- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
ftamas0201
senior tag
válasz
slice14 #14661 üzenetére
Ti a fejlesztői programra jelentkeztetek és úgy kaptátok meg vagy csak szimplán?
Mert nálam nem igen jelentkezik frissítés global stabilon. Nincs letölthető változata amit fájl csatolással a frissítés kezelőből fel lehet tenni? Ilyenkor már szokott lenni ha nyilvános, egyszer már raktam fel így frissítést mert nem akart megjelenni az Istenért sem OTA-n amikor már mindenkinek volt. -
szente
addikt
válasz
slice14 #14246 üzenetére
Én is gondolkozom egy ideje, hogy mit kellene helyette, de mivel bagyon beesett a telefon ára, ezért túl sokat kéne ráfizetni bármilyen telefonra. Annyival meg nem tudnak többet, mint ez.
Esetleg még erről várok egy tesztet: [link]
Meg persze kiváncsi leszek a Mi 10(?)-re és a Mix 4(?)-re. -
w333
félisten
válasz
slice14 #13781 üzenetére
Én is így vagyok ezzel a legnagyobbik hiba hogy a Global Dev megszűnt mert minden héten volt egy kis javítás benne, most pedig örülünk ha 2 havonta kapunk kb. 0 vàltozást ... és az autó fényerő még mindig sz*r
Váltanék én is de nem tudom mi lenne a jó, félek hogy idővel megbánnám
-
Steve1207
veterán
válasz
slice14 #13776 üzenetére
Akkor "szerencsére" nem csak nálam hülyült be. AOD-t nem használom, így nem tudom.
Ami még feltűnt:
- jobban "vibrál" feloldás után a képernyő, eddig csak annyi volt, hogy visszább állította a fényerő, most meg oda-vissza (manuális fényerőn vagyok)
- mail értesítések se az igaziak, pedig nekem eddig soha nem volt bajom, ellenben itt jópárakkal
- gyro szenzor is szöszölni kezdett (vagy amit a VR használ, néha szórakozok vele), eddig nem nyúltak hozzá így el lehetett viselni a hibáit, de legalább stabil volt. Most beállítom a képet és pár forgásra eltolja a középpontból, aztán lehet visszaállítani.Durva, hogy security update jött csak, aztán ennyi minden apróság a feje tetejére állt. Most majd az új MIUI megint hoz egy rakattal biztos, utána meg az android 10 is... Ilyenkor elküldeném a xiaomit oda.
-
slice14
veterán
válasz
slice14 #12110 üzenetére
A probléma a WPA2 titkosítással van. Ha nincs titkosítás, akkor fel tud csatlakozni a router. De így k**vára nem biztonságos. Egyenlőre lekorlátoztam 1 csatlakozó eszközre. Remélem kövi update megoldja.
Megköszönném ha más is tesztelné a hostpot-ot WPA2 titkosítással, ha nem nagy probléma.
-
HUNited
őstag
válasz
slice14 #11961 üzenetére
Ismét mondom, hogy ez az elmúlt bő fél évben változhatott. Anno nem volt benne. Nekem amióta nyitottam (ahogy lejárt hozzá a szükséges idő), nem volt gyári MIUI a telefonon. EU rom volt, amivel nagyon sokáig nagyon elégedett voltam, és nem is akartam lecserélni, max csak a stock android iránti kíváncsiságom miatt. Az elmúlt hetekben viszont kritikán aluli volt az aksi teljesítmény, ezért kénytelen voltam lépni.
PE alatt jobb az üzemidő, de még mindig roppant elégedetlen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest