- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az Final Fantasy-re fókuszál a friss Arc meghajtó
- Méri még a legforróbb pontot az új GeForce generáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Ok, majd megpróbálom.
Xiaomi.eu rom belső tárhely titkosításáról tud valaki valamit mondani? Régi bejegyzést találtam, hogy nincsen és hogy utólag nem is megy, kiakad közben. Nekem a munkaprofil miatt kellene, kötelező hozzá.
Ha nincs benne, akkor nem szaroznék és menne vissza a global dev, de jobb lenne az eu-s a mobilhálózatok miatt... Ne kelljen minden újraindításkor megváltoztatni. -
DanielK
addikt
Illetve xiaomi.eu romhoz nem kell visszatennem a hivatalos miui romot ugye?
Elég twrp-ből betallózni? -
DanielK
addikt
Pixel Experience rom tegnap frissült utoljára... A fejlesztőnek nincs Mi 8 készüléke...
A xiaomi.eu rom alapból encryptálva van? Mármint a belső tárhely? Munkaprofil miatt fontos lenne számomra a válasz.
Illetve Karaviktól kérdem, hogy a munkaprofil megfelelő támogatása várható Miui rendszeren?
Ez az egy zavar, hogy nem megfelelő ennek a támogatása... -
w333
félisten
(#10189) laci laci és (#10190) Tesco Value
Jó nekem a Global Dev. én ahogy olvastam Eu -n is vannak bugok !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz hroberto #10187 üzenetére
Nem is értem miért féltek ennyire a Dev -től ?
Én hónapokig használtam a stabil verziót és azt kell hogy mondjam a Global Dev sokkal jobban muzsikál és mindig azonnal megkapjuk az újdonságokat !
Nincs az a pénz hogy én visszamenjek a bugos Stabil verzióra !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Heti frissítés (Global Dev.) most nem jön ?
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Ilyen történt már valakivel?! A héten már harmadjára csinálja ezt. True dark téma, a beállításokat megnyitva eltűnik a szöveg. Ha bármelyikre rámegyek, azon belül sincs szöveg...Nem is jön vissza, csak ha megnyitogatok random alkalmazásokat úgy 4-5 percig... Global stabil. Most átváltok egy másik témára, hogy megnézzem, emiatt van-e...elég gáz
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Csak feltettem a global devet, hiányoztak az egyedi értesítési hangok.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
taptaq
aktív tag
Szevasztok.
Tud valaki olyan gcam verziót, amiben működik a motion shot (mozgókép)?
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
aerol
tag
Sziasztok,
Xiaomi Eu dev rom most hogy áll? Jelenleg 9.1.24 van fent, az utóbbi időben a fórumot nem sikerült olyan rendszerességgel követni, hogy lássam melyik hetinek milyen előnye hátránya van... Ha jól látom 9.3.28 a legfrissebb.. mehet fel, vagy maradjak a jól bevált 9.1.24-en?
Előre is köszi!
Nokia 3310 - SonyEriccson w200i - Nokia N8 - Honor H60-L04 - Xiaomi Mi 8 /128 black
-
enemi
senior tag
válasz Karavik #10169 üzenetére
Én ezt nemtom... Februárban voltam két és fél hetet Csehbe,és automatice CZK-re állt át a fizetési lehetőségem.. És a Gugli hogyishívjákja (mikor sokáig nyomod a home gombot) is egész más opciókat adott,mint általában... (kamerán keresztül fordítás,stb)
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
Karavik
veterán
válasz noorbertt #10168 üzenetére
Ahhoz is régiónak megfelelő országban kell tartózkodni, bumm.
Továbbá:
- Rendelkezned kell az új országban érvényes fizetési móddal.
- Google Playhez tartozó országot évente egyszer lehet csak módosítani, tehát ha megváltoztatod az országot, egy éven át nem állíthatod vissza.
- Ha módosítod az országot, akkor a régi országodban rendelkezésre álló Google Play-egyenleget nem használhatod az új országban.Szóval "csak"
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
n.karoly
csendes tag
Hali,
Az ajánlott Baseus tokok és fóliát használok. Egy hete a bal oldalt középen a fólia legszélén egy nagyon apró lepattanást vettem észre a fólián. Ez a terület pont az ahol a gesztusvezérléssel visszalépést vezérled.Azóta jól megnőtt a ez a terület és keresztbe repedt a fólia. Mivel semmilyen leesé sérülés nem történt így felvetődött bennem, hogy a sok gesztusvezérlő mozdulattól kopott meg a védőfólia. Járt valaki így, vettetek észre valami hasonlót? Rendelnék még egyet fóliát, de ha járt már így valaki, akkor meggondolom, hogy más típust nézzek...Köszi a válaszokat.
-
Kecsotam
tag
válasz siskad #10156 üzenetére
Tehát a különböző ROM-oknak eltérő a verziószámozása, vagyis ne a verzió számot hasonlítsam össze, hanem a ROM-ok kiadási dátumát.
Vagyis ha holnap jön ki egy új fejlesztői annak verziója 9.4.5-ös lesz és az újabb lesz a stabil 10.2.2.0-nál.Már csak akkor azt nem értem, hogy mint mondtam nekem elsőnek a 10.0.1.0. stabilra frissített a teló.
Ez is újabb lenne, mint a múlt heti fejlesztői? -
Karavik
veterán
válasz havri1 #10153 üzenetére
Semmire nem kell átállítani, mivel MIUI-n a régió állítás csak és kizárólag MIUI rendszer alkalmazásokra és beállításokra van hatással az adott régióra vonatkozó irányelveknek megfelelően. Play store-ra nyilván nincs semmi hatása, se semmi másra.
Magyarországon Android Auto hivatalosan nem érhető el, ezért Play store-ból letöltése nem lehetséges, viszont APK Mirrorról igen és tökéletesen működik. Szerintem csak rossz verziót töltöttél le, nem a készülékhez megfelelőt...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Smiro
senior tag
Van jelentősége a frissítés megjelenésénél, hogy melyik régión vagyok? (Global Stab.) Vagy egyszerre adják ki az összes régióra?
[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
Sziasztok!
Kijött a EU-s 10.3 stable, de amikor le akarom tölteni az update-t akkor kiírja hogy up to date or server error.....
Hogy lehet máshogy frissíteni? Letöltöm a rom-ot és betallozóm? (látom van update package lehetőség könyvtárból)
Köszi
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Kecsotam
tag
Nem teljesen értem mi a gondja a készüléknek. Letöltöttem a telefonhoz való legújabb fejlesztői ROM-ot (uthor: MIUI Official TeamVersion: 9.3.28 (MIUI10)
Erre, amikor felszeretném rakni, szól, hogy a telefonon lévő rendszer frissebb az előzőnél.
Már egyet frissítettem a gyárihoz képest a stabilon, most MIUI Global 10.0.10. van rajta.A fejlesztői sokkal hátrébb tart, ami a verzióját illeti, mint a sokkal ritkábban frissülő stabil?
Vagy ne foglalkozzak vele, mert a fejlesztői lesz a frissebb?
Azt hiszem ez nem teljesen világos számomra. Teljesen eltérő számozása lenne a kettőnek? -
Danex
addikt
Random fact: a telefon még 100% után is töltött még egy ideig. Majd próbálok csinálni egy 0-100 kikapcsolt állapotban lévő töltést valamikor a héten.
-
Steelheart2
őstag
válasz st6969 #10140 üzenetére
Szia.Nem találltam rá megoldást.Most megjavult.Valami szerintem csak beakadhatott.Ujrainditottam és azota jo.Sokszor ébreszti valami a telot,de viszon nem merül annyira.Most igy néz ki 8 ora munka alatt a merülési görbe:
Pár napja pedig ilyen volt:Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
havri1
félisten
Mi8-ra valaki a android auto-t fel tudta varázsolni? Eleve play áruházba nem is látja, apk-t meg telepíti, de nem indítja el.
Google szolgáltatásokkal van baja, pedig fent van...[ Szerkesztve ]
havri
-
g_g_g
Topikgazda
válasz FrankMonzano #10141 üzenetére
-
st6969
őstag
válasz Steelheart2 #10087 üzenetére
Erre találtál megoldást?
Nekem is meríti valami az akksit, ébresztgeti a telefont (nem annyira, mint neked), jó lenne tudni, hogy mi az. -
Kecsotam
tag
Sziasztok!
Ma végre én is csatlakoztam a tulajdonosi körhöz egy Pro készülékkel.
Ha jól értelmeztem a fórum összefoglalóját Global stabilra simán fel lehet telepíteni a fejlesztőit zárt bootloaderre, nem kell semmit mókolni.És ha esetleg gond van az eszközzel és garanciás ügyintézés jön nem lehet probléma, hogy másik ROM van rajta? Vagy ez eladótól függ?
Mert ha jól látom fejlesztőiről vissza gyári globalra már nyitni kell mindenképpen a bootloadert.
És ha esetleg gond van a telefonnal, már nem biztos, hogy menne. Addig meg minek vele mókolni.Nekem ezen a globalon is jó lenne, de azért 1-2 újdonságnál örélnék ha nem kellene hónapokat várni 1-2 újításra.....
-
ShadowLac
addikt
válasz sanyika987 #10134 üzenetére
10.3.1.0 van. A beállításokban keress rá.
Ha nem tölti akkor pár nap és megkapod[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
havri1
félisten
Ha egy google contactnál, szabályosan töltöm ki az adatokat, vezetéknév, keresztnév, majd a beállításokban a rendezés vezetéknév szerint, akkor a tárcsázóba a t9 keresésre miért ellenkezőleg írja ki? Tehát keresztnév elöl..
[ Szerkesztve ]
havri
-
-
szabog74
aktív tag
Megvadult a Weather appom global dev 9.3.28-on. FC-zett állandóan, leszedtem a frissítéseket, töröltem az adatait, de így is FC van folyamatosan. 10.1.13.0 a verziója. Ötletetek van esetleg?
-
Karavik
veterán
válasz Dino73 #10105 üzenetére
Pontosítás kedvéért, alábbiak közül melyik nem működik nálad, mert most próbáltam Mi8-on és MIX2S-en és mindkét feature működik szépen mindkét telón. Xiaomi.eu fórumon se jelzett senki ezzel kapcsolatban hibát...
1. Dupla kopp a kezdőképernyőn a kijelző lezárásához (MIUI launcher-el működik csak):
2. Dupla kopp a zárképernyőn a kijelző altatásához (rendszerszinten elérhető témákkal garantált a működése):
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
válasz sanyika987 #10126 üzenetére
Frissíteni kellene. Az új romban már van 60fps.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
sanyika987
aktív tag
Videónál a beállításokban csak 30fps van minden felbontáshoz
Ez termèszetes?
Globál stabil ROMiphone 14
-
siskad
őstag
Én úgy értelmezem, hogy ha szokásoson van, akkor ha töltesz le valamit a háttérben de közben pl. Youtubeozol, akkor nagyjából ugyanolyan sebességgel fog menni a letöltés és a youtube, de ha extrém módra állítod, akkor a háttérben levő folyamat (jelen esetben a letöltés) teljesen megáll vagy csak nagyon lassan megy, így a youtube nem fog akadozni ha lassabb neted van.
-
w333
félisten
Wifi beállításokban mi ez az "Adatforgalommód" ?
-
K82
őstag
válasz hroberto #10120 üzenetére
Nem lesz gond az üzemidővel, az endurance rating elég jó összehasonlítási alap volt az eddigi telefonjaimnál.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
spiky03
veterán
Masnak is volt olyan, hogy egyik naprol a masikra hirtelen elkezdett gyorsan merulni a telefon?
Nap este vettem le a toltorol 10 orakor 100%on majd reggelre 6 orara lement 87%ra.
Korabban ugye kb 4%ot merult este. Nincs bekapcsolva a net se a BT este.
Majd napkozben is folyamataosan merult, hogy delkorul mar toltore kellett nem mert 40% korul volt csak...
Gondolom am multkor ez lehetett az apos telefonjaval is.Haver azt mondta, hogy nala is van ilyen jelenseg kb evente 1x.
Akkor ez ilyen Xiaomi betegseg lenne?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
st6969
őstag
válasz retesz147 #10112 üzenetére
és (#10109) juve600
Igen bocs, ez kimaradt, 3rd party app, SMS backup, ahogy (#10114) slice14 írta, ebben beállítható, hogy Google Drive-ra mentsen. Bár hozzáteszem, ezt csak telefoncserénél szoktam megcsinálni, tehát 2 évente egyszer, de alkalmankénti időzítés is beállítható. Volt egy kis bizonytalankodás nálam is a működésében, pl. nem tudtam beállítani a Drive-on belül mappát, külön létrehoztam, de ott nem látta a mentést. Akkor visszaraktam a gyökérbe, ott se látta. Csináltam egy új mentést a gyökérbe, utána jó volt. Egy-egy xml fájlt csinál az SMS-ekhez és a híváslistához. De utána le is szedtem, majd ha megint kell, felteszem. Itt nem igénylem a folyamatos mentést mint pl. a képeknél.
-
K82
őstag
válasz darts0 #10107 üzenetére
Itt találod az ajánlott beállításokat, én a custom lib-es V2/XS verziót használom. Nekem bevált.
És most nézem pont ma raktak fel új verziót, majd leszedem ha lesz időm foglalkozni vele.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
slice14
veterán
válasz retesz147 #10112 üzenetére
Pl. az SMS Backup+ al. Bár mostanában azt vettem észre hogy a híváslistát nem hajlandó menteni.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
xedos
addikt
Tegnap is és ma is jelzett rendszer frissítést a telefon. Amikor rákattintok, akkor viszont közli, hogy a legfrissebb! Mi van ilyenkor????
-
apple87
senior tag
Sziasztok
Szerintetek megéri e lecserélni a mi8 at mi9 re ?
-
darts0
csendes tag
Gcam kamerához van valahol javasolt ( és letesztelt) beállítás?
Huawei P30 Pro 8/256 - kék
-
-
st6969
őstag
Biztonsági mentést érdemes beállítani? Ha igen, miért, mit érdemes menteni?
Azért kérdezem, mert a névjegyzék, képek, videók, sms, híváslista a már eleve a Google felhőbe "mentődik"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó kártyafüggetlen iPhone 13 128 GB, éjfekete + tokok, fólia
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest