott, munkanapokon 2-3x is töltöttem éveken át, rengeteget használtam, mint ahogy most ezt is.
Adatoknál jellemzően pl email - ra gondoltam, reklámok miatt. Bár rengeteg app ezt írja is, hogyha nem figyelmes az ember, a pipát simán bent felejti..havri
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Kriptovaluták és az adózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...